johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 https://postimg.cc/CBvcCvph Σε ευχαριστουμε πολυ!!Τπτ καινουριο ειδες? Πανε λιγο ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση συστηματος-3 τελιτσες πανω δεξια και δωσε ενα screenshot ακομη απο το τι νεο υπαρχει! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Σε ευχαριστουμε πολυ!!Τπτ καινουριο ειδες? Πανε λιγο ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση συστηματος-3 τελιτσες πανω δεξια και δωσε ενα screenshot ακομη απο το τι νεο υπαρχει! :) https://postimg.cc/LnNNRN8B Καινούργιο μόνο το ότι διορθώθηκε η αυτόματη φωτεινότητα. Απόκρυψη του notch δεν υπάρχει. Με την κάμερα δεν έχω πειραματιστεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteniskiotis Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 εμένα όταν είχα δεδομένα ανοιχτά μου ήρθε αναβάθμιση για 10.1.2.0. και όταν πήγα σπίτι για να αναβαθμίσω με wifi δεν μου έβγαλε τίποτα, μεγάλοι παπατζήδες εκεί στην xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Και σε εμένα έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση αλλά μετά χάθηκε! Το gps έχει θέμα.. Σε Google maps τρώει κολλήματα, σε sygic δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μάλλον θα την ακύρωσαν αλλά για ποιο λόγο βγάζουν ενημερώσεις και μετά τις ακυρώνουν δεν έχει λογική ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω πολλούς να λένε ότι η beta είναι καλύτερη από την stable. Μπορώ απλά να κατεβάσω την τελευταία beta rom και να την περάσω μέσω updater; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μην σκατε, ειναι μερος του partial rollout. Σχεδον ποτε δεν βγαινει εκδοση σε ολους ταυτοχρονα. Στην αρχη την παιρνει ενα μικρο ποσοστο, το οποιο αυξανεται σταδιακα μεσα σε 5-7 μέρες. Αν δουνε οτι εχει καποιο χοντρο προβλημα, σταματουν τη διαδικασια μεχρι να το διορθωσουν και ξανα απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Όποιος θέλει παίδες την κατεβάζει από εδώ και την περνάει μέσω updater. http://bigota.d.miui.com/V10.1.2.0.PEAMIFI/miui-blockota-dipper_global-V10.1.1.0.PEAMIFI-V10.1.2.0.PEAMIFI-c214dee6fa-9.0.zip Προστέθηκε night mode και 960fps slow Motion και διάφορα άλλα fixes The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Όποιος θέλει παίδες την κατεβάζει από εδώ και την περνάει μέσω updater. http://bigota.d.miui.com/V10.1.2.0.PEAMIFI/miui-blockota-dipper_global-V10.1.1.0.PEAMIFI-V10.1.2.0.PEAMIFI-c214dee6fa-9.0.zip Προστέθηκε night mode και 960fps slow Motion και διάφορα άλλα fixes The power of the Mi 8 be with you[/QUO Βλέπεις καμία διαφορά με night mode το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Όποιος θέλει παίδες την κατεβάζει από εδώ και την περνάει μέσω updater. http://bigota.d.miui.com/V10.1.2.0.PEAMIFI/miui-blockota-dipper_global-V10.1.1.0.PEAMIFI-V10.1.2.0.PEAMIFI-c214dee6fa-9.0.zip Προστέθηκε night mode και 960fps slow Motion και διάφορα άλλα fixes The power of the Mi 8 be with you[/QUO Βλέπεις καμία διαφορά με night mode το βράδυ;Έχει πολύ μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο!! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 [/color]Έχει πολύ μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο!! The power of the Mi 8 be with you με κάνεις να την περάσω τώρα ρε φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 [/color] με κάνεις να την περάσω τώρα ρε φίλε!!Περάσετην ναι 5 λεπτά υπόθεση είναι :) The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 [/color]Περάσετην ναι 5 λεπτά υπόθεση είναι :) The power of the Mi 8 be with you[/quote Μήπως έχει κάνα bug σκέφτομαι για αυτό και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό!! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό!! The power of the Mi 8 be with you Έφτιαξαν το ok google η ακόμα να το διορθώσουν στην stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Την περασα και εγώ. Το ok google παρόλο που σε αφήνει να το "εκπαιδευσεις" δεν δουλεύει οπότε περιμένουμε και αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Στο en.miui γράφουν σε English γλώσσα δουλεύει κανονικά!! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλά Χριστούγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) Καλά Χριστούγεννα. Έβαλα την γλώσσα στα αγγλικά και λειτουργεί κανονικά Edited December 25, 2018 by Arisasima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) .Καλά Χριστούγεννα. Έβαλα την γλώσσα στα αγγλικά και λειτουργεί κανονικά Παιδιά μια ερώτηση μιας και μέχρι την Παρασκευή θα πάρω η το ΜΙ8 η το Pocophone...Διαφορά χρηματικη ελάχιστη,η μόνη μου φοβία έχει να κάνει με την αυτονομία... Βγάζει μέρα με χρήση δύο σιμ,ακουστικά bluetooth,δεδομένα πάντα ανοικτά,και wifi,σύνδεση με smartwatch.ομιλια 1_1:30 ώρα μερικά μηνύματα, και πλοήγηση γύρω στην 1 ώρα... Όλα αυτά Όσο είμαι στην δουλειά.... Το μόνο που με χαλάει και στα δύο είναι το τεράστιο Notch...Αλλά λογικά το κρύβεις... Και κάτι άλλο...Είναι splash proof???Επειδή δουλεύω έξω,με βροχή Π,Χ κάνω δουλειά με το κινητό...Αντέχει βροχή;;; Edited December 25, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Δοκιμαστικές φωτό με την 10.1.2.0 - Βραδυνές Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Δοκιμαστικές φωτό με την 10.1.2.0 - Βραδυνές Δεν φαίνεται κακο. Λίγο καλύτερο θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι νύχτα στο αυτόματο τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από τη λειτουργία νύχτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) . Παιδιά μια ερώτηση μιας και μέχρι την Παρασκευή θα πάρω η το ΜΙ8 η το Pocophone...Διαφορά χρηματικη ελάχιστη,η μόνη μου φοβία έχει να κάνει με την αυτονομία... Βγάζει μέρα με χρήση δύο σιμ,ακουστικά bluetooth,δεδομένα πάντα ανοικτά,και wifi,σύνδεση με smartwatch.ομιλια 1_1:30 ώρα μερικά μηνύματα, και πλοήγηση γύρω στην 1 ώρα... Όλα αυτά Όσο είμαι στην δουλειά.... Το μόνο που με χαλάει και στα δύο είναι το τεράστιο Notch...Αλλά λογικά το κρύβεις... Και κάτι άλλο...Είναι splash proof???Επειδή δουλεύω έξω,με βροχή Π,Χ κάνω δουλειά με το κινητό...Αντέχει βροχή;;; Το ΜΙ8 βγάζει μερα άνετα ίσως και 2 με νορμάλ χρήση σαν αυτή που περιγράφεις ανάλογα το σήμα και τη φωτεινότητα της οθόνης που χρησιμοποιεις. Επίσης φορτίζει πολύ γρήγορα οπότε κανένα θέμα με μπαταρία εκτός και αν κάθεσαι και μετράς ΣΟΤ σαν μανιακός. Με τον ταχιφορτιστη του δίνεις ένα 40% σε 20 λεπτα.. Εγώ από redmi note 4 που είχε απίστευτη μπαταρία, διάφορα ουσιαστικά δεν έχω δει σε διαρκεια. Είναι splash αλλά όχι waterproof Μόνο η κάμερα είναι πλήρης απογοητευση και για εμένα οι ειδοποιήσεις στο notch Edited December 25, 2018 by ewssonaht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μετά το update μου προσθεσε το google lens στο κινητό. Έχει γίνει το ίδιο και σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλησπέρα. Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές απαντήσεις στο νήμα για να το βρω. Κάποιο θέμα που διάβασα πως υπήρχε με το gps έχει λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts