andrewk Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Βεβαιωσου ότι στις επαφές σου έχεις μπροστά από τον αριθμό το +30 (κωδικός χώρας).Αν όχι κατέβασε το number fixer από play κ με αυτό θα προσθέσεις το +30 μπροστά από όλες τις επαφέςΣε επαφή που έχει +30 συνεχίζει και το κάνει . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Θυμαμαι παλι στο Mi6 εβλεπα το ποσοστο της μπαταριας του ΒΤ ακουστικου μου στη γραμμη ειδοποιησεων, χωρις τη χρηση αλλου προγραμματος. Δεν μπορω να τη βρω τωρα πουθενα, εχουν βγαλει την επιλογη αυτη? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Θυμαμαι παλι στο Mi6 εβλεπα το ποσοστο της μπαταριας του ΒΤ ακουστικου μου στη γραμμη ειδοποιησεων, χωρις τη χρηση αλλου προγραμματος. Δεν μπορω να τη βρω τωρα πουθενα, εχουν βγαλει την επιλογη αυτη? 2 μέρες το ψάχνω κ γω!!!!αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 2 μέρες το ψάχνω κ γω!!!!αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Καλησπέρα το ποσοστό μπαταρίας είναι στην γραμμή ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης αν αφτο ψάχνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Την μπαταρία του Bluetooth την βγάζει μόλις κάνεις swipe down το notification panel. Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Σε εμένα δεν το βγάζει , έχω το plantronics edge v3200 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskourtis91 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Την μπαταρία του Bluetooth την βγάζει μόλις κάνεις swipe down το notification panel. Mi 8 Power be with you Φίλε μου, τι θέμα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Φίλε μου, τι θέμα έχεις;Χώρα Ινδονησία και εγώ αυτό Darkoid Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid ! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998 Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Darkoid - Blacky? Φίλε μου, τι θέμα έχεις; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδιά καλησπέρα, όπως έγραψα και στο άλλο νήμα ενδιαφέρομαι για αγορά, αλλά η κάμερα δεν έχει κάποιες ρυθμίσεις που έχουν τα Mate. Η ερώτησή μου είναι για την gcam την οποία δεν ξέρω καν πως είναι, δεν την έχω δει ποτέ. Αν ξέρει κάποιος που την έχει στο τηλέφωνο, ρωτάω αν έχει η gcam ξεχωριστή χειροκίνητη ρύθμιση διαφράγματος, (όπως στο MATE 10 και 20 Pro) και αν υπάρχει νυχτερινή λειτουργία με χειροκίνητη ρύθμιση ISO και Shutter speed όπως στο Mate 20 Pro.Στην στοκ εφαρμογή έχει κανονικά pro mode που ρυθμίζεις iso, shutter speed κλπ. Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Χώρα Ινδονησία και εγώ αυτό Darkoid Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Darkoid ! Συνδέσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/0bf6546e-3f2d-46b8-8563-f8f406b6b998 Mi 8 Power be with you Οταν μπαίνουμε σε αυτήν την σελίδα μετά πως το κατεβάζουμε?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα το ποσοστό μπαταρίας είναι στην γραμμή ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης αν αφτο ψάχνετε Αυτό ψάχνω,αλλά δεν το έχει σαν επιλογή,όταν βέβαια κατεβάζεις την μπαρα στην αρχική οθόνη σου δείχνει κανονικά το ποσοστό. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Φωτογραφίες σε μορφή Raw τραβάει το Mi 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Φωτογραφίες σε μορφή Raw τραβάει το Mi 8; Όχι με τη "μαμά" εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αυτό ψάχνω,αλλά δεν το έχει σαν επιλογή,όταν βέβαια κατεβάζεις την μπαρα στην αρχική οθόνη σου δείχνει κανονικά το ποσοστό. Καλημέρα εκεί είναι. δεικτης μπαταρίας εγώ εκεί το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλημέρα παιδιά. Οταν με το καλό έρθει το update σε android 9 πιστεύετε είναι καλό να κάνεις ένα factory reset η να αφήσεις το κινητό όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλημέρα παιδιά. Οταν με το καλό έρθει το update σε android 9 πιστεύετε είναι καλό να κάνεις ένα factory reset η να αφήσεις το κινητό όπως είναι; Το ιδανικό αυτό είναι,η αλήθεια είναι πχ πως παρατηρώ μία μειωμένη διάρκεια μπαταρίας και μπορεί να οφείλεται στην τελευταία ενημέρωση πριν 1-2 βδομάδες. Άρα καλό είναι πάντα να κάνουμε εργοστασιακές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Για πότε το κόβουμε να παίρνουμε την 9; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Με την τελευταία beta για china rom πρόσθεσαν 960fps slow motion. Μέχρι του τέλος του έτους ελπίζω ερθει και σε εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδια καλησπερα,εχω ενα s8 plus και θελω να παω στο Χiaomi mi 8 αξιζει η αλλαγη η οχι??να διαλεξω το 64gb η το 128gb εκτος απο χωρητικότητα αλλαζουν σε κατι αλλο?Η καμερα του ειναι τοσο καλη οσο s8?Ευχαριστω για της απαντησεις σας προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δεν συγκρίνονται στις κάμερες , αλλά το μι8 είναι 3 φορές πιο γρήγορο . Αν σε καίει η φωτογραφία κάτσε εκεί που είσαι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Μην γράφετε ανακρίβειες ρε παιδιά... Το mi8 είναι πάρα πολύ καλό όσον αφορά την κάμερα.. Είχα mate 10 pro για 6 μήνες και το mi8 το ξεπερνάει κατά πολύ. Οπότε σίγουρα θα είναι καλύτερο απο s8 Θελει λίγη δουλίτσα ακόμη σε μερικές νυχτερινες λήψεις αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλό. Άμα μπει και η gcam στο παιχνίδι αντε γειά. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ και θα καταλάβετε https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Mi 8 Power be with you Edited November 16, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Μην γράφετε ανακρίβειες ρε παιδιά... Το mi8 είναι πάρα πολύ καλό όσον αφορά την κάμερα.. Είχα mate 10 pro για 6 μήνες και το mi8 το ξεπερνάει κατά πολύ. Οπότε σίγουρα θα είναι καλύτερο απο s8 Θελει λίγη δουλίτσα ακόμη σε μερικές νυχτερινες λήψεις αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλό. Άμα μπει και η gcam στο παιχνίδι αντε γειά. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ και θα καταλάβετε https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Mi 8 Power be with you Όντως ωραίες φωτογραφίες. Αν είχε stabilization και στο video θα ήταν τέλειο! Αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! Παραμένει μια εξαιρετική επιλογή μαζί με τον 1+ (κατά τη γνώμη μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Όντως ωραίες φωτογραφίες. Αν είχε stabilization και στο video θα ήταν τέλειο! Αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! Παραμένει μια εξαιρετική επιλογή μαζί με τον 1+ (κατά τη γνώμη μου).Στο βίντεο έχει ois αλλά όχι eis. Πάντα μιλάω για 4k 30fps. Το ois πάντως κάνει αρκετά καλή δουλειά. Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Μην γράφετε ανακρίβειες ρε παιδιά... Το mi8 είναι πάρα πολύ καλό όσον αφορά την κάμερα.. Είχα mate 10 pro για 6 μήνες και το mi8 το ξεπερνάει κατά πολύ. Οπότε σίγουρα θα είναι καλύτερο απο s8 Θελει λίγη δουλίτσα ακόμη σε μερικές νυχτερινες λήψεις αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλό. Άμα μπει και η gcam στο παιχνίδι αντε γειά. Ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ και θα καταλάβετε https://flic.kr/s/aHsmuYbAiK Mi 8 Power be with you Μπράβο σου για το άλμπουμ και τις φώτο!Αλλο να λές βγάζει καλές φώτο και άλλο να το δείχνεις στήν πράξη ! Ωραίες φώτο by the way !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts