Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού (κυρίως βράδυ) πως το αντιμετωπίζετε; έχω διαβάσει για κάποιες εφαρμογές που το λύνουν το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω ποια να εμπιστευτώ.Είναι το μόνο μελανό σημείο της συσκευής. Ελπίζω με το android q να λυθεί επιτέλους

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού (κυρίως βράδυ) πως το αντιμετωπίζετε; έχω διαβάσει για κάποιες εφαρμογές που το λύνουν το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω ποια να εμπιστευτώ.Είναι το μόνο μελανό σημείο της συσκευής. Ελπίζω με το android q να λυθεί επιτέλους

Αμφιβαλλω αν θα λυθει. Η Xiaomi εχει επιλεξει να ειναι πολυ επιθετικη στην εξοικονομηση της μπαταριας. Γι'αυτο υπαρχουν και θεματα με τις ειδοποιησεις καποιων εφαρμογων αν δεν επεμβεις εσυ στις ρυθμισεις. Δεν το θεωρει bug δηλαδη.

Καλησπέρα σε όλους.

Μια ερώτηση στους φίλους με τελευταία stable. Μήπως διορθώθηκε το θέμα των custom ειδοποιήσεων όταν έχεις πολλαπλά emails και θέλεις ξεχωριστό ήχο για κάθε λογαριασμό; Επίσης όταν έχεις 2 Bluetooth συσκευές συνδεδεμένες μπορέις να επιλέξεις σε ποια συσκευή να στείλεις την κλήση σου η πάει τυχαία σε μια από τις δύο;

Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Καλησπέρα σε όλους.

Μια ερώτηση στους φίλους με τελευταία stable. Μήπως διορθώθηκε το θέμα των custom ειδοποιήσεων όταν έχεις πολλαπλά emails και θέλεις ξεχωριστό ήχο για κάθε λογαριασμό; Επίσης όταν έχεις 2 Bluetooth συσκευές συνδεδεμένες μπορέις να επιλέξεις σε ποια συσκευή να στείλεις την κλήση σου η πάει τυχαία σε μια από τις δύο;

Για το θέμα των πολλαπλών συσκευών Bluetooth γίνεται να επιλέξεις που θα πάει ο ήχος. Αυτό με τα email δεν το έχω δοκιμάσει ,θα το δω και θα προσπαθήσω να απαντήσω.

Ευχάριστο ότι μπορείς να επιλέξεις που θα πάει. Θυμάμαι ότι είχε μόνο επιλογή Bluetooth και τίποτα άλλο. Αν δουλεύει και το θέμα των ειδοποιήσεων θα κάνω μια απόπειρα να γυρίσω στο miui.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Ρε παιδιά επιασα την ταχύτητα της εικονας με 4g cosmote σε παραλια του Πηλίου.δλδ με το 4g + πόσο θα έφτανε; 8c10ac25d18910034af51377d76dc87f.jpg

Ρε παιδιά επιασα την ταχύτητα της εικονας με 4g cosmote σε παραλια του Πηλίου.δλδ με το 4g + πόσο θα έφτανε; 8c10ac25d18910034af51377d76dc87f.jpg

Πάνω από 300 θα έπιανε... Το έχω δει σε oplus 6.. Εγω 130 με 4g αυτός 300+ στο ίδιο σημείο 4g+.

Χρησιμοποιω το gοogle fit αλλα εχω παρατηρησει ενα θεμα. Στο περπατημα μου μετραει κανονικα την αποσταση και χωρις να εχω ενεργοποιημενο το GPS, μονο με τα data. Οταν κανω ποδηλατο ομως και εχω μονο data, δεν την μετραει, ενω δειχνει κανονικα τον χρονο και τα move/heart minutes. Για να μετρησει αποσταση πρεπει να ενεργοποιησω το GPS. Mε το προηγουμενο κινητο δεν ειχα τετοιο θεμα.

Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?

Edited by ardi21

Το είχα ξανατονίσει αλλά δεν πήρα απάντηση από κανένα.

Εχω ένα θέμα με το WiFi .

Μόλις μπαίνω σπίτι μου, σπάνια έως ποτέ δεν κάνει μόνο του εναλλαγή από 4g σε WiFi παρά μόνο αν πάω εκεί που εινια το όνομα της σύνδεσης μου και κάνω ένα κλικ και τότε ενεργοποιείται.

Λέει αδυναμία σύνδεσης στο Ίντερνετ και μόλις κάνω εκεί κλικ μπαίνει κατευθείαν.

Πολλές φορές δε, ενώ έχει μπει δείχνει το σήμα του 4g ενώ είναι σε WiFi.

Δεκτή κάθε πρόταση από κάποιον που να ξέρει τι να κάνω.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Νέος κάτοχος Μι8 και παρατηρησα ενα προβλημα προσωπικα πολυ ενοχλητικο...

οταν το συνδεω στο pc και ανοιγω το φακελο DCIM για τη μεταφορα φοτο και video

δεν βλεπω τις μικρογραφίες πράγμα που με κανει να ψαχνω στα τυφλά ένα ένα τα αρχεια για να

μεταφέρω π,χ μια φοτο απο το κινητο στο pc μου...

αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του...

ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχουμε ανεβασμένη την ένταση στη συσκευή κάθε φορά που έρχεται μέιλ η συσκευή τα διαβάζει. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την ανάγνωση;

Μόλις μπαίνω σπίτι μου, σπάνια έως ποτέ δεν κάνει μόνο του εναλλαγή από 4g σε WiFi παρά μόνο αν πάω εκεί που εινια το όνομα της σύνδεσης μου και κάνω ένα κλικ και τότε ενεργοποιείται.

Λέει αδυναμία σύνδεσης στο Ίντερνετ και μόλις κάνω εκεί κλικ μπαίνει κατευθείαν.

Ευχαριστω.

Έχεις παρατηρήσει, σου το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο ή και σε άλλα αποθηκευμένα δίκτυα;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα στην ομάδα!

Νέος κάτοχος Μι8 και παρατηρησα ενα προβλημα προσωπικα πολυ ενοχλητικο...

οταν το συνδεω στο pc και ανοιγω το φακελο DCIM για τη μεταφορα φοτο και video

δεν βλεπω τις μικρογραφίες πράγμα που με κανει να ψαχνω στα τυφλά ένα ένα τα αρχεια για να

μεταφέρω π,χ μια φοτο απο το κινητο στο pc μου...

αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του...

ευχαριστώ προκαταβολικά

Ισχύει κι οντως ειναι ταλαιπωρία αν ξερει κάποιος λυση ας βοηθήσει

Έχεις παρατηρήσει, σου το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο ή και σε άλλα αποθηκευμένα δίκτυα;
Στο μαγαζί και στο σπίτι μου.

Έχουν ίδιο όνομα και ίδιο κωδικό.

Στο μαγαζί και στο σπίτι μου.

Έχουν ίδιο όνομα και ίδιο κωδικό.

Σου το λέω για τον εξής λόγο, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο σε ρούτερ της Cyta, σε άλλα δίκτυα δουλεύουν όλα μια χαρά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σου το λέω για τον εξής λόγο, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο σε ρούτερ της Cyta, σε άλλα δίκτυα δουλεύουν όλα μια χαρά.

Εμένα COSMOTE είναι και τα δυο...

Ωστόσο έτσι στα άκυρα σήμερα δουλεύει μια χαρά...

Τι σκαλωματα είναι αυτά τώρα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστω.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω φίλε μου. Και μου συμβαίνει μόνο στο δικό μου ρούτερ (Nova).

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω φίλε μου. Και μου συμβαίνει μόνο στο δικό μου ρούτερ (Nova).

αρα μιλαμε για θεμα και οχι για συμπτωση....και δεν ειναι θεμα παροχου.

ωστοσο πηρα τηλ στην infoquest , δεν σχολιαζω τι μου ειπαν, γιατι θα πεσει γελιο....

ωστοσο πηρα τηλ στην infoquest , δεν σχολιαζω τι μου ειπαν, γιατι θα πεσει γελιο....

Εάν η infoquest είναι μπ....λο και θέλει να αποφύγει το σερβις τότε ποιο το νόημα του εξτρά καπέλου στην Ελλάδα ενώ από Κίνα το γλυτώνουμε?

Το κινητό το πήρες από infoquest? Γιατί βλέπω εχεις διαφορετική έκδοση MIUI από εμενα.εγω πάντως από infoquest με miui 10.3.2 και δεν έχω κανένα θεμα και έχω συνδεθεί σε αρκετά δίκτυα από τότε που το πήρα

Το κινητό το πήρες από infoquest? Γιατί βλέπω εχεις διαφορετική έκδοση MIUI από εμενα.εγω πάντως από infoquest με miui 10.3.2 και δεν έχω κανένα θεμα και έχω συνδεθεί σε αρκετά δίκτυα από τότε που το πήρα

απο μαγαζι τυπου σκρουτζ ειναι αγορασμενο, αλλα εσυ (χαχαχαχα) που ξερεις ποια εκδοση εχω?

ωστοσο απο χτες δουλευει ως δια μαγειας κανονικα.

απο μαγαζι τυπου σκρουτζ ειναι αγορασμενο, αλλα εσυ (χαχαχαχα) που ξερεις ποια εκδοση εχω?

ωστοσο απο χτες δουλευει ως δια μαγειας κανονικα.

Μπερδεύτηκα με post αλλού φίλου που έδειχνε την έκδοση του.χαχαχα με συγχωρείς. ποια έχεις όμως αν επιτρέπεται;

Και σε μένα μου το κάνει που και που ... Είναι θέμα mui και όχι συσκευής .... Καμία ενημέρωση θα έχουμε ; Άργησαν νομίζω .....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μπερδεύτηκα με post αλλού φίλου που έδειχνε την έκδοση του.χαχαχα με συγχωρείς. ποια έχεις όμως αν επιτρέπεται;

Αυτήν έχω.. 10be8cbd7ad7e6052c7ea52778a58d7a.jpg