Jump to content

114 smart σε 100 ημερες:αλήθεια ή ψέμματα;

gr234567
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ποσες συμμετοχες εχετε ?

εγω εφτασα σημερα τις 3000...

δεν πιστευω φυσικα πως θα κερδισω αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις..

ειναι και θεμα τυχης αφου παιζει κληρωση.

Εχεις δωσει δηλαδη 3000 Ευρω? :blink:

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι βρε συ.καθε sms μετραγε μεχρι τις 7 σημερα για 20 συμμετοχες.και μετα μετραγε για 10.το υπολογισα και εδωσα καπου στα 250 ευρω.

Ουφ παλι καλα :scared: Οχι πως τα 250 ειναι λιγα αλλα μπροστα στα 3000 που σκεφτηκα :D ;)

Να μας πας και καμια βολτα ε? :p

padws edw pou ta leme...to na dwsei tosa smart...einai poli kali diafimisi tin vodafone..

Never Give Up:!:

Join friend!

πολυ καλη διαφημιση και θα τα τσεπωσει και πολυ γερα αυτον τον μηνα.σκεψου ποσοι θα στελνουν αβερτα μπας και κερδισουν.τρελα κερδη θα κανει η Vf.

η διαφημηση ειναι ολα τα λεφτα ομως με την καθαριστρια "μαμω την τυχη μου" :p

τελειο.την εχω δει 2000 φορες και καθε φορα γελαω το ιδιο :D

"Να, αυτο εκει κατω δεξια ειναι το δικο μου! Μα δεν ειναι το πιο ομορφο απ'ολα?" :lol:

και στο ραδιοφωνο εχει απιστευτη πλακα η διαφημιση. :p

εγώ έχω 1060 συμμετοχές αλλά τελικά μόνο η ελπίδα θα μείνει στο τέλος και φυσικά ο λογαριασμός μετά που θαρθει!

αντε ρε παιδια κανεις αλλος με συμμετοχες?

daneizeis stin aderfi mou kamia 150simetoxes?? axaxax :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

οχι βρε συ.καθε sms μετραγε μεχρι τις 7 σημερα για 20 συμμετοχες.και μετα μετραγε για 10.το υπολογισα και εδωσα καπου στα 250 ευρω.

250 ευρώ για έναν χαζο-διαγωνισμό :confused: :cry: :O

250 ευρώ για έναν χαζο-διαγωνισμό :confused: :cry: :O

αμα με το καλό κερδίσει δε θα σε πάει βόλτα :p

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

παιδια ποσες συμμετοχες εχετε ?

εγω εφτασα σημερα τις 3000...

δεν πιστευω φυσικα πως θα κερδισω αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις..

ειναι και θεμα τυχης αφου παιζει κληρωση.

σε φτανει η μανα μου οπου να ναι,ασε εχει μεγαλη τρελα με το smart και ειναι ολη σχεδον τη μερα με ενα κινητο στο χερι :p μακαρι να το κερδισει αλλα δε ξερω,δεν ειναι στο χερι μου.

οσο για μενα δεν παιζω καθολου εχω το αμαξι της υπογραφης μου και δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι αλλο :D δε θα με χαλουσε ομως και το smart!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

den με φτανει.εφτασα τις 3500 συμμετοχες.αλλα χαμενα λεφτα ειναι. σκεψου ποσοι θα το κανουν αυτο που κανει η μανα σου και γω σε ολη την Ελλαδα!

κι ομως ειστε πολυ κοντα,καλα σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι ακομα με τετοιους ποντους και με ακομα περισσοτερους αλλα οπως ειπες κι εσυ λιγοι θα χαρουν κι αλλοι θα σκεφτοντε τα χρηματα που εδωσαν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

exv eidei smart me diafimisi bebaia akoma ejh mhnes eminan kai tin bgazv otan piga laino gia service eixe ejv ena karo smart vodafone gia na mpoyn sto pyrgo stelno kathe mera mipos to kerdiso pisteyo na eimai enas apo aytoys me tis perisoteres symetoxes to mono kako einai oti den soy leei pose eixe aytos poy kerdise oste na jereis

etsi einai giati kai h tim kai oloi soy elegan poses simetoxes eixe autos poy kerdise.apla tora den to kanoyn isos giato logo oti h ajia toy dvroy einai megali kai an kapoios to kerdise px mia kyriakh me 5000 simetoxes emesa soy dinei ta apotelesmata egv pistevo tha ta paroyn ypaloiloi kai oi idioi apo kei mesa

Δεν ανακοινώνουν πόσους πόντους είχε ο νικητής για να μην βρουν πόσους χρειάζεται ή γιατί θα φανεί ότι έδωσε ένα γερό κομπόδεμα για να το κερδίσει, το οποίο θα αποθαρρύνει τους υπόλοιπους από το να τα ακουμπάνε στη βόδιφον; Με αυτά που βλέπω δεν νομίζω να δώσει ΠΟΤΕ νονστοπ ούτε κάποια καλύτερη προσφορά στα καρτοκινητά!

Εδώ της έχετε ακουμπήσει 1 περιουσία ο καθένας !!

Συμβουλή: φάτε τα σε σουβλάκια ή όπου αλλού. Θα έχετε δώσει τα λεφτά σας, αλλά θα μείνετε με τη χαρά! Ενώ αν τα δώσετε στη βόδιφον, όλοι πλην ενός ημερησίως θα τα κλαίτε !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Εσεις ποσα υπολογιζετε οτι εδωσε ο νικητης της βδομαδας ...? και τι θα κανατε αν ξερατε?.....με 1300+ ευρω ;) πως σας φαινεται το σμαρτακι ? βεβαιως ποιος ξερει τι θα γινει τις επομενες βδομαδες....και αντε δινεις 2 χιλιαδες ευρω γιατι πραγματικα θες το σμαρτ.....ποιος σου λεει οτι καποιος αλλος δεν το θελει περισσοτερο....ειναι αρκετα τζογος η υποθεση...με μονον κερδισμενο....

guess who... :) την VODA....

Εσεις ποσα υπολογιζετε οτι εδωσε ο νικητης της βδομαδας ...? και τι θα κανατε αν ξερατε?.....με 1300+ ευρω ;) πως σας φαινεται το σμαρτακι ? βεβαιως ποιος ξερει τι θα γινει τις επομενες βδομαδες....και αντε δινεις 2 χιλιαδες ευρω γιατι πραγματικα θες το σμαρτ.....ποιος σου λεει οτι καποιος αλλος δεν το θελει περισσοτερο....ειναι αρκετα τζογος η υποθεση...με μονον κερδισμενο....

guess who... :) την VODA....

Υπαρχουν τοσο ζωα ε? Μωρε μπραβο.

Δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σκάσουν κανένα χιλιαρικάκι ευρώπουλα σε μηνύματα, είτε τους περισσεύουν, είτε όχι...

Και μετά λέμε για μείωση τιμών και υπηρεσίες!

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η απάντηση της βόντα στο νονστοπ ήταν αυτός ο χαζο-διαγωνισμός! Και επιτυχημένος αν κρίνω από τα πεταμένα ευρώ του καθενός!

Κρίμα και πάλι κρίμα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...