xrhstos2 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Δεν το πιστεύω πάλι out of stock .......τι γίνεται με αυτά τα ακουστικά δεν μπορώ να καταλάβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγώ τα έχω βάλει στο καλάθι και δείχνει ακόμα να με αφήνει για αγορά..Αλλά ισχύει στα 80 υπάρχει ανταγωνισμός..voucher μόνο αν έχει αγοράσει κάποιος κάτι παίρνει σωστα;αν έχει κάποιος ή αν βρει voucher λογικά θα προχωρήσω σε παραγγελία.. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Αυτο που γινεται ειναι οτι αρκετοι αγοραζουν το Oneplus6 και βαζουν μαζι και αυτα.Ειδικα τωρα που βγηκε και το κοκκινο χρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 πως τα πηρες και σου βγηκαν μονο 10 ευρω μεταφορικα φιλε μου?Είχα referral points και μαζί με ένα τζαμακι πλήρωσα μόνο τα μεταφορικά 10 ευρώ ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Είχα referral points και μαζί με ένα τζαμακι πλήρωσα μόνο τα μεταφορικά 10 ευρώ ONEPLUS A5010 πως του εξεργυρωνεις..?? εχω και γω κατι ποντους...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 πως του εξεργυρωνεις..?? εχω και γω κατι ποντους...!!Μέσα από το refferal point επιλέγεις το voucher με της δώρο επιταγές ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μέσα από το refferal point επιλέγεις το voucher με της δώρο επιταγές ONEPLUS A5010 Ευχαριστώ αδερφέ. Πάντα ευγενικός..!! Από την στιγμή που θα εξαργύρωσω πόσες μέρες έχω για να κάνω μια παραγγελία? Υπάρχει δηλαδή περιορισμος!?? Η την κάνω όποτε θέλω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ευχαριστώ αδερφέ. Πάντα ευγενικός..!! Από την στιγμή που θα εξαργύρωσω πόσες μέρες έχω για να κάνω μια παραγγελία? Υπάρχει δηλαδή περιορισμος!?? Η την κάνω όποτε θέλω??Έχεις ακριβώς ένα μήνα να χρησιμοποιήσεις το voucher που θα επιλέξεις. Φαντάσου ότι εμένα έληγε στης 19 Ιουλίου λόγω του ότι το ενεργοποίησα στην προηγούμενη stock κατάσταση των ακουστικών. Ευτυχώς πρόλαβα και το χρησιμοποίησα εκεί που ήθελα. ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Έχεις ακριβώς ένα μήνα να χρησιμοποιήσεις το voucher που θα επιλέξεις. Φαντάσου ότι εμένα έληγε στης 19 Ιουλίου λόγω του ότι το ενεργοποίησα στην προηγούμενη stock κατάσταση των ακουστικών. Ευτυχώς πρόλαβα και το χρησιμοποίησα εκεί που ήθελα. ONEPLUS A5010 Ευχαριστώ πολύ.. και που βρίσκω τον κωδικό μου αν πατήσω εξαργύρωσει??? εγώντως άκουγα βαθιά στις κλήσεις.. και όποια αλλα δοκίμασα ασύρματα πάλι βαθιά ακούω.. με καλώδιο hands free μια χαρά. Πολύ καλά...κάτι παίζει αλλα δεν έχω βρει... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ευχαριστώ πολύ.. και που βρίσκω τον κωδικό μου αν πατήσω εξαργύρωσει??? εγώντως άκουγα βαθιά στις κλήσεις.. και όποια αλλα δοκίμασα ασύρματα πάλι βαθιά ακούω.. με καλώδιο hands free μια χαρά. Πολύ καλά...κάτι παίζει αλλα δεν έχω βρει...Μόλις θα κάνεις την παραγγελία κατά το check out θα πας στην δώρο επιταγή ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Μόλις θα κάνεις την παραγγελία κατά το check out θα πας στην δώρο επιταγή ONEPLUS A5010 Και αν πάρω και κινητό μπορώ να χρησιμοποιήσω π.χ το δικό σου κουπόνι για _20 ευρώ και μαζι τους δικούς μου πόντους αλλά 20ευρω? Η μόνο ένα ανά παραγγελία.??? Edited July 11, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και αν πάρω και κινητό μπορώ να χρησιμοποιήσω π.χ το δικό σου κουπόνι για _20 ευρώ και μαζι τους δικούς μου πόντους αλλά 20ευρω? Η μόνο ένα ανά παραγγελία.???Δεν το γνωρίζω αυτό ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και αν πάρω και κινητό μπορώ να χρησιμοποιήσω π.χ το δικό σου κουπόνι για _20 ευρώ και μαζι τους δικούς μου πόντους αλλά 20ευρω? Η μόνο ένα ανά παραγγελία.??? Μόνο ένα ανά παραγγελία δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μόνο ένα ανά παραγγελία δυστυχώς. Οπότε άμα έχω 200 πόντους και θέλω να πάρω μια θήκη που κάνει 26€ πρέπει είτε να πληρώσω 6€ + μεταφορικά είτε να περιμένω να πάω στους 500 πόντους για να πληρώσω μόνο τα μεταφορικά και να μου μείνουν άλλοι 300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και στους 500 πόντους πάλι τα ίδια θα πληρώσει για να σου μείνουν 300 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 ερώτηση προς κατόχους: συνδέεται με 2 ακουστικά ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 ερώτηση προς κατόχους: συνδέεται με 2 ακουστικά ταυτόχρονα? με 2 συσκευες ναι.. 2 ακουστικα οχι..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Οπότε με Huami Amazfit 2 και τα ασύρματα ταυτόχρονα δε πιστευω να έχω θέμα ε... :worry: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 με 2 συσκευες ναι.. 2 ακουστικα οχι..!! ουπς, σόρρυ...από την βιασύνη τα μπέρδεψα...σαφώς και εννοούσα 2 συσκευές τηλεφώνου. :) Thank you :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Οι ρυθμίσεις τον ακουστικών μέσα από την συσκευή που είναι ρε παιδιά; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Παιδιά ακούω κάποιο κομμάτι βάζω τα ακουστικά να κολλήσουν μαγνητικά και κάνει παύση η μουσική όταν όμως τα ξαναφοραω δεν κάνει resume αλλά πρέπει να πατήσω τον player ξανά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που έχω χάσει; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Πηγαίνε ήχος και δόνηση ->λειτουργία ακουστικών-> αυτόματη αναπαραγωγή on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Πηγαίνε ήχος και δόνηση ->λειτουργία ακουστικών-> αυτόματη αναπαραγωγή onΔεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο ήχος και δόνηση ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο ήχος και δόνηση ONEPLUS A5010 Στην beta 11 υπάρχει, σε stable είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Στην beta 11 υπάρχει, σε stable είσαι? Στο 6 υπάρχει? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts