kostakiss Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 πηρα σημερα,μου πε οτι αν κανω φορητοτητα οι ποντοι θα χαθουν.. αλλα ο χρονος ομιλιας που χω μεσα θα ειναι ο ιδιος.. επισης του ειπα οτι στην καρτα λεει οτι ληγει στις 12/2007 και τον ρωταω θα χαθουν οι ποντοι και μου λεει μπορει ναι μπορει και οχι :what: γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Καλύτερα να αναφέρεσε σε αλλαγή πακέτου και όχι φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 διευκρινησα οτι θελω να παω στο a la carte ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 εχω νεοτερα! σημερα καλεσα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι με τη μεταφορα πακετου απο cu to a la carte (που τωρα πια βλεπω δεν συμφαιρει καμια απο τις δυο αλλα η φρογκ και η mo mad) δεν χανονται οι ποντοι..τελος ρωτησα για τους ποντους που εχω στο ποιντμανια οι οποιοι συμφωνα με την καρτα που εχω ληγουν στις 12/07 και μου ειπε η κοπελα οτι πρεπει να τους εξαργυρωσω πριν την αναγραφομενη ημερομηνια αλλιως θα χαθουν! οποτε μονοδρομος,εξαργυρωνω τους 500 απο τους 656 που εχω και μενουν 156 υπολοιπο,δεν πειραζει δεν γινεται κ κατι διαφορετικο..μολις τελειωσουν και τα 30 ευρω της καρτας συνδιαλεξεων εχω κανει φορητοτητα,τωρα για ποια..δεν γνωριζω ισως εχουν αλλαξει οι χρεωσεις μεχρι τοτε..παντως και τωρα με το 40% παλι η φρογκ ειναι πιο φτηνη και στην ομιλια και στα sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Έκανα ανανέωση στις 20 του μηνός μέσω internet, αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν έχουν περαστεί οι αντίστοιχοι πόντοι. Πήρα τηλέφωνο και τους το ανέφερα. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 εγω εξαργυρωσα τους 500 ποντους μου μιας που 12/07 εληγε το ποιντμανια μου συμφωνα με την καρτα που ειχα..το διαστημα που μεσολαβησε για τον χρονο ομιλιας(30€) που επελεξα εγινε μεσα σε μια μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 τον 12/07 λήγουν οι πόντοι που απέκτησες το 2005 . Οι υπόλοιποι παραμένουν (2006-2007) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ειχα αρκετους μου ειπε τον πρωτο χρονο και δεν συμφερε να μην τους εξαργυρωσω..(ηταν μεγαλο το μερος εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r0ulis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 re paidia poio einai to noumero gia na akouseis tous pontous sou sto point mania? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Στο 1282 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis23 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 21/11 εξαργύρωσα τουσ 1000 πόντουσ που είχα.μέσω του τηλεφωνητή διάλεξα την δωροεπιταγή των 60€.είπαν οτι μέσα σε 3 βδομάδεσ θα μου χει έρθει η επιταγή σπίτι.Σήμερα έκλεισα 2 βδομάδες ακόμα τίποτα.Αντε να δούμε. Υπάρχει κανείσ που να του'χει έρθει η δωροεπιταγή σπίτι κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 re paidia poio einai to noumero gia na akouseis tous pontous sou sto point mania? καλεις στο 1282 Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Έκανα ανανέωση στις 20 του μηνός μέσω internet, αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν έχουν περαστεί οι αντίστοιχοι πόντοι. Πήρα τηλέφωνο και τους το ανέφερα. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν! Τελικά τι έγινε με τους πόντους σου μπήκαν; Ρωτάω επειδή πιστεύω οτι θα ενδιέφερε αρκετούς μια και είναι αρκετά βολική η ανανέωση μέσω Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μπήκαν, αφού τους πήρα τηλέφωνο 2 φορές! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Γεια σας, πήρα μια καρτούλα cu για δεύτερη συσκευή και εγγράφηκα στο pointmania. Ωστόσο έχω 2 απορίες... 1. Στην wind που έχω, για κάθε ευρώ που ανανεώνεις σου δίνουν 2 πόντους. Ισχύει το ίδιο και στο pointmania? 2. Οι πόντοι ισχύουν για πάντα ή λήγουν μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Γεια σας, πήρα μια καρτούλα cu για δεύτερη συσκευή και εγγράφηκα στο pointmania. Ωστόσο έχω 2 απορίες... 1. Στην wind που έχω, για κάθε ευρώ που ανανεώνεις σου δίνουν 2 πόντους. Ισχύει το ίδιο και στο pointmania? 2. Οι πόντοι ισχύουν για πάντα ή λήγουν μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα? 1. κάθε ευρώ είναι ένας πόντος 2. οι πόντοι λήγουν το μεθεπόμενο χρόνο μετά την εγγραφή σου, τον δεκέμβρη νομίζω.. θα σου στείλουν ενημερωτικό φυλλάδιο και την κάρτα μέλους σε λίγο καιρό οπού θα βρεις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 1. κάθε ευρώ είναι ένας πόντος 2. οι πόντοι λήγουν το μεθεπόμενο χρόνο μετά την εγγραφή σου, τον δεκέμβρη νομίζω.. θα σου στείλουν ενημερωτικό φυλλάδιο και την κάρτα μέλους σε λίγο καιρό οπού θα βρεις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις:) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Egw egina melos tn 1i iouliou tou 05 k akoma dn exei liksei...exw girw stous 1000 podous..na tous eksargirwsw i oxi? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Καλό θα ήταν να τους εξαργηρώσεις . Η επόμενη βαθμίδα είναι 2000 πόντοι άρα θέλεις 2,5 χρόνια ακόμα για να φτάσεις εκεί . Αλλά καλό θα ήταν να έχεις 1000 πόντους και όχι λιγώτερους .Εξάλου μέχρι τον Δεκέμβρη δεν προκείτε να χαθούν άλλοι πόντοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Καλό θα ήταν να τους εξαργηρώσεις . Η επόμενη βαθμίδα είναι 2000 πόντοι άρα θέλεις 2,5 χρόνια ακόμα για να φτάσεις εκεί . Αλλά καλό θα ήταν να έχεις 1000 πόντους και όχι λιγώτερους .Εξάλου μέχρι τον Δεκέμβρη δεν προκείτε να χαθούν άλλοι πόντοι. Thanks gia ti simvouli... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.:lol:.Έχω μια φίλη η οποία ξεκίνησε να μαζεύει πόντους απο το 1998-2000 και επειδή δεν ήξερε σε ποιον αριθμό έπρεπε να καλέσει για να μάθει τους πόντους της πήγε σε ένα κατάστημα Vodafone.Απο εκεί της είπαν να καλέσει στο 1282.Η φίλη μου κάλεσε και έμαθε ότι μετά απο 10 χρόνια εγγραφής της στο Vodafone Point Mania (να σημειωθεί ότι δεν ήξερε πιο πρίν τον αριθμό του Vodafone Point Mania για να εξαργυρώσει κάποιους πόντους) ότι η πόντοι της είναι 332!:wacko::shock::rtfm:.Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Vodafone;κλέβουν πόντους;εκτός και εάν μετά απο κάποιο διάστημα λήγουν οι πόντοι!:what:. Όποιος ξέρει άς βοηθήσει να ξεδιαλύνει την κατάσταση!:) Thanks a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ανα δυο χρονια γινεται η αφαιρεση. Αλλα μπορει να παρει και να "γκρινιαξει" λιγο και θα της βαλουν πισω τους πιο προσφατους ποντους που της αφαιρεθηκαν. Το εκανε ενας φιλος μου που του ειχαν αφαιρεθει καμια 500αρια ποντοι και μετα απο λιγες μερες ξαναμπηκαν. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Από 01/02/2003 πάρχει το Vodafone pointmania. Άρα δεν είναι δυνατόν να μάζευε η φίλη σου πόντους από το 2000. Οι πόντοι παραγράφονται δύο χρόνια μετά από το έτος που μαζεύτηκαν δηλαδή οι πόντοι του 2005 παραγράφηκαν στις 31/12/07 . Οι πόντοι του 2006-2007-2008 παραμένουν στο καρτοκινητό της φίλης σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ναι σωστά!.Το Νοέβρη του 2003 εγγράφηκε η φίλη μου στο Point Mania!Πάντως μεγάλη ντροπή για τη Vodafone να παραγράφει τους πόντους ενώ στην Wind να μην συμβένη αυτό:mad::mad:!. Ούξου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link της WIND και μην βιάζεσε να διατυπώσεις απόψεις αν δεν το ψάξεις λίγο πιο πολύ . http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=913&langID=1 6.5 Οι πόντοι έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια ισχύος 2 ετών. Για παράδειγμα, οι πόντοι που έχει συλλέξει ο συνδρομητής από 20 Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 20η Οκτωβρίου του 2009, αντίστοιχα και οι πόντοι που συνέλεξε στις 21η Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 21η Οκτωβρίου 2009 κ.ο.κ. Αν ο συνδρομητής δεν εξαργυρώσει τους πόντους του μέσα στο παραπάνω διάστημα των 2 ετών, ο αριθμός των πόντων του εκάστοτε μήνα π.χ. Οκτωβρίου 2007 διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα τον επόμενο μήνα μετά από 2 έτη π.χ. Νοέμβριο 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts