Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2S

manwlis77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις :)

Ακριβώς γι αυτό ζήτησα τα αρνητικά. Λίγο πολύ τα θετικά μαθαίνονται εύκολα.

Βασικά θέλω να κάνω upgrade από τα 2gb ram που είμαι τώρα και νομίζω είναι καλύτερα μακροχρόνια να πάω στα 6gb απευθείας. Από τις συσκευές στα 6gb είναι αυτή που μου κάνει περισσότερο "κλικ" εμφανισιακά (τουλ από εικόνες και βίντεο).

Ειπαμε μερα με την νυχτα....καλομιλητο.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις :)

Ακριβώς γι αυτό ζήτησα τα αρνητικά. Λίγο πολύ τα θετικά μαθαίνονται εύκολα.

Βασικά θέλω να κάνω upgrade από τα 2gb ram που είμαι τώρα και νομίζω είναι καλύτερα μακροχρόνια να πάω στα 6gb απευθείας. Από τις συσκευές στα 6gb είναι αυτή που μου κάνει περισσότερο "κλικ" εμφανισιακά (τουλ από εικόνες και βίντεο).

Κοίτα, τα gb ειναι σχετικά. Το multitasking επαναλαμβάνω ότι δεν ειναι το δυνατο σημειο της συσκευής. Σκεψου οτι με το u11 των 4gb ram ειχα καλυτερο multitasking. Ο λογος ειναι οτι το Miui εχει πολυ επιθετικη διαχείριση και συνηθως αφήνει γύρω στα 3,5 ή ακόμα και 4 gb ελεύθερα (δηλαδή άχρηστα).

Κατα τα άλλα ειναι πολυ καλή επιλογή. Δεν το χω μετανιώσει που το πήρα. Πανέμορφο, γρήγορο, καλές κάμερες κλπ και ειμαι σιγουρος οτι τα αρνητικά που γράφω δεν θα τα καταλάβεις (απο p9 lite προέρχεσαι... όχι από ναυαρχίδα).

Κοίτα, τα gb ειναι σχετικά. Το multitasking επαναλαμβάνω ότι δεν ειναι το δυνατο σημειο της συσκευής. Σκεψου οτι με το u11 των 4gb ram ειχα καλυτερο multitasking. Ο λογος ειναι οτι το Miui εχει πολυ επιθετικη διαχείριση και συνηθως αφήνει γύρω στα 3,5 ή ακόμα και 4 gb ελεύθερα (δηλαδή άχρηστα).

Κατα τα άλλα ειναι πολυ καλή επιλογή. Δεν το χω μετανιώσει που το πήρα. Πανέμορφο, γρήγορο, καλές κάμερες κλπ και ειμαι σιγουρος οτι τα αρνητικά που γράφω δεν θα τα καταλάβεις (απο p9 lite προέρχεσαι... όχι από ναυαρχίδα).

Τι διαφορα βλεπεις εσυ στο μουλτιτασκ σε πραγματικες-καθημερινες συνθηκες χιρισμου τις συσκευης?

Εγω παντως και με το νοτε 9 που εχω δεν βλεπω σοβαρες διαφορες που να μου δημιουργει θεμα στην καθημερινοτητα μου..

Τι διαφορα βλεπεις εσυ στο μουλτιτασκ σε πραγματικες-καθημερινες συνθηκες χιρισμου τις συσκευης?

Εγω παντως και με το νοτε 9 που εχω δεν βλεπω σοβαρες διαφορες που να μου δημιουργει θεμα στην καθημερινοτητα μου..

Δεν ειναι λιγες φορες που επαναφορτωνει εφαρμογές που έχω ελαχιστοποιησει. Και μιλάω ειτε για όταν ανοιγω άλλες πολλαπλές εφαρμογές είτε απλά το αφήσω για λίγη ώρα σε αναμονή τη συσκευή (αντίθετα το 1+6 και το u11 μπορει να την κράταγαν ακόμα και μέρες).

Μονο εφαρμογές που έχω βάλει αυτοματη εναρξη δεν χάνονται (αλλά και πάλι όχι πάντα). Και αυτό ειναι τραγικό να συμβαίνει ενω έχεις σχεδον 4 gb ram ελεύθερα. Δηλαδή ποια η διαφορά απο συσκευή που έχει μικρότερη ram (πχ 4 gb); Ή πιο το όφελος να πάς στην ανώτερη έκδοση (8/128);

Δεν ξέρω τι multitasking εχει το Note 9 αλλά των miui συσκευών γενικότερα είναι μέτριο. Αν ψαξεις και λιγο στο net ειναι θεμα που απασχολει τα forums. Έχουν προταθεί λύσεις που περιορίζουν κάπως το πρόβλημα αλλά παραμένει αδύναμο σημείο του miui (όπως και το battery drain στην αναμονή). Χρόνια xiaomakias... δυστυχώς αυτή ειναι μια πραγματικότητα στο Miui. Απλά αναλόγως τη χρήση που κάνεις μπορει να μην σε ενοχλήσει.

Edited by Antretng

Δεν ειναι λιγες φορες που επαναφορτωνει εφαρμογές που έχω ελαχιστοποιησει. Και μιλάω ειτε για όταν ανοιγω άλλες πολλαπλές εφαρμογές είτε απλά το αφήσω για λίγη ώρα σε αναμονή τη συσκευή (αντίθετα το 1+6 και το u11 μπορει να την κράταγαν ακόμα και μέρες).

Μονο εφαρμογές που έχω βάλει αυτοματη εναρξη δεν χάνονται (αλλά και πάλι όχι πάντα). Και αυτό ειναι τραγικό να συμβαίνει ενω έχεις σχεδον 4 gb ram ελεύθερα. Δηλαδή ποια η διαφορά απο συσκευή που έχει μικρότερη ram (πχ 4 gb); Ή πιο το όφελος να πάς στην ανώτερη έκδοση (8/128);

Δεν ξέρω τι multitasking εχει το Note 9 αλλά των miui συσκευών γενικότερα είναι μέτριο. Αν ψαξεις και λιγο στο net ειναι θεμα που απασχολει τα forums. Έχουν προταθεί λύσεις που περιορίζουν κάπως το πρόβλημα αλλά παραμένει αδύναμο σημείο του miui (όπως και το battery drain στην αναμονή). Χρόνια xiaomakias... δυστυχώς αυτή ειναι μια πραγματικότητα στο Miui. Απλά αναλόγως τη χρήση που κάνεις μπορει να μην σε ενοχλήσει.

Εγω ρωτησα στην καθημερινοτητα σου τις διαφορες.

Εαν κανει 1sec παραπανω να ανοιξει την εκαστοτε εφορμογη εμενα οντως δεν με ενοχλει σε σημειο που να εχω θεμα στην χρηση της συσκευης,το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα.Με 6gbram εισαι για χρονια απο τωτα που γραφουμε καλλημενος.

Εχω ανοιχτο ut και κανω και επεξεργασια excel ταυτοχρονα,με tabs ανοιχτα,και στο καπακι ανοιγω καμερα και τραβαω αμεσα foto,και καθυστερηση δεν βλεπω,εγω αυτο θεωρω απροβληματιστη χρηση στην καθημερινοτητα μου.

Δεν ισχύει ότι το u11 έχει καλό multitasking,2 φορές το πήρα και ήταν τραγικό και επειδή έχω το pocophone τώρα καμία σχέση,μην γράφουμε ανακρίβειες.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω ρωτησα στην καθημερινοτητα σου τις διαφορες.

Εαν κανει 1sec παραπανω να ανοιξει την εκαστοτε εφορμογη εμενα οντως δεν με ενοχλει σε σημειο που να εχω θεμα στην χρηση της συσκευης,το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα.Με 6gbram εισαι για χρονια απο τωτα που γραφουμε καλλημενος.

Εχω ανοιχτο ut και κανω και επεξεργασια excel ταυτοχρονα,με tabs ανοιχτα,και στο καπακι ανοιγω καμερα και τραβαω αμεσα foto,και καθυστερηση δεν βλεπω,εγω αυτο θεωρω απροβληματιστη χρηση στην καθημερινοτητα μου.

Μα σου απαντησα. Θα υπαρχουν εφαρμογες που θα μου τις ξανατρέξει. Για καθημερινότητα σου μίλησα. Και το πρόβλημα δεν ειναι απλά το reload αλλα οτι χάνει και τη προόδο σου ενω ενδεχομένως να μην τρέχει καλά κάποιο gadget σου αν κλείσει το app (αλλα οκ εκει πες κλειδώνεις την εφαρμογή).

Ασε το excel ανοιχτο και σβησε την οθονη για κανα μισαωρο (και πολυ λεω). Αν εχεις ανοίξει και άλλες εφαρμογές μετα απο αυτό και δεν εχεις δώσει άδεια αυτόματης έναρξης το πιθανότερο ειναι να στο χει κλείσει. Για να μην μιλήσω για τη περίπτωση που μπορει να παίζεις κάποιο παιχνίδι. Εκει αν κανεις το λαθος και βγεις, σερφάρεις στο νετ, κάνεις καμια κληση κλπ το πιθανότερο ειναι να στο επαναφορτωσει και να χασεις τυχον πρόοδο που ειχες.

Το ότι μπορει να ικανοποιεί τον μέσο χρήστη δεν σημαίνει ότι έχει και καλό multiasking. Όταν κάποιος ρωτάει για τη συσκευη τονίζοντας οτι την ξεχώρισε λογω των 6 gb ram, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το μέτριο multiasking που έχει το miui. Κακα τα ψεμματα, εκεί πονάει. Αφηνει σχεδόν 4 gb ram ελεύθερα όσες εφαρμογές και αν έχεις φορτώσει. Τι άλλο να πω; Απλά μπορει αναλογως τη χρήση που κάνεις και πόσο φορτωμένο το έχεις να μην το συνειδητοποιήσεις. Το σώζει αρκετά και ο 845 που φορτώνει γρήγορα αλλα δυστυχώς δεν ειναι μονο θέμα χρόνου φόρτωσης (πχ χάνεις πρόοδο, λειτουργίες εφαρμογής κλπ)

Έτσι ήταν το miui και έτσι μαλλον θα παραμείνει για καιρό. Καλο χρυσο το Mix 2s, μου αρεσει πολυ ως συσκευή, αλλα το multitasking ΔΕΝ ειναι το δυνατο του σημειο. Προσωπικα συνειδητοποιημένα ήξερα που παω. Δεν ειναι κακό να το ξέρουν και αυτοι που ρωτάνε τονίζοντας την Ram :). Αν το προτιμήσει καθαρά λογω ram εναντι συσκευής που έχει 4gb ram τότε θα είναι λανθασμένη επιλογη ;)

Edited by Antretng

Φίλε μου πρόβλημα σαν αυτό που αναφέρεις δεν έχω,πιο πολύ θα ήθελα fm radio παρά καλύτερο μουλτιτασκ,και εννοείται ότι τό 99.9%%των χρηστών δεν θα πάρει χαμπάρι το μουλτιτασκ, γεγονός αυτό σε αυτό που αναφέρεις εσύ τουλάχιστον.

Εγώ το γράφω για οποιον ενδιαφέρει το multitasking. Όποιον δεν τον πειράζει το παίρνει. Κακό είναι να το αφήσουμε στη κρίση του υποψηφιου αγοραστή; Πόσο μάλλον όταν τονιζει την ram!

Τεσπα. Ανέφερα τα αρνητικά της συσκευής παραπάνω και από εκεί και πέρα κρίνει ο ίδιος αν του ταιριάζει ή όχι. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτησεις και χρήση ;).

Εγώ το γράφω για οποιον ενδιαφέρει το multitasking. Όποιον δεν τον πειράζει το παίρνει. Κακό είναι να το αφήσουμε στη κρίση του υποψηφιου αγοραστή; Πόσο μάλλον όταν τονιζει την ram!

Τεσπα. Ανέφερα τα αρνητικά της συσκευής παραπάνω και από εκεί και πέρα κρίνει ο ίδιος αν του ταιριάζει ή όχι. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτησεις και χρήση ;).

Φυσικα και οχι,δεν ειναι κακο.

Εννοειται οτι αποφασιζει ο καθε φιλος,απλα σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι d.b. αυτο που αναφερεις,δεν ειναι ψεγαδι,ουτε εχει προβληματικη λειτουργια η συσκευη.Να μου πεις οτι σρο α,β,γ, π.χ.,εκει υστερη η συσκευη,και να μην λειτουργη σωστα κτλ να σου ναι εχεις δικαιο.

Καλη συνεχεια.:)

Επειδη ενδιαφέρομαι και εγώ, όταν λέτε για battery drain στην αναμονή τι εννοείτε; Δεν είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία; Δε βγάζει άνετα τη μέρα; Ξέρω ότι εξαρτάται από τη χρήση, εννοώ κλασσικά πράγματα και όχι λιώσιμο σε παιχνίδια!

Επειδη ενδιαφέρομαι και εγώ, όταν λέτε για battery drain στην αναμονή τι εννοείτε; Δεν είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία; Δε βγάζει άνετα τη μέρα; Ξέρω ότι εξαρτάται από τη χρήση, εννοώ κλασσικά πράγματα και όχι λιώσιμο σε παιχνίδια!

Ανετα την μερα βγαζω,με 100 κλησεις περιπου,σερφαρισμα καμια 1 ωρα,mail-sms κτλ.

Τωρα αναλογα τις εφαρμογες που εχεις μπορει να εχεις και battery drain,οπως σε ολες τις συσκευες φυσικα.

Εγω δεν εχω κατι αφυσικο.

Καλημέρα παιδιά.

Αγόρασε ο αδερφός μου το Mix2s και κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνει δεν αποκρίνεται η οθόνη και πρέπει να πατήσει συνεχόμενα το power button για να κάνει βίαιη επανεκκίνηση ώστε να επανέλθει.

Υπόψιν έχει περασμένη την τελευταία επίσημη global stable rom.

Έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα στη συσκευή σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Καλημέρα παιδιά.

Αγόρασε ο αδερφός μου το Mix2s και κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνει δεν αποκρίνεται η οθόνη και πρέπει να πατήσει συνεχόμενα το power button για να κάνει βίαιη επανεκκίνηση ώστε να επανέλθει.

Υπόψιν έχει περασμένη την τελευταία επίσημη global stable rom.

Έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα στη συσκευή σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχει θεματακι η τελευταια rom οντως...για αυτο την ειχαν τραβηξει για λιγο...στο επερχομενο update θα διορθωθει.

Γενικά καλή είναι. Τους περισσότερους πιστεύω πως τους βγάζει τη μέρα. Απλά στην αναμονή εκεί που αλλά κινητά σε μένα χαναν κοντά 1% την ώρα (πχ u11, 1+6 κλπ), στο mix 2s χάνει 2-3% (στο περίπου μιας και δεν το χω μετρήσει). Μιλάω για πάντα μέσα στη μέρα και όχι το βράδυ που κοιμάμαι.

Αν το φορτίζεις κάθε μέρα δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως θες για ασφάλεια να έχει μπαταρία και για αύριο μην τυχόν το ξεχάσεις ή δεν μπόρεσες να το φορτίσεις, εκεί ίσως έχεις θέμα. Στο xda αναφέρουν μεγάλη διαφορά στην αυτονομία αν βάλεις aosp. Γενικά το miui ρουφάει στην αναμονή.

Από ποια συσκευή προέρχεσαι; Πόσο τις % έχεις το βράδυ πριν το βάλεις για φόρτιση; Αν και από αυτά που γράφεις, τη μέρα τη βγάζεις άνετα. Αν μου λεγες ότι κινείσαι πολύ (οπότε η κεραία καίει φουλ), δουλεύεις gps, μιλάς ωρες στο τηλέφωνο ή βγάζεις αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο (οπότε τέρμα η φωτεινότητα) εκεί ίσως ζοριζαν τα πράγματα

Edited by Antretng

Με αυτά ου αναφέρεις στο τέλος βγάζω την μέρα και έχω ένα 30-35% οταν γυρνάω το βράδυ σπίτι, εσύ μένεις από μπαταρία με αυτήν την χρήση? Άλλες συσκευές που τεσταρω κατά καιρούς με παρόμοια χωριτηκοτητα μπαταρίες δεν με βγάζουν με το παραπάνω ποσοστό που αναφέρω.Εαν είχες θέμα με bd θα το ειχες και κατά την διάρκεια της νύχτας,το έχεις?Εάν όχι κάποια εφαρμογή στην κάνει,ανά και είναι ελάχιστο το % που αναφέρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα ss δικό μου που δείχνει νορμαλ και χωρίς bd.

Screenshot-2019-01-13-08-44-31-110-com-miui-securitycenter.png

Edited by kostast1

Με ολα ανοιχτά, bt,wifi,nfc κτλ και 2-3 ώρες SOT κατα την διάρκεια της ημέρας, το βράδυ ειμαι λιγο πάνω απο τη μέση. Εχω εντυπωσιαστεί με την διαχείριση μπαταρίας.

Πρόβλημα με το multitasking ουτε εγώ ειχα ουδέποτε. πχ μολις άνοιξα reddit που ειχα να το ανοίξω απο χθες και ηρθε κανονικα χωρίς reload. Φυσικά αν εχει βάλει το security να κανει auto-boost τοτε οι cached εφαρμογές θα χάνονται).

Γενικά η συσκευή είναι άψογη. Θα ελεγα οτι ειναι απο τις καλύτερες συσκευές που που έχουν περάσει από τα χέρια μου μαζί με το Nexus 5.

σημείωση: το εχω κάνει debloat με τον γνωστό τρόπο του adb shell. (guide εδω)

Στην χρήση όντως δεν ξοδεύει πολύ. Μπορεί να σου βγάζει πχ 5-6 λεπτά οθόνης ανά 1% (αναλόγως και φωτεινότητα ή τύπο εφαρμογής που τρέχεις). Εγώ όμως μίλησα για την αναμονή. Εκεί καίει παραπάνω. Πάντα σε σύγκριση με άλλες συσκευές (u11, v30, 1+6 κλπ). Γιατί αν γράφουμε ο καθένας πόσο βγάζει δεν έχει νόημα (μπορεί πχ ο ένας να είναι σε χώρο με wifi, ο άλλος 4g, κάποιος άλλος να έχει άθλιο σήμα, άλλος να χει κλειστούς συγχρονισμός της google/email κλπ)

Όσον αφορά το multitasking, επαναλαμβάνω, αν δεν την έχεις βάλει αυτόματη εναρξη την εφαρμογή το πιθανότερο είναι να στην κλείσει. Παίζει μεγάλο ρόλο βέβαια και ποση ram καταλαμβάνει η εφαρμογή. Τώρα αν εσείς θεωρείτε καλο το multitasking για συσκευή που έχει 6 gb ram ενώ του ρίχνουν συσκευές που έχουν 4 ειλικρινά δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Η συσκευή δεν ξεπερνά τα 3 gb χρήση (συνήθως κάπου 2,5 χρησιμοποιεί).

Έγραψα απλά κάποια facts. Το αν αποτελούν deal breakers ή όχι για το καθένα είναι άλλη ιστορία. Γενικά μην μπερδεύετε τα αρνητικά που μπορεί να γράφει ένας άνθρωπος με το αν τελικά τον ικανοποιεί η συσκευή. Όλες οι συσκευές έχουν αρνητικά. Όμως πρέπει να γράφονται και να αφήνεται στη κρίση του υποψηφιου αγοραστή. Μπορεί πχ να γράφω για drain σε αναμονή αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμένα δεν με φτάνει η μπαταρία. Μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευή.

Edited by Antretng

Στην χρήση όντως δεν ξοδεύει πολύ. Μπορεί να σου βγάζει πχ 5-6 λεπτά οθόνης ανά 1% (αναλόγως και φωτεινότητα ή τύπο εφαρμογής που τρέχεις). Εγώ όμως μίλησα για την αναμονή. Εκεί καίει παραπάνω. Πάντα σε σύγκριση με άλλες συσκευές (u11, v30, 1+6 κλπ). Γιατί αν γράφουμε ο καθένας πόσο βγάζει δεν έχει νόημα (μπορεί πχ ο ένας να είναι wifi, ο άλλος 4g, κάποιος άλλος να έχει άθλιο σήμα, άλλος να χει κλειστούς συγχρονισμός της google/email κλπ)

Όσον αφορά το multitasking, επαναλαμβάνω, αν δεν την έχεις βάλει αυτόματη εναρξη την εφαρμογή το πιθανότερο είναι να στην κλείσει. Παίζει μεγάλο ρόλο βέβαια και ποση ram καταλαμβάνει η εφαρμογή. Τώρα αν εσείς θεωρείτε καλο το multitasking για συσκευή που έχει 6 gb ram ενώ του ρίχνουν συσκευές που έχουν 4 ειλικρινά δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Η συσκευή δεν ξεπερνά τα 3 gb χρήση (συνήθως κάπου 2,5 χρησιμοποιεί).

Έγραψα απλά κάποια facts. Το αν αποτελούν deal breakers ή όχι για το καθένα είναι άλλη ιστορία. Γενικά μην μπερδεύετε τα αρνητικά που μπορεί να γράφει ένας άνθρωπος με το αν τελικά τον ικανοποιεί η συσκευή. Όλες οι συσκευές έχουν αρνητικά. Όμως πρέπει να γράφονται και να αφήνεται στη κρίση του υποψηφιου αγοραστή. Μπορεί πχ να γράφω για drain σε αναμονή αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμένα δεν με φτάνει η μπαταρία. Μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευή.

Φιλε δεν ειπα καπου να μην γραφουμε γεγονοτα,το θεμα ειναι αυτα που γραφουμε να εχουν υπόσταση και να ειναι μεσα στην πραγματικοτητα,εσυ μου γραφεις για 2-3% bd κτλ.

Και για πραματα που το 99.999% των χρηστων,ακομα και p.u. δεν θα δωσουν σημασία.

Η συσκευη αξιζει και το τελευταιο δεκαρακι που θα δωσεις,αυτο ειναι γεγονος.

Και φυσικα προτεινεται ανεπυφιλακτα.Μεγαλο - ειναι για εμενα η ελειψη fm.

Τεσπα περι ορεξεων λενε....:)

Φιλε δεν ειπα καπου να μην γραφουμε γεγονοτα,το θεμα ειναι αυτα που γραφουμε να εχουν υπόσταση και να ειναι μεσα στην πραγματικοτητα,εσυ μου γραφεις για 2-3% bd κτλ.

Και για πραματα που το 99.999% των χρηστων,ακομα και p.u. δεν θα δωσουν σημασία.

Η συσκευη αξιζει και το τελευταιο δεκαρακι που θα δωσεις,αυτο ειναι γεγονος.

Και φυσικα προτεινεται ανεπυφιλακτα.Μεγαλο - ειναι για εμενα η ελειψη fm.

Τεσπα περι ορεξεων λενε....:)

Ποιο 99.9999%? Είναι τα 3 μέλη του myphone που γράφουν όλος ο κόσμος; Και μόνο ότι προσπαθείς να συγκρίνεις την δική σου χρήση με τη δική μου είναι λάθος. Έχουμε ίδιο σήμα; Έχουμε ίδια χρήση; Ούτε καν 4g δεν φαίνεται να εχεις στο screenshot και με ελάχιστες ενεργοποιήσεις οθόνης. Τι συγκρίνουμε;

Εγώ ότι γράφω είναι σε σχέση με άλλες μου συσκευές. Και αυτά είναι γνωστά γενικότερα για το miui. Τώρα αν θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ότι είναι ανυπόστατα αυτά που γραφω, κάντε το. Το τι λόγο έχω να το κάνω μόνο εσείς το ξέρετε. Άλλωστε δεν ειπα ποτέ ότι δεν με φτάνει η μπαταρία.

Μα η όρεξη μου είναι υπερ του mix 2s. Μου αρέσει το κινητό. Απλά όπως όλες έχουν τα μειονεκτηματα τους. Το αν και κατά πόσο ενοχλούν τον καθένα είναι άλλη ιστορία. :)

Edited by Antretng

Ποιο 99.9999%? Είναι τα 3 μέλη του myphone που γράφουν όλος ο κόσμος; Και μόνο ότι προσπαθείς να συγκρίνεις την δική σου χρήση με τη δική μου είναι λάθος. Έχουμε ίδιο σήμα; Έχουμε ίδια χρήση; Ούτε καν 4g δεν φαίνεται να εχεις στο screenshot και με ελάχιστες ενεργοποιήσεις οθόνης. Τι συγκρίνουμε;

Εγώ ότι γράφω είναι σε σχέση με άλλες μου συσκευές. Και αυτά είναι γνωστά γενικότερα για το miui. Τώρα αν θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ότι είναι ανυπόστατα αυτά που γραφω, κάντε το. Τώρα τι λόγο έχω να το κάνω μόνο εσείς το ξέρετε.

Μα η όρεξη μου είναι υπερ του mix 2s. Μου αρέσει το κινητό. Απλά όπως όλες έχουν τα μειονεκτηματα τους. Το αν και κατά πόσο ενοχλούν τον καθένα είναι άλλη ιστορία.

Φιλε μου οταν εχεις ανοιχτο το wifi δεν φαινεται το δίκτυο σου.

Και το ss το εβαλα οπως γραφω για να δειτε οτι δεν υπαρχει bd....0ριστε ενα με το σημα.

Screenshot-2019-01-13-12-38-25-243-com-miui-home.png

Nα σε βγαλουμε ψευτη για ποιον λογο ακριβως.....:blink:

Και το αλλο παλικαρι τα ιδια γραφει με αυτα που αναφερω,ρεαλιστικα παντα.

Και εγω γραφω λοιπον σε σχεση και με τις δεκαδες συσκευες που δοκιμαζω καθε χρονο.

Αλλα καποιες εχουν μεινει σαν κυριες μου.αυτην την στιγμη ειμαι με το 2s,poco f1,και το sam note 9.

Φιλε μου οταν εχεις ανοιχτο το wifi δεν φαινεται το δίκτυο σου.

Και το ss το εβαλα οπως γραφω για να δειτε οτι δεν υπαρχει bd....0ριστε ενα με το σημα.

Screenshot-2019-01-13-12-38-25-243-com-miui-home.png

Nα σε βγαλουμε ψευτη για ποιον λογο ακριβως.....:blink:

Και το αλλο παλικαρι τα ιδια γραφει με αυτα που αναφερω,ρεαλιστικα παντα.

Και εγω γραφω λοιπον σε σχεση και με τις δεκαδες συσκευες που δοκιμαζω καθε χρονο.

Αλλα καποιες εχουν μεινει σαν κυριες μου.αυτην την στιγμη ειμαι με το 2s,poco f1,και το sam note 9.

Μα δεν εχει σημασια αν ειχες ενεργο 4g οταν εισαι συνδεδεμένος σε wifi. Το θεμα ειναι αν ειχες 4g data ενεργο οταν δεν εισαι σε wifi. Αλλα ακομα και ετσι αν δεις το γραφημα σου ειχες ελαχιστη ενεργη οθονη. Το μεγαλυτερο μερος του χρονου το περασες σε αναμονη. Αρα ακομα και σε σενα είχες αρκετό drain στην αναμονή. Τωρα το αν αντι για 2-3% εσένα ηταν 1-2% (αν δεν δουμε και τα υπολοιπα στατιστικα δεν μπορω να σου πω ποσο είχες ακριβως) δεν εχει σημασια. Αλλο σημα, άλλοι συγχρονισμοι, ήσουν και σε wifi κλπ τα οποια δεν επιτρεπουν την αμεση συγκριση. Αν σε αλλη συσκευη ειχες τοση ωρα ανενεργο το κινητο μεχρι και σε deep sleep θα ειχε μπει (οποτε και μηδαμινη κατανάλωση)

Οσον αφορα το ψευτη... ξερω γω; Οταν λες ότι αυτα που γράφει ο αλλος είναι "ανυποστατα" ο διαλογος ξεφευγει απο απλη διαφωνια. Οταν χαρακτηριζεις τα λεγομενα του αλλου ανυποστατα τοτε ψευτη δεν τον λες;

Το θεμα ειναι οτι συγκρινετε στο συνολο την μπαταρια και οχι αναμονη χωριστά απο sot. Σε χρηση, όπως έγραψα και παραπανω, η συσκευη ειναι πολυ καλη. Σε αναμονή όμως έχει παραπανω drain όπως γενικότερα το Miui. Το αν και κατα ποσο αποτελει deal breaker για τον καθενα ειναι αλλη ιστορια (αν πχ καποιος δεν το αφηνει λεπτο απο τα χερια του θα εντυπωσιαστει απο την μπαταρια).

Προσωπικα ισως δοκιμασω aosp που από οτι γραφουν στο xda η διαφορα ειναι χαοτικη. :) Αν και γενικα με ικανοποιει η μπαταρια. Ίσως οταν καποιος γραφει κατι αρνητικο για την μπαταρια να το αντιλαμβανονται οι υπόλοιποι ως οτι "δεν βγαζει τη μερα". Καμια σχεση... Απλα ειμαι αυστηρος κριτής και μιλησα αποκλειστικα και μονο για την αναμονη.

Edited by Antretng

Μα δεν εχει σημασια αν ειχες ενεργο 4g οταν εισαι συνδεδεμένος σε wifi. Το θεμα ειναι αν ειχες 4g data ενεργο οταν δεν εισαι σε wifi. Αλλα ακομα και ετσι αν δεις το γραφημα σου ειχες ελαχιστη ενεργη οθονη. Το μεγαλυτερο μερος του χρονου το περασες σε αναμονη. Αρα ακομα και σε σενα είχες αρκετό drain στην αναμονή. Τωρα το αν αντι για 2-3% εσένα ηταν 1-2% (αν δεν δουμε και τα υπολοιπα στατιστικα δεν μπορω να σου πω ποσο είχες ακριβως) δεν εχει σημασια. Αλλο σημα, άλλοι συγχρονισμοι, ήσουν και σε wifi κλπ τα οποια δεν επιτρεπουν την αμεση συγκριση. Αν σε αλλη συσκευη ειχες τοση ωρα ανενεργο το κινητο μεχρι και σε deep sleep θα ειχε μπει (οποτε και μηδαμινη κατανάλωση)

Οσον αφορα το ψευτη... ξερω γω; Οταν λες ότι αυτα που γράφει ο αλλος είναι "ανυποστατα" ο διαλογος ξεφευγει απο απλη διαφωνια. Οταν χαρακτηριζεις τα λεγομενα του αλλου ανυποστατα τοτε ψευτη δεν τον λες;

Το θεμα ειναι οτι συγκρινετε στο συνολο την μπαταρια και οχι αναμονη χωριστά απο sot. Σε χρηση, όπως έγραψα και παραπανω, η συσκευη ειναι πολυ καλη. Σε αναμονή όμως έχει παραπανω drain όπως γενικότερα το Miui. Το αν και κατα ποσο αποτελει deal breaker για τον καθενα ειναι αλλη ιστορια (αν πχ καποιος δεν το αφηνει λεπτο απο τα χερια του θα εντυπωσιαστει απο την μπαταρια). Προσωπικα ισως δοκιμασω aosp που από οτι γραφουν στο xda η διαφορα ειναι χαοτικη. :) Αν και γενικα με ικανοποιει η μπαταρια.

Φιλε μου με δεδομενα ανοιχτα ειναι το 2ο ss.kαι στο f1 τα ιδια ειναι,οπως και στο 9 που εχω τωρα.

Μια μου τα γραφεις ετσι,μια αλλιως.....:)

Εγραψα και παραπανω οτι ειναι ανδεικτικο το ss.Και ειναι λογικο το 1-2% σε αδρανια νομιζω,ακομα και μια εφαρμογη να εχεις στο κανει αυτο.

Η ουσια ειναι οτι την μερα την εχεις ανετα θεωρω,(εγω τουλαχιστον) με χρηση σαν αυτην που αναφερεται και παραπανω.

Δεν διαφωνουμε,και φυσικα δεν προσβαλουμε (εγω τουλαχιστον) τον εκαστοτε φιλο που ουτε καν γνωριζουμε ποιος η τι ειναι πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Τελος παντων πολυ το κουρασαμε.Δεν υπαρχει λογος πλεον αφου οπως καταλαβαινω το ρεζουμε ειναι το ιδιο.

Φιλε μου με δεδομενα ανοιχτα ειναι το 2ο ss.kαι στο f1 τα ιδια ειναι,οπως και στο 9 που εχω τωρα.

Μια μου τα γραφεις ετσι,μια αλλιως.....:)

Εγραψα και παραπανω οτι ειναι ανδεικτικο το ss.Και ειναι λογικο το 1-2% σε αδρανια νομιζω,ακομα και μια εφαρμογη να εχεις στο κανει αυτο.

Η ουσια ειναι οτι την μερα την εχεις ανετα θεωρω,(εγω τουλαχιστον) με χρηση σαν αυτην που αναφερεται και παραπανω.

Δεν διαφωνουμε,και φυσικα δεν προσβαλουμε (εγω τουλαχιστον) τον εκαστοτε φιλο που ουτε καν γνωριζουμε ποιος η τι ειναι πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Τελος παντων πολυ το κουρασαμε.Δεν υπαρχει λογος πλεον αφου οπως καταλαβαινω το ρεζουμε ειναι το ιδιο.

Βρε πότε τα γραψα αλλιως για να τα αλλαξω; Ειπα ποτε οτι δεν με βγάζει τη μερα η μπαταρια; Πάνω απο 30% έχω στο τέλος της ημερας. Απλα με άλλα μπορει να ειχα 50%. Για την αναμονη και μονο μιλησα χωρις να λεω οτι δεν μου βγαζει εμένα τη μερα.

Ίσως δεν με εχεις πετυχει σε αλλα threads. Παντα βρισκω "αρνητικα" σε συσκευες. Ακομα και στις πιο αγαπημένες μου ειχα να γραψω αρνητικά τα οποια προφανώς δεν ενοχλουν όλους το ιδιο (ή δεν τα συνειδητοποιουν καθόλου). Γενικα ειμαι πολυ προσεχτικος στο ζήτημα "προταση συσκευης" λογω και της παλαιότερης ενασχολησης μου με την σχετικη ενότητα οταν ημουν Mod http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Οκ χαιρομαι. Απλα καταλαβαίνεις ποσο διαφορετικό ειναι να λες "οχι διαφωνω γιατι... μπλα μπλα" και διαφορετικο να λες οτι τα γραφομενα του ειναι "ανυποσταστα". Το δευτερο προσωπικα με προσβαλλει. Ουσιαστικά τον λες ψευτη. Αν δεν το εννοουσες ετσι, όλα καλα.

Τέσπα, όντως δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση.

Edited by Antretng

...

Προσωπικα ισως δοκιμασω aosp που από οτι γραφουν στο xda η διαφορα ειναι χαοτικη. :)...

Ανδρέα τι AOSP υπάρχουν διαθέσιμες; Έχω δει μια Pixel Experience...

Έχεις ξεκλειδώσει για να βάλεις aosp;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus