sercreep Δημοσιεύτηκε May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2005 Καλησπέρα. Λοιπόν,σήμερα καθώς πειραματιζόμουν με το Toca 2 μετά απο κάποια restart,το pc δεν έβλεπε τους σκληρούς με αποτέλεσμα να μην μπαίνει μέσα στα Windows. Μέσα απο το bios που κοίταξα δεν φαίνονται ούτε εκεί. Όταν ανοίγω το pc,σταματάει σε μια μαύρη οθόνη που λέει boot failure και να βάλω μια bootable δισκέττα αλλά και πάλι δεν γίνεται τπτ. Οι σκληροί πάντως ζεσταίνονται κανονικά.Είναι Western digital και οι 2,ο ένας 200αρησ και ο άλλος 80αρης.ΚΑι οι 2 είναι Sata. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Για κούνα τα καλώδια που πάνε στη μητρική.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Τα κούνησα,τα έβγαλα,τα ξαναέβαλα αλλά τπτ. Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά όσο το σκέφτομαι μου φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τρελό αυτό που συνέβηκε... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Μήπως έχεις παλια μητρική που υποστηρίζει ide; Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να φορτώσεις drivers για τον σκληρό από την αρχή πριν κάνεις εγκατάσταση τα xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Προσπαθησες να αφησεις καθε φορα εναν σκληρο? για να δεις εαν εχει παθει κατι... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Mεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Χμμμ, σαν πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Όλο το pc το είχα πάρει μαζί.Δουλεύει κάνα χρόνο χωρίς πρόβλημα και δεν πείραξα τπτ. Δοκίμασα μόνο με τον σκληρό που έχει το λειτουργικό αλλά τπτ.Και τον αλλον που έβαλα πάλι τπτ.Ούτε στο bios φαινόταν τπτ ούτε πουθενά. Πάντως αυτό με το τροφοδοτικό με ακούγεται πολύ ύποπτο. Το πήγα στον μάστορα γιατί δεν φημίζομαι για τα νεύρα μου και φοβόμουν μην το κάνω μεγαλύτερη ζημία.Για να δούμε τι θα δούμε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδία.Θα ποστάρω όταν το πάρω πίσω να σας πώ τι είχε πάθει.Ελπίζω πάντως οι σκληροί να είνια άθικτοι.240 gb ήταν αυτά. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Εμένα μου μυρίζει τροφοδοτικό και μητρική..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts