sso Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχει δοκιμάσει κάποιος android 12; https://forum.xda-developers.com/t/rom-12-0-polaris-pixel-experience-aosp-2021-12-23.4038949/ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Δεν βρίσκω κάποιο σοβαρό λόγο να αλλάξω συσκευήΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAO-MAO Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Δυστυχώς κ εγώ δεν θα το άλλαζα,παρόλο που χρειαζόταν 2 φορές φόρτιση την μέρα αλλά μου έσπασε η οθόνη κ αναγκαστικά το έβαλα στην άκρη.Απο τον Ιούνιο του 18 μέχρι σήμερα δεν έκανε κιχ. Άψογο κινητό το μόνο που με χάλαγε ήταν η μπροστινή κάμερα αλλά δεν είμαι influencer οπότε κλάιν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) Αν αγόραζα τώρα κινητό δεν θα έδινα περισσότερα από 150-180 €. Ένα τετοιο κινητό πιστεύω ότι θα ήταν πολύ κατώτερο από το mix 2s. Πριν από 14 μήνες είχα αγοράσει μια μπαταρία μέσω skroutz να την έχω και να την αλλάξω όταν θα πέθαινε η μαμά μπαταρία. Πριν από λίγες μέρες έκανα την επέμβαση και δυστυχώς απογοητεύτηκα από την καινούργια μπαταρία. 1536 mAh χωρητικότητα (αντί 3400) και 45% Υγεία. Αναγκάστηκα και το ξανάνοιξα και ξαναέβαλα την μαμά μπαταρία, η οποία ακόμα έχει 71% Υγεία και βγάζω άνετα τη μέρα. Παράλληλα παρήγγειλα άλλη μπαταρία από AliExpress. Όσο αντέχει δεν το αλλάζω, αφού έχει ακόμα υποστήριξη και custom Roms. Android 13!!! Τι άλλο θέλω!!! Edited December 16, 2022 by sso 2 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts