kwstassrp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εμένα πάλι αν δεν ανοίξω το ινσταγκραμ , δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σας ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία στη beta android 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Η πρώτη beta ανέβαζε... Από την δεύτερη και μετά όχι. Η 3τη βγήκε πριν λίγες ώρες αλλά δεν έχω δει κάτι περίεργο.Σας ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία στη beta android 9? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 έχει περάσει twrp - root κανεις στην 9 να μου πει πως? Ίδια αρχεία είναι? Όπως στην 8 5.11.1? Ναι ίδια αρχεία είναι.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Συμβαίνει σε κανέναν , να έχει το κινητό σε οθόνη κλειδώματος, και μόνο όταν το ξεκλειδώνει να βαράει η ειδοποιήση ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ να συμβαίνει με το Gmail. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση η αν φταίει η beta Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 δε συμβαίνει μόνο στο Gmail, εγώ το έχω και σε άλλες εφαρμογές... είναι θέμα beta πιστεύω γιατί κατι δεν εχει ρυθμιστεί σωστά με το battery saver και ας το έχουμε off Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος s9 plus και σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε op6 μια και θέλω να μπω σε λίγο πιο smooth και stock experience επίσης να ξεκλειδώσω bootloader χωρίς να χάσω εγγύηση. Αξίζει η μετάβαση την έχει κάνει κανείς από εδώ να μας πει γνώμες? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Edited September 16, 2018 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος s9 plus και σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε op6 μια και θέλω να πω σε λίγο πιο smooth και stock experience επίσης να ξεκλειδώσω bootloader χωρίς να χάσω εγγύηση. Αξίζει η μετάβαση την έχει κάνει κανείς από εδώ να μας πει γνώμες? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Αν κανεις τη μεταβαση θα πας σε χειροτερη καμερα, οθονη, ηχεια, αδιαβροχοποιηση. Θα κερδισεις smoothness, καλυτερο ξεκλείδωμα (ειτε face unlock, ειτε fingerprint). Διαλέγεις και παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος s9 plus και σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε op6 μια και θέλω να μπω σε λίγο πιο smooth και stock experience επίσης να ξεκλειδώσω bootloader χωρίς να χάσω εγγύηση. Αξίζει η μετάβαση την έχει κάνει κανείς από εδώ να μας πει γνώμες? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Περίμενε το 6t σε 1 μήνα βγαίνει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος s9 plus και σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε op6 μια και θέλω να πω σε λίγο πιο smooth και stock experience επίσης να ξεκλειδώσω bootloader χωρίς να χάσω εγγύηση. Αξίζει η μετάβαση την έχει κάνει κανείς από εδώ να μας πει γνώμες? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει η μετάβαση. Σίγουρα θα έχεις πιο σβέλτη συσκευή και δυνατότητα να ξεκλειδωσεις όπως λες χωρίς να χάσεις εγγυηση όμως κάπου εκεί σταματάνε τα θετικά. Εκτός εάν αλλάζεις συχνά συσκευές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Είχα p20 pro το έδωσα πήγα σε s9 plus και τώρα είμαι ανάμεσα σε pixel2 xl και op6 Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Είχα p20 pro το έδωσα πήγα σε s9 plus και τώρα είμαι ανάμεσα σε pixel2 xl και op6 Sent from my SM-G965F using Tapatalk Αν ισχύει αυτό που είπε ο MKBHD, ότι μετά από λίγο καιρό το pixel αρχίζει και σέρνεται, καλύτερα δες OnePlus. Έχει σίγουρα καλύτερη οθόνη και για εμένα πιο καλή εμφάνιση Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Είχα p20 pro το έδωσα πήγα σε s9 plus και τώρα είμαι ανάμεσα σε pixel2 xl και op6 Sent from my SM-G965F using Tapatalk Καταλαβα. Δικος μου εισαι και συ :lol: Παρτο τοτε. Μια χαρα ειναι. Απλα δεν ξερω μηπως ηθελες να περιμενεις να δεις το 6t που βγαινει σε 1-2 μηνες. Εκτος αν εχεις αναγκη λεπτοτερη συσκευη και 3.5 jack καρφι οποτε πας στο 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Το ότι βγαίνει ένας blogger,και λέει κάτι δεν σημαίνει ότι όλες οι συσκευές είναι έτσι. Σε πληροφορώ φίλε μου ότι η συσκευή μου είναι σαν να την άνοιξα σήμερα για πρώτη φορά. Αλλά θα συμφωνήσω ότι προτιμότερο είναι να περιμένεις για το 6t ή pixel 3 Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Την βοηθεια σας... δοκιμασα την τελευταια Havoc android 9 και ειχε καποια θεματακια... πηγα να κανω εγκατασταση την Havoc 8.1 και μετα το install kai to install twrp reboot σε twrp αλλα εφαγε σκαλομα και μενει στην αρχικη οθονη του twrp και δεν κανει τιποτα!!!! τι να κανω? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπέρα έβαλα την sim μου σε iPhone 5s, έστειλα μήνυμα στην cosmote, μετά έκανα και την διαδικασία από το xda (χωρίς root) και ενώ μου εμφανίστηκαν οι επιλογές στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται το volte στα notifications και όταν προσπαθώ να κάνω κλήση από wifi με airplane mode μου γράφει πρέπει να απενεργοποιήσω το airplane mode... Καμιά συμβουλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Το ότι βγαίνει ένας blogger,και λέει κάτι δεν σημαίνει ότι όλες οι συσκευές είναι έτσι. Σε πληροφορώ φίλε μου ότι η συσκευή μου είναι σαν να την άνοιξα σήμερα για πρώτη φορά. Αλλά θα συμφωνήσω ότι προτιμότερο είναι να περιμένεις για το 6t ή pixel 3 Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Ισχύει αυτό που λες αλλά έχε υπόψιν σου, ότι μπορεί με τον καιρό να εμφανιστεί. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Πείτε μου σας παρακαλώ πως μπορώ να κάνω restore από backup που έχω κάνει μέσω twrp? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καλησπέρα έβαλα την sim μου σε iPhone 5s, έστειλα μήνυμα στην cosmote, μετά έκανα και την διαδικασία από το xda (χωρίς root) και ενώ μου εμφανίστηκαν οι επιλογές στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται το volte στα notifications και όταν προσπαθώ να κάνω κλήση από wifi με airplane mode μου γράφει πρέπει να απενεργοποιήσω το airplane mode... Καμιά συμβουλή? Έκανες όλη τη διαδικασία? Όλα τα βήματα, 10? https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Έκανες όλη τη διαδικασία? Όλα τα βήματα, 10? https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Ναι... Άμα είναι θα δοκιμάσω και το παλιό how to μπας και αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Πρωτες εντυπωσεις απο την καμερα της Beta 3 (android 9) για oneplus 6. Εχω αναμεικτα συναισθηματα σχετικα με τη καμερα. Σιγουρα βελτιωσαν τις φωτος στα σκοταδια, τις ημερησιες και τα προσωπα. Σε ενδιαμεσες ομως συνθηκες (περιπου iso 1000 ως 3200) καμια φορα αφηνει artifacts απο την επεξεργασια. Δειτε το επομενο δειγμα απο το μπαλκονι μου οπου η πρωτη ειναι απο την beta και η δευτερα απο την stable. Αν δειτε εχει παραπανω artifacts. Το περιεργο ειναι οτι αν στριψω λιγο το κινητο και βγαλω πχ λιγο περισσοτερο ουρανο δεν εχει αυτα τα artifacts (βγαινει ιδια με stable). Οπότε ελπιζω να ειναι bug. Στο τελος ακολουθει και μια απο beta σε συνθηκες σκοταδιου (για οσους ξερουν το δημοτικο παρκινγκ στο μικρολιμανο). Beta 3 (android 9) by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_014030 by Andreas L., on Flickr Beta 3 (android 9) by Andreas L., on Flickr Edited September 16, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Θα βγάλουν TV box μάλλον, ίσως αυτό να είναι η παρουσίαση που θα γίνει τον Ιανουάριο https://forums.oneplus.com/threads/intelligent-connectivity-our-next-step-forward.905928/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Πρωτες εντυπωσεις απο την καμερα της Beta 3 (android 9) για oneplus 6. Εχω αναμεικτα συναισθηματα σχετικα με τη καμερα. Σιγουρα βελτιωσαν τις φωτος στα σκοταδια, τις ημερησιες και τα προσωπα. Σε ενδιαμεσες ομως συνθηκες (περιπου iso 1000 ως 3200) καμια φορα αφηνει artifacts απο την επεξεργασια. Δειτε το επομενο δειγμα απο το μπαλκονι μου οπου η πρωτη ειναι απο την beta και η δευτερα απο την stable. Αν δειτε εχει παραπανω artifacts. Το περιεργο ειναι οτι αν στριψω λιγο το κινητο και βγαλω πχ λιγο περισσοτερο ουρανο δεν εχει αυτα τα artifacts (βγαινει ιδια με stable). Οπότε ελπιζω να ειναι bug. Στο τελος ακολουθει και μια απο beta σε συνθηκες σκοταδιου (για οσους ξερουν το δημοτικο παρκινγκ στο μικρολιμανο). Beta 3 (android 9) by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_014030 by Andreas L., on Flickr Beta 3 (android 9) by Andreas L., on Flickr Δεν βλέπω κάτι, αν μπορούσες να κυκλώσεις σημεία που το βλέπεις, θα βοηθούσε. Παρήγγειλα χθες, μετά από αυτές τις φωτογραφίες, είμαι hyped up. Τώρα έχω Nexus 6P και είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες που τραβάει. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts