couros1 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Προσπάθησε κάνεις μια εκκαθάριση cache και αν δεν πετύχει που μάλλον δεν θα πετύχει κάνε μια διαγραφή το app και ξανά κατέβασε το .. εσενα φιλε κανονικα δηλαδη ανaβει η οθομη σε ειδοποιησεις απο messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 εσενα φιλε κανονικα δηλαδη ανaβει η οθομη σε ειδοποιησεις απο messenger? Και σε εμένα ανάβουν κανονικά, εγώ αυτό που έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις είναι το Gmail. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Και σε εμένα ανάβουν κανονικά, εγώ αυτό που έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις είναι το Gmail. Για το gmail κάνε κατάργηση λογαριασμού και προσθήκη πάλι Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Και σε εμένα ανάβουν κανονικά, εγώ αυτό που έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις είναι το Gmail. Δεν λαμβανεις ειδοποιησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 (edited) Με το ακουστικό έχω ένα θέμα, κατά την συνομιλία ακούγεται κάτι σαν γρατσούνισμα, εγγύηση δεν έχουμε, τι κάνουμε; υπάρχει λύση ή ζούμε με αυτό; Edit δεν μου το κάνει συνέχεια, λέτε να φταίει το VOLTE και όχι το ακουστικό; Edited November 13, 2019 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Δεν λαμβανεις ειδοποιησεις? Ναι δεν μου εμφανίζει τίποτα, πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχει έρθει κάποιο email, θα δοκιμάσω απεγκατάσταση λογαριασμού και ξανά εγκατάσταση μήπως και στρώσει.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Απο gcam ποια εκδοση χρησιμοποιειτε? 6,1 η 6.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ναι δεν μου εμφανίζει τίποτα, πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω αν έχει έρθει κάποιο email, θα δοκιμάσω απεγκατάσταση λογαριασμού και ξανά εγκατάσταση μήπως και στρώσει.... Αυτο στο κανει και με wifi η μονο με data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτο στο κανει και με wifi η μονο με data? Και με τα 2 μου το έκανε, τώρα έφτιαξε όμως μετά την επανεγκατάσταση του λογαριασμού.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Απο gcam ποια εκδοση χρησιμοποιειτε? 6,1 η 6.2?6.2 πολύ ευχαριστημένος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 καποιο link για gcam 6.2? Πρεπει να νε rootaρισμενο το κινητο? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 https://www.google.com/amp/s/miblog.co/xiaomi-mi8-google-camera/amp/ Εγώ από εδώ τις κατεβάζω .έχει βγει και η 7 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν την έχει περάσει κάποιος ας πει.Root δεν θέλει όχι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Οντως.Η ωρα στο aod μετακινειται πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Οντως.Η ωρα στο aod μετακινειται πλεον. Πάντως υπάρχει θέμα με τα εικονίδια ειδοποιήσεων, άλλες φορές τα εμφανίζει άλλες φορές όχι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 χαριζω 2 tempered glass για το mi8 στην Πατρα , γιατι εδωσα το κινητο και πηρα το ΜΙ 9. Οσοι ενδιαφερονται PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Διαφορά μεταξύ stock κάμερας με νυχτερινή λειτουργία και gcam 7 με νυχτερινή λειτουργία.Δυο εικόνες...χίλιες λέξεις... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Διαφορά μεταξύ stock κάμερας με νυχτερινή λειτουργία και gcam 7 με νυχτερινή λειτουργία.Δυο εικόνες...χίλιες λέξεις... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια έκδοση GCam χρησιμοποιείς? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Κάποια posts πιο πάνω έχω βάλει το link. είναι η έκδοση 7 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 προχθες για πρωτη φορα εβαλα δεύτερη σιμ που ειχε 1 γιγα ,,την ειδε το τηλεφωνο και ανοιξα τα ντατα στην νεα σιμ ολα καλα...πλησιαζη να τελειωση το 1 γιγα και προσπαθω να κλεισω τα ντατα στην νεα σιμ και να χρησιμοποιει τα ντατα τις παλιας σιμ που εχω 2 γιγα αλλα δεν το καταφέρνω,, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα ντατα τις νεας σιμ που κοντευουν να τελειωσουν και φοβαμαι οτι θα αρχιση να τρωει χρηματα απο την καρτα θελω τα φωτα σας ευχαρστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Κάποια posts πιο πάνω έχω βάλει το link. είναι η έκδοση 7 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρασες GCam 7 με Android 9 ή με 10? Εγώ που προσπάθησα με 9 στο Mi 8 pro δεν την περνούσε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Διαφορά μεταξύ stock κάμερας με νυχτερινή λειτουργία και gcam 7 με νυχτερινή λειτουργία.Δυο εικόνες...χίλιες λέξεις... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρέπει να πούμε βέβαια ότι ,τη φωτό με τη gcam την τράβηξες με νυχτερινή λειτουργια,ενώ με τη στοκ εφαρμογή την τράβηξες με τις default ρυθμίσεις.Αν χρησιμοποιήσεις το mode pro της στοκ εφαρμογής και το σεταρεις σωστά οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι πάρα πολύ καλές.Απλα η gcam βολεύει όσους δεν θέλουν να μπαίνουν στη διαδικασία να πειράζουν τις ρυθμίσεις της καμερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πέρασες GCam 7 με Android 9 ή με 10? Εγώ που προσπάθησα με 9 στο Mi 8 pro δεν την περνούσε.Android 9 με MIUI 11.Την πέρασα κανονικά χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πρέπει να πούμε βέβαια ότι ,τη φωτό με τη gcam την τράβηξες με νυχτερινή λειτουργια,ενώ με τη στοκ εφαρμογή την τράβηξες με τις default ρυθμίσεις.Αν χρησιμοποιήσεις το mode pro της στοκ εφαρμογής και το σεταρεις σωστά οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι πάρα πολύ καλές.Απλα η gcam βολεύει όσους δεν θέλουν να μπαίνουν στη διαδικασία να πειράζουν τις ρυθμίσεις της καμερας...Ναι δεν το διευκρίνισα , και στις δύο εφαρμογές είχα default ρυθμίσεις της νυχτερινής λειτουργίας. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Άντε να δούμε πότε θα έρθει το android 10 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε να δούμε πότε θα έρθει το android 10 ..... Ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι το mi8 βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες στην καθημερινότητα από ότι το mi9 t η pro και αυτό οφείλεται στην σταθεροποίηση και μόνο ...... Καλές οι στατικές φωτογραφιες αλλά στις καθημερινές με τα αντικείμενα της φωτογραφίας να μη κάθονται σαν αγάλματα .... Το mi8 πετάει .....οπότε για ποιον λόγο κάποιος να δώσει το mi 8 για να πάρει κάποιο από τη σειρά mi 9 ; Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Εγώ μόνο για το notch θα έδινα το mi8, δεν ενοχλεί και τόσο, γι αυτό και δεν κάνω την αλλαγή, είμαι υπέρ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Εγώ μόνο για το notch θα έδινα το mi8, δεν ενοχλεί και τόσο, γι αυτό και δεν κάνω την αλλαγή, είμαι υπέρ ευχαριστημένος Εμένα μου αρέσει αυτό το notch !περί ορεξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts