Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ε καλά δεν είναι τόσο τραγικό να μη θυμάσαι το ΑΔΤ απέξω. Κοιτάς στη φορολογική σου δήλωση και το βρίσκεις. Τα έχει όλα μαζεμένα εκεί. AΦΜ ΑΔΤ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τελος θα σου συνιστουσα να μη κουβαλας μαζι σου την ταυτοτητα, κανεις δεν θα σε παει μεσα αν δεν εχεις πανω σου την ταυτοτητα σου. Noμίζεις! :D Οκ όχι μέσα,αλλά για εξακρίβωση άνετα. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ε καλά δεν είναι τόσο τραγικό να μη θυμάσαι το ΑΔΤ απέξω. Κοιτάς στη φορολογική σου δήλωση και το βρίσκεις. Τα έχει όλα μαζεμένα εκεί. AΦΜ ΑΔΤ :up: Ναι αλλά εγώ δεν κάνω φορολογική δήλωση! Έχω βέβαια ΑΦΜ αλλά δεν έχω εισόδημα ακόμα οπότε δεν κανω! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Noμίζεις! :D Οκ όχι μέσα,αλλά για εξακρίβωση άνετα. Με καλυψε η Τινκερμπελ. Άλλωστε για μένα το θέμα δεν είναι αν θα με πιάσουν αλλα οτι παρεβηκα το νόμο. (Λες να έχω αρχίσει να φέρνω σε Ιαβέρης? :p :lol: ) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Με λενε Μιχαήλια και Μαρια λενε τη μανα μου και τη μαρτυρα και με ειχαν γραψει Μαρια στην ταυτοτητα καταλαθος. Μενω Θεσσαλονίκη, η μανα μου Αθήνα και το αγόρι μου Αγρίνιο και πηγαινω συχνα οπότε το έχω βάλει κι αυτό σαν περιοχή. Σου ελυσα τις απορίες? :) Kαι τώρα μια σοβαρή ερώτηση,......μα καλά το Μιχαήλια απο που βγαίνει? :confused: πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Kαι τώρα μια σοβαρή ερώτηση,......μα καλά το Μιχαήλια απο που βγαίνει? :confused: πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα. Απο πουθενα! ετσι με βαφτισε ο παπας! Και καλα το θηλυκο του Μιχαήλ. Οχι δεν ειχα κανεναν παππου/γιαγια με παρόμοιο όνομα, απλα λεει "ειχανε κανει ταμα στον Ταξιαρχη" :wacko: Παντως εμενα δεν μου αρέσει καθολου...:( Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Kαι τώρα μια σοβαρή ερώτηση,......μα καλά το Μιχαήλια απο που βγαίνει? :confused: πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα. Aπό το Μιχάλης και από το Ηλίας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο πουθενα! ετσι με βαφτισε ο παπας! Και καλα το θηλυκο του Μιχαήλ. Οχι δεν ειχα κανεναν παππου/γιαγια με παρόμοιο όνομα, απλα λεει "ειχανε κανει ταμα στον Ταξιαρχη" :wacko: Παντως εμενα δεν μου αρέσει καθολου...:( Ε που να σου αρέσει? :p αντρικό όνομα πουστερλέ είναι :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 any way, tin pio aidia taytotita olou tou kosmou exei i ellada! plastikopiimeno koloxarto me gramata me to xeri ! ase , pou de xwraei se portofoli, oute se 8esi gia arta pistotiki! opows 8a'prepe! Sorry για το off topic, αλλα δεν εχεις αδικο... Περαν του οτι ειναι αβολη, μεγαλη, γραμμενη στο χερι (γι'αυτο και μερικες φορες λαθη ή ακαταλαβηστικα πανω της), αυτο το κακο με το πλαστικο της που ξεφλουδιζει σαν το δερμα μου οταν με καιει ο ηλιος ειναι τραγικο... :mad: diabatirio , akousa parapanw kapios perase kolasi, den kserw alla prosopika, ebgala se mai mera kainourio (ananeosi) Το διαβατηριο ξερω οτι για μια απλη ανανεωση διαβατηριου αν δεν βιαζεσαι σε 5μερες με μια εβδομαδα το πολυ το εχεις. Προσωπικα το ειχα σε 2μερες...(Αργολιδα) και χωρις την παραμικρη ταλαιπωρια. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Περαν του οτι ειναι αβολη, μεγαλη, γραμμενη στο χερι (γι'αυτο και μερικες φορες λαθη ή ακαταλαβηστικα πανω της), αυτο το κακο με το πλαστικο της που ξεφλουδιζει σαν το δερμα μου οταν με καιει ο ηλιος ειναι τραγικο... :mad: Παντως εγω θα διαφωνήσω σε ορισμένα! Εμενα στο πορτοφόλι μου χωρούσε (το κλασικο Eastpak) και ούτε είχα παρατηρησει να ξεφλουδιζει το πλαστικο της, ισως γιατι δεν την είχα πολυ καιρο. Θα συμφωνήσω όμως 100% με το οτι ειναι σχετικα μεγάλη και οτι ειναι χαλια που ειναι χειρογραφη! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Οι ταυτότητες στην Ελλάδα είναι ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ; :blink: :X Εδώ στη Κύπρο είναι σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, το ίδιο υλικό, όλα στο κομπιούτερ περασμένα, τυπωμένα στο σκληρό πλαστικό, ακόμα και η φώτο. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Οι ταυτότητες στην Ελλάδα είναι ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ; :blink: :X Εδώ στη Κύπρο είναι σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, το ίδιο υλικό, όλα στο κομπιούτερ περασμένα, τυπωμένα στο σκληρό πλαστικό, ακόμα και η φώτο. Σοβαρομιλας?? Αυτο είναι τελειο!!! Θα μου φυγει η κελε μου! (το σκοτωσα? :p) ΥΓ: Μηπως μπορεις να σκαναρεις καποια και να την ανεβάσεις να τη δούμε? Εννοειται καλυψε εστω μερικως τα προσωπικα δεδομενα! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Χειρόγραφες με κάτι τεράστια κεφαλαία γράμματα του διαόλου. Το χαρτί είναι μαλακό και γινεται πλαστικοποίηση για να μην καταλήξει να μοιάζει με κωλόχαρτο. Μετά απο μερικά χρονια αρχίζει να ξεφλουδίζει το πλαστικό στις άκρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Σοβαρομιλας?? Αυτο είναι τελειο!!! Θα μου φυγει η κελε μου! (το σκοτωσα? :p) ΥΓ: Μηπως μπορεις να σκαναρεις καποια και να την ανεβάσεις να τη δούμε? Εννοειται καλυψε εστω μερικως τα προσωπικα δεδομενα! έρχεται.. :) ΥΓ. έφυεν μου η κκελλέ. χαχα :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Sorry για το off topic, αλλα δεν εχεις αδικο... Περαν του οτι ειναι αβολη, μεγαλη, γραμμενη στο χερι (γι'αυτο και μερικες φορες λαθη ή ακαταλαβηστικα πανω της), αυτο το κακο με το πλαστικο της που ξεφλουδιζει σαν το δερμα μου οταν με καιει ο ηλιος ειναι τραγικο... :mad: Το διαβατηριο ξερω οτι για μια απλη ανανεωση διαβατηριου αν δεν βιαζεσαι σε 5μερες με μια εβδομαδα το πολυ το εχεις. Προσωπικα το ειχα σε 2μερες...(Αργολιδα) και χωρις την παραμικρη ταλαιπωρια. ;) Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο :mad: αθλια ειναι και ευτυχως ερχεται η ενοποιημενη ταυτοτητα για ολη την εε...μεχρι που να ερθει βεβαια θα εχει ξεφτισει και η δικια μου :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Tην φώτο τη έσβησα επειδή ήταν αρκετά παλιά και δεν ήθελα να με δείτε που ήμουν μωρό. :lol: http://img272.echo.cx/img272/1289/14oh.jpg :) ΚΑΙ ΝΑΙ, με χαλάει που γράφει ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Και θα ήθελα να γράφει ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Οι ταυτότητες στην Ελλάδα είναι ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ; :blink: :X Εδώ στη Κύπρο είναι σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, το ίδιο υλικό, όλα στο κομπιούτερ περασμένα, τυπωμένα στο σκληρό πλαστικό, ακόμα και η φώτο. kai sth boulgaria etsi einai... pantos ego otan eixa xasei thn dikh mou(mas dinoun kati sa prosorinh) meta apo kloph,eixa plhrosei kai prostimo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 kai sth boulgaria etsi einai... pantos ego otan eixa xasei thn dikh mou(mas dinoun kati sa prosorinh) meta apo kloph,eixa plhrosei kai prostimo... Σοβαρά?Νομιζα μονο αν την χασεις πληρωνεις προστιμο. Γι'αυτο ολοι δηλωνουν οτι τους την κλεψαν :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ την έχω πετάξει και δεν αντιμετωπίζω τέτοιου είδους προβλήματα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγώ μόλις είδα οτι ξεφλούδιζαν τα εξωτερικά πλαστικά, τα έβγαλα τελείως και την άφησα με τα εσωτερικά. Σαν καινούργια έγινε και μάλιστα πιο εύκαμπτη :cool: Δεν ξέρω αν επιτρέπεται βέβαια, αλλά δε συναναστρέφομαι με κρατητήρια , αστυνομίες και σωματικές έρευνες κάθε μέρα, οπότε ποσώς μ' ενδιαφέρει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται βέβαια, αλλά δε συναναστρέφομαι με κρατητήρια , αστυνομίες και σωματικές έρευνες κάθε μέρα, οπότε ποσώς μ' ενδιαφέρει. :) Εγώ στα γήπεδα υποτίθεται ότι πρέπει να έχω πάντοτε ταυτότητα, αλλά "who cares?" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Απο πουθενα! ετσι με βαφτισε ο παπας! Και καλα το θηλυκο του Μιχαήλ. Οχι δεν ειχα κανεναν παππου/γιαγια με παρόμοιο όνομα, απλα λεει "ειχανε κανει ταμα στον Ταξιαρχη" :wacko: Παντως εμενα δεν μου αρέσει καθολου...:( Το Μικαελα παντως ειναι αψογο ;) λεγε να σε φωναζουν ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δείτε τώρα πως είναι και οι Ελληνικές ταυτότητες (την έχω 8 χρόνια τη συγκεκριμένη όπως μπορείτε να δείτε). :lol: Θέλω να την αλλάξω αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δείτε τώρα πως είναι και οι Ελληνικές ταυτότητες (την έχω 8 χρόνια τη συγκεκριμένη όπως μπορείτε να δείτε). :lol: Θέλω να την αλλάξω αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό, γίνεται;Γιατί δεν κάνεις μια πλαστικοποίηση; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Θέλω να την αλλάξω αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό, γίνεται; Ναι, με φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts