jimteo Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Μεγάλη κουβέντα..... Κατ' εμέ mix 2s, mi 8 και τρίτο το poco. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 οντως μεγαλη κουβεντα. πραγματικα ακομα κ σημερα δεν ξερω αν εκανα καλα που πηρα mix 2s αντι του mi8 Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Μεγάλη κουβέντα..... Κατ' εμέ mix 2s, mi 8 και τρίτο το poco. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Ναι συμφωνώ εδώ και εγώ, έχοντας και τα 3 περάσει απο τα χέρια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως μεγαλη κουβεντα. πραγματικα ακομα κ σημερα δεν ξερω αν εκανα καλα που πηρα mix 2s αντι του mi8 Πολύ καλά έκανες.. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) χωρίς να λάβετε υπόψη την τιμή με ποια σειρά θα επιλέγατε/αξιολογούσατε τα xiaomi mi8, poco & mix 2s? Αναλόγως τις πρωτεραιοτητες σου. Το mi8 έχει σίγουρα την καλύτερη οθόνη της xiaomi ενώ το mix είναι σίγουρα το ομορφότερο και μάλιστα χωρίς το μεγάλο νοτς που σε περιορίζει στις ειδοποιήσεις. Το poco από την άλλη έχει πολύ καλύτερη αυτονομία από τα άλλα 2 ενώ διαθέτει ραδιόφωνο, sd και ξεκλειδώνει σε 3 μέρες αλλά χάνει σε σταθεροποίηση (βίντεο κάνει μπαμ η διαφορά), τηλεφακο καθώς και σε ήχο των εξωτερικών ηχείων που υπολείπονται μπάσου. Επιπλέον αν θυμάμαι καλά δεν έχει 4g+ αλλά μόνο απλό 4g. Οπότε βάλτα κάτω και βλέπεις. Edited January 25, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Θεωρώ ότι πολύ καλά έκανες. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά και πως αξιολογεί ο καθένας τα κινητά που περνάνε από τα χέρια του. Πήρα δυο φορές το poco και το πούλησα και τις δυο. Πολύ αξιόλογο κινητό, δεν αντιλέγω, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο κοστίζει. Με έτρωγε όμως να το δώσω. Θες το απαράδεκτο notch; Θες το σουλούπι του που δε μου πολυάρεσε; Θες τα μικροκουσούρια του; Μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι το έδωσα και τις δύο. Προ ημερών απέκτησα το mix 2s και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σαφώς ανώτερο ποιοτικά, χωρίς κουσούρια και με πολύ ωραία εμφάνιση. Εξίσου όμορφο βρίσκω και το mi 8. Με αυτά που διαβάζω όμως στο διπλανό νήμα αλλά και σε ξένα φόρα, νομίζω ότι το mix 2s εξακολουθεί να είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη επιλογή κι ας μην έχει τη δημοτικότητα και την προβολή των δυο άλλων προαναφερθέντων κινητών. Επαναλαμβάνω όμως.......γούστα είναι αυτά. Edited January 25, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Θεωρώ ότι πολύ καλά έκανες. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά και πως αξιολογεί ο καθένας τα κινητά που περνάνε από τα χέρια του. Πήρα δυο φορές το poco και το πούλησα και τις δυο. Πολύ αξιόλογο κινητό, δεν αντιλέγω, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο κοστίζει. Με έτρωγε όμως να το δώσω. Θες το απαράδεκτο notch; Θες το σουλούπι του που δε μου πολυάρεσε; Θες τα μικροκουσούρια του; Μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι το έδωσα και τις δύο. Προ ημερών απέκτησα το mix 2s και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σαφώς ανώτερο ποιοτικά, χωρίς κουσούρια και με πολύ ωραία εμφάνιση. Εξίσου όμορφο βρίσκω και το mi 8. Με αυτά που διαβάζω όμως στο διπλανό νήμα αλλά και σε ξένα φόρα, νομίζω ότι το mix 2s εξακολουθεί να είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη επιλογή κι ας μην έχει τη δημοτικότητα και την προβολή των δυο άλλων προαναφερθέντων κινητών. Επαναλαμβάνω όμως.......γούστα είναι αυτά. Τι κουσουρια έχει το mi8? Σε ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για επόμενο. Πάντως την κάμερα που την κραζαν βλέπω την έχουν φτιάξει. Υ.Γ. Στείλε Pm να μην εκτροχιαζουμε το θεμα :) Edited January 25, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Πέρα από τις παιδικές αρρώστιες που είναι ίδιες με του poco (έλλειψη 4G+, απουσία ειδοποιησεων, μεγάλο notch), διαβάζω πολύ τακτικά για κατανάλωση της μπαταρίας πέραν του συνηθισμένου, πρόβλημα στο gps με το anroid 9 κι επισης άγνωστο το αν θα βάλουν τη δυνατότητα 60fps στο βίντεο. Φυσικά μιλάω για το σήμερα. Αν όλα τα παραπάνω τακτοποιηθούν, τότε αλλάζει το πράγμα. Και πάλι όμως εξακολουθώ να θεωρώ το mix 2s πιο κόσμημα. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Θεωρώ ότι πολύ καλά έκανες. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά και πως αξιολογεί ο καθένας τα κινητά που περνάνε από τα χέρια του. Πήρα δυο φορές το poco και το πούλησα και τις δυο. Πολύ αξιόλογο κινητό, δεν αντιλέγω, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο κοστίζει. Με έτρωγε όμως να το δώσω. Θες το απαράδεκτο notch; Θες το σουλούπι του που δε μου πολυάρεσε; Θες τα μικροκουσούρια του; Μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει ότι το έδωσα και τις δύο. Προ ημερών απέκτησα το mix 2s και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σαφώς ανώτερο ποιοτικά, χωρίς κουσούρια και με πολύ ωραία εμφάνιση. Εξίσου όμορφο βρίσκω και το mi 8. Με αυτά που διαβάζω όμως στο διπλανό νήμα αλλά και σε ξένα φόρα, νομίζω ότι το mix 2s εξακολουθεί να είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη επιλογή κι ας μην έχει τη δημοτικότητα και την προβολή των δυο άλλων προαναφερθέντων κινητών. Επαναλαμβάνω όμως.......γούστα είναι αυτά. Στο φ1 αντε να το φαω το τεραστιο νοτς λογο τιμης αποκτησεις και μονο,αλλα στο 8 με τιποτα,για αυτο και δεν το κρατησα το 8. Για εμενα μονο εαν θες σωνει και καλα amoled πας στο 8,αλλιως με κλειστα ματια στο 2s.Σαφως πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Τι κουσουρια έχει το mi8? Σε ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για επόμενο. Πάντως την κάμερα που την κραζαν βλέπω την έχουν φτιάξει. Υ.Γ. Στείλε Pm να μην εκτροχιαζουμε το θεμα :) τελος το mix 2s για σενα? δεν εχει ουσια να πας στο Mi 8 νομιζω παρομοιες ειναι εγω παλι σκεφτομουνα να παω σε 1+6 αλλα τα +100 ευρω δεν αξιζουν Edited January 25, 2019 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Στο φ1 αντε να το φαω το τεραστιο νοτς λογο τιμης αποκτησεις και μονο, αλλα στο 8 με τιποτα, για αυτο και δεν το κρατησα το 8. Για εμενα μονο εαν θες σωνει και καλα amoled πας στο 8, αλλιως με κλειστα ματια στο 2s. Σαφως πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο. +1 Και κατά τη δική μου πάντα άποψη, γιατί οι αριθμοί άλλα δείχνουν, η amoled από μόνη της δε φτάνει να σώσει την παρτίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ. Στείλε Pm να μην εκτροχιαζουμε το θεμα :) Τώρα το διάβασα αυτό. Έχεις δίκιο. Κλείνω λοιπόν αναφέροντας και το θέμα χαμηλής έντασης του ακουστικού. Κι αυτό φυσικά διορθώνεται αν επιλέξεις άλλη χώρα, αλλά μάζευε το ένα, μάζευε το άλλο, στο τέλος εκνευρίζεσαι γιατί δεν είναι και φθηνό να τα δικαιολογείς όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω παλι σκεφτομουνα να παω σε 1+6 αλλα τα +100 ευρω δεν αξιζουν Της ίδιας φιλοσοφίας είμαι κι εγώ. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε xiaomi και 1+ κινούμαι συνέχεια. Ακόμα όμως δεν είμαι πεπεισμένος, όπως κι εσύ φαντάζομαι, ότι αξίζει να βάλω το χέρι ακόμα πιο βαθιά. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μια άποψη για την μπαταρία του mix 2s, για απλή καθημερινή χρήση: ~10 κλήσεις ~30' GPS ~60' data internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μια άποψη για την μπαταρία του mix 2s, για απλή καθημερινή χρήση: ~10 κλήσεις ~30' GPS ~60' data internet Οταν λες 10 κλήσεις εννοείς 10 λεπτα; Τότε για πλάκα θα σου βγαλει τη μερα (όπως και τα περισσοτερα σημερινα τηλεφωνα). Ποιο ηταν το προηγουμενο σου τηλεφώνο; Σε βγαζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Οταν λες 10 κλήσεις εννοείς 10 λεπτα; Τότε για πλάκα θα σου βγαλει τη μερα (όπως και τα περισσοτερα σημερινα τηλεφωνα). Ποιο ηταν το προηγουμενο σου τηλεφώνο; Σε βγαζε; 10 ολιγόλεπτες κλήσεις xiaomi Redmi note 4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 10 ολιγόλεπτες κλήσεις xiaomi Redmi note 4x Και 2 μερες μην σου πω οπως τα λες...καλα αυτα νικ που τα βρισκεται..:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 ...καλα αυτα νικ που τα βρισκεται..:) Δεν σε κατάλαβα, ποιο νικ και που βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Δεν σε κατάλαβα, ποιο νικ και που βρίσκεται; ......apokakia.........δεν το γραφω απο κακια,εντυπωση μου κανει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 10 ολιγόλεπτες κλήσεις xiaomi Redmi note 4x Αν το rn4x σου βγαζε 2 μέρες τότε σίγουρα σου βγάζει εύκολα μια μέρα το mix. Φυσικά μιλάω σε σχέση με καλή κατατασταση. Αν έχεις ταλαιπωρήσει τη μπαταρία του rn4x τότε μειώνεται η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 ......apokakia.........δεν το γραφω απο κακια,εντυπωση μου κανει.:) Δεν λέω ότι με προσβάλλεις, κυριολεκτικά δεν κατάλαβα τι γράφεις/εννοείς. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το rn4x σου βγαζε 2 μέρες τότε σίγουρα σου βγάζει εύκολα μια μέρα το mix. Φυσικά μιλάω σε σχέση με καλή κατατασταση. Αν έχεις ταλαιπωρήσει τη μπαταρία του rn4x τότε μειώνεται η διαφορά. Όντως το RN4x μου έβγαζε 2 ημέρες, τώρα έχει πέσει λίγο αλλά είμαι ικανοποιημένος με την διάρκεια της μπαταρίας. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ το κινητό μέχρι το μεσημέρι παρά μόνο σε έκτακτη περίπτωση. Όταν ταξιδεύω όμως θέλω να έχω μια σχετική αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Όλοι υποστηρίζουν το qi πρωτόκολλο και όλοι είναι συμβατοί. Αν θέλεις τη γνώμη μου απέφυγε τους no-name. Προτείνω αυτόν που είναι επώνυμος, σε εξαιρετική τιμή και με fast charge... https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-FWC1-Fast-Charge-Qi-Wireless-Charger-for-Samsung-S8-S8-plus-iPhone-X-iPhone-8-8-plus-p-1111209.html?rmmds=buy&cur_warehouse=CNΟρμώμενος από το ποστ του φίλου και όντας μυρωδιάς από ασύρματη φόρτιση, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε περίπτωση που αγοράσω έναν ασύρματο φορτιστή, πως είμαι σίγουρος ότι θα φορτίζει με τη θήκη φορεμένη; Γιατί αν είναι να βγάζω τη θήκη κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω, να λείπει το βύσσινο. Μένω με τον παραδοσιακό φορτιστή. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ορμώμενος από το ποστ του φίλου και όντας μυρωδιάς από ασύρματη φόρτιση, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε περίπτωση που αγοράσω έναν ασύρματο φορτιστή, πως είμαι σίγουρος ότι θα φορτίζει με τη θήκη φορεμένη; Γιατί αν είναι να βγάζω τη θήκη κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω, να λείπει το βύσσινο. Μένω με τον παραδοσιακό φορτιστή. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Εγω που το δοκίμασα με δυο πολυ οικονομικούς σε ενα κινεζικό κατάστημα εδω στη γειτονία μου,δουλευε και με τις δυο θήκες που έχω. https://www.skroutz.gr/s/15115511/Nillkin-Super-Frosted-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Mi-Mix-2S.html?from=account_favorites https://www.guuds.com/product/MMix2s-4001A__Luxury-Auto-Focus-Litchi-Texture-Silicone-TPU-Back-Cover-for-Xiaomi-Mi-Mix-2S-Black.html Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ωραίος. Θενκς φίλε. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει τη μετάβαση από stable σε dev; Αν ναι, είδε κάτι καλύτερο αναφορικά με την μπαταρία; Από τη μέχρι τώρα χρήση, δε βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να περάσω σε dev, με εξαίρεση αυτόν της μπαταρίας. Το κινητακι με έχει ενθουσιάσει και προβλέπω να συμβιώνουμε για πολύ καιρό ακόμα. Μόνο η διάρκεια της μπαταρίας μου κακοφαινεται λιγάκι, χωρίς όμως να δημιουργεί και πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Μάλλον με θήκη δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αυτό που είναι θέμα είναι το ΜΙΧ 2s μας δεν υποστηρίζει charge sta 10Watt, αλλά charge στα 7.5Watt όπως τα iphone 8/X. Συνεπώς χωρίς τον κατάλληλο charger θα έχεις μη βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης, σε ήδη ένα πιο αργό πρότυπο (qi). Για να καταλάβετε σε τι τάξεις μιλάμε για: 170/180 min από 0-100% σε φόρτιση στο iphone 8 με fast charge στα 7.5Watt. Άλλο ένα θέμα που πρέπει κάποιος να έχει στα υπόψιν είναι ότι ανεβαίνει κάμποσο η θερμοκρασία λόγο επαγωγής. Εναποθέτω και ένα Link από δοκιμασμένο skroutzomagazo. https://spaceboy.io/store/spigen-essential-f308w-qi-fast-wireless-charger-black/ Να σημειώσω ότι λόγο κόστους έχω ήδη παραγγείλει qi φορτιστή xiaomi από εξωτερικό σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 17 euro με μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Σωστός αλλά τη βραδεία φόρτιση νομίζω λίγο πολύ την έχουμε αποδεχτεί. Άλλωστε τον ασύρματο φορτιστή τον θέλω για το γραφείο που, θέλοντας και μη, βρίσκομαι μπαστακωμενος για κάνα 8ωρο. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Μάλλον με θήκη δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αυτό που είναι θέμα είναι το ΜΙΧ 2s μας δεν υποστηρίζει charge sta 10Watt, αλλά charge στα 7.5Watt όπως τα iphone 8/X. Συνεπώς χωρίς τον κατάλληλο charger θα έχεις μη βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης, σε ήδη ένα πιο αργό πρότυπο (qi). Για να καταλάβετε σε τι τάξεις μιλάμε για: 170/180 min από 0-100% σε φόρτιση στο iphone 8 με fast charge στα 7.5Watt. Άλλο ένα θέμα που πρέπει κάποιος να έχει στα υπόψιν είναι ότι ανεβαίνει κάμποσο η θερμοκρασία λόγο επαγωγής. Εναποθέτω και ένα Link από δοκιμασμένο skroutzomagazo. https://spaceboy.io/store/spigen-essential-f308w-qi-fast-wireless-charger-black/ Να σημειώσω ότι λόγο κόστους έχω ήδη παραγγείλει qi φορτιστή xiaomi από εξωτερικό σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 17 euro με μεταφορικά. Περίπου 2,5-3ώρες από 0-100% με ασύρματο φορτιστή, ζεσταίνεται ελαφρώς αλλά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts