architect_duth Δημοσιεύτηκε May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2005 Έχω μόνο ένα σκληρό δίσκο 60 GB εσωτερικό. Γίνεται να τον βγάλω εξωτερικό μέσα σε case εξωτερικού και όταν ανοίγω των υπολογιστή μου να τον διαβάζει από κει που έχω τα windows; Έτσι θα έχω έναν εσωτερικό δίσκο....εξωτερικό!!! :D :worry: :confused: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εννοεις να εχεις μονο εναν δισκο(τον εξωτερικο) και εκει να εχεις το λειτουργικο?Αν ναι,τοτε νομιζω πως δε γινεται,γιατι δε γινεται να bootαρει απο USB.Κοινως,μονο ως αποθηκευτικος χωρος θα ειναι χρησιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Τα καινούργια motherboards bootάρουν κανονικά από USB. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να συναντήσεις είναι η υποστήριξη από τα Windows, αφού ενδέχεται να τα δουν όλα με την αλλαγή. To Linux πάντως ξεκινάει κανονικά απο USB Drive :) Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις :P Θα ρίξω μια ματιά και στο google και αν βρώ τίποτα θα σε ενημερώσω :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodoros2004 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η MOTHERBORD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barboutsala Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To motherboard mou pou einai tou 2001 exei thn epilogh gia boot apo USB,opws epishs to eixe kai ena allo motherboard tou 98 pou eixa.Den exw dei motherboard ths telefteas pentaetias pou na mhn yposthrizei boot apo usb.Oi asxetoi kala 8a einai ama den 3eroune na mhn apantane ka8olou.ELEOS PIA Παράθεση http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To motherboard mou pou einai tou 2001 exei thn epilogh gia boot apo USB,opws epishs to eixe kai ena allo motherboard tou 98 pou eixa.Den exw dei motherboard ths telefteas pentaetias pou na mhn yposthrizei boot apo usb.Oi asxetoi kala 8a einai ama den 3eroune na mhn apantane ka8olou.ELEOS PIA εμμμ με ολο το θαρος αλλα ποιος "ασχετος" απαντησε και σε πειραξε; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Αν κατάλαβα καλά για τον geeksada τα @@... χμ....άμα το κάνεις αυτό ίσως να χρειαστεί να τα ξανα εγκαταστήσεις....γιατι επειδή άλλαξες τον δίσκο και από ide ποτ bootαρε τον έκανες usb....όπως γίνεται από ide->sata(με ανταπτορα) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 To motherboard mou pou einai tou 2001 exei thn epilogh gia boot apo USB,opws epishs to eixe kai ena allo motherboard tou 98 pou eixa.Den exw dei motherboard ths telefteas pentaetias pou na mhn yposthrizei boot apo usb.Oi asxetoi kala 8a einai ama den 3eroune na mhn apantane ka8olou.ELEOS PIA Οκ φιλε Barboutsala γιατι τοση αγανακτηση??Χαλαρωσε λιγο.Αφου τα ξερεις ολα και μπορεις να αποκαλεις καποιον -που δεν ξερεις- ασχετο,τι μπαινεις στο forum?Anyway.Είπα νομιζω το είπα γιατι και στο laptop και στο desktop οποτε μπουταρω και εχω συνδεδεμενο τον εξωτερικο σκληρο(και ειναι αναμενος) κολλαει.Αν ξερεις (που φυσικα θα ξερεις) δε θελω να μου πεις.Ευχαριστω,και sorry για το υφος του μηνυματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. May 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 [OFFTOPIC] Είμαι γκαντέμης τελικά, γιατί σε κάθε θέμα που δημιουργώ πάντα γίνονται παρεξηγήσεις!!! Τέσπα...παιδιά δεν νομίζω να το δοκιμάσω έτσι εύκολα γιατί δεν έχω εξωτερικό κουτάκι και δεν νομίζω να αγοράσω απλά για δοκιμή. Αν βρω λεφτά να αγοράσω το κουτί και μετά αν δεν μου κάνει να αγοράσω και τον σκληρό, τότε οκ. Πάντως αν το δοκιμάσει κανείς ας πει τα αποτελέσματα. Όσο για τις μητρικές μερικές ενδέχεται να μην bootαρουν από usb, αν και η δική μου έχει αυτήν την δυνατότητα. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 [OFFTOPIC] Είμαι γκαντέμης τελικά, γιατί σε κάθε θέμα που δημιουργώ πάντα γίνονται παρεξηγήσεις!!! Τέσπα...παιδιά δεν νομίζω να το δοκιμάσω έτσι εύκολα γιατί δεν έχω εξωτερικό κουτάκι και δεν νομίζω να αγοράσω απλά για δοκιμή. Αν βρω λεφτά να αγοράσω το κουτί και μετά αν δεν μου κάνει να αγοράσω και τον σκληρό, τότε οκ. Πάντως αν το δοκιμάσει κανείς ας πει τα αποτελέσματα. Όσο για τις μητρικές μερικές ενδέχεται να μην bootαρουν από usb, αν και η δική μου έχει αυτήν την δυνατότητα. Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ξεχάσει καταλάθος ένα USB Flash Disk μέσα και ξεκίνησα την εγκατάσταση των Windows και το είδαν σαν σκληρό δίσκο όταν ήρθε η ώρα να διαλέξω δίσκο. Άν καταφέρω να βρώ κανέναν εξωτερικό δίσκο ή μεγάλο Flash Disk (~1 GB) θα το δοκιμάσω και θα σου πώ :) Το πιθανότερο πάντως είναι να παίξει, 95% με reinstallation των Windows :) (edit) @barbutsala πιστεύω ότι τα επιθετικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το forum. Αν πιστεύεις ότι κάποιος λέει κάτι λανθασμένο υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να του το πεις... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 To motherboard mou pou einai tou 2001 exei thn epilogh gia boot apo USB,opws epishs to eixe kai ena allo motherboard tou 98 pou eixa.Den exw dei motherboard ths telefteas pentaetias pou na mhn yposthrizei boot apo usb.Oi asxetoi kala 8a einai ama den 3eroune na mhn apantane ka8olou.ELEOS PIAΔεν βλέπω προς τι η αγανάκτηση, τα παιδιά απλά προσπάθησαν να σε βοηθήσουν, καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο. Δεν χρειάζονται τέτοιες αντιδράσεις, δεν προσφέρουν τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Πώς σας φαίνεται αυτός ο σκληρός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts