chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Πάντως το OT-V770 είναι πανέμορφο.. Πιστεύω πως θα κάνει και εμπορική επιτυχία αν κυκλοφορήσει τελικά. Ναι οντος... http://www.bestbuymobilephones.com/files/ot-v770.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Mandarina Duck Green http://www.mobiles.co.uk/images/green-mandarina-duck.jpg Mandarina Duck Purple http://www.mobiles.co.uk/images/purple-mandarina-duck.jpg Mandarina Duck Red http://www.mobiles.co.uk/images/red-mandarina-duck.jpg τα εχει φερει ο Γερμανος σε τιμη 105 ευρω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ths alcatel δεν ειναι αυτα?κατι τετοιο πηρε το ματι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Τι χαρακτηριστικά έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Who needs specs if you got the looks? Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Τι χαρακτηριστικά έχουν; VGA καμερα και Bluetooth! nothing else...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmushroom23 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Μήπως ξέρει κανέις πως μπορώ να ξεκλειδώσω τις εικόνες και τους ήχους από το κινητό μου...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 VGA καμερα και Bluetooth! nothing else...;) Έχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης Micro SD εώς 2GB.Είναι σαν το Samsung E250 που έχω μόνο που το Mandarina Duck είναι γυναικείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το C 701 αλλά ποιο άσχημο. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varathro Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Γεια σας.. Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς το ΟΤ 715??? Το ψάχνω πολύ καιρό και δεν μπορώ να το βρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Alcatel One Touch Pocket http://mobile.softpedia.com/phonePictures/396 Το πρώτο μου κινητό και το πιο αγαπημένο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philip1994 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Ηθελα να αλλαξω το παλιο μου SE και βρηκα αυτό στη WIND..Ομως δεν μπορώ να καταλάβω αν υποστηρίζει την εγγραφή video η οχι..Αν ξέρει κάποιος γιατι αν δεν έχει δεν θα το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philip1994 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 το μοναδικό μου alcatel μεχρι τωρα είναι το E-207..ΤΟ πηρα σα 2ο τιλεφονο και τη δουλειά του την κάνει εκτόσ από κάποια περίεργα τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το i650 pro ΔΕΝ υποστηρίζει εγγραφή βίντεο. Υποστηρίζει μόνο την αναπαραγωγή του. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBit Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Η Αλκατέλ στην Ελλάδα είχε παλαιότερα μια θυγατρική (ονόματι αν θυμάμαι καλά Αλκατέλ Ελλάς, και μετά Αλκατέλ e-Business) που υποστήριζε και προωθούσε τα τηλεφωνικά κέντρα για επιχειρήσεις και τα κινητά τηλέφωνα. Η εταιρεία αυτή τελικά μετονομάστηκε σε Applied Networks Hellas (http://www.appliednet.gr) αλλά ασχολείται πλέον μόνο με τηλεφωνικα κέντρα Αλκατέλ και όχι κινητά τηλέφωνα. Όσον αφορά τα τηλεφωνικά κέντρα έχουν πολύ καλή υποστήριξη και μεγάλη εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erere Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Γεία σας , μήπως ξέρει καποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ταχεία κλήση στο κινητό Alcatel ΟΤ-363 ? ή εστω γενικά στα κινητά Alcatel , μαλλον θα είναι ο ίδιος τρόπος σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 OT easy db το οποίο το λάτρευα,311 δανεικό με την ξαδέρφη μου γιατί ήθελε το 3310 μου,και σαν αντικατάστασης ένα 735... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike87 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλησπέρα.Δοκίμασα να λειτουργήσω ένα παλιό ALCATEL ONE TOUCH POCKET που μου δώσανε.Έβαλα μια sim της Q και έβαλα το pin μετά μου ζητά "ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΣ" δοκίμασα 20210 που είναι της WIND αλλά τίποτα.Δοκίμασα και με sim της vodafone και λέει "ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΔΙΚΤΥΟΥ". Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Και οχι κινεζικη που πολλοι την σνομπαρουν.. Καλο θα ειναι να δημιουργησετε θεματα για ολες τις εταιριες απο που προερχονται κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Κρινοντας τα ZTE Blade και Huawei IDEOS X5 χιλιες φορες καλυτερα να ηταν κινεζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Κρινοντας τα ZTE Blade και Huawei IDEOS X5 χιλιες φορες καλυτερα να ηταν κινεζικη. καποια απο τα τελευταια της ειναι πολυ ποιοτικα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Και οχι κινεζικη που πολλοι την σνομπαρουν.. Καλο θα ειναι να δημιουργησετε θεματα για ολες τις εταιριες απο που προερχονται κτλ.. Δεν τη σνομπαρουν επειδη ειναι κινεζικη αλλα γιατι ειναι απλα χαλια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Βασικά μονο το όνομα ειναι Γαλλικο όλα τα άλλα ειναι Κινεζικα. Το τμήμα των κινητων τηλεφωνων της Alcatel πουληθηκε στην Κινεζική TCL κάπου το 2004 και απλά οι συσκευές αντι να γραφουν TCL γραφουν Alcatel. Ρίξε και μία ματιά στο: http://en.wikipedia.org/wiki/TCL_Corporation . Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Βασικά μονο το όνομα ειναι Γαλλικο όλα τα άλλα ειναι Κινεζικα Aren't they all (εκτος της ΘΕΑΣ Sharp η οποια συχνα πυκνα βγαζει εξ ολοκληρου made in japan μοντελα) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (εκτος της ΘΕΑΣ Sharp η οποια συχνα πυκνα βγαζει εξ ολοκληρου made in japan μοντελα) Και που βλέπουμε μόνο απ'το gsmarena... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts