spdrosin Δημοσιεύτηκε June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2018 Θέλω να πάρω ένα δώρο για την κοπέλα μου μια αξιόπιστη και value4money συσκευή προς αντικατάσταση του παλιού Xiaomi Redmi 4A 16GB. Μνήμη να έχει 64GB, fingerprint, καλή μπαταρία και όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά (cpu, ram, κλπ) για τα χρήματα. Εκτιμώ Xiaomi (κάτοχος Mi A1) και θα τη βοηθούσε ένα μοντέλο πιο καλό και γρήγορο από αυτό που έχει, αλλά αν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα που να παρέχει ακόμα περισσότερα από ένα Xiaomi, ευχαρίστως θα το μελετούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αφού εκτιμάς Xiaomi και έχεις και το Mi A1, πάρτης το ίδιο, γύρω στα 170 παίζει καινούριο, μόλις ένα εικοσάρικο πάνω από την τιμή που ψάχνεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αφού εκτιμάς Xiaomi και έχεις και το Mi A1, πάρτης το ίδιο, γύρω στα 170 παίζει καινούριο, μόλις ένα εικοσάρικο πάνω από την τιμή που ψάχνεις. Το εχω στο πισω μερος του κεφαλιου μου, αλλα απο σκρουτζ ξεκιναει νομιζω απο τα 190 (με τα μεταφορικα). Παρε κ μια θηκη κ ενα τζαμακι, θα ξεπερασουμε το 200αρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Στα 160 ξεκινάει το 32άρι και 180 το 64άρι. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Στα 160 ξεκινάει το 32άρι και 180 το 64άρι. :) 32αρι ειναι τραγικο fail να το παρει κανεις κ να τσιγκουνευτει τα 20€. Anyway θα παει στα 190 με τα παρελκομενα. Κι οπως ειπα το εχω στο νου μου. Αλλα θελω να ειμαι κοντα στα 150, οχι στα 200. Καποια αλλη προταση, γνωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) Στα 4/64, αξιόπιστο και στα 150 ευρώ δύσκολο. Δες τα Xiaomi Redmi Note 5a prime και κάποια άλλα xiaomi λίγο πιο πάνω σε τιμή, αλλά αυτά έχουν Miui, όχι AOSP σαν το δικό σου. Διαφορετικά θα πρέπει να μειώσεις είτε τη Ram, είτε το χώρο αποθήκευσης, αλλά αν μειώσεις το δεύτερο, πάλι η μακράν καλύτερη επιλογή είναι το Mi A1 και ας είναι fail ! Ας περιμένουμε μήπως δούμε και άλλες προτάσεις, αλλά όπως και να' χει, εσύ αποφασίζεις :) Edited June 25, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Θέλω να πάρω ένα δώρο για την κοπέλα μου μια αξιόπιστη και value4money συσκευή προς αντικατάσταση του παλιού Xiaomi Redmi 4A 16GB. Μνήμη να έχει 64GB, fingerprint, καλή μπαταρία και όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά (cpu, ram, κλπ) για τα χρήματα. Εκτιμώ Xiaomi (κάτοχος Mi A1) και θα τη βοηθούσε ένα μοντέλο πιο καλό και γρήγορο από αυτό που έχει, αλλά αν υπάρχει κάποια άλλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα που να παρέχει ακόμα περισσότερα από ένα Xiaomi, ευχαρίστως θα το μελετούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μόλις πήρα το Redmi 5 plus 4X64 απο banggood με κουπόνι απο kimovil τελική τιμή 150€ και με direct priority. Νομιζω οτι θα ειναι μια καλη αναβάθμιση για την κοπέλα σου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) :)Στα 4/64, αξιόπιστο και στα 150 ευρώ δύσκολο. Δες τα Xiaomi Redmi Note 5a prime και κάποια άλλα xiaomi λίγο πιο πάνω σε τιμή, αλλά αυτά έχουν Miui, όχι AOSP σαν το δικό σου. Διαφορετικά θα πρέπει να μειώσεις είτε τη Ram, είτε το χώρο αποθήκευσης, αλλά αν μειώσεις το δεύτερο, πάλι η μακράν καλύτερη επιλογή είναι το Mi A1 και ας είναι fail ! Ας περιμένουμε μήπως δούμε και άλλες προτάσεις, αλλά όπως και να' χει, εσύ αποφασίζεις :) Ας είναι και 3/64, δε με πειράζει, όπως το είπες. :shifty: Ενδιαφέρουσα πρόταση όντως. Ξέρω πως δεν είναι AOSP - μα για γυναίκα πρόκεται, εννοείται θα θέλει Miui. :rolleyes: Μόλις πήρα το Redmi 5 plus 4X64 απο banggood με κουπόνι απο kimovil τελική τιμή 150€ και με direct priority. Νομιζω οτι θα ειναι μια καλη αναβάθμιση για την κοπέλα σου. Sent from my iPhone using Tapatalk Το έβαλα κι αυτό στη λίστα. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Νομίζω σε αυτά τα 2 είχα καταλήξει πρόσφατα σε μια φάση που έκανα μια γρήγορη αναζήτηση/έρευνα αγοράς από το κινητό. Στα ίδια βρεθήκαμε. Eπίσης είχα δει και το Χiaomi Redmi 6 Pro αλλά δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά ("αναμένεται σύντομα" λέει στο σκρουτζ). Edited June 26, 2018 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Επίσης το άλλο που σκέφτομαι και καταλήγω είναι να της πάρω ένα εκ των 2 που αναφέρθηκαν: Xiaomi Redmi Note 5a Prime, Xiaomi Redmi 5 Plus ή Xiaomi Redmi 5 (new entry) στα 32GB και να εξυπηρετηθεί, αν χρειαστεί στο μέλλον για αποθηκευτικό χώρο) με μια SDcard (με 10ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατη 32GB). Ούτως ή άλλως το 2ο sim slot, θα παραμένει ανενεργό. 3 GB Ram, οκταπύρηνα, καλές κριτικές και value4 money (από 135 μέχρι 155ευρώ κοστίζουν τα παραπάνω). Συμφωνείτε; Edit: και το Xiaomi Redmi S2 32GB στα 160 (με μεταφορικά μαζί) πολύ δελεαστικό επίσης. Edited June 26, 2018 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του Redmi 5 plus (3/32), έχω να πω τα καλύτερα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Επίσης το άλλο που σκέφτομαι και καταλήγω είναι να της πάρω ένα εκ των 2 που αναφέρθηκαν: Xiaomi Redmi Note 5a Prime, Xiaomi Redmi 5 Plus ή Xiaomi Redmi 5 (new entry) στα 32GB και να εξυπηρετηθεί, αν χρειαστεί στο μέλλον για αποθηκευτικό χώρο) με μια SDcard (με 10ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατη 32GB). Ούτως ή άλλως το 2ο sim slot, θα παραμένει ανενεργό. 3 GB Ram, οκταπύρηνα, καλές κριτικές και value4 money (από 135 μέχρι 155ευρώ κοστίζουν τα παραπάνω). Συμφωνείτε; Edit: και το Xiaomi Redmi S2 32GB στα 160 (με μεταφορικά μαζί) πολύ δελεαστικό επίσης. Δε συμφωνώ (αναμενόμενο :lol: ), θεωρώ το Mi A1 (32gb) καλύτερο από αυτά. Και Β20 και 4gb και aosp και φυσικά παίρνει και την sd. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δε συμφωνώ (αναμενόμενο :lol: ), θεωρώ το Mi A1 (32gb) καλύτερο από αυτά. Και Β20 και 4gb και aosp και φυσικά παίρνει και την sd. B20 έχουν και τα άλλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δε συμφωνώ (αναμενόμενο :lol: ), θεωρώ το Mi A1 (32gb) καλύτερο από αυτά. Και Β20 και 4gb και aosp και φυσικά παίρνει και την sd. Μ' έφαγες με το Mi A1. Να πω πως δεν το ξέρω, αυτό έχω. Δε θέλω να της πάρω το ίδιο κινητό λέμε. :lol: Πέρα από πλάκα ξέρω πως τα μάτια των γυναικών προτιμούν το miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Τελικά μετά από λίγη ακόμα μελέτη/αναζήτηση καταλήξαμε στο Χiaomi Redmi 5. Καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του (~135-140ευρώ από σκρουτζ) στα 32GB (και βολευόμαστε στο μέλλον με μια SD card για έξτρα αποθηκευτικό χώρο). Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν με την άποψη τους. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Τελικά μετά από λίγη ακόμα μελέτη/αναζήτηση καταλήξαμε στο Χiaomi Redmi 5. Καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του (~135-140ευρώ από σκρουτζ) στα 32GB (και βολευόμαστε στο μέλλον με μια SD card για έξτρα αποθηκευτικό χώρο). Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν με την άποψη τους. :up: Καλορίζικο. Γιατί δεν πήγες στο Redmi 5 plus; 10 ευρώ παραπάνω με πολύ καλύτερο επεξεργαστή, μπαταρία και οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλορίζικο. Γιατί δεν πήγες στο Redmi 5 plus; 10 ευρώ παραπάνω με πολύ καλύτερο επεξεργαστή, μπαταρία και οθόνη. Αρκετά μεγάλο 5,99' από 5' που ειχε πριν (η κοπελα μου). Βολευει καλυτερα το 5,7' σαν αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts