rigasnic Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 8 Νοέ. 2004 , 09:09) σε περιπτωση κλοπης των πινακιδων ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει... οπως επισης δεν παιρνω ορκο για το τι συμβαινει αν καποιος ετσι απλα θελει να αλλαξει τις πινακιδες του κ ζητησει την αντικατασταση των παλιων με καινουριες! εγω προσωπικα θεωρω τις καινουριες απαισιες κ τις παλιες αυτες που εχω δηλ στο αυτοκινητο μου πολυ πιο ομορφες κ διακριτικες!αλλα αυτη ειναι μια προσωπικη κ μονο αποψη!φιλικα! έτυχε σε φίλο μου. του κλεψαν το αμάξι, το βρήκε χωρίς πινακίδες, του δώσαν νέες με ίδιο νούμερο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αν κάποιος έχει τρακάρει και η μπροστινή είναι... χάλια, λογικά αλλάζονται και οι δυο, έτσι δεν είναι; Για να δούμε τί θα πούμε στους φωστήρες του υπουργείου... :cool: :eek: :whistle: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson ( 9 Νοέ. 2004 , 01:33) Αν κάποιος έχει τρακάρει και η μπροστινή είναι... χάλια, λογικά αλλάζονται και οι δυο, έτσι δεν είναι; Για να δούμε τί θα πούμε στους φωστήρες του υπουργείου... :cool: :eek: :whistle: ennoeis για πινακίδεσ? :confused: ΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...αφού θα είναι άλλο νούμερο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 τελικα αλλαζουν η δεν αλλαζουν?γιατι μπερδευτηκα... σε περιπτωση κλοπης η καταστροφης οπως αναφερεται στα δυο προηγουμενα ποστ του δικου μου...??? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 9 Νοέ. 2004 , 19:29) τελικα αλλαζουν η δεν αλλαζουν?γιατι μπερδευτηκα... σε περιπτωση κλοπης η καταστροφης οπως αναφερεται στα δυο προηγουμενα ποστ του δικου μου...??? ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ( για αυτο καταθέτεις και την άδεια κυκλοφορίας :whistle: σου αλλάζουν και αυτήν) και τισ παίρνεις και την ίδια μέρα :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 9 Νοέ. 2004 , 19:38) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ( για αυτο καταθέτεις και την άδεια κυκλοφορίας :whistle: σου αλλάζουν και αυτήν) και τισ παίρνεις και την ίδια μέρα :whistle: Επειδη βλεπω οτι ξερεις κατι παραπανω,μηπως θα μπορουσες να μας πεις αν θελεις πως γινεται η ολη διαδικασια,τι απαιτειται και αν ειναι ευκολο να γινει; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Loof ( 2 Νοέ. 2004 , 10:31) Η Ευρυτανία (Καρπενήσι) τι πινακίδες έχει; Μάλλον είναι ΚΗ_ (όπου _ = Α, Β, Ε, ...) Το Google μου βρήκε το εξής από το site της εφημερίδας «Ευρυτανικά Νέα»: ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ Την Κυριακή το μεσημέρι έγινε στη διασταύρωση των Αγίων Ευρυτάνων, έγινε ένα αρκετά σφοδρό τρακάρισμα. Το υπ'αριθμ. ΟΑ-1421 Ι.Χ. οδηγούμενο από τον Σ. Σ. του Α., κάτοικο Καρπενησίου και το υπ' αριθμ. ΚΗΑ-1843 αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον Φ. Σ. του Ι., επίσης κάτοικο Καρπενησίου, συγκρούσθηκαν με αποτέλεσμα υλικές μόνο -ευτυχώς - ζημιές των οχημάτων. [ http://www.evrytanika.gr/0021-0040/issue0028/reportaz.htm ] Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (10 Νοέ. 2004 , 00:48) Επειδη βλεπω οτι ξερεις κατι παραπανω,μηπως θα μπορουσες να μας πεις αν θελεις πως γινεται η ολη διαδικασια,τι απαιτειται και αν ειναι ευκολο να γινει; Ευχαριστω :) :whistle: Aίτηση β. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. γ. Άδεια κυκλοφορίας. δ. Έντυπο Παράβολο 30 € σε περίπτωση αντικατάστασης ενώ για δεύτερη ή τρίτη φορά Παράβολο 60 €. ε. Eπιστροφή φθαρμένων ή κατεστραμένων κρατικών πινακίδων. στ. Εάν πρόκειται για ΦΙΧ, ΛΙΧ, Τρικ. ΦΙΧ, ή επιβατικό Δημόσιας χρήσης, απαιτείται και το βιβλιάριο μεταβολών κατοχής και κυριότητας. ζ. Βεβαίωση αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής, για περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (10 Νοέ. 2004 , 09:45) :whistle: Aίτηση (χορηγείται από την Yπηρεσία μας). β. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. γ. Άδεια κυκλοφορίας. δ. Έντυπο Παράβολο 30 € σε περίπτωση αντικατάστασης ενώ για δεύτερη ή τρίτη φορά Παράβολο 60 €. ε. Eπιστροφή φθαρμένων ή κατεστραμένων κρατικών πινακίδων. στ. Εάν πρόκειται για ΦΙΧ, ΛΙΧ, Τρικ. ΦΙΧ, ή επιβατικό Δημόσιας χρήσης, απαιτείται και το βιβλιάριο μεταβολών κατοχής και κυριότητας. ζ. Βεβαίωση αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής, για περίπτωση απώλειας ή κλοπής. άρα για να αποφύγεις το ζ, καλύτερα να τις καταστρέψεις μόνος σου και να τις πας. Όμως επιμένω ότι στον φίλο μου δώσαν ίδια νούμερα σε περίπτωση κλοπής και επίσης οτι βλέπω νέες πινακίδες στο δρόμο με Ζ νούμερα... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (10 Νοέ. 2004 , 13:19) άρα για να αποφύγεις το ζ, καλύτερα να τις καταστρέψεις μόνος σου και να τις πας. Όμως επιμένω ότι στον φίλο μου δώσαν ίδια νούμερα σε περίπτωση κλοπής και επίσης οτι βλέπω νέες πινακίδες στο δρόμο με Ζ νούμερα... μα δεν στεκει να σου δωσει το ίδιο νούμερο... :whistle: αν σου εχουν κλέψει το όχημα ή τις πινακίδες...θα κυκλοφορούν 2 οχηματα με ίδιες πινακίδες? :blink: :whistle: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (10 Νοέ. 2004 , 16:43) μα δεν στεκει να σου δωσει το ίδιο νούμερο... :whistle: αν σου εχουν κλέψει το όχημα ή τις πινακίδες...θα κυκλοφορούν 2 οχηματα με ίδιες πινακίδες? :blink: :whistle: :!: γκουντ ποιντ jane! σωστη! :) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ασχετα αν βεβαια σπανιο ειναι να κυκλοφορει κανονικα ενα κλεμμενο αυτοκινητο με τις ιδιες πινακιδες η οι κλεμμενες πινακιδες να χρησιμοποιουνται κανονικα εκτος κ αν προκειται να χρησιμοποιηθουν σε καποια ληστεια... (τουλαχιστον αυτα εχουμε μαθει απο τις αστυνομικες ταινιες!) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (10 Νοέ. 2004 , 19:04) γκουντ ποιντ jane! σωστη! :) εδω σε περιπτωση κλοπής όλου του οχήματος...δεν μπορεις να ξαναβγάλεις άδεια κυκλοφορίας...πινακίδες θα σου δώσουν? :D :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (10 Νοέ. 2004 , 13:19) άρα για να αποφύγεις το ζ, καλύτερα να τις καταστρέψεις μόνος σου και να τις πας. χρειάζεται το ζ ...για να μπλοκαρουν τον άλλο αριθμό άδειας κυκλοφορίας :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (10 Νοέ. 2004 , 16:43) μα δεν στεκει να σου δωσει το ίδιο νούμερο... :whistle: αν σου εχουν κλέψει το όχημα ή τις πινακίδες...θα κυκλοφορούν 2 οχηματα με ίδιες πινακίδες? :blink: :whistle: :!: μη μου το λες σε μένα! στην υπηρεσία σας που τα κάνει αυτά πες το! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (12 Νοέ. 2004 , 03:55) μη μου το λες σε μένα! στην υπηρεσία σας που τα κάνει αυτά πες το! δεν ειναι υπηρεσία μου :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisss Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ρε παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγάλουμε και στο βόλο ευρωπαϊκές πινακίδες; είδα χτες ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο με αριθμό ΒΟΝ-9*** που είχε ακόμη τις παλαιού τύπου πινακίδες. Προς το παρόν περιορίζονται στο πλαστικό πλαίσιο που γράφει GR. Ξέρετε μήπως από πού μπορώ να μάθω πότε θα ξεκινήσουν οι καινούριες και εδώ; Παράθεση PRO-PRO.gr ΠΡΩτάθλημα ΠΡΟγνωστικών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Δηλαδη μπορω κι εγω αυριο κιολας να παω με τις πινακιδες μου και ολα τα παρελκομενα φιλτατη jane και να παρω καινουριες...??????????????? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (12 Νοέ. 2004 , 17:33) Δηλαδη μπορω κι εγω αυριο κιολας να παω με τις πινακιδες μου και ολα τα παρελκομενα φιλτατη jane και να παρω καινουριες...??????????????? xm... η νομοθεσία...λέει λόγω φθοράς ..απώλειας ή κλοπής :whistle: τώρα από κει και πέρα κάνε ο,τι θες :p μα καλά...τόσο πολύ θέλετε καινούριες πινακίδες? :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION_TOYZ Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 egw oute kan!!! exw ksenerosei me to poso megali einai h mprosta!!! Ma kala giati exete fagothei na tis allaksete??? Prosthetoun kurous....h mipws aloga kai den to exw parei xampari! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg What Goes Around ... Comes Around ... http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisss Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 gia to volo tipota? :) Παράθεση PRO-PRO.gr ΠΡΩτάθλημα ΠΡΟγνωστικών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (12 Νοέ. 2004 , 18:32) xm... η νομοθεσία...λέει λόγω φθοράς ..απώλειας ή κλοπής :whistle: τώρα από κει και πέρα κάνε ο,τι θες :p μα καλά...τόσο πολύ θέλετε καινούριες πινακίδες? :D :rolleyes: Ναι... :p :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 egw exw tin mprostini pinakida sxedon spasmeni sta 2. ti prepei na kano oste na tis allakso. poso tha mou kostizi. poses meres tha parei oli i diadikasia? tha mou dosoun kainourgeies pinakides? den pisteuo na allaksi o arithmos tis pinakidas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow (13 Νοέ. 2004 , 04:23) egw exw tin mprostini pinakida sxedon spasmeni sta 2. ti prepei na kano oste na tis allakso. poso tha mou kostizi. poses meres tha parei oli i diadikasia? tha mou dosoun kainourgeies pinakides? den pisteuo na allaksi o arithmos tis pinakidas?? κοιτα μια σελίδα πριν :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xarisss (12 Νοέ. 2004 , 21:28) gia to volo tipota? :) Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το παλιό μέταλλο για πινακίδες και μετά θα έρθουν και στο Βόλο οι καινούριες... υπομονή... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts