kostasw Δημοσιεύτηκε June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 120-150 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5 και πάνω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; από όπου να ναι 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) αδιάφορο 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual καλό θα ήταν τα υπόλοιπα αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; αδιάφορο το ελληνικό μενού 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Βαρύ gaming τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σάς 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Redmi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Εγώ θα πήγαινα σε κάποιο Redmi 5 plus. Μεγάλη χορταστική οθόνη και 4000 μπαταρία. Ναι ο snap 625 δεν είναι και ο δυνατότερος επεξεργαστής αλλά δεν θα δεις κολλήματα ούτε στα απαιτητικά παιχνίδια. Εναλλακτικά θα κοίταζα κάποιο leeco, ιδανικά το le pro 3 με τον 820 αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις τώρα σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Και όσο διάβαζα το θέμα τού redmi 5 plus. Λογικά εκεί καταλήγω αλλά θα περιμένω και καμιά πρόταση ακόμη. Εδώ να πω ότι στα 150 € θα μπορούσα να δω και κάποιο μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Snapdragon 652 καλύτερα όχι 625 για gaming. Ο 820 υπάρχει στο Le max 2 στα 129 ευρώ από bang good χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Snapdragon 652 καλύτερα όχι 625 για gaming. Ο 820 υπάρχει στο Le max 2 στα 129 ευρώ από bang good χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά για το φίλο είναι ο 820 του Le max 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Οπότε η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά για το φίλο είναι ο 820 του Le max 2 820 με τα χίλια ναι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τούς δύο μέχρι στιγμής. King βλέποντας τώρα ότι η συσκευή είναι του 2016 πόσο ακόμα πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί επάξια χωρίς να αρχίσει τα προβλήματα; ο 820 δηλαδή είναι τόσο άψογος ώστε να μπορέσει να έχει και βάθος χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τούς δύο μέχρι στιγμής. King βλέποντας τώρα ότι η συσκευή είναι του 2016 πόσο ακόμα πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί επάξια χωρίς να αρχίσει τα προβλήματα; ο 820 δηλαδή είναι τόσο άψογος ώστε να μπορέσει να έχει και βάθος χρόνου; Σαν κάτοχος ενός zuk z2 (sd820) σου λέω με σιγουριά πως δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το σηκώνει. Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, θα έδινα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα το le pro 3 λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Μπορει ο 820/821 θεωρητικα να εχει τη καλύτερη απόδοση αλλά τώρα το καλοκαίρι Ελλάδα δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει λογω ενδεχόμενου throttling. Η πιο ακραια εμπειρία που είχα ηταν με το Mi5s που ειχα φτάσει να χω περισσότερα frame drops και από 625 μετα απο 10-15 λεπτα gaming (φυσικά τόσο χοντρο θέμα είχα μόνο στο mi5s) Ισως αντιπρότεινα 660 που εχει μεν κατώτερη gpu αλλα δεν εχει ιχνος throttling αλλα σε αυτά τα χρήματα μάλλον ειναι αδύνατο να βρεις τέτοιο soc. Οπότε το μονο τιπ που μπορω να σου δώσω ειναι να πας σε σχετικά μεγάλη συσκευη που ενδεχομένως να έχει λιγοτερο throttling. Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Δηλαδή πρώτα κάποιο με τον 660 και μετά 820; Και ο 821 κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Θεωρητικά ο 821 έχει την καλύτερη gpu. Αλλά λόγω καλοκαιριου λέω μήπως είναι καλύτερα κάποιος 660 που έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες. Απλά σε αυτά τα χρήματα λίγο δύσκολο να βρεις 660. Οπότε αν πάρεις 830/821 φρόντισε να είναι πάνω από 5.5 ιντσες. Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Δεν έχουν throttling οι 820 821 ρε σεις. Ο 810 είχε. Ο 652 πάντως που είχα και το βρίσκεις και στα 100 ευρώ δεν έχει και παίζει τα πάντα σε full HD ανάλυση. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Δεν έχουν throttling οι 820 821 ρε σεις. Ο 810 είχε. Ο 652 πάντως που είχα και το βρίσκεις και στα 100 ευρώ δεν έχει και παίζει τα πάντα σε full HD ανάλυση. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά έχουν και οι 820/821. Απλά ο 810 και ο 808 ήταν οι χειρότεροι όλων. Από 808 μόνο το moto x style δεν είχε (καθόλου) throttling που είχαν κάνει τρελή δουλειά στη ψύξη. Παίζει μεγάλο ρόλο το threshold (του mi5s ήταν χαμηλά), το μέγεθος της συσκευής, η κατασκευή/υλικό πλάτης, θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς και η θήκη. Οποτε αυτό που λέω είναι ότι τώρα για καλοκαίρι θέλει λίγο προσοχή στο τι θα πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Μια χαρά έχουν και οι 820/821. Απλά ο 810 και ο 808 ήταν οι χειρότεροι όλων. Από 808 μόνο το moto x style δεν είχε (καθόλου) throttling που είχαν κάνει τρελή δουλειά στη ψύξη. Παίζει μεγάλο ρόλο το threshold (του mi5s ήταν χαμηλά), το μέγεθος της συσκευής, η κατασκευή/υλικό πλάτης, θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς και η θήκη. Οποτε αυτό που λέω είναι ότι τώρα για καλοκαίρι θέλει λίγο προσοχή στο τι θα πάρεις. Είναι κυρίως στο κινητό και στο λογισμικό όπως σωστά γράφεις. 2 ίδια κινητά με 820 το ένα μπορεί να είναι κρύο στο ίδιο παιχνίδι και το άλλο να καίει. Θα πω τα παρακάτω μόνο Ο 625 με την adreno 506 έχει 130gflops O 652 με την adreno 510 έχει 180gflops O 820 με την adreno 530 έχει 490gflops O 835 με την adreno 540 έχει 519gflops Ο 8890 του s9 με την Mali G71mp20 έχει 371gflops O kirin 970 του Huawei P20 pro με την Mali g72mp20 έχει 346gflops Ο 800 που έχω στο note 3 του 2013 με την adreno 330 έχει 130 και την πάω 166 με overclock Καθαρά από άποψη δύναμης τα γράφω να έχετε κάποια ιδέα τι γίνεται. Στον υπολογιστή έχω 9000gflops πχ για να δούμε τις διαφορές με τις gpu των κινητών ένα ps4 έχει 1800gflops και το ps2 είχε 6gflops. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 4, 2018 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Καμια διαφωνία για την δυναμη των gpu. Απλα το σχολιασα βάσει θερμοκρασιών Ελλάδος ;). Εαν έκανε ίδια ερώτηση το φθινόπωρο ίσως να μην το τόνιζα τόσο έντονα. Το Mi5s δεν ανεβαζε τόσο θερμοκρασιες, απλα ειχε χαμηλά το threshold. Δηλαδη με το που ανεβαζε ελάχιστα θερμοκρασία άρχιζε να ρίχνει ταχύτητα με αποτέλεσμα σε ενα rn4x το καλοκαίρι να ειχα καλύτερο gaming τελικά (την συσκευή την έχω πάρει 2 φορές). Αντίθετα το mi note 2, op3, g5, le max 2 κλπ μια χαρά ζεμάταγαν αλλά δεν ειχαν (εντονο) throttling. Γενικα αποδέχεσαι οτι θα χεις τουλάχιστον υψηλές θερμοκρασίες για τις περισσότερες συσκευές (εκτός αν εχει μεγάλο σώμα και υλικο στη πλάτη που διαχέει καλά τη θερμοτητα) και απο εκει και πέρα εχεις το ρισκο του throttling. Προσωπικά ακομα και αν δεν είχε throttling ο 820/821 με ενοχλει η παρατεταμένη υψηλή θερμοκρασία. Οπότε το gaming γινεται λιγότερο ευχάριστο. Βέβαια στις τιμές που ψάχνει ο φίλος δεν εχει πολλές επιλογές. Προσωπικά ίσως έπαιρνα το le max2 το οποιο οταν το ειχα το χειμώνα δεν παρατήρησα throttling (βεβαια ηταν χειμώνας και οχι καλοκαίρι). Εκτός εαν τον ικανοποιήσει κανενας 636 που εχει το redmi note 5 (κατα καιρούς παιζει κάτω απο 150 Κινα). Αν μη τι αλλο δεν θα χει throttling, υψηλές θερμοκρασίες ενω θα εχει και διπλάσια αυτονομία. Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καμια διαφωνία για την δυναμη των gpu. Απλα το σχολιασα βάσει θερμοκρασιών Ελλάδος ;). Εαν έκανε ίδια ερώτηση το φθινόπωρο ίσως να μην το τόνιζα τόσο έντονα. Το Mi5s δεν ανεβαζε τόσο θερμοκρασιες, απλα ειχε χαμηλά το threshold. Δηλαδη με το που ανεβαζε ελάχιστα θερμοκρασία άρχιζε να ρίχνει ταχύτητα με αποτέλεσμα σε ενα rn4x το καλοκαίρι να ειχα καλύτερο gaming τελικά (την συσκευή την έχω πάρει 2 φορές). Αντίθετα το mi note 2, op3, g5, le max 2 κλπ μια χαρά ζεμάταγαν αλλά δεν ειχαν (εντονο) throttling. Γενικα αποδέχεσαι οτι θα χεις τουλάχιστον υψηλές θερμοκρασίες για τις περισσότερες συσκευές (εκτός αν εχει μεγάλο σώμα και υλικο στη πλάτη που διαχέει καλά τη θερμοτητα) και απο εκει και πέρα εχεις το ρισκο του throttling. Προσωπικά ακομα και αν δεν είχε throttling ο 820/821 με ενοχλει η παρατεταμένη υψηλή θερμοκρασία. Οπότε το gaming γινεται λιγότερο ευχάριστο. Βέβαια στις τιμές που ψάχνει ο φίλος δεν εχει πολλές επιλογές. Προσωπικά ίσως έπαιρνα το le max2 το οποιο οταν το ειχα το χειμώνα δεν παρατήρησα throttling (βεβαια ηταν χειμώνας και οχι καλοκαίρι). Εκτός εαν τον ικανοποιήσει κανενας 636 που εχει το redmi note 5 (κατα καιρούς παιζει κάτω απο 150 Κινα). Αν μη τι αλλο δεν θα χει throttling, υψηλές θερμοκρασίες ενω θα εχει και διπλάσια αυτονομία. Συμφωνούμε απόλυτα το threshsold σε κάθε κινητό είναι διαφορετικό και επειδή πάντα το ανεβάζω παρα πολύ με κάποιον kernel editor ποτέ δεν είχα θέμα ακόμα και κάτω από ήλιο με 60 65 βαθμούς θερμοκρασίες. Το Le max 2 είναι μέταλλο η απαγωγή θερμότητας είναι πολύ καλή. Στα 129 με τον 820 είναι μονόδρομος μετά παει σε 652 στα 100 ευρώ. Προσωπικά τελείωσα με 43 ώρες San Andreas πριν 3 χρόνια στο note 3 χωρίς θέμα. Κάτι strangers wrath όμως ρίχνω λίγο ρυθμίσεις γιατί σε full τα frames είναι χαμηλά. Modern combat 5 asphalt 8 πάνε τραίνο σε οποιαδήποτε gpu από 100gflops και πάνω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Συμφωνούμε απόλυτα το threshsold σε κάθε κινητό είναι διαφορετικό και επειδή πάντα το ανεβάζω παρα πολύ με κάποιον kernel editor ποτέ δεν είχα θέμα ακόμα και κάτω από ήλιο με 60 65 βαθμούς θερμοκρασίες. Το Le max 2 είναι μέταλλο η απαγωγή θερμότητας είναι πολύ καλή. Στα 129 με τον 820 είναι μονόδρομος μετά παει σε 652 στα 100 ευρώ. Προσωπικά τελείωσα με 43 ώρες San Andreas πριν 3 χρόνια στο note 3 χωρίς θέμα. Κάτι strangers wrath όμως ρίχνω λίγο ρυθμίσεις γιατί σε full τα frames είναι χαμηλά. Modern combat 5 asphalt 8 πάνε τραίνο σε οποιαδήποτε gpu από 100gflops και πάνω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα τωρα που το λες, στο mi5s οσο και να ψαχνα custom kernel για miui δεν βρηκα. Το χα ψαξει αρκετα και με πονο το έδωσα τοτε γιατι μου άρεσε πολύ η κάμερα του. Δεν ηθελα τοτε να μπλέξω με LOS/AOSP γιατι δεν ηθελα να χάσω σε κάμερα. Κατα τα άλλα ναι το le max 2 μου φανηκε να χει πολυ καλη συμπεριφορά μιας και όπως λες είναι μέταλο ενω (συμπληρωνω) έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια με μικρή μπαταρία. Οπότε τελικα κάνει καλή απαγωγή. Το μονο που με χάλαγε στο le max 2 ειναι ο ηχος. Μπορει να γράφουν ολοι καλός και καλός ήχος, αλλά αυτο που θέλουν να πουν στη πραγματικότητα ειναι "δυνατος". Σε ποιότητα (εξωτερικό ηχείο) πάντα οι ψηλες ηταν πολυ πιο δυνατες απο τις χαμηλές και μεσαίες (ειδικα οι μεσαιες ηταν εντελως ξύλινες). Και οσο και αν πάλευα με equalizer δεν κατάφερα ποτε να στρώσω τον ήχο κατα τα γούστα μου. Κατα τα άλλα έχει πολύ ωραία οθόνη ενω αν βάλεις custom nougat, η gcam ισως εχει την καλύτερη απόδοση που έχω ποτέ δει σε κινητό. Πάντως και ο 636 (ειδικα οταν πεσει λιγο ακομα το rn5) νομιζω ειναι μια τιμια εναλλακτική επιλογή. Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλα τωρα που το λες, στο mi5s οσο και να ψαχνα custom kernel για miui δεν βρηκα. Το χα ψαξει αρκετα και με πονο το έδωσα τοτε γιατι μου άρεσε πολύ η κάμερα του. Δεν ηθελα τοτε να μπλέξω με LOS/AOSP γιατι δεν ηθελα να χάσω σε κάμερα. Κατα τα άλλα ναι το le max 2 μου φανηκε να χει πολυ καλη συμπεριφορά μιας και όπως λες είναι μέταλο ενω (συμπληρωνω) έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια με μικρή μπαταρία. Οπότε τελικα κάνει καλή απαγωγή. Το μονο που με χάλαγε στο le max 2 ειναι ο ηχος. Μπορει να γράφουν ολοι καλός και καλός ήχος, αλλά αυτο που θέλουν να πουν στη πραγματικότητα ειναι "δυνατος". Σε ποιότητα (εξωτερικό ηχείο) πάντα οι ψηλες ηταν πολυ πιο δυνατες απο τις χαμηλές και μεσαίες (ειδικα οι μεσαιες ηταν εντελως ξύλινες). Και οσο και αν πάλευα με equalizer δεν κατάφερα ποτε να στρώσω τον ήχο κατα τα γούστα μου. Κατα τα άλλα έχει πολύ ωραία οθόνη ενω αν βάλεις custom nougat, η gcam ισως εχει την καλύτερη απόδοση που έχω ποτέ δει σε κινητό. Πάντως και ο 636 (ειδικα οταν πεσει λιγο ακομα το rn5) νομιζω ειναι μια τιμια εναλλακτική επιλογή. Είναι ένα θέμα ειδικά αν ασχολείσαι με roms να μην σου επιτρέπει να επέμβεις στον kernel ώστε να φτιάξεις ότι θέμα υπάρχει. Για το Le max 2 γνωριζω ότι σε specs είναι τούμπανο και έχει πολύ καλή υποστήριξη εδώ μέσα από crisbal. Για τον ήχο μέτριος όπως τα περισσότερα κινητά αλλά σε παιχνίδια δεν φαίνεται σε μουσική είναι άλλο καπέλο. Ο 636 έχει adreno 509 λίγο κάτω από 160gflops είναι. Για 2018 και gaming αποκλειστικά κινητό θεωρώ τα 300 το λιγότερο. Για 60fps πάντα γιατί και η 508 θα παίξει αλλά στα 30 και δεν θα είναι καλή η εμπειρία. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι του TS και ας επιλέξει το καλύτερο που θεωρεί για τον ίδιο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Τώρα είδα όλα όσα έχετε γράψει. Πολύ καλές πληροφορίες και για να αποσυμφωρεισω λίγο την κουβέντα να πω ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε ξημεροβραδιαζομαι στο κινητό παίζοντας. Λίγο την ώρα μου όταν σχολαω θέλω να περνάω παιζωντας, lineage. Οπότε λέγοντας παιχνίδια δεν εννοούσα κάτι ακραίο γι αυτό και η τιμή που έβαλα. Edited June 4, 2018 by kostasw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Βασικα το le max 2 με ενοχλουσε στο asphalt 8 ο ηχος. Κατέληγα ειτε να ειναι χαμηλά τα πάντα εκτός τα εφέ που ηταν εκνευριστικά υψηλά και τσιριχτα είτε να χω ξυλινο ηχο. Οτι και να κανα ειτε μεσα απο ρυθμισεις παιχνιδιου ειτε μεσω equalizer δεν μπορουσα να ευχαριστηθω τον ηχο και μουσική του παιχνιδιού και τελικά κατέληξα να το δώσω παρότι έσκιζε στο τομεα κάμερας με gcam (ημουν με slim7). Σκέψου οτι στο rn4x δεν ειχα τόσο θεμα... οκ ηταν ενα μέτριο ηχείο αλλα δεν με τρέλαινε. Φυσικα αυτα ειναι δικα μου κολληματα και τον φιλο να μην τον ενοχλούν ολα αυτά. Πάντως επειδη δεν με χαλάει να παιζω μια σκάλα κάτω τα γραφικά (πχ το asphalt 8) προσωπικά θα προτιμούσα το redmi note 5. Ειναι πολύ τιμιος soc και λογω χαμηλότερων θερμοκρασίων (ανεξαρτήτως throttling) και διπλάσιας αυτονομίας (άρα λιγότερες διακοπες για φόρτιση) θα το ευχαριστιόμουν καλύτερα το gaming. Με 660 πάντως (που ειναι κατώτερος απο 820) δεν παρατήρησα το παραμικρό frame drop στο gaming σε σχέση με τον 835 του τωρινου μου u11 (ή προηγούμενου op5t). Μονο στο συνολικο smoothness της συσκευης βλέπω διαφορά που ειναι ο ορισμος του βούτυρου ο 835 (προσοχη δεν μιλάω για το ποιο ανοιγει πρωτο ενα app αλλά το ποσο smooth ειναι καθως σκρολάρεις, εναλλασεις παραθυρα κλπ) ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Κάποια πρόταση τώρα για συσκευή από κάποιον με βάση και την μπαταρία; με επεξεργαστή βγάλαμε άκρη. Μπαταρια οποια συσκευη και να παρεις με 820/821 να ξερεις οτι θα χεις γενικα θέμα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για την υψηλή ανάλυση του le max 2 (αν και ο crisbal εχει κανει τρελη δουλεια και χει βοηθήσει αρκετά). Μονο αν εχει μπαταρια 4000mah (πχ le pro 3) ή amoled 1080p οθόνη (πχ μεταχειρισμένο op3) ισως εισαι οκ . Εκει ειναι που κερδίζει κατά κράτος ο 636. Δεδομενου οτι η τωρινη σου συσκευη ειναι το redmi 3 με τον αρκετά παλιό 616, νομιζω το redmi note 5 θα σε ικανοποιήσει με το παραπάνω (κατα καιρούς παιζει στα 146 ευρω) Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τώρα είδα όλα όσα έχετε γράψει. Πολύ καλές πληροφορίες και για να αποσυμφωρεισω λίγο την κουβέντα να πω ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις ούτε ξημεροβραδιαζομαι στο κινητό παίζοντας. Λίγο την ώρα μου όταν σχολαω θέλω να περνάω παιζωντας, lineage. Οπότε λέγοντας παιχνίδια δεν εννοούσα κάτι ακραίο γι αυτό και η τιμή που έβαλα. Εγώ θα επέλεγα το redmi 5 plus με τον 625 εκτός και αν βρεις με κάνα κουπόνι το redmi note 5 στα 150 ευρώ. Όπως ξαναείπα ούτε με τον 625 θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, ίσως να μην παίζεις σε full γραφικά τα πιο απαιτητικά παιχνίδια αλλά από διαχείριση ενέργειας είναι ο πρώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Αν και δεν εχω παιξει ποτε lineage πιστευω οτι δεν ειναι και απο τα πιο βαρια παιχνίδια (όποιος ξερει καλύτερα ας με διορθωσει). Άρα ενας 625 ή ακομα καλύτερα 636 θα ειναι μια χαρά πιστεύω. Οπότε αν βιάζεσαι πάρε redmi 5 plus (soc 625) που προτείνει και Nnoutas. Αν μπορεις να κάνεις υπομονή, περίμενε να ξαναβγεί προσφορά το redmi note 5 με soc 636 (προσωπικά αυτό προτείνω αφου θα εχει oreo, καλη κάμερα και πολύ τιμιο soc). Ή όπως ειπε ο king κανενα κινητό με soc 652 στα 100 ευρω που αν και δεν φτανει την αυτονομια των redmi, έχει σιγουρα καλη αυτονομία (καλύτερη απο le max 2) αλλα υστερεί σε υποστήριξη (υποθέτω οτι μιλάει για κανενα leeco leree ή cool 1) Edited June 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αν και δεν εχω παιξει ποτε lineage πιστευω οτι δεν ειναι και απο τα πιο βαρια παιχνίδια (όποιος ξερει καλύτερα ας με διορθωσει). Άρα ενας 625 ή ακομα καλύτερα 636 θα ειναι μια χαρά πιστεύω. Οπότε αν βιάζεσαι πάρε redmi 5 plus (soc 625) που προτείνει και Nnoutas. Αν μπορεις να κάνεις υπομονή, περίμενε να ξαναβγεί προσφορά το redmi note 5 με soc 636 (προσωπικά αυτό προτείνω αφου θα εχει oreo, καλη κάμερα και πολύ τιμιο soc). Ή όπως ειπε ο king κανενα κινητό με soc 652 στα 100 ευρω που αν και δεν φτανει την αυτονομια των redmi, έχει σιγουρα καλη αυτονομία (καλύτερη απο le max 2) αλλα υστερεί σε υποστήριξη (υποθέτω οτι μιλάει για κανενα leeco leree ή cool 1) Συμφωνώ σε όλα. Επίσης επειδή είχα και το Leree να πω ότι στα 100 ευρώ είναι κελεπούρι :) Ζεσταίνεται βέβαια με βαριά χρήση. Από την άλλη με τα xiaomi θα έχεις καλύτερη αυτονομία και υποστήριξη μακροπροθεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αξίζει τα 50€ το xiaomi 5 plus από το leere; Η η διαφορά αυτή είναι μόνο για την υποστήριξη. Θέλω να πω. Στα υπόλοιπα σημεία είναι κοντά το ένα με το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Αξίζει τα 50€ το xiaomi 5 plus από το leere; Η η διαφορά αυτή είναι μόνο για την υποστήριξη. Θέλω να πω. Στα υπόλοιπα σημεία είναι κοντά το ένα με το άλλο; Μα δεν έχουν 50 ευρώ διαφορά αλλά 25. Το redmi note 5 είναι που έχει 50 ευρώ διαφορα (κάνα 40αρη βασικά) οταν το βάζει προσφορά κατά καιρούς. Κατά τη γνώμη μου ναι, αξίζουν και τα 2 τα αντίστοιχα χρήματα διαφορά. Δεν είναι μόνο η υποστήριξη αλλά και η αυτονομία. Ενώ το note 5 έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts