Fick Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Κανονικά, τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή, έπρεπε να σου βγάζει ένα παράθυρο για να δώσεις άδεια να γίνει η αποστολή. Έχεις προσπαθήσει να καθαρίσεις cache στην εφαρμογή ή ίσως να κάνεις μια επανεκκίνηση του κινητού; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Ναι και τα δύο στην μαμα εφαρμογή και πουθενα δεν μου βγάζει μενού για δικαιώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 (edited) Κατέβασε αυτήν την εφαρμογή και προσπάθησε να στείλεις μήνυμα ακολουθώντας τη δική της διαδικασία μπας και το ξυπνήσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamon.sms Αν δε δουλέψει και αυτό, κάνε μια εκκαθάριση της cache όλου του κινητού από το recovery menu. Ρίξε και μια ματιά αν έχεις επιτρέψει στη μαμά εφαρμογή να κάνει τροποποίηση των ρυθμίσεων συστήματος. Edited November 9, 2020 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Το εγκατέστησα και όταν πάω να στείλω μου βγάζει χαμηλά στην εφαρμογη "για να στείλετε αυτό το μήνυμα μεταβείτεστις ρυθμίσεις της συσκευής σας και ενεργοποιήστε την Πρόσβαση σε SMS ειδικής χρέωσης" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό βγάζει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εγκατέστησα και όταν πάω να στείλω μου βγάζει χαμηλά στην εφαρμογη "για να στείλετε αυτό το μήνυμα μεταβείτεστις ρυθμίσεις της συσκευής σας και ενεργοποιήστε την Πρόσβαση σε SMS ειδικής χρέωσης" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό βγάζει https://photos.app.goo.gl/ALZ9wSv4Sz3u4n9D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Ok. Τα άλλα που σου έγραψα τα δοκίμασες; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Τα έκανα όλα και εκκαθάριση της cache της εφαρμογής και μετά όλου του κινητού από το recovery menu και πάλι τίποτα. Δεν μπορώ να βρω από που παίρνουν δικαιώματα τα premium sms και ούτε βγάζει παράθυρο να ρωτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Κοίταξες αν έχει άδεια η μαμά εφαρμογή για τροποποίηση ρυθμίσεων συστήματος; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Έχει άδεια κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Νομίζω ότι βρήκα κάτι. Πήγαινε πάλι στην ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή> εμφάνιση πάνω σε άλλες εφαρμογές> βάλε να επιτρέπεται στην Ανταλλαγή μηνυμάτων και στο Τηλέφωνο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Το έχω κάνει ήδη και τίποτα πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 sms γενικά μπορείς να στείλεις; Είσαι μήπως στο εξωτερικό με roaming ή κάτι τέτοιο; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Κανονικά και στέλνω και λαμβάνω. Αθήνα ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 θες να γράψεις τί άδειες έχει η μαμά εφαρμογή γενικά; Ή στείλε ένα screenshot. Ό,τι σε βολεύει Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 (edited) Άκυρο..... Edited November 10, 2020 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Οταν πάω να στείλω sms κολάει στην αποστολή. Η μαμά εφαρμογή γράφει αποστολή κάτω από το μήνυμα και μένει εκεί. Η εφαρμογή της google για τα sms κάνει ακριβώς το ίδιο και μένει να γράφει Αποστολή κάτω από το μήνυμα και αυτή. Η εφαρμογή chompSMS βγάζει ένα θαυμαστικό κοκκινο και λέει δεν εστάλει. Απ ότι έχω δει δεν είναι ενεργοποιημένα τα premium sms από το μενού Ρυθμίσεις>Εφαρμογες>Ειδοποιήσεις>Ειδική Πρόσβαση στην Εφαρμογη>Πρόσβαση σε SMS premium. όπου βγάζει "Δεν ζητήθηκε πρόσβαση ειδικής χρέωσης από εγκατεστημένες εφαρμογές" και δεν έχω βρει μενού να ζητάει καμιά εφαρμογή SMS αυτό το δικαίωμα. Μήπως το έχει πάρει πουθενά το μάτι σας. Σε κάτι samsung κτλ αναφέρεται το θέμα όμως έχουμε διαφορετικό μενού οπότε προφανώς είναι φραγμένοι οι πενταψήφιοι από το τηλέφωνο. Κάθε βοήθεια δεκτή. ΕυχαριστώΠότε έκανες τελευταίο ρεσταρτ; Το πρόβλημα εμφανίσθηκε τυχαία; Μήπως πρόσφατα έκανες αναβάθμιση σε τελευταίο Oxygen; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Πότε έκανες τελευταίο ρεσταρτ; Το πρόβλημα εμφανίσθηκε τυχαία; Μήπως πρόσφατα έκανες αναβάθμιση σε τελευταίο Oxygen; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Πότε έκανες τελευταίο ρεσταρτ; χθες Το πρόβλημα εμφανίσθηκε τυχαία; δεν χρησιμοποιώ γενικά 5ψηφια και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα Μήπως πρόσφατα έκανες αναβάθμιση σε τελευταίο Oxygen; Τον Οκτώβριο με την αναβάθμιση που βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βελτιώσει λίγο τον ήχο; δεν είμαι root για να βάλω mod σε magisk. Και επίσης ποια έκδοση gcam λειτουργεί; Edited November 11, 2020 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Μήπως θέλεις να στείλεις σε 5ψήφιο και έχεις μπλοκάρει αποστολή/λήψη αυτών απο τον πάροχο; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Όχι σε άλλο τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το 10.3.7 βγήκε πρόσφατα; Σήμερα το πρόσεξα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Το 10.3.7 βγήκε πρόσφατα; Σήμερα το πρόσεξα. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΈχει σχεδόν 2 εβδομάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο όπως όλα πλέον τα update της op. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Μετά από 20 μήνες απρόσκοπτης λειτουργίας ήρθε η ώρα για αλλαγή. Όχι ότι μου έλειψε κάτι , απλά ζήλεψα το 8Τ. Το παρόν θα το δώσω στη σύζυγο και σκέφτομαι να το γυρίσω στην αρχική του κατάσταση (locked bootloader) με το MsmDownloadTool V4.0. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 Μέχρι να φύγει αυτή η ηλιθια σαμσουνκοπαντεντα της σελφι καμ, δεν αλλάζω κινητό. Έβαλα pixenos 11 και θα το κρατήσω μέχρι να ψοφήσει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 για την αντικατασταση της μπαταριας, το στελνουμε ακομα εξω? Ή γινεται και στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 για την αντικατασταση της μπαταριας, το στελνουμε ακομα εξω? Ή γινεται και στην Ελλαδα?Επίσημα στην Ελλάδα πώς να γίνει; Δεν υπάρχει επίσημο service εδώ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts