lewton Δημοσιεύτηκε May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2005 Άντε να δούμε τι κατάταξη έδωσε στους ανταγωνιστές της Έλενας το myhone (από τη δεύτερη θέση και κάτω :D ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Από φέτος οι κλέφτες της ΕΡΤ κάνανε το μήνυμα 1,19 ευρώ. :w00t: :w00t: Πάνε καλά; Ως εκ τούτου κανείς από τα 10 άτομα που ήμασταν στην παρέα δεν έστειλε μήνυμα/πήρε τηλ. για να ψηφίσει. Μια κόκκινη κάρτα στην ΕΡΤ δηλαδή. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Φυσικά και δεν ψήφισα τπτ. Καλό το πανηγυράκι. Χαρήκαμε και λίγο, κανά 5 λεπτο και αυτό ηταν άλλο. Δεν υπήρχε λόγος να χαλάσουμε τα λεφτά μας σε ********. Αν θέλω να χαλάσω λεφτά έχω πολλές ******** κατα νου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Βλέπω προστέθηκε και ο Χριστοφόρου στη δημοσκόπηση. Αλήθεια πιστεύετε ότι όντως οι περισσότεροι που ψήφισαν, μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν Κύπρο; :blink: Εννοώ ρε παιδιά ότι είναι δεδομένο το 12άρι μας προς τους αδελφούς μας εκεί οπότε μάλλον η τηλε-ψηφοφορία ξεκινάει από το 10 και κάτω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Από φέτος οι κλέφτες της ΕΡΤ κάνανε το μήνυμα 1,19 ευρώ. :w00t: :w00t: Πάνε καλά; Ως εκ τούτου κανείς από τα 10 άτομα που ήμασταν στην παρέα δεν έστειλε μήνυμα/πήρε τηλ. για να ψηφίσει. Μια κόκκινη κάρτα στην ΕΡΤ δηλαδή. :down: Mια από τα ίδια και εδώ. Καλύτερα να παίρνεις λίγα από τους πολλούς παρά πολλά απο τους λίγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Τιποτα, με ειχε παρει ο υπνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Δε νόμιζω να ψήφησε πάνώ από το 0.1% του πληθυσμού.. όπως επίσης δεν νομίζω τα αποτελέσματα να είναι ρεαλιστικά :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Σιγά μην ψηφίζα κιόλας, όπως είπε και ο Bayern7 μπορούμε κι αλλού να πετάξουμε τα λεφτά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 ουτε εγω φηφισα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Εγώ ψήφισα Σκόπια.Γιατι δεν είναι στην λίστα άραγε ? :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Εγώ ψήφισα Σκόπια.Γιατι δεν είναι στην λίστα άραγε ? :P Συγνώμη, έβαλα μόνο τις χώρες στις οποίες δώσαμε ψήφο ως Ελλάδα, εκτός από την τελευταία. Που να το φανταστώ; :O Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ίσως και να είμαι ο μόνος που Έλληνας που ψηφισε Σκόπια χθες :p Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Δεν ψήφισα τίποτα , αλλά άμα ψήφιζα θα επέλεγα Νορβηγία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Εγώ αν ψήφιζα θα ψήφιζα Ουγγαρία. Πολύ καλό κομμάτι, το μόνο από αυτόν τον διαγωνισμό που θα κρατήσω στη συλλογή μου (άλλο ένα έχω κρατήσει, αυτό της Λετονίας που είχε νικήσει πρόπερσι - Ναούμοβα και ξερό ψωμί!). Το έχω ακούσει πάνω από 10 φορές σήμερα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ίσως και να είμαι ο μόνος που Έλληνας που ψηφισε Σκόπια χθες :p Για τις χορευτριες και τη χορογραφία ε; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Εγώ αν ψήφιζα θα ψήφιζα Ουγγαρία. Πολύ καλό κομμάτι, το μόνο από αυτόν τον διαγωνισμό που θα κρατήσω στη συλλογή μου (άλλο ένα έχω κρατήσει, αυτό της Λετονίας που είχε νικήσει πρόπερσι - Ναούμοβα και ξερό ψωμί!). Το έχω ακούσει πάνω από 10 φορές σήμερα. Θεά η Ουγγαρέζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Για τις χορευτριες και τη χορογραφία ε; ;) Όχι όχι.Μου άρεσε το τραγούδι τους πάρα πολύ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Δεν ψήφισα. Σιγά μην χαραμίσω την κάρτα μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 ego pali an kai eixa dhlosei pos gia na ta tseposei kapoios allos de xaramizo lefta,eriksa pshfo meso sms kai thlefonou sthn ellada...na te8ei os epilogh sth dhmoskophsh parakalo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ίσως και να είμαι ο μόνος που Έλληνας που ψηφισε Σκόπια χθες :p Don't make this mistake again :mad: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Γιατι λάθος? Πολύ ωραίο κομμάτι είχαν Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Με ποιο τρόπο δίνονται οι πόντοι για την ψηφοφορία;Μόνο μία χώρα λέει ο καθένας ή κανονικά 12 πόντοι,10 κ.ο.κ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Με ποιο τρόπο δίνονται οι πόντοι για την ψηφοφορία;Μόνο μία χώρα λέει ο καθένας ή κανονικά 12 πόντοι,10 κ.ο.κ.; Ψηφίζεις μια χώρα και από κει και πέρα στην γενική σούμα η πρώτη σε ψήφους παίρνει το 12άρι, η δεύτερη το 10άρι κοκ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ψήφισα (εκτός απο) την Ελλάδα και την Ουγγαρία. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 εγω ψηφισα Κροατια. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts