math3 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μια ερώτηση παιδιά, στο messenger μετα απο 2-3 μηνύματα απο μια συνομιλία, αν δεν τα άνοιγες, μετα σταματούσαν να χτυπούν. Τώρα στο oneplus χτυπάει συνεχώς. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα η κόκκινη έκδοση σταματησε; γιατί εξαφανίστηκε απο το σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλησπέρα η κόκκινη έκδοση σταματησε; γιατί εξαφανίστηκε απο το σαιτ. ετσι φαινεται.. κοκκινο τελος. οσοι προλαβαν προλαβαν..!! με τα ακουστικα τι γινετε/ ρωταω ξαναρωταω δεν ξερουμε λενε.. μηπως μεανιωσαν για την τιμη που εβαλαν και δεν θελουν να τα δωσουν.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ισχύει ότι το gearbest δεν περιλαμβάνει τον dash charger? Παραλαμβάνω σήμερα, γνωρίζει κανένας πως θα καταλάβω αν έχω τον καλό ή κάποιον χειρότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ισχύει ότι το gearbest δεν περιλαμβάνει τον dash charger? Παραλαμβάνω σήμερα, γνωρίζει κανένας πως θα καταλάβω αν έχω τον καλό ή κάποιον χειρότερο; Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο , το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι ευρωπαικος και να σου εχουν στειλει ανταπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παρατηρώ διαφορά στην κύλιση των ιστοσελίδων. Άλλες φορές τρέχει νερό κι άλλες κολλάει... Το χει παρατηρήσει κανείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παρατηρώ διαφορά στην κύλιση των ιστοσελίδων. Άλλες φορές τρέχει νερό κι άλλες κολλάει... Το χει παρατηρήσει κανείς; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε ποιόν browser φίλε μου; Με chrome δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Chrome. Δεν έχει λογική, για αυτό μου έκανε εντύπωση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μια ερώτηση παιδιά, στο messenger μετα απο 2-3 μηνύματα απο μια συνομιλία, αν δεν τα άνοιγες, μετα σταματούσαν να χτυπούν. Τώρα στο oneplus χτυπάει συνεχώς. Υπάρχει λύση? Κάποιος μια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Μια ερώτηση παιδιά, στο messenger μετα απο 2-3 μηνύματα απο μια συνομιλία, αν δεν τα άνοιγες, μετα σταματούσαν να χτυπούν. Τώρα στο oneplus χτυπάει συνεχώς. Υπάρχει λύση?Κάποιος μια λύση?Και γιατί δεν πατάς μια διακοπή ειδοποιήσεων; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakaris Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλησπέρα, το έχει δοκιμάσει κανείς; https://www.sgfreshidea.com/oneplus-6-invisshield-proplus-tempered-glass-screen-protector.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Εγώ! Δεν μπορώ να πω ότι με έχει τρελάνει μέχρι στιγμής... Δεν κολλάει σωστά η δεξιά πλευρά όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα terrapin... Πάντως είναι αρκετά ανώτερο από τα terrapin που έχω δοκιμάσει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 ειχε κανεις θεμα για την αγορα του με ελληνικη καρτα λογο capital control η περνανε ολες? απο το επισημο site φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 ειχε κανεις θεμα για την αγορα του με ελληνικη καρτα λογο capital control η περνανε ολες? απο το επισημο site φυσικα. Περνανε οι κάρτες παρα μονον αν η εκδότρια τράπεζα έχει φτάσει το πλαφον της (συνήθως τέλος μήνα). Αν δυσκολευτείς με κάποια κάρτα, δοκίμασε μόλις μπει ο Σεπτέμβριος Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Περνανε οι κάρτες παρα μονον αν η εκδότρια τράπεζα έχει φτάσει το πλαφον της (συνήθως τέλος μήνα). Αν δυσκολευτείς με κάποια κάρτα, δοκίμασε μόλις μπει ο Σεπτέμβριος σε ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Έχω κάποιο πρόβλημα με τής ειδοποιήσεις σε μερικές εφαρμογές... Ενώ τής έχω κλειδώσει στα πρόσφατα πάλι δεν έρχονται... Τι να κάνω? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το bluethoo δεν μπορει να υποσηριξει 2 συσκευες ταυτοχρονα? Καθε φορα πρεπει να κανω συνδεση στο αυτοκίνητο επειδη το εχω συνδεδεμενο με το gear ,με το s7 edge συνδεονταν συτοματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το bluethoo δεν μπορει να υποσηριξει 2 συσκευες ταυτοχρονα? Καθε φορα πρεπει να κανω συνδεση στο αυτοκίνητο επειδη το εχω συνδεδεμενο με το gear ,με το s7 edge συνδεονταν συτοματαμόνο τα Samsung έχουν αυτή την δυνατότητα.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το bluethoo δεν μπορει να υποσηριξει 2 συσκευες ταυτοχρονα? Καθε φορα πρεπει να κανω συνδεση στο αυτοκίνητο επειδη το εχω συνδεδεμενο με το gear ,με το s7 edge συνδεονταν συτοματαμόνο τα Samsung έχουν αυτή την δυνατότητα.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6Μια χαρά μπορεί. Εγώ μονίμως έχω smartwatch και κάποιο Bluetooth ηχείο συνδεδεμένο. Το μόνο που μου κάνει τελευταία είναι να μη συνδέεται αυτόματα στο ηχείο (είτε της δουλειάς είτε του αυτοκινήτου) και να θέλει χειροκίνητη σύνδεση. Αλλά 2 συσκευές τις σηκώνει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Μια χαρά μπορεί. Εγώ μονίμως έχω smartwatch και κάποιο Bluetooth ηχείο συνδεδεμένο. Το μόνο που μου κάνει τελευταία είναι να μη συνδέεται αυτόματα στο ηχείο (είτε της δουλειάς είτε του αυτοκινήτου) και να θέλει χειροκίνητη σύνδεση. Αλλά 2 συσκευές τις σηκώνει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό που εννοεί είναι ότι το δικό του smartwatch είναι έχει ηχείο και μικρόφωνο για ομιλία ανοιχτής ακρόασης. Δεν ενώνετε με κάποιο bluetooth Headset η με το car kit του αυτοκινήτου ταυτόχρονα. Μπορεί να σηκώσει μόνο μια συσκευή ομιλίας bluetooth. Είναι και ο λόγος που το έδωσα άρον άρον.. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Μια χαρά μπορεί. Εγώ μονίμως έχω smartwatch και κάποιο Bluetooth ηχείο συνδεδεμένο. Το μόνο που μου κάνει τελευταία είναι να μη συνδέεται αυτόματα στο ηχείο (είτε της δουλειάς είτε του αυτοκινήτου) και να θέλει χειροκίνητη σύνδεση. Αλλά 2 συσκευές τις σηκώνει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνδέεται μεν αλλά δεν κάνει το σημαντικότερο....Δεν μεταφέρει τον ήχο (πχ φωνητικές κλησεις) και σε δυο συσκευές ταυτόχρονα πχ gear S3 και bt ακουστικό.....Πρέπει να επιλέξεις σε ποιο από τα δύο θα πηγαίνει ο ήχος....Στα Samsung πηγαίνει και στις 2 bt συσκευές Ταυτόχρονα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Αυτό που εννοεί είναι ότι το δικό του smartwatch είναι έχει ηχείο και μικρόφωνο για ομιλία ανοιχτής ακρόασης. Δεν ενώνετε με κάποιο bluetooth Headset η με το car kit του αυτοκινήτου ταυτόχρονα. Μπορεί να σηκώσει μόνο μια συσκευή ομιλίας bluetooth. Είναι και ο λόγος που το έδωσα άρον άρον.. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς.καθε φορά πρέπει να το συνδέσω στο bluetooth του αυτοκινήτου χειροκίνητα και στο κινητό δείχνει η μία η την άλλη συσκευή συνδεδεμένη,άραγε είναι θέμα software? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Συνδέεται μεν αλλά δεν κάνει το σημαντικότερο....Δεν μεταφέρει τον ήχο (πχ φωνητικές κλησεις) και σε δυο συσκευές ταυτόχρονα πχ gear S3 και bt ακουστικό.....Πρέπει να επιλέξεις σε ποιο από τα δύο θα πηγαίνει ο ήχος....Στα Samsung πηγαίνει και στις 2 bt συσκευές Ταυτόχρονα.... Επειδή μάλλον είναι της ίδιας εταιρείας θα τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης. Κανονικά όμως δε μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές που κάνουν το ίδιο πράγμα. Πχ ούτε 2 ηχεία ούτε 2 τηλέφωνα μαζί και ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) Ακριβώς.καθε φορά πρέπει να το συνδέσω στο bluetooth του αυτοκινήτου χειροκίνητα και στο κινητό δείχνει η μία η την άλλη συσκευή συνδεδεμένη,άραγε είναι θέμα software? Είναι θέμα ότι η OnePlus δεν έκατσε να ασχοληθεί να προσθέσει τέτοιο feature στην λειτουργία με Bluetooth. Software θέμα είναι αλλά θέλει να ασχοληθεί για να το προσθέσει και δεν κόβω να ασχοληθεί η OnePlus. Ούτε σε οποιαδήποτε custom AOSP rom υποστηρίζεται και απίθανο θα το δούμε μελλοντικά. Και σε άλλους OEM δεν υποστηρίζεται το συγκεκρμενο feature του Bluetooth όχι μόνο σε OnePlus ούτε καν η Google με τα Pixel το υποστηρίζει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 26, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Επειδή μάλλον είναι της ίδιας εταιρείας θα τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης. Κανονικά όμως δε μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές που κάνουν το ίδιο πράγμα. Πχ ούτε 2 ηχεία ούτε 2 τηλέφωνα μαζί και ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόταν είναι car kit η smartwatch τα αναγνωρίζει και συνδέεται μαζί με το headset που έχεις. δεν το κάνει μόνο η Samsung. το κάνουν και τα καλά huawei και iPhone κλπ.. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts