bad_freddy Δημοσιεύτηκε June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2018 Καλησπέρα, Διαθέτω ενα (602) LG G4 που λειτουργεί κανονικά αλλά έχει εμφανίσει διάφορα κουσούρια, όπως force close δεξια κι αριστερά, το κινητό ψήνεται με ελάχιστη χρήση, το double tap to wake δουλεύει όποτε θέλει, η οθόνη ανάβει στιγμιαία μόνη της έκει που το κινητό κάθεται σε αναμονή κι άλλα μικρά διάφορα. Την δουλειά μου την κάνω αλλά επειδή εγγύηση δεν εχω πλεόν και το κινητό είναι το βασικό μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (εχω τα επαγγελματικά email accounts σε αυτό κι ενα σωρό 2 step authentications) οπότε αν τα τινάξει ξαφνικά θα εχω μεγάλο πρόβλημα, νομίζω οτι ολη αυτή η συμπεριφορά του κάτι μου ετοιμάζει σε bootloop (όπως τα περισσότερα G4) οπότε εχω αρχίσει να κοιτάω για αντικαταστάτη για να το προλάβω πριν με προλάβει αυτό. Το θέμα είναι οτι λόγω έλλειψης χρόνου απέχω απο το άθλημα με αποτέλεσμα τώρα που χρειάστηκε να κοιτάξω γενικά τι παίζει απο μοντέλα, χάθηκα! Ποιό κινητό θα προτείνατε σαν επάξιο αντικαταστάτη του G4 σε ενα εύρος των 300-350 ευρώ? Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την σβελτάδα του G4 (αν και τελευταία με τις υπερθερμάνσεις σέρνεται συχνά) και φυσικά την κάμερα του (με εξαίρεση το πλέον? πολύ αργό auto focus που δυστυχώς εξαιτίας του εχω χάσει πολλές αυθόρμητες φωτο των παιδιών μέχρι να εστιάσει) αλλά ποιοτικά είναι άριστη. Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα. Να υποθέσω ότι έχεις κάνει factory reset μήπως έστρωνε; Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα να δούμε τι σου ταιριάζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα. Να υποθέσω ότι έχεις κάνει factory reset μήπως έστρωνε; Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα να δούμε τι σου ταιριάζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Δεν εχω κάνει factory reset επειδή ολα τα θέματα με την οθόνη κλπ είναι γνωστά γενικά hardware προβλήματα της συσκευής, εκτός τα FC που ίσως έστρωναν με reset αλλά προς το παρόν δεν είναι τόσο συχνά για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σχετικά με την φόρμα: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300-350 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. ~5.5 inch + 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα, δεν με πειράζει κι απο σκρουτζομάγαζο αν η χρηματική διαφορά είναι σημαντική. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι, ζω επαρχία 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Οχι dual, τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα αλλά οχι απαραίτητα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι στο Ελληνικό μενού χωρίς φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ήχος οχι ιδιαίτερα, Οθόνη μετά την 2k του G4, με ενδιαφέρει. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, Ταχύτητα, Αυτονομία, Gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. LG G4, ψάχνοντας αντάξιο οσο γίνεται αντικαταστάτη Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Με δυσκολεύεις λίγο με το θέμα οθόνης (ανάλυση 2k και μεγάλη σε ιντσες). Εφόσον δεν σε πολυνοιαζει η αυτονομία μπορείς να δεις το u ultra. Έχει καλή κάμερα και μεγάλη χορταστική οθόνη. Εναλλακτικά σκέφτηκα και το lg g6 αλλά έχει μικρή οθόνη (μην σε ξεγελούν οι ιντσες... είναι αναλογίας 18:9). Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση δες και το u11 που έχει καλύτερη κάμερα και soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Με δυσκολεύεις λίγο με το θέμα οθόνης (ανάλυση 2k και μεγάλη σε ιντσες). Εφόσον δεν σε πολυνοιαζει η αυτονομία μπορείς να δεις το u ultra. Έχει καλή κάμερα και μεγάλη χορταστική οθόνη. Εναλλακτικά σκέφτηκα και το lg g6 αλλά έχει μικρή οθόνη (μην σε ξεγελούν οι ιντσες... είναι αναλογίας 18:9). Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση δες και το u11 που έχει καλύτερη κάμερα και soc. Να το μεταφράσω καλύτερα αυτό με την οθόνη, με την ανάλυση που ανέφερα εννοώ κυρίως την ποιότητα της οθόνης κι οχι οτι απαραίτητα πρέπει να είναι 2k, εννοείται οτι μου κάνει και μια καλή FHD οθόνη, όπως επίσης ανέφερα ~5.5+ ίντσες επείδη πχ. δεν θα έχω θέμα με τις 5.2 ας πουμε, οχι πως υποχρεωτικά πρέπει να παω σε μεγαλύτερη Edited June 28, 2018 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Προτείνω U ultra ή Mi mix 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Προτείνω U ultra ή Mi mix 2 Το mi mix 2 είναι απο τα πρώτα που είδα, μιας και όποιον real life φίλο ρώτησα "όλοι" xiaomi έχουν πάρει άσχετα οτι ελάχιστοι ήξεραν ποιό μοντέλο έχουν :lol: και πραγματικά σαν specs, design με ψήνει (αν και ξεφεύγει λίγο στην τιμή), μέχρι που είδα reviews και 8/10 λένε για άθλιες κάμερες? Κι αυτό μου έκοψε κάπως τα φτερά... :( Δεν εχω κόλλημα με τις φωτόγραφίες, άλλωστε μόνο σε auto βγάζω, αλλά λόγω παιδιών τραβάω αρκετές και θα ήθελα να εχω μια σχετικά καλή κάμερα ώστε να μπορώ να τυπώσω και καμιά πετυχημένη για το σπίτι όπως έκανα τα τελευταία χρόνια και με το G4 οσο και πρίν με το Lumia 1020 (41mpx) Μήπως τελικά δεν είναι τόσο άθλιες όσο λένε? :worry: Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoomis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 LG G6 από μένα. Best value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Το mi mix 2 είναι απο τα πρώτα που είδα, μιας και όποιον real life φίλο ρώτησα "όλοι" xiaomi έχουν πάρει άσχετα οτι ελάχιστοι ήξεραν ποιό μοντέλο έχουν :lol: και πραγματικά σαν specs, design με ψήνει (αν και ξεφεύγει λίγο στην τιμή), μέχρι που είδα reviews και 8/10 λένε για άθλιες κάμερες? Κι αυτό μου έκοψε κάπως τα φτερά... :( Δεν εχω κόλλημα με τις φωτόγραφίες, άλλωστε μόνο σε auto βγάζω, αλλά λόγω παιδιών τραβάω αρκετές και θα ήθελα να εχω μια σχετικά καλή κάμερα ώστε να μπορώ να τυπώσω και καμιά πετυχημένη για το σπίτι όπως έκανα τα τελευταία χρόνια και με το G4 οσο και πρίν με το Lumia 1020 (41mpx) Μήπως τελικά δεν είναι τόσο άθλιες όσο λένε? :worry: Οτι και να πάρεις κατώτερο θα ειναι απο g4 σε κάμερα εκτός αν κάνεις την χρηματική υπερβαση για κάμερα τυπου u11. Κατά τα άλλα μια χαρά κάμερα έχει το mix2. Απλά μην ξεχνάς οτι το review εγινε οταν ειχε τα διπλάσια χρήματα ;). Στη τιμη που έχει τώρα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικη. Δες ενδεικτικά μερικά δείγματα https://www.flickr.com/photos/125325785@N08/29202067588/ Θα σου πρότεινα να δεις και το mi note 3 αλλα δεν ξέρω αν θα σου αρέσει η οθόνη του. Ενδεικτικά δες εδώ μερικά δείγματα που χα τραβήξει Edited June 28, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Προτείνω U ultra ή Mi mix 2 Οτι και να πάρεις κατώτερο θα ειναι απο g4 σε κάμερα εκτός αν κάνεις την χρηματική υπερβαση για κάμερα τυπου u11. Κατά τα άλλα μια χαρά κάμερα έχει το mix2. Απλά μην ξεχνάς οτι το review εγινε οταν ειχε τα διπλάσια χρήματα ;). Στη τιμη που έχει τώρα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικη. Δες ενδεικτικά μερικά δείγματα Για να κλείσει και επίσημα το θέμα, αν και δεν το είχα σκοπό να το πάρω, τελικά με την προσφορά του Πλαισίου λόγω εγκαινίων στην πόλη μας μου βγήκε το Mi Mix 2 σε πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα. Ελπίζω όντως να βγεί άξιος αντικαταστάτης του G4 και σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Nokia 8, ξεκάθαρο Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 (edited) @bad_freddy καλορίζικο :) @ceron συγνώμη που θα το πω αλλά διαβάζεις καθόλου τις απαιτήσεις του άλλου ή μόνιμα θα προτείνεις καποιο nokia; Εγραψε ότι ήδη πήρε κινητο... Και αυτό που ήθελε ήταν 5,5+ ιντσών με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα. Edited July 26, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 @bad_freddy καλορίζικο :) @ceron συγνώμη που θα το πω αλλά διαβάζεις καθόλου τις απαιτήσεις του άλλου ή μόνιμα θα προτείνεις καποιο nokia; Εγραψε ότι ήδη πήρε κινητο... Και αυτό που ήθελε ήταν 5,5+ ιντσών με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα.Έχεις δίκιο μόνο αυτό κάνει... τον έχω παρακολουθήσει και αλλού.... μάλλον δουλεύει στη Nokia Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Για να είμαι ειλικρινής με το τελευταίο eshop newsletter το Nokia 8 στα 309 (μείον φπα τιμολογίου 249) το κοίταζα πολύ σοβαρά τώρα 2 ημέρες αν και τα review ήταν λίγο meh, αλλά σήμερα είχαμε εγκαίνια Πλαισίου όπου χάριζε το φπα, οπότε για το Mi Mix 2 έβγαινε 399 - φπα = 321, μείον το φπα άλλη μια λόγω τιμολογίου 259 συνεπώς ήταν απόφαση δευτερολέπτων μόλις είδα οτι υπήρχε διαθέσιμο... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Για να είμαι ειλικρινής με το τελευταίο eshop newsletter το Nokia 8 στα 309 (μείον φπα τιμολογίου 249) το κοίταζα πολύ σοβαρά τώρα 2 ημέρες αν και τα review ήταν λίγο meh, αλλά σήμερα είχαμε εγκαίνια Πλαισίου όπου χάριζε το φπα, οπότε για το Mi Mix 2 έβγαινε 399 - φπα = 321, μείον το φπα άλλη μια λόγω τιμολογίου 259 συνεπώς ήταν απόφαση δευτερολέπτων μόλις είδα οτι υπήρχε διαθέσιμο... Ε ναι σε αυτή την τιμή δεν θέλει σκέψη! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kodiparasare Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Για να είμαι ειλικρινής με το τελευταίο eshop newsletter το Nokia 8 στα 309 (μείον φπα τιμολογίου 249) το κοίταζα πολύ σοβαρά τώρα 2 ημέρες αν και τα review ήταν λίγο meh, αλλά σήμερα είχαμε εγκαίνια Πλαισίου όπου χάριζε το φπα, οπότε για το Mi Mix 2 έβγαινε 399 - φπα = 321, μείον το φπα άλλη μια λόγω τιμολογίου 259 συνεπώς ήταν απόφαση δευτερολέπτων μόλις είδα οτι υπήρχε διαθέσιμο... πες αν μπορείς εντυπώσεις από τη μετάβαση, γιατί και εγώ έχω G4 και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. July 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 πες αν μπορείς εντυπώσεις από τη μετάβαση, γιατί και εγώ έχω G4 και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή Ευχαρίστως, αν και θα ήθελα να περάσουν λίγες μέρες να φύγει η "εβδομάδα μέλιτος" που ολα μας φαίνονται τέλεια. Σαν πρώτη εντύπωση, θα έλεγα πως η οθόνη δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή σαν ποιότητα/ανάλυση (άσχετα απο bezels) ενω θεωρητικά έχει μικρότερη ανάλυση και αρκετά χαμηλότερο ppi, επίσης ενω σε απλή χρήση η διαφορά ταχύτητας είναι μηδαμινή (το LG δεν μου λάγκαρε ποτέ) υπάρχει τεράστια διαφορά ταχύτητας σε tasks όπως εγκατάσταση/update εφαρμογών όπου γίνονται στο φτερό κλπ. Τέλος, επιτέλους ενα κινητό που πατάς και βγάζει φωτογραφία στο δευτερόλεπτο! Ποιοτικά δεν τα εχω συγκρίνει ακόμα αλλά αυτό που έστηνες τα παιδιά για μια φωτό, πατούσες το κουμπί στο G4 και μέχρι να τραβήξει την φωτογραφία ήθελε τουλάχιστον 5-10 δευτερόλεπτα για να εστιάσει κι οτι άλλο ήθελε να κάνει (και φυσικά τα παιδία είχαν φύγει απο το πλάνο γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν) να τα βράσω τα laser AF και οτι άλλη τεχνολογία έχει τελικά όσο καλές φωτό και να βγάζει. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts