Georgesap330 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arjanvlek.oxygenupdater κάνε εγκατάσταση και ακολούθησε τις οδηγίες και θα έχεις όλα τα updates μπαμ μπαμ.... είναι απλο Στάλθηκε από το ONEPLUS 6έκανα το update με oxygenupdater και πήρα και εγώ την αναβάθμιση σε 5.1.11. Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου,ηταν όντως απλό!! Edited August 15, 2018 by Georgesap330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 (edited) Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και όλα καλά... Έχασα όμως το custom recovery πως μπορώ να ξαναβάλω χωρίς την χρήση υπολογιστή? Γίνεται να μην χάνετε? Καλό θα ήταν να έφτιαχναν στην πρώτη σελίδα κάποιους χρήσιμους οδηγούς.... Edited August 15, 2018 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Δεν μπορείς να την ξαναβάλεις χωρίς υπολογιστή... Για να μην χάνεις το twrp πρέπει να μην κάνεις αυτόματη εγκατάσταση. Να την κάνεις χειροκίνητα μέσω twrp και στα καπάκια εγκατάσταση του twrp και μετά επανεκκίνηση στο twrp. Αν είχες κάνει root την συσκευή τότε με την επανεκκίνηση φλασάρεις το magisk στο είσαι κομπλέ, ειδάλλως θα σου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση στο twrp. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος ποτέ επίσημα θα μας έρθεις ή Pie ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος ποτέ επίσημα θα μας έρθεις ή Pie ;;;Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά θα βγει καινούρια open beta σύντομα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα κι εγώ εχθές το 8/256. Επιτρέπεται να βάλουμε link με το referral program εδώ; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά θα βγει καινούρια open beta σύντομα. Me beta δεν ασχολούμαι. Βαριέμαι την σύνδεση με pc και λοιπά. Τεσπα. Οπότε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Να την κάνεις χειροκίνητα μέσω twrp και στα καπάκια εγκατάσταση του twrp και μετά επανεκκίνηση στο twrp. Αν είχες κάνει root την συσκευή τότε με την επανεκκίνηση φλασάρεις το magisk στο είσαι κομπλέ, ειδάλλως θα σου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση στο twrp. Λοιπον την βοηθεια σου για να μην μπερδευτώ!!!! Κανω εγκατασταση πρωτα το twrp img ετσι μετα το reboot παλι σε twrp και κανω εγκατασταση το twrp zip και μετα install to magisk και μετα reboot? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Να την κάνεις χειροκίνητα μέσω twrp και στα καπάκια εγκατάσταση του twrp και μετά επανεκκίνηση στο twrp. Αν είχες κάνει root την συσκευή τότε με την επανεκκίνηση φλασάρεις το magisk στο είσαι κομπλέ, ειδάλλως θα σου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση στο twrp. Λοιπον την βοηθεια σου για να μην μπερδευτώ!!!! Κανω εγκατασταση πρωτα το twrp img ετσι μετα το reboot παλι σε twrp και κανω εγκατασταση το twrp zip και μετα install to magisk και μετα reboot? Αν χρησιμοποιείς magisk, αμέσως μετά τη ρομ από το TWRP φλασαρεις magisk, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τώρα αφού το έχασες θα το περάσεις ξανά μέσω pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Εχω χασει λιγο την μπαλα , κατεβασα το update πηγα να το περασω απο twrp και ξεκινησε Bootloop , https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/rom-stock-fastboot-roms-oneplus-6-t3796665 με το παραπανω το επανεφερα , αν θελω να περασω το update ποια η διαδικασια ? flasharo μεσω twrp περναω magisk και ειμαι ετοιμος ? θελει κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Εχω χασει λιγο την μπαλα , κατεβασα το update πηγα να το περασω απο twrp και ξεκινησε Bootloop , https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/rom-stock-fastboot-roms-oneplus-6-t3796665 με το παραπανω το επανεφερα , αν θελω να περασω το update ποια η διαδικασια ? flasharo μεσω twrp περναω magisk και ειμαι ετοιμος ? θελει κατι αλλο ? Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω χάσει την μπάλα και φοβάμαι μην τα χάσω όλα και πάλι από την αρχή... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω χάσει την μπάλα και φοβάμαι μην τα χάσω όλα και πάλι από την αρχή... Με το παραπάνω φλασαρισμα δεν έχασα κάτι απλά πέρασα από την αρχή twrp +magisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Με το παραπάνω φλασαρισμα δεν έχασα κάτι απλά πέρασα από την αρχή twrp +magisk Ζητάω συγνώμη για το ζαλισμα αλλά το twrp το περνάμε μια φορά και μόνο σαν img η δύο φορές μια img και μια zip? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ζητάω συγνώμη για το ζαλισμα αλλά το twrp το περνάμε μια φορά και μόνο σαν img η δύο φορές μια img και μια zip? Πρώτα μέσω υπολογιστή (fastboot με εντολή fastboot boot ___. Img) και μετά με το zip από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Πρώτα μέσω υπολογιστή (fastboot με εντολή fastboot boot ___. Img) και μετά με το zip από το κινητό Σε ευχαριστώ πολύ... Και μετά κατευθείαν το root και επανασύνδεση έτσι.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ... Και μετά κατευθείαν το root και επανασύνδεση έτσι.... Από την στιγμή που περάσεις το zip δεν χρειάζεται ξανά υπολογιστή περνάς το zip του magisk και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Όλα καλά ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Επειδή το έχω μόνο 3-4 μέρες..πως σας φαίνεται το update; Διαβάζω για θέματα στην camera..ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Άμα θέλει να πάρει κανείς το 64άρι από Ευρώπη στο Ιταλικό amazon βγαίνει 501,90€ μαζί με τα μεταφορικά, εντάξει δεν είναι καμιά τρελή προσφορά αλλά όπως και να χει https://www.amazon.it/dp/B07CHQHFDZ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Άμα θέλει να πάρει κανείς το 64άρι από Ευρώπη στο Ιταλικό amazon βγαίνει 501,90€ μαζί με τα μεταφορικά, εντάξει δεν είναι καμιά τρελή προσφορά αλλά όπως και να χει https://www.amazon.it/dp/B07CHQHFDZTο καλό στην περίπτωση είναι ότι μπορεί να στείλει με τιμολογίο.... Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά..απο μπαταρία πως πάει? Με 2G,WiFi ανοικτό,κλειστά δεδομένα και social,YouTube,Internet και online radio(Vradio) 1-2 ώρες τι sot θα δω περίπου?Και επίσης σε σχέση με το Xiaomi mi 8 ποιο υπερτερεί συνολικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά..απο μπαταρία πως πάει? Με 2G,WiFi ανοικτό,κλειστά δεδομένα και social,YouTube,Internet και online radio(Vradio) 1-2 ώρες τι sot θα δω περίπου?Και επίσης σε σχέση με το Xiaomi mi 8 ποιο υπερτερεί συνολικά? Η μπαταρία είναι σούπερ στο τηλέφωνο.... Με ανοιχτά πάντα τα δεδομένα wifi πάνω από 4:30 ώρες sot..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Παιδιά μην κατεβάσετε την 5.1.11. Μου κατέστρεψε το τηλέφωνο αφού δεν μπορεί να συνδεθεί με WiFi αλλά και με Data κινητής. edit με Επαναφορά εργοστασιακών το WiFi δούλεψε. Edited August 18, 2018 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Εμένα είναι μια χαρά. Και το wifi και τα δεδομένα κινητής. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 δεν μπορώ να βρω που ειναι η ρύθμιση για το διπλό tap που σβύνει την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts