mpacardi Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 σημερα το πηρα και ηταν στην miui 9.μου εκανε δυο αναβαθμισεις στην 10 αλλα miui 11 δεν εμφανιζει με τιποτα.υπαρχουν και αλλοι που δεν τους εχει ερθει ακομα΄ειναι ελληνικο απο infoguest και χωρα εχω βαλει ινδια Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλοριζικο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Το θεμα είναι πότε θα βγει το επόμενο update με android 10. Δεν βρίσκω καμία πληροφορία πουθενά... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Υπάρχει κάποιος λόγος να βιαζόμαστε για την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Είναι ψυχολογικό λογικά! Στο μεταξύ εγώ βλέπω κάποια lags. Πχ καμιά φορά που το ξεκλειδώνω πάει λίγο καρέ καρέ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Είναι ψυχολογικό λογικά! Στο μεταξύ εγώ βλέπω κάποια lags. Πχ καμιά φορά που το ξεκλειδώνω πάει λίγο καρέ καρέ Προσωπικα δεν εχω δει κανενα κολλημα. Σφαιρα ηταν και πριν σφαιρα ειναι και τωρα. Ειμαι σιγουρος βεβαια οτι με το 10αρι κατι θα μας βγαλει:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Ούτε εγω έχω δει κανένα κόλλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Κανένα κόλλημα κι εγώ. Ίσα ίσα πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 εμένα με το update μου έβγαλε ένα πρόβλημα με την πίσω κάμερα αλλά έκανα εργοστασιακή επαναφορά και έστρωσε ευτυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μπα και σε μένα σφαίρα πήγαινε και σφαίρα πάει .... Ούτε καν σκέφτομαι για αλλαγή κινητού πια Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η μπαταρια εχει βελτιωθει καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η μπαταρια εχει βελτιωθει καθολου; Ακριβως η ιδια. Γενικα μη περιμενει καποιος θαυματα με την μπαταρια μετα απο αναβαθμιση. Οχι μονο στο Mi8 αλλα και σε ολα τα κινητα. Η μοναδικη περιπτωση να δεις διαφορα χειροπιαστη ειναι να υπηρχε καποιο bug και να διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Από μπαταρία αρκετά καλή ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 εγώ το έχω 14 μήνες και η μπαταρία του είναι ακόμα όπως όταν το πήρα. ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κινητό με καλύτερη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 εγώ το έχω 14 μήνες και η μπαταρία του είναι ακόμα όπως όταν το πήρα. ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κινητό με καλύτερη μπαταρία.Τι εννοείς δηλαδή; Πόσο σου κρατάει;.τι sot έχεις; Γιατί εγώ από όταν το πήρα με το ζόρι 5 ώρες sot να βγάλει και όχι πάντα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Τι εννοείς δηλαδή; Πόσο σου κρατάει;.τι sot έχεις; Γιατί εγώ από όταν το πήρα με το ζόρι 5 ώρες sot να βγάλει και όχι πάντα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπολύ απλά εννοώ ότι με την χρήση που κάνω σε όλα τα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου, σε όλα τα άλλα κατά τη διάρκεια της ημέρας έπρεπε να φορτίσω ξανά. με το mi 8 φορτίζω όταν πάω για ύπνο. και συνήθως έχει περίπου 30%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Άλλαξε το σε Ρωσία. Κάποια πιο σοβαρή πρόταση ;; Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 παιδιά θυμάται κανείς που ακριβώς βρίσκουμε την ρύθμιση "άγνωστες πηγές"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) Κάποια πιο σοβαρή πρόταση ;; Γιατί παλικάρι για αυτό που ήθελες η Ρωσία δεν είναι σοβαρή πρόταση; Κι αν έχεις πρόβλημα μες διαφημίσεις, AdGuard.... Edited November 10, 2019 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Γιατί παλικάρι για αυτό που ήθελες η Ρωσία δεν είναι σοβαρή πρόταση; Κι αν έχεις πρόβλημα μες διαφημίσεις, AdGuard.... Φαίνεται ειρωνικό αυτό που έγραψα, αλλά , μετά τις ινδικές διαφημίσεις τώρα έχω κ ρωσσικες ... Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Φαίνεται ειρωνικό αυτό που έγραψα, αλλά , μετά τις ινδικές διαφημίσεις τώρα έχω κ ρωσσικες ... Δεν νομίζω να μπορείς να της αποφύγεις, σου πρότεινα όμως λύση μιας κι εγώ είχα θέμα με διαφημίσεις....AdGuard....Και σώθηκες, διαφήμιση πουθενά πλέον..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ελεγα να μεινω με την developer αλλα δυστυχώς αρχισαν παλι bugs στο gps. Τες πα μεγαλο ξενέρωμα αυτο που εκανε η xiaomi λογικες πολυ φτηνιαρικης εταιρειας. Βγαζει τα 60 fps τα ξαναβαζει μετα.. βγαζει νεο μοντελο χωρις ios camera... δεν υποστηριζει 4g plus η ναυαρχίδα της το 2018.. και αποκορύφωση σου κόβει αναβαθμίσεις σε επισημη dev και ουτε καν σου προτείνει μια λυση.. τιποτα.. σιωπη.. εξοργιστικό. Εστω ενημερωση δεν θα παρετε ποτε ΟΤΑ ακολουθηστε αυτες τις οδηγίες.. κατι ρε παιδι μου. Καποιος που ειχε πριν dev μπορει να μου πει τι εκανε? Κατεβασε stable miu 11 και την περασε απο τις ρυθμισεις? Σκεφτηκε κατι αλλο? Υπαρχει κατι κοντινο σε image back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Παντως για μενα ειναι η μονη συσκευη απο το 2009 που εχω android και δεν εχω πειραξει ..εχω μεινει με στοκ ρομ και ειμαι πληρως ευχαριστημενος ..οσοι εχουν dev μια και η xiaomi επισημα ανακοινωσε οτι τη σταματα καλύτερα back up τα αρχεια και περασμα τη stable και μη ξαναασχοληθειται παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ελεγα να μεινω με την developer αλλα δυστυχώς αρχισαν παλι bugs στο gps. Τες πα μεγαλο ξενέρωμα αυτο που εκανε η xiaomi λογικες πολυ φτηνιαρικης εταιρειας. Βγαζει τα 60 fps τα ξαναβαζει μετα.. βγαζει νεο μοντελο χωρις ios camera... δεν υποστηριζει 4g plus η ναυαρχίδα της το 2018.. και αποκορύφωση σου κόβει αναβαθμίσεις σε επισημη dev και ουτε καν σου προτείνει μια λυση.. τιποτα.. σιωπη.. εξοργιστικό. Εστω ενημερωση δεν θα παρετε ποτε ΟΤΑ ακολουθηστε αυτες τις οδηγίες.. κατι ρε παιδι μου. Καποιος που ειχε πριν dev μπορει να μου πει τι εκανε? Κατεβασε stable miu 11 και την περασε απο τις ρυθμισεις? Σκεφτηκε κατι αλλο? Υπαρχει κατι κοντινο σε image back up? Ηθελα, ετσι κι αλλιως μετα απο 8 μηνες χρησης, να στησω το τηλεφωνο απο την αρχη. Εκανα πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μετα κατεβασα και εγκατεστησα το miui10, το οποίο μολις ξεκινησε εκανε αυτοματα την εγκατασταση του miui11. Πραγματικα, αξιζει τον κοπο. Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αύριο μάλλον θα στήσω κι εγώ από την αρχή, θα κρατήσω τα αρχεία που θέλω και θα περάσω stable rom. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts