Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 altsantiri.gr: Απίστευτο κι όμως ελληνικό - Κλέβουν και πουλάνε στο internet τα ηλεκτρικά πατίνια. https://www.altsantiri.gr/ellada/apisteyto-ki-omos-elliniko-klevoyn-kai-poylane-sto-internet-ta-ilektrika-patinia/ Πιο χαζοί πεθαίνουν. Εδώ αμάξια κλέβουν τα πατίνια θα άφηναν; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εδώ αμάξια κλέβουν τα πατίνια θα άφηναν; Δεν το πιάσες.... άστο. Κλέψανε πατίνι με gps και με την επωνυμία που τα νοικιάζει....και το πουλάνε στο ίντερνετ χωρίς φορτιστή....:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Δεν το πιάσες.... άστο. Κλέψανε πατίνι με gps και με την επωνυμία που τα νοικιάζει....και το πουλάνε στο ίντερνετ χωρίς φορτιστή....:lol: Θα χαρά κατάλαβα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλά...οκ ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Χαιρετιζω την παρεα! Σκέφτομαι την αγορα του για μετακινηση απο και προς την εργασια καθοτι θελω να παροπλισω ενα suv 2000 κυβικα κυριως για τα εξοδα αλλα και γιατι μκυ την εχει δωσει το κρατος....θα ηθελα τα φωτα σας. Το σπιτι ειναι θρακομακεδωνες και η δουλεια στην κηφισια δλδ 12 κμ να πας και 12 να ερθεις τι λετε ειναι πολυ; Και επισης εαν εχω 24 κμ να παω και 24 να ερθω με φορτιση βεβαια οσο ειμαι στη δουλεια θα το καταφερει; Ευχαριστω εκ των προτερων. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Χαιρετιζω την παρεα! Σκέφτομαι την αγορα του για μετακινηση απο και προς την εργασια καθοτι θελω να παροπλισω ενα suv 2000 κυβικα κυριως για τα εξοδα αλλα και γιατι μκυ την εχει δωσει το κρατος....θα ηθελα τα φωτα σας. Το σπιτι ειναι θρακομακεδωνες και η δουλεια στην κηφισια δλδ 12 κμ να πας και 12 να ερθεις τι λετε ειναι πολυ; Και επισης εαν εχω 24 κμ να παω και 24 να ερθω με φορτιση βεβαια οσο ειμαι στη δουλεια θα το καταφερει; Ευχαριστω εκ των προτερων. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γνωρίζω αν εχει ανηφορες η περιοχή αλλα ναι, αν εχεις την δυνατότητα να το φορτίζεις στην δουλειά θα σε βολεψε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Χαιρετιζω την παρεα! Σκέφτομαι την αγορα του για μετακινηση απο και προς την εργασια καθοτι θελω να παροπλισω ενα suv 2000 κυβικα κυριως για τα εξοδα αλλα και γιατι μκυ την εχει δωσει το κρατος....θα ηθελα τα φωτα σας. Το σπιτι ειναι θρακομακεδωνες και η δουλεια στην κηφισια δλδ 12 κμ να πας και 12 να ερθεις τι λετε ειναι πολυ; Και επισης εαν εχω 24 κμ να παω και 24 να ερθω με φορτιση βεβαια οσο ειμαι στη δουλεια θα το καταφερει; Ευχαριστω εκ των προτερων. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα διαλύσεις την μέση σου τόσα χιλιόμετρα με πατίνι χωρίς αναρτήσεις. Θα πρέπει να ανέβεις κατηγορία η να πάρεις ηλ. ποδήλατο. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Δεν γνωρίζω αν εχει ανηφορες η περιοχή αλλα ναι, αν εχεις την δυνατότητα να το φορτίζεις στην δουλειά θα σε βολεψε πολυ. Πας σε λίγο πιο ακριβό πατίνι εάν κάθε μέρα κανείς μεγάλες διαδρομές Επίσης έχω δει ένα ηλεκτροκίνητο μηχανάκι πολύ εντυπωσιακό Υπάρχει και στο car.gr Vmoto super soco Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδιά δεν βρήκα ανάλογο θέμα γι'αυτό ρωτάω εδώ.βενας φίλος ενδιαφέρεται για το kugo s1 το οποίο λέει είναι πιο δυνατό από το xiaomi και σε καλύτερη τιμή από το geek buying. Έχει κάποιος άποψη γιαυτο το σκούτερ; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καλησπέρα παιδιά από σήμερα κ εγ κάτοχος μόλις το έστησα..ποιο app πρέπει ν κατεβάσω για να συνδέομαι με το scooter.? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 To mi home Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 To mi home Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει τζόγο το τιμόνι κ σε μένα αλλά θα το φτιάξω από αύριο είτε με σφίξιμο είτε με το 3d εξάρτημα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έψαχνα σήμερα το εργαλείο τι λέει αν αξίζει Για τα λεφτά του είναι άψογο αν βέβαια ξέρεις τι είναι ικανό να κάνει και να μη ζητάς παραπάνω Μου φαίνεται θα παροπλισω το μηχανάκι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 για θεσσαλονικη υπάρχει τεχνικός που αλλάζει το λάστιχο με 10€. σαμπρέλες λάστιχα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ρε παιδιά γεια σας , μόλις παρέλαβα ένα Xiaomi m365 . Για καμία ώρα χρήσης όλα πήγαιναν καλά , κάποια στιγμή μου κλειδώνει την ταχύτητα στα 10km/h . Αυτό είτε είμαι σε eco είτε σε κανονική . Μήπως πάτησα κάτι λάθος ή είναι προβληματικό ; Ευχαριστώ Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 για ψαχτείτε ........ https://www.mi.com/global/support/mi-electric-scooter-recall-program/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Πήρα ένα κράνος smart4u και ένα πολύ βολικό τσαντάκι για το scooterάκι μου :p Επίσης αν ψάχνετε ανταλλακτικά έχει σχεδόν τα πάντα στο myscooter.gr Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημέρα σε όλους... Όποιος ενδιαφέρεται για το scooter πουλάω το δικό μου σε μαύρο χρώμα γιατί τελικά δνε το χρησιμοποιώ.. Ζήτημα να έχει κάνει 20-25 χιλιόμετρα.. Πολύ καλή τιμή. Όποιος θέλει pm Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Αν ασφαλισω το σπιτι σου, σου δινω μαζι και ΑΕ Οικογενειαρχη που καλυπτει την ΑΕ σου για ποδήλατο. Το παίζω στοίχημα ότι θα σου καλύψει και την ΑΕ απο το πατίνι, αφού στην Ελλάδα σύμφωνα με τον νόμο, είναι ποδήλατο. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά, στείλε μου pm. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Καλησπέρα είμαι κάτοχος του pro κι έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Βρίσκοντας κάποια βίντεο στο YouTube αποφάσισα να κάνω flash το firmware για λίγο περισσότερη ταχύτητα. Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν εγκαθιστούσα το αρχείο με την BLE Version γύρω στο 70% σταμάτησε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το πρόβλημα. Ενώ αναβοσβήνει η ένδειξη Bluetooth όταν ανοίγω το Scooter δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά. Σαν να μην υπάρχει Bluetooth. Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικές πλην της φόρτισης που δεν δείχνει ποσοστό όταν φορτίζει... Καμιά ιδέα να το επαναφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατάφερα να συνδεθώ με m365 tools. Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να αλλάξω κάτι στο Firmware? Edited November 11, 2019 by konv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του pro κι έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Βρίσκοντας κάποια βίντεο στο YouTube αποφάσισα να κάνω flash το firmware για λίγο περισσότερη ταχύτητα. Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν εγκαθιστούσα το αρχείο με την BLE Version γύρω στο 70% σταμάτησε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το πρόβλημα. Ενώ αναβοσβήνει η ένδειξη Bluetooth όταν ανοίγω το Scooter δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά. Σαν να μην υπάρχει Bluetooth. Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικές πλην της φόρτισης που δεν δείχνει ποσοστό όταν φορτίζει... Καμιά ιδέα να το επαναφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατάφερα να συνδεθώ με m365 tools. Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να αλλάξω κάτι στο Firmware? Καλησπερα! εδω θα βρεις ολες τις λυσεις που ζητας https://www.facebook.com/groups/1865082280196926/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. November 12, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του pro κι έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Βρίσκοντας κάποια βίντεο στο YouTube αποφάσισα να κάνω flash το firmware για λίγο περισσότερη ταχύτητα. Ακολούθησα τις οδηγίες και όταν εγκαθιστούσα το αρχείο με την BLE Version γύρω στο 70% σταμάτησε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το πρόβλημα. Ενώ αναβοσβήνει η ένδειξη Bluetooth όταν ανοίγω το Scooter δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά. Σαν να μην υπάρχει Bluetooth. Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικές πλην της φόρτισης που δεν δείχνει ποσοστό όταν φορτίζει... Καμιά ιδέα να το επαναφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατάφερα να συνδεθώ με m365 tools. Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να αλλάξω κάτι στο Firmware? Στο γκρουπ που εβαλε και ο φιλος πριν θα βρεις την απαντηση. Αυτο εγινε επειδη πηγες να περασεις BLE που ειναι για το M365 και οχι για το Pro. Τώρα έχει μπρικάρει αλλά σώζεται. Ρώτα στην ομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλημέρα σε όλους! Πολύ ωραίο το θέμα και χρήσιμο καθώς θεωρώ την ηλεκτροκίνηση το "μέλλον" σε αντίθεση με τα diesel που ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνουν παιχνίδι.. Εγώ αναμένω την black για να χτυπήσω πατίνι, όμως έχω ένα προβληματισμό.. Πρόσφατα έκανα βόλτες με Lime που έχει ανάρτηση και είδα ότι είχε πολλές αναταράξεις (παραλία θεσσαλονίκης) που σε κάποιο βαθμό ήταν ενοχλητικές. Δηλ ένα xiaomi που δεν έχει αναρτηση πώς θα πήγαινε; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο στην παραλία το λάιμ είναι χειροτερο λόγο ροδας Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλημέρα σε όλους! Πολύ ωραίο το θέμα και χρήσιμο καθώς θεωρώ την ηλεκτροκίνηση το "μέλλον" σε αντίθεση με τα diesel που ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνουν παιχνίδι.. Εγώ αναμένω την black για να χτυπήσω πατίνι, όμως έχω ένα προβληματισμό.. Πρόσφατα έκανα βόλτες με Lime που έχει ανάρτηση και είδα ότι είχε πολλές αναταράξεις (παραλία θεσσαλονίκης) που σε κάποιο βαθμό ήταν ενοχλητικές. Δηλ ένα xiaomi που δεν έχει αναρτηση πώς θα πήγαινε; Ισχύει ό,τι απάτησε ο φίλος, είναι πολύ πιο άνετο το Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts