nektarios21 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα και απο μένα!Ειμαι κι εγώ με global stable 10.0.3 κ έχω σιχαθεί την κάμερα σε σημείο που νομίζω ότι έχει θέμα η κάμερα σαν hardware .Γνωριζω ότι σε άλλες Ρομ διορθώνεται το πράγμα,αν πάω σε global dev διορθώνεται η πρέπει να περάσω κινεζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα και απο μένα!Ειμαι κι εγώ με global stable 10.0.3 κ έχω σιχαθεί την κάμερα σε σημείο που νομίζω ότι έχει θέμα η κάμερα σαν hardware .Γνωριζω ότι σε άλλες Ρομ διορθώνεται το πράγμα,αν πάω σε global dev διορθώνεται η πρέπει να περάσω κινεζικη; https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Δυστυχώς κρασαρει,ίσως να φταίει που είμαι με oreo.Αλλα το θέμα με την κάμερα δεν είναι μόνο βράδυ.Και την ημέρα μου βγάζει θόρυβο στην εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukube Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα για mi8. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και βλεπω πως στα skroutzομαγαζα εχει 360 περιπου. Καταλαβαίνω πως αυτη η τιμή είναι επειδή δεν έρχεται από ελληνική αντιπροσωπία άρα γιοκ εγγύηση! Αλλά αν αποφασίσω να το αγοράσω: 1) τι να προσεξω; το global version ή EU τι σημαίνει; 2) θα έχει ελληνικό μενού ή θα πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή. 3) Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την κάμερα ως ερασιτέχνης φωτογράφος. Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε το "ξεψαχνίζω" το κινητό (να φανταστείτε έχω ένα κινητο 6 χρόνια τώρα). Βλέπω την τιμή και λέω συμφέρει! Συμφέρει όντως; η καμέρα σε αυτή την έκδοση θα είναι καλή; Ρωτάω γιατί διαβασα σε καποιες σελίδες από το θέμα ότι η κάμερα σε άλλα εκδόσεις είναι καλύτερη...τεσπα, κάτι που δεν κατάλαβα. 4) προτείνετε κάτι άλλο σε θέμα κάμερας αλλά να μην υπερβαίνει τα 400€;; honor view 10 ίσως;;(θα ήθελα το P20 αλλά δεν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δυστυχώς κρασαρει,ίσως να φταίει που είμαι με oreo.Αλλα το θέμα με την κάμερα δεν είναι μόνο βράδυ.Και την ημέρα μου βγάζει θόρυβο στην εικόνα Χρειάζεται pie9 ή καί beta miui 8.11.7+ για τη σωστή λειτουργία της το αναφέρει και στο τελευταίο μέρος δες κι εδώ : https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα για mi8. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και βλεπω πως στα skroutzομαγαζα εχει 360 περιπου. Καταλαβαίνω πως αυτη η τιμή είναι επειδή δεν έρχεται από ελληνική αντιπροσωπία άρα γιοκ εγγύηση! Αλλά αν αποφασίσω να το αγοράσω: 1) τι να προσεξω; το global version ή EU τι σημαίνει; 2) θα έχει ελληνικό μενού ή θα πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή. 3) Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την κάμερα ως ερασιτέχνης φωτογράφος. Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε το "ξεψαχνίζω" το κινητό (να φανταστείτε έχω ένα κινητο 6 χρόνια τώρα). Βλέπω την τιμή και λέω συμφέρει! Συμφέρει όντως; η καμέρα σε αυτή την έκδοση θα είναι καλή; Ρωτάω γιατί διαβασα σε καποιες σελίδες από το θέμα ότι η κάμερα σε άλλα εκδόσεις είναι καλύτερη...τεσπα, κάτι που δεν κατάλαβα. 4) προτείνετε κάτι άλλο σε θέμα κάμερας αλλά να μην υπερβαίνει τα 400€;; honor view 10 ίσως;;(θα ήθελα το P20 αλλά δεν...) 4) Οφτόπικ: Αν έχεις κάρτα Πειραιώς η Eurobank, το P20 pro σου βγαίνει στα 440, σκέψου το. Και εγώ για λιγότερα ξεκίνησα και κάνω υπέρβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 4) Οφτόπικ: Αν έχεις κάρτα Πειραιώς η Eurobank, το P20 pro σου βγαίνει στα 440, σκέψου το. Και εγώ για λιγότερα ξεκίνησα και κάνω υπέρβαση. Από ποιο μαγαζί βγαίνει 440 με επιστροφή Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Πιστεύετε με το να γλιτώσω 100ευρ και να πάρω Mi 8 είναι καλύτερη επένδυση από το OnePlus 6T? Τα λεφτά δεν είναι θέμα με την έννοια έχω μέχρι 550ευρ. Απλός δεν ξέρω γιατί να πάρω Mi 8 σε αντίθεση με το 6T. Τι καλύτερο θα έχω? Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukube Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 4) Οφτόπικ: Αν έχεις κάρτα Πειραιώς η Eurobank, το P20 pro σου βγαίνει στα 440, σκέψου το. Και εγώ για λιγότερα ξεκίνησα και κάνω υπέρβαση. Εννοείται πως το σκέφτομαι αλλα πώς γινεται με καρυα Πειραιως και απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Από ποιο μαγαζί βγαίνει 440 με επιστροφή Eurobank? Wind τα κεντρικα καταστήματα με κάρτα Πειραιώς https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/1526313046100/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Από ποιο μαγαζί βγαίνει 440 με επιστροφή Eurobank? Γερμανός. Τα ευρώ της επιστροφής μένουν βέβαια στην κάρτα για μελλοντικές αγορές. Sorry για το off topic. https://www.germanos.gr/product/huawei-p20-pro/20371463/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Καλημέρα. Mi8 pro 8/128 στα 480€ σήμερα Gearbest Κουπόνι GBMPM8P (Ο σύνδεσμος έχει affiliate, όποιος δεν θέλει δεν τον πατάει) Edited November 21, 2018 by termitiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλημέρα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ και έχω την τελευταία global έκδοση του λογισμικού! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την Google camera? Ποια έκδοση πρέπει να βάλω και που θα την βρω; Είναι apk αρχείο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλημέρα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ και έχω την τελευταία global έκδοση του λογισμικού! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την Google camera? Ποια έκδοση πρέπει να βάλω και που θα την βρω; Είναι apk αρχείο; Ευχαριστώ! Καλημερα φιλε μου και καλοριζικο!!! Gcam κατεβαζεις αυτην εδω ενα απλο apk ειναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_6.1.009_MI8_V1a.apk Στο saturation βαλε ρυθμισεις highlight Saturation θα 2.1 Shadow saturation 2.3 Στην Front 1.1 και 1.6 αντιστοιχα! Επισης βαλε high is in the dark στο on και Min iso limited by exposure 1/20 η 1/15! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Το δούλεψα σήμερα το mi8 μια χαρά οθόνη αντάξια των καλύτερων Samsung πολύ γρήγορο ωραια gestures και γρήγορο. Miui 10 και η stock camera εχει απίστευτο θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Το δούλεψα σήμερα το mi8 μια χαρά οθόνη αντάξια των καλύτερων Samsung πολύ γρήγορο ωραια gestures και γρήγορο. Miui 10 και η stock camera εχει απίστευτο θόρυβο. Θόρυβο υποθέτω σε συνθήκες με ελάχιστο φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Θόρυβο υποθέτω σε συνθήκες με ελάχιστο φωτισμό. Όχι σκοτάδι μέσα σε σπίτι με εξωτερικό φως από τα παράθυρα. Δεν με ικανοποίησε εδώ έχει την miui 10 πάνω. Καμία gcam να βάλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Θέλω να ρωτήσω μέσα στις επιλογές της κάμερας έχει την επιλογή "ενίσχυση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού αυτοματα" ? Και στις χειροκίνητες ρυθμίσεις έχει έκθεση φωτισμού έως 32'' (sec) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Θέλω να ρωτήσω μέσα στις επιλογές της κάμερας έχει την επιλογή "ενίσχυση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού αυτοματα" ? Και στις χειροκίνητες ρυθμίσεις έχει έκθεση φωτισμού έως 32'' (sec) ? To 1ο οχι το 2ο ναι!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλημερα φιλε μου και καλοριζικο!!! Gcam κατεβαζεις αυτην εδω ενα απλο apk ειναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_6.1.009_MI8_V1a.apk Στο saturation βαλε ρυθμισεις highlight Saturation θα 2.1 Shadow saturation 2.3 Στην Front 1.1 και 1.6 αντιστοιχα! Επισης βαλε high is in the dark στο on και Min iso limited by exposure 1/20 η 1/15! @johnnyman25 είσαι θησαυρός, χαχα! Να σου πω βίντεο, τραβάω με την Google Camera ή προτείνεις κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 @johnnyman25 είσαι θησαυρός, χαχα! Να σου πω βίντεο, τραβάω με την Google Camera ή προτείνεις κάποια άλλη εφαρμογή; Σε ευχαριστω φιλε μου!!! :D:D Με την μαμα καμερα προς το παρων!!Αναμενουμε την global stable pie που θα λυσει μερικα θεματα της gcam!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 To 1ο οχι το 2ο ναι!! Αυτή η ρύθμιση δεν υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 4g+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 4g+ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που μενεις και τι παροχο εχεις??? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Που μενεις και τι παροχο εχεις???Περαστικός από λ.στρατου για την τούρτα της μικρής, το σήκωσα για τηλ ,το είδα και έβγαλα screenshot (για να το θυμάμαι !!!!) Cosmote frog!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts