Woca Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Αυτο πρεπει να ειναι καινουριο... :O Εγω παντως εμενα εδω και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις! ;) Επισης θα παω και για Πασχα στην Ζακυνθο. Θα μεινω ομως σε σπιτι... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 ξερει κανεις ποτε αρχιζει η τουριστικη περιοδος στην Ζακυνθο; Για ξενους λεω (Αγγλους κλπ) :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Απο 1 Μαιου μεχρι 1 Σεπτεμβριου νομιζω... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εχω κατασταλαξει στο Αργασσι και στον Βασιλικο . Απο τη μια το Αργασσι ειναι πιο κοντα σε ολα, απο την αλλη το ξενοδοχειο στο Βασιλικο φυσαει...Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες. Που θα μου προτεινατε να παω τελικα και γιατι? Αυτοκινητο θα υπαρχει :) Φυσικα οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη (για μερη-ξενοδοχεια), αρκει να εχετε στο μυαλο σας οτι μιλαμε για ενα νεαρο ζευγαρι :love: που δεν θα κανει και το τρελο clubing μεχρι τις 10 το πρωι αλλα ουτε θα γυρναει απο τις 12 στο ξενοδοχειο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εχω κατασταλαξει στο Αργασσι και στον Βασιλικο . Απο τη μια το Αργασσι ειναι πιο κοντα σε ολα, απο την αλλη το ξενοδοχειο στο Βασιλικο φυσαει...Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες. Που θα μου προτεινατε να παω τελικα και γιατι? Αυτοκινητο θα υπαρχει :) Φυσικα οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη (για μερη-ξενοδοχεια), αρκει να εχετε στο μυαλο σας οτι μιλαμε για ενα νεαρο ζευγαρι :love: που δεν θα κανει και το τρελο clubing μεχρι τις 10 το πρωι αλλα ουτε θα γυρναει απο τις 12 στο ξενοδοχειο :D Βασιλικός δίχως άλλο, ιδιαίτερα αφού θα υπάρχουν και ρόδες...:) Μπορεί να είναι λίγο πιο μακριά και ο δρόμος να έχει περισσότερες στροφές, αλλά έχει και καλύτερες παραλίες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Βασιλικός δίχως άλλο, ιδιαίτερα αφού θα υπάρχουν και ρόδες...:) Μπορεί να είναι λίγο πιο μακριά και ο δρόμος να έχει περισσότερες στροφές, αλλά έχει και καλύτερες παραλίες.... Απο ελληνικη νυχτερινη ζωη τι λεει εκει γυρω? Επισης μηπως ξερει κανεις καποιο ελληνικο site με πληρεις πληροφοριες γυρω απο το νησι? Γιατι τα ξενα λενε μονο για φαι και Αγγλικα clubs :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ποιο νησάκι πιστεύετε ότι είναι πολύ όμορφο, γραφικό, ρομαντικό με πολύ όμορφες παραλίες στις Κυκλάδες για 4-5 ημέρες πλην των Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Πριν από δύο μέρες είμουν στην Σέριφο για δουλειά και πιστεύω ότι ικανοποιεί όλα τα παραπάνω κριτήρια που θέτεις. Και με το Highspeed3 είναι μόνο 2.5 ώρες από τον Πειραιά. Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σίφνος. Για μένα το καλύτερο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σίφνος. Για μένα το καλύτερο!! Συμφωνω! Απο τις καλυτερες διακοπες που εχω κανει ηταν στη Σιφνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Θα προτεινα Ναξο,μιας & συνδιαζει οσα θελεις,μονο που δεν ειναι "νησακι"... :O ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Tsekare k tin Andro.super nisi(konta k stin athina, 2 ores apo rafina)thes oposdipote metaforiko meso epidi einai megali Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Φϊλε konv, ρίξε μια ματιά στη Μήλο. ΠΑΡΑ πολύ ωραίο νησί, με εκπληκτικές παραλίες, πολύ όμορφα μέρη και ησυχία. Αν θες κάτι εξίσου όμορφο, με πιο άγριες, αλλά πεντακάθαρες παραλίες και ακόμα πιο ήσυχο, κοίτα και για Φολέγανδρο. :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παιδιά μεταξύ Άνδρου , Σέριφου, Φολέγανδρου τι λέτε; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 andros.tha goustareis.exei polla oraia meri.poli prasino(asinithisto gia kiklades)k ama exeis k tzip tha eisai tixeros dioti tha anakalipseis korifaia meri(idios sta voreia tou nisiou) i xora tou nisiou einai mia apo tis kaliteres ton kikladon se omorfia Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Πες τα μεγαλε.Πηγανω ανδρο κα8ε χρονο για 13 χρονια και.Εχω εξοχικο εκει..Στην βορεια πλευρα.Ειναι απο τα μεγαλυτερα νησια,και εχει και βουνο,τρομερες παραλιες να εξευρευνησεις εαν 8ες.....απλα χρειαζεσαι αυτοκινητο!!κυριως τζιπακι http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Φέτος με τον άντρα μου λέμε για Μύλο. Απίστευτες παραλίες απο ότι έχω δει, και ησυχία και νυχτερινή ζωή...ότι θέλουμε Όσον αφορά την Σέριφο ξέρω μερικά πράγματα μιας και έχω περάσει 3 χρόνια εκεί. Πανέμορφες παραλίες ειδικά η Ψιλή Άμμος (με τα πόδια πήγα εγώ είναι περίπου 2 ώρες πεζοπορία) αλλά να την αποφεύγετε όταν πιάνουν τα μελτέμια γιατί μοιάζει με την Σαχάρα σε ανεμοθύελα. Επίσης το Γάνεμα και άλλες μικρές παραλίες. Να έχετε υπόψιν σας μερικά πράγματα: Αν πάτε διακοπές σε περίοδο μελτεμιών ξεχάστε τον καλό καιρό. Συννεφιά και πολύ δυνατοί άνεμοι. Προτιμήστε το φαγητό στις ταβέρνες της πλατείας και όχι τόσο της χώρας (μιλάω εκ πείρας), όχι μόνο είναι το φαγητό καλύτερο....αλλά και το service. Όμορφα μπαράκια στο Λειβάδι και πολύ καλές ταβερνούλες...αν και ψιλοτσιμπάνε. Βραδυνή ζωή...ε..νορμάλ. Ακόμα, ο καλύτερος φούρνος που έχω δει στην ζωή μου για χωριάτικο ψωμί ζεστό μυρωδάτο και για τις καλύτερες τυρόπιτες είναι ο φούρνος στην Χώρα που είναι απέναντι απο μια ταβέρνα το Πανόραμα, στην ανηφόρα προς την πλατεία. Επίσης, το βράδυ (κάποιες φορές την εβδομάδα) αυτοί που έχουν την ταβέρνα Πανόραμα (αν βέβαια υπάρχει ακόμα εκεί) κάνουν ΤΟΥΣ λουκουμάδες...μπορείτε να συναντήσετε και τον Λαζόπουλο με την παρέα του να κουβαλάνε καμιά δεκαριά κεσεδάκια με λουκουμάδες... Βέβαια έχω χρόνια να πάω και σίγουρα πολλά θα έχουν αλλάξει... Για την Άνδρο κανένας? Την προτείνει? Σε σύγκριση με την Μύλο? Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Φέτος με τον άντρα μου λέμε για Μύλο. Απίστευτες παραλίες απο ότι έχω δει, και ησυχία και νυχτερινή ζωή...ότι θέλουμε Όσον αφορά την Σέριφο ξέρω μερικά πράγματα μιας και έχω περάσει 3 χρόνια εκεί. Πανέμορφες παραλίες ειδικά η Ψιλή Άμμος (με τα πόδια πήγα εγώ είναι περίπου 2 ώρες πεζοπορία) αλλά να την αποφεύγετε όταν πιάνουν τα μελτέμια γιατί μοιάζει με την Σαχάρα σε ανεμοθύελα. Επίσης το Γάνεμα και άλλες μικρές παραλίες. Να έχετε υπόψιν σας μερικά πράγματα: Αν πάτε διακοπές σε περίοδο μελτεμιών ξεχάστε τον καλό καιρό. Συννεφιά και πολύ δυνατοί άνεμοι. Προτιμήστε το φαγητό στις ταβέρνες της πλατείας και όχι τόσο της χώρας (μιλάω εκ πείρας), όχι μόνο είναι το φαγητό καλύτερο....αλλά και το service. Όμορφα μπαράκια στο Λειβάδι και πολύ καλές ταβερνούλες...αν και ψιλοτσιμπάνε. Βραδυνή ζωή...ε..νορμάλ. Ακόμα, ο καλύτερος φούρνος που έχω δει στην ζωή μου για χωριάτικο ψωμί ζεστό μυρωδάτο και για τις καλύτερες τυρόπιτες είναι ο φούρνος στην Χώρα που είναι απέναντι απο μια ταβέρνα το Πανόραμα, στην ανηφόρα προς την πλατεία. Επίσης, το βράδυ (κάποιες φορές την εβδομάδα) αυτοί που έχουν την ταβέρνα Πανόραμα (αν βέβαια υπάρχει ακόμα εκεί) κάνουν ΤΟΥΣ λουκουμάδες...μπορείτε να συναντήσετε και τον Λαζόπουλο με την παρέα του να κουβαλάνε καμιά δεκαριά κεσεδάκια με λουκουμάδες... Βέβαια έχω χρόνια να πάω και σίγουρα πολλά θα έχουν αλλάξει... Για την Άνδρο κανένας? Την προτείνει? Σε σύγκριση με την Μύλο? Ανάλογα τι θες. Για μένα η Μήλος είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά. Μπορείς να επισκεφτείς πανέμορφα μέρη όπως το Κλέφτικο, είναι λιγότερο κοσμικό νησί απ' ότι η Ανδρος και ε, αδυναμίες είναι αυτές, την αγαπώ πάρα πολύ. Στην Ανδρο πάλι αν και έχουμε εξοχικό (στο Κόρθι) δεν πολυπηγαίνουμε, και το μέρος εκεί (στο Κόρθι εννοώ) που είναι παααρα πολύ όμορφο για μπάνιο είναι της γριάς το πήδημα. Θα σου πρότεινα να πας στη Μήλο. Πίστεψε με αξίζει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 loipon stin andro exeis poles epiloges: mpanio:oles oi paralies einai korifaies endeiktika:agios kiprianos(gaurio pros mpatsi),tis grias to pidima(korthi),axla(apla OASI me limnes ktl)pas i me kaiki i me tzip i me trakter :D ) xrisi akti(mpatsi) epipleon iparxoun paralies pou xreiazete kopos na tis ftaseis alla aksizoun :vitali,zorgos(apla teleia)k.a apla diathesi na exeis diamoni:xora,mpatsi,gaurio(me ti seira pou ta grafo)korthi einai athlia diaskedasi:mpatsi,xora. poli kala(den einai omos mikonos h paros) fagito:tha fas kala.ta kila den ta glitoneis.fae oposdipote froutalia,loukanika,loukoumades k.a iparxoun polles tavernes k restaurant gia ola ta gousta k valantia aksiotheata:para pola:eklisakia,mones,mouseio sigronis texnis,palaiopoli,OLA ta xoria tis xoras,(apotheosi oi menites),pigi sariza k.a auta...kourastika...perisoteres plirofories iparxoun sto web Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Φϊλε konv, ρίξε μια ματιά στη Μήλο. ΠΑΡΑ πολύ ωραίο νησί, με εκπληκτικές παραλίες, πολύ όμορφα μέρη και ησυχία. :) Συμφωνω και επαυξανω!!!! :up: Απιστευτες παραλιες.Ειδικα το Κλεφτικο που αναφερθηκε αλλα και το Σαρακινικο ειναι σουπερ!!! Βεβαια απο νυχτερινη ζωη πολυ λιγα πραγματα αλλα οι παραλιες το αντισταθμιζουν και με το παραπανω θα ελεγα. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ισως όποιος πάει να πετυχει και τη χρονιά που ανοίγουν τις κατακόμβες ... Το παλαιοχώρι είναι επίσης εξαιρετικό και στο βουνό το έρημο πια μοναστήρι του Αη Γιάννη (για όποιον δεν φοβάται μπορεί να διανυκτερεύσει στα κελιά των μοναχών). Λέω "φοβάται" γιατί όσο να ναι αγριεύεις στην ερημιά του βουνού , μέσα σ΄ένα άδειο κελί... Στη Μηλο υπάρχουν πάρα πολλά μέρη να πας. Βλέπεις το εσωτερικό του νησιού που είναι διάτρητο από τα λατομεία και νομίζεις πως είναι όλο έτσι, μέχρι που πας στις παραλίες ή ανεβαίνεις ψηλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Eυχαριστώ πολύ όλους για τις γνώμες σας. Τελικά κατέληξα στη Σέριφο, με πείσαν και κατι φίλοι που ρώτησα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Φέτος με τον άντρα μου λέμε για Μύλο. Απίστευτες παραλίες απο ότι έχω δει, και ησυχία και νυχτερινή ζωή...ότι θέλουμε Όσον αφορά την Σέριφο ξέρω μερικά πράγματα μιας και έχω περάσει 3 χρόνια εκεί. Πανέμορφες παραλίες ειδικά η Ψιλή Άμμος (με τα πόδια πήγα εγώ είναι περίπου 2 ώρες πεζοπορία) αλλά να την αποφεύγετε όταν πιάνουν τα μελτέμια γιατί μοιάζει με την Σαχάρα σε ανεμοθύελα. Επίσης το Γάνεμα και άλλες μικρές παραλίες. Να έχετε υπόψιν σας μερικά πράγματα: Αν πάτε διακοπές σε περίοδο μελτεμιών ξεχάστε τον καλό καιρό. Συννεφιά και πολύ δυνατοί άνεμοι. Προτιμήστε το φαγητό στις ταβέρνες της πλατείας και όχι τόσο της χώρας (μιλάω εκ πείρας), όχι μόνο είναι το φαγητό καλύτερο....αλλά και το service. Όμορφα μπαράκια στο Λειβάδι και πολύ καλές ταβερνούλες...αν και ψιλοτσιμπάνε. Βραδυνή ζωή...ε..νορμάλ. Ακόμα, ο καλύτερος φούρνος που έχω δει στην ζωή μου για χωριάτικο ψωμί ζεστό μυρωδάτο και για τις καλύτερες τυρόπιτες είναι ο φούρνος στην Χώρα που είναι απέναντι απο μια ταβέρνα το Πανόραμα, στην ανηφόρα προς την πλατεία. Επίσης, το βράδυ (κάποιες φορές την εβδομάδα) αυτοί που έχουν την ταβέρνα Πανόραμα (αν βέβαια υπάρχει ακόμα εκεί) κάνουν ΤΟΥΣ λουκουμάδες...μπορείτε να συναντήσετε και τον Λαζόπουλο με την παρέα του να κουβαλάνε καμιά δεκαριά κεσεδάκια με λουκουμάδες... Βέβαια έχω χρόνια να πάω και σίγουρα πολλά θα έχουν αλλάξει... Για την Άνδρο κανένας? Την προτείνει? Σε σύγκριση με την Μύλο? Που είναι καλύτερα να μείνεις; Που μπορείς να νοικιάσεις μηχανάκι, στο λιμάνι είναι καλύτερα; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Που είναι καλύτερα να μείνεις; Που μπορείς να νοικιάσεις μηχανάκι, στο λιμάνι είναι καλύτερα; Ευχαριστώ Να απαντησω εγω μιας και μιλατε για το νησί μου :D Καλυτερο μερος για διαμονη ειναι το λιμανι (λιβαδι) μιας και εκει εχεις περισσοτερες εναλλακτικες λύσεις (ξενοδοχεια-δωματια-καμπινγκ), αλλα ειναι και τα περισσοτερα καταστηματα κοντα σου. Το ιδιο ισχυει και για την διασκεδαση. Στην Χωρα υπαρχουν λιγα δωματια για ενοικιαση και στα περισσοτερα χρειαζεται αρκετο περπατημα, οσο για διασκεδαση το απολυτο μηδεν. Μηχανάκι ή αυτοκινητο νοικιαζεις στο Λιβαδι με καλυτερες τιμες το Blue Bird κοντα στο βενζινάδικο. Αυτα, οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;) http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Να απαντησω εγω μιας και μιλατε για το νησί μου :D Καλυτερο μερος για διαμονη ειναι το λιμανι (λιβαδι) μιας και εκει εχεις περισσοτερες εναλλακτικες λύσεις (ξενοδοχεια-δωματια-καμπινγκ), αλλα ειναι και τα περισσοτερα καταστηματα κοντα σου. Το ιδιο ισχυει και για την διασκεδαση. Στην Χωρα υπαρχουν λιγα δωματια για ενοικιαση και στα περισσοτερα χρειαζεται αρκετο περπατημα, οσο για διασκεδαση το απολυτο μηδεν. Μηχανάκι ή αυτοκινητο νοικιαζεις στο Λιβαδι με καλυτερες τιμες το Blue Bird κοντα στο βενζινάδικο. Αυτα, οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;) Eυχαριστώ πολύ. Κάτι απο παραλίες; Ποια είναι must; Υπαρχει κανένα μέρος που να βουτάς από βράχια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts