Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Στις φωτογραφιες ειναι οι βασικες ρυθμισεις του band... Ειναι αγορασμενο απο Κινα και το δουλευω με το mi band tools. Σπανια το συνδεω με το mi fit. Κυριως για αναβαθμισεις λογισμικου... https://drive.google.com/open?id=1qxiUVuSulmCQK7NM93CcoiSng79D-5GC https://drive.google.com/open?id=1QTmRRGPQpYZPfYV2ptSiXbOMAWGH8CSE https://drive.google.com/open?id=19z8O6L7428s_bRcFI7dENRa4PkSh-nKf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς από που και πόσο μπορώ να βρω φορτιστή (καλώδιο usb) για το miband3? Αυτό το περίεργο καλωδιακι που έχει βη συσκευασία?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς από που και πόσο μπορώ να βρω φορτιστή (καλώδιο usb) για το miband3? Αυτό το περίεργο καλωδιακι που έχει βη συσκευασία?? Ευχαριστώ πολύΑν γράψεις φορτιστής mi band 3 στο skroutz.gr φέρνει άπειρες επιλογές... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ήρθε χθες, έβαλα MIFit τελευταίο αγγλικό, έκανε update όλα οκ. Το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστούν τα ? στα notifications που έρχονται καθώς κάποια μυνήματα είναι ελληνικά. Υπάρχει τρόπος χωρίς να εγκαταστήσω ελληνικό MIFit; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει εδώ και καιρό κάθε μέρα το band συγκεκριμένη ώρα απλά δονείται, χωρίς να έχω κάποιο ξυπνητήρι χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση εφαρμογής. Ξέρει κάποιος πως μπορει να λυθεί αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ήρθε χθες, έβαλα MIFit τελευταίο αγγλικό, έκανε update όλα οκ. Το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστούν τα ? στα notifications που έρχονται καθώς κάποια μυνήματα είναι ελληνικά. Υπάρχει τρόπος χωρίς να εγκαταστήσω ελληνικό MIFit; Νομίζω πως όχι. Τα ελληνικά περνάνε μέσα από το ελληικό MiFit. Είναι και ο πιο εύκολος τρόπος (αν υπάρχει άλλος που δεν γνωρίζω σίγουρα θα είναι πιο δύκολος) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει εδώ και καιρό κάθε μέρα το band συγκεκριμένη ώρα απλά δονείται, χωρίς να έχω κάποιο ξυπνητήρι χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση εφαρμογής. Ξέρει κάποιος πως μπορει να λυθεί αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk factory reset δοκίμασες; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Πως κάνουμε factory reset στο band; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Πως κάνουμε factory reset στο band; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας στο Περισσότερα - επαναφορά ρυθμίσεων Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 έχει επιλογή στο μενού του band, ψάξε θα το βρεις. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Καλησπέρα,μου φέρανε ένα ΜΙ Band 3 και δεν ξέρω τι παιζει με την φόρτιση...Στο amazit fit που έχω εφαρμόσει τέλεια στο φορτιστή,αυτό ενώ το βάζω στις δύο τελειες,δεν δείχνει να κουμπώνει...Αν το κρατήσω σφιχτά,δείχνει ότι φορτίζει,ανπαω να το αφήσω κάνει τρεις δονήσεις...Κάποια ιδέα;;;Είναι καινούργιο από infoguest...Λογικά δεν φορτίζει για κάποιον λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλησπέρα,μου φέρανε ένα ΜΙ Band 3 και δεν ξέρω τι παιζει με την φόρτιση...Στο amazit fit που έχω εφαρμόσει τέλεια στο φορτιστή,αυτό ενώ το βάζω στις δύο τελειες,δεν δείχνει να κουμπώνει...Αν το κρατήσω σφιχτά,δείχνει ότι φορτίζει,ανπαω να το αφήσω κάνει τρεις δονήσεις...Κάποια ιδέα;;;Είναι καινούργιο από infoguest...Λογικά δεν φορτίζει για κάποιον λόγο...Δοκίμασε να καθαρίσεις με μια γομολάστιχα τις επαφές του band, καθώς και του καλωδίου φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Πήγαινε το πίσω αν είναι καινούριο,μην ασχολείσαι. Θα πάρεις άλλο απευθείας DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 3 απορίες, γιατί σκέφτομαι να το πάρω: 1. Όταν κυκλοφορήσει το 4 στην Ελλάδα, λέτε να πέσει η τιμή του 3 ή θα μείνει στα ίδια επίπεδα; 2. Το 4 έχει διπλή σχεδόν τιμή, ποια είναι τα συν του σε σχέση με το 3; 3. Το 3 είναι πλήρως συμβατό και με iPhone; Εννοώ, θα έχει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες όπως και με ένα Android phone ή όχι; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 θα πέσει φυσικά, υπολογίζω γύρω στα 25 Ελλάδα και 20 εξωτερικό να φτάσει, τα συν του είναι η έγχρωμη οθόνη, δεν είδα κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Όταν έρχεται μήνυμα Whatsapp δονείται, έτσι δεν είναι; Σε ποιες άλλες περιπτώσεις σε ειδοποιεί; Viber, sms, κλήσεις, Messenger; Επίσης, πότε πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 έχει κυκλοφορήσει ήδη, μπες στο skroutz να δεις, αλλά έχει κοντά στο 50αρι, αναμονή κοινώς, εγώ παρήγγειλα δεύτερη φορά το 3 πάντως στα 16,50, δεν με ενδιαφέρει η έγχρωμη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η έγχρωμη οθόνη. 16,50 πού το παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 banggod είχε προσφορά αυτές τις ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 (edited) Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ; Και με pm, αν δεν γίνεται εδώ. Γιατί εγώ το βρίσκω πάνω από 20€ συν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, πάμε σε κάνα 30άρι, στο σκρουτζ. Edited June 25, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 οκ, σου εστειλα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Πέρα από Whatsapp, sms και κλήσεις, δονείται και όταν έρχεται μήνυμα στο Viber, στο Messenger και όταν έρχεται email ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Πέρα από Whatsapp, sms και κλήσεις, δονείται και όταν έρχεται μήνυμα στο Viber, στο Messenger και όταν έρχεται email ή όχι; Ναι δονείται κανονικά και σε viber, messenger, email. Έχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις του mifit και διαλέγεις εσύ όποιες εφαρμογές θέλεις να δονείται οταν έχουν ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 2. Οθόνη έγχρωμη, 40% μεγαλύτερη, AMOLED, φωτεινότερη, αδιάβροχο εως 5 ATM (εως 50 μέτρα) 3 απορίες, γιατί σκέφτομαι να το πάρω: 1. Όταν κυκλοφορήσει το 4 στην Ελλάδα, λέτε να πέσει η τιμή του 3 ή θα μείνει στα ίδια επίπεδα; 2. Το 4 έχει διπλή σχεδόν τιμή, ποια είναι τα συν του σε σχέση με το 3; 3. Το 3 είναι πλήρως συμβατό και με iPhone; Εννοώ, θα έχει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες όπως και με ένα Android phone ή όχι; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Παιδιά επειδή μου χάρισε φίλος το mi band 3 του αλλά χωρίς λουράκι περισσεύει σε κανέναν κανένα μέχρι να μου έρθουν αυτά που παράγγειλα από Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts