Jump to content

Καλοκαίρι 2005 - Διακοπές

sakaflias
 Κοινοποίηση

Πως περάσατε στις διακοπές σας?  

48 members have voted

1. 1. Πως περάσατε στις διακοπές σας?

• Τέλεια!!! Οι καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα.
      11
    • Μια χαρά. Οπως πάντα.
      11
    • Μέτρια. Μπορούσε να είναι και καλύτερα.
      3
    • Χάλια...Κάθε πέρυσι και καλύτερα
      6
    • Τι λες τώρα? Δεν έχω πάει ακόμα.!!!
      17

Recommended Posts

Στην Νάξο να πάτε στο Φιλότι είναι τέλεια και δεν πρόκειται να ξεκολλήσετε από την παραλία του Αγ. Προκόπη (είναι η ωραιότερη παραλία που έχω δει ποτέ μου), παραπάνω βαριέμαι τώρα για την Νάξο!!

Καλος ειναι ο Αγ.Προκοπης,αλλα πολυ τουριστικος...αν κατεβεις πιο κατω εχει κι αλλες εντυπωσιακες παραλιες(πχ.Καστρακι,Μικρη Βιγλα).Επισης,οσοι πατε στη Ναξο μην παραλειψετε να επισκεφτειτε τον(ή την? :confused: )Απειρανθο,ενα απ'τα πιο ωραια ορεινα χωρια & μαλιστα σε νησι!

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πορτο χελι ?ξερει κανεις τιποτα ειναι καλα?θα παω για 3 μερες και θα περναμε με το φουσκωτο Σπετσες :D

κατι μου λεει ομως οτι δεν θα μου αρεσει(συνηθως εχω διαισθηση σε αυτα).

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Ωραιο ειναι το Πορτο χελι...μην παραλειψεις να πας στις κοντινες παραλιες...μια απ'αυτες,αν θυμαμαι καλα,λεγεται Κοστα & ειναι ακριβως απεναντι απ'τις Σπετσες...εκπληκτικη πραγματικα... ;)

Ωραιο ειναι το Πορτο χελι...μην παραλειψεις να πας στις κοντινες παραλιες...μια απ'αυτες,αν θυμαμαι καλα,λεγεται Κοστα & ειναι ακριβως απεναντι απ'τις Σπετσες...εκπληκτικη πραγματικα... ;)

εκει θα μεινουμε στην Κοστα στο ξενοδοχειο cap d'or καλο φαινεται (το ειδα στο ιnternet)και θα παρουμε και το φουσκωτο μαζι γιατι οι Σπετσες ειναι πολυ κοντα.ελπιζω να ειναι καλα θα σας πω νεα οταν γυρισω!

»

θελω να βρω δωματιο να κλεισω για διακοπες αλλα... Στην αρχη εψαχνα για Παρο αλλα ολα ειναι πανω απο 50-60 την βραδια. Μηπως ξερετε κανενα αλλο νησι τον Κυκλαδων πιο φτηνό; Γιατι τοσο ακριβα,αλαγαν οτι θα ηταν φτηνα φετος ιδιαιτερα Παρο και Ροδο. Ηθελα απο ιντερνετ να κλεισω αλλα για 7-8 μερες τα πακετα ειναι ολα 400-600ευρω για αρχες Αυγουστου.

Θα πάει ο αδερφός μου Πάρο και έχει βρει δωμάτιο με 45€. Αν θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις να ρωτήσεις.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πάει ο αδερφός μου Πάρο και έχει βρει δωμάτιο με 45€. Αν θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις να ρωτήσεις.

Ωραια ioanna_io.. :rolleyes: θα το ηθελα πολυ. ο αδερφος σου τωρα θα παει; στην Ναουσσα ειναι; περιμενω να μου στειλεις τηλεφωνο ευχαριστω πολυ. σου στελνω προσωπικο μαιλ

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Mπορει καποιος να μου πει 2-3 πραγματακια για την Παρο;;

Εγω που δεν ειμαι φαν της ξενης μουσικης και των clubs με αποκλειστικα ξενη μουσικη,θα περασω καλα;:O

Περιμενω βοηθεια!

opoios εχει κρατησει τηλ.απο Παρο ή Μυκονο εως 50ε το δωματιο

ή οποιος παει ας παρει κανα τηλ.απο τους κραχτες στο λιμανι εως 4-5 ατομα διαμερισμα ή δωματια..thanks

Ξέρω ότι το θέμα υπάρχει ως "διακοπές" αλλά αν θέλει κάποιος mod μπορεί να το ενσωματώσει γιατί ήθελα να κάνω και την δημοσκόπηση

Προέκυψε το εξής

Μου μένουν ελεύθερες 9 μέρες και έχω δύο επιλογές υποχρεωτικές

Η να μείνω Αθήνα στο σπίτι μόνος ή να πάω μόνος διακοπές ( θα πάω πρώτα με παρέα )

Εχω όμως φοβία ............. να πάω μόνος ? ή θα μου τη βαρέσει από το πρώτο κι όλας βράδυ ?

Εχετε πάει ποτέ διακοπές μόνος/η ? στο ταξίδι μόνοι στο ξενοδοχείο μόνοι στη παραλία μόνοι κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ ?

Αν ναι , εντυπώσεις ? αν όχι γιατί ?

Ποιό νησί είναι καλύτερο για μοναχικές διακοπές ?

Διακοπες μονος μου δεν εχω παει,αλλα ταξιδια 3-4-5 ημερων εχω κανει παμπολλα...νταξει,δεν ειναι & τοσο φοβερο,στην αρχη ισως αισθανθεις περιεργα να βλεπεις ολους τους αλλους με παρεα & εσυ τιποτα,αλλα εχεις και πλεονεκτηματα...οπως να γνωρισεις κοσμο :shifty: ,να καθοριζεις το προγραμμα σου χωρις να'χεις κανεναν πανω απ'το κεφαλι σου & γενικα να κανεις ο,τι γουσταρεις εσυ...

Αν θες καποιο νησι σου προτεινω Καρπαθο,που ειναι πανεμορφο & με λιγο τουρισμο,ιδανικο για "μοναχικους ταξιδιωτες"... ;)

Καλά μη κόψουμε και φλέβες από την ερημιά ( Κάρπαθο !!!!! ? )

Με τρομάζει το γεγονός πχ ότι είναι πολύ δύσκολο να σου παραχωρήσει ο καταστηματάρχης σε μια ταβέρνα πχ τραπέζι να φας μόνος σου

Δεν ξέρω

Εχω καραβραχυκυκλωθεί γιατί το να χάσεις 9 μέρες άδειας κλεισμένος στο σπίτι είναι πολύ βλακεία εφόσον μπορείς να ξεφύγεις έστω και μόνος σου

Δεν ειναι καθολου ερημια η Καρπαθος,σε 40 λεπτα με το αεροπλανο εισαι εκει... ;) αν διαθετεις μεταφορικο μεσο,μπορεις να πας οπουδηποτε...κι αν θες πιο κοντα,προτεινω Ναξο,Συρο,ακομα & Ευβοια...

Δεν το χω κάνει ποτέ και δεν νομίζω να το έκανα ποτέ.Θα προτιμούσα να πήγαινα σε κάποιους συγγενείς να μείνω ή σε φίλους.Πάντως να πάω κάπου μόνος διακοπές όχι με τίποτα.

Δεν το χω κάνει ποτέ και δεν νομίζω να το έκανα ποτέ.Θα προτιμούσα να πήγαινα σε κάποιους συγγενείς να μείνω ή σε φίλους.Πάντως να πάω κάπου μόνος διακοπές όχι με τίποτα.

Οπότε θα προτιμούσες να καθήσεις σπίτι σου κλεισμένος τις μέρες της άδειάς σου ?

Οπότε θα προτιμούσες να καθήσεις σπίτι σου κλεισμένος τις μέρες της άδειάς σου ?

Όχι,είπα τι θα έκανα.Αν πάλι δεν γινόταν τίποτα απο όλα αυτά θα φρόντιζα να άλλαζα τις μέρες της άδειας για αργότερα.Δεν ξέρω,προσωπικά δεν θα με ικανοποιούσε να πήγαινα κάπου μόνος.Ίσως να έπαιρνα το αυτοκίνητο και να γύρναγα και τις 9 μέρες όλη την Ελλάδα :p

Δεν το έχω κάνει ποτέ , αλλά νομίζω ότι δεν θα πέρναγα και άσχημα αν ταξίδευα κάπου μόνος μου.

Μπορείς να πηγαίνεις όπου θες χωρίς την συγκατάθεση άλλων , μπορείς να κλειστείς στον εαυτό σου για να κάνεις αυτοκριτική για πράγματα που θα ήθελες να βελτιώσεις σε πολλούς τομείς (εργασία-σχέσεις κτλ)...

Ίσως να το επιχειρήσω κάποτε.

φυσικα κι εχω παει διακοπες μονος ειναι κατι που δεν με πειραζει καθολου,ειμαι ταξιδιωτης οποτε και δεν κολλαω,το καλο με μενα ειναι οτι ειμαι αρκετα κοινωνικος και οπου κι αν παω βρισκω πανευκολα παρεα,εχω παει και με φιλους και μπορω να πω οτι καλυτερα ηταν οταν πηγα μονος μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν εχω παει ποτε μονη μου,φοβαμαι λιγο για εναν αντρα ισως ειναι πιο ευκολο.

woudouli θα σου προτεινα να μεινεις εδω και να κανονιζεις μπανακια καθε μερα και βολτουλες αν δεν δουλευεις θα ειναι καλα και εδω και θα κανεις και οικονομια ;)

»

αν εχεις αυτοκινητο μπορεις να πηγαινεις πιο εξω απο Αθηνα πχ Χαλκιδα,ψαθα,αν οχι με λεωφορειο.

»

ε μόνη διακοπές; :O δεν θα το έκανα...εκτός εάν είχα εξοχικό και ήταν δίπλα στην θάλασσα :rolleyes:

βέβαια έχει δίκιο ο φίλτατος dimitris79 :)

Δεν εχω πάει ποτέ μόνος διακοπες και πιστεύω οτι δεν θα το άντεχα ακόμα και για μια μέρα.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

otan exete eksoxiko dipla sth 8alassa (sta 50 metra) feygoun oi goneis gia sabbatokuriako kai menete monoi sas (mexri an mazepsete kosmo nte:p) pianontai?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ακούστε τον παππού: Έχω περάσει μερικές από τις ωραιότερες μέρες διακοπών μου μόνος στην Αμοργό. Το να είσαι μόνος δεν έχει αρνητικά αν είσαι άνθρωπος που του αρέσουν οι περίπατοι, το διάβασμα ή πχ το ανέβασμα σε μια κορυφή των κυκλάδων και το αγνάντεμα στο πέλαγος.

Διακοπές δεν είναι μόνο κλαμπ, ξενύχτια και μπύρες με την παρέα. Είναι φυσικά ΚΑΙ αυτό αλλά όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις του καθενός.

Σου προτείνω συνεπώς να πας διακοπές έστω και μόνος. Αν δεν σου αρέσει το μέρος που είσαι, πήγαινε στο δίπλα. Αν βρεις ένα που σου αρέσει μείνε εκεί ανάσκελα μια βδομάδα, με λίγα λόγια κάνε ότι γουστάρεις.

Κι αν στη δώσει η μοναξιά βγες βόλτα εκεί που πάει ο κόσμος. Οι γνωριμίες στις διακοπές είναι πιο εύκολες. Ακόμη και σε πανηγύρι που λέει ο λόγος. Βρήκα 80χρονο γέρο στην Αμοργό σε πανηγύρι, να μου λέει ιστορίες να έχω μείνει άφωνος. Βρήκα κοπέλες να κάνω παρέα, βρήκα ξένους, βρήκα τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που έπαιρνα πρωινό κάθε μέρα και μιλούσαμε για τον χειμώνα στο νησί, βρήκα τον εαυτό μου.

Δεν θα φρικάρεις, διακοπές είναι. Ανάλογα με τα γούστα σου διάλεξε νησί, ανάλογα με το πώς σου αρέσει να περνάς πάρε βιβλία ή εξοπλισμό για βουτιές ή ένα περιηγητικό χάρτη και παπούτσια για περπάτημα. ΟΛΑ μπορείς να τα κάνεις στα νησιά. Όσα σκέφτηκες και όσα δεν περίμενες.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...