lewton Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (22 Οκτ. 2003 , 04:49) Ο τίτλος τα λέει όλα... Καθήστε, σκεφτείτε και γράψτε τις καλύτερες 7 ταινίες που έχετε δει στη ζωή σας... ;) Αν δεν είναι 7 και είναι 8; :confused: Τι κόλλημα κι αυτό να μπάινει συγκεκριμένος αριθμός για να δηλώσεις τα αγαπημένα σου κάτι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 καλες ταινιες υπαρχουν πολλες, ο αριθμος υπαρχει ωστε να περιοριστουμε στις καλυτερες, αν αντι 7 ειναι 8 δεν πειραζει (πολυ :) ) αλλα αν ειναι 107 ... ε χαλαει λιγο το feeling Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 loipon exoume kai leme 1) The Lord Of The Ring-kai ta 3 2)H adelfotia ton likon 3)vidoq 4)Green mile 5)h teleutaia apodrasi 6)seven 7)Matrix-kai ta 3 8)The core 9)armagedon Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Θα πω μερικές που μου άρεσαν πολύ και μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Έκτη Αίσθηση Matrix (μόνο το πρώτο, τα άλλα δύο απλά καλούτσικα) Excalibur Lord of the Rings (εξαιρετική μεταφορά μιας μέτριας τριλογίας βιβλίων) Casablanca Goodbye Lenin Χωρίς σειρά προτίμησης, αν και μάλλον το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 loipon! {1} MATRIX (trilogy) {2} Lord of the rings (trilogy) {3} BRAVEHEART {4} HERO {5} The Shawshank redemption {5} Truman Show {6} Jerry Maguire {7} TITANIC Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 basika einai diskolo meta apo toses tainies pou exw dei..na pw tis top 7... alla oi top 7 pou fernw auti ti stigmi stin mnimi mou einai : 1.the last samurai 2.transpotting 3.bad boys 1 & 2 4.komis mode christo 5.next friday 6.american pie 1 7. entropia Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 1.Shawshank Redemption 2.Contact 3.Κύκλος των χαμένων ποιητών(απορώ πως δεν το ανέφερε κανείς μέχρι τώρα!) 4.Γκάντι 5.Goodfellas 6.Εις το όνομα του πατρός 7.Ματριξ Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Οτιδίποτε δεν έχει ηλήθια πολιτική προπαγάνδα. Μου αρέσουν κυρίως τα έργα εποχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Έχουμε: Human Traffic Trainspotting Matrix Reservoir Dogs Ocean's Eleven Mission Impossible Pulp Fiction Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Εγω λογω ιδεολογιας δεν μπορω να διαλεξω 7 ταινιες και θα γραψω 13... :p Λοιπον: [*]The Godfather Trilogy [*]The Crow [*]Requiem for a Dream [*]Clockwork Orange [*]Misery [*]The 39 Steps [*]Heat [*]Shawshank Redemption [*]Seven [*]The Omen Trilogy [*]American History X [*]Mulholland Drive [*]Pitch Black [/list=1] Ολα τα παραπανω χωρις καποια ιδιατερη σειρα προτιμησης.Επισης θα μπορουσα πολυ ευκολα να προσθεσω σχεδον ολες τις ταινιες που εχει παιξει ο Al Pacino. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Λοιπόν, δυσκολεύτηκα να τις βρω αλλά νομίζω οτι τα καταφερα. Ετσι έχουμε: 1. Amelie 2. Requiem for a dream 3. Χωρίς αντάλλαγμα (Δε θυμαμαι τον ξένο τίτλο αλλά ειναι με το παιδάκι που παίζει και στη εκτη αισθηση) 4.Εχθρός Προ των Πυλών 5. The Ring (Το γιαπωνέζικο!!!!) 6. A.I. (Artificial Intelligence) 7. La vita e bella Με ιδιαίτερη προτίμηση στα 5 πρώτα. Το Νο6 και το Νο7 παιζονται. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankzer0 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Χωρις σειρα προτεραιοτητας: 1.Godfather pt1 2.Godfather pt2 3.Fight Club 4.Matrix( 1) 5.The Crow 6.12 Monkeys 7.Carlito's Way Παράθεση WAR IS PEACE,FREEDOM IS SLAVERY,IGNORANCE IS STRENGTH. Shinobi no Mono Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 1.Αρχοντας των δαχτυλιδιων 2.Η λιστα του Σιντλερ 3.Ματριξ (μονο το πρωτο) 4.Το κορακι (μονο το πρωτο) 5.Φαιτ Κλαμπ 6.Ο νονος 7.Αμελι 8.Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγορθ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenar Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 1.Άρχοντας των δαχτυλιδιών (αγαπημένο μου) 2.Μάτριξ (το πρώτο) 3.Μουλέν Ρουζ 4.Ο κύκλος των χαμένων ποιητών 5.Το κοράκι (το πρώτο) 6.Οι θρύλοι του πάθους 7.FIGHT CLUB Παράθεση Μια ζωή χωρίς αγάπη είναι σαν το σωρό τις στάχτες πάνω στο εγκαταλειμμένο τζάκι όπου η φωτιά έχει σβήσει, το γέλιο έχει σιγήσει και το φως έχει χαθεί. :D :baby: :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Lawrence of Arabia Mountains of the moon In the name of the father Todo sobre mi madre Amelie Lara Croft Tomb Raider Indiana Jones I, II, III Και άλλες φυσικά :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 1)Lord of the Rings Trilogy (Εξαιρετική μεταφορά μίας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ τριλογίας βιβλίων) 2)Matrix Trilogy (για πολλούς και διάφορους λόγους) 3)Το Πράσινο Μίλι (Ανεπανάληπτο και τρομερά συγκινιτικό, ίσως η μόνη ταινία που με έκανε να κλάψω στο τέλος) 4)Resident Evil (Λόγω της Milla Jonovich και Michele Rodrigez) 5)The fast and the furious (το 1ο) 6)Star Wars movies (όλες εκτός από το Phantom Menace) 7)Alien Movies (ο απόλυτος τρόμος) 8)The curse of the jade scorpion (ξεκαρδιστική κωμοδία του Woody Alen) 9)X-Files The Movie ότι άλλο μου έρθει, το γράφω :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Λοιπον 1-Lord of the Rings (και τα 3...) 2-American Pie (και τα 3...) 3-Δοκτορ Ζιβαγγο (ΕΠΟΣ) 4-Αbout a Boy 5-Notting Hill 6-The Green Mile 7-Ο Μεγαλος Λεμποφσκι κτλ - κτλ - κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 oi 3 kaliteres mou : Catch me if u can Clockwork orange i somoria ton 11 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 *simoria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikecraz Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 TOP 7: 1. Requiem for a dream 2. The salton sea 3. Trainspoting 4. American history X 5. The shining (1980 Jack Nicholson) 6. The rules of attraction 7. John Q TOP 7 (Αθλιες Κωμωδιες :p ): 1. A night at the roxbury 2. Zoolander 3. How high 4. Roadtrip 5. Dude, where is my car? 6. Freddy got fingered 7. Kung pow Υ.Γ. Το FINDING ΝΕΜΟ τελειο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 1ον:LOTR( Κ ΤΑ 3) 2ον:ΜΑΤΡΙΧ(κ τα 3) 3ον:FIGHT CLUB 4oν:το 13ο πατωμα 5ον:ΣΤΙΓΜΑΤΑ 6ον:ΟΙ ΑΛΛΟΙ κ αλλα πολλα που δεν μου ερχονται τωρα. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 poly kalo kai aprovlepto senario eixe kai to : dot the i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Χμ.... για να θυμηθώ :Ρ 1.Τα Lord of the Rings (και τα τρία) 2.Τα Matrix (κυρίως το 1ο) 3.The Green Mile (από τις λίγες ταινίες που με συγκίνησαν) 4.Όλες οι ταινίες της Milla (ναι είμαι κολλημένος ελαφρά :Ρ) Αυτά μου έρχονται τώρα :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 blue velvet lost highway kill bill 1+2(to pairnw ws mia tainia) pulp fiction fear and loathing in las vegas spider american history x clockwork orange hero mystic river einai liges parapanw :happy: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 (edited) please delete Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts