gtf4270 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Στην μπροστά το διέλυσε και στην πίσω στα ίδια. 100% αντικειμενικος. Σε όλες τις φώτο είναι πολύ πίσω το 1+(λογικό φυσικά δεν μπορεί να πάει σε αυτά τα επίπεδα και κακός γίνονται συγκρίσεις) βάζει πάρα πολύ φως σε σημείο που κιτρινίζει έως και καίει τις φωτογραφίες επίσης χάνει πολύ σε ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Στις σκοτεινές δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς, μετριότατο. Πάντως για τα λεφτά του είναι μια χαρά τίποτα περισσότερο. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Η καμερα του P20 pro ειναι κακη λογω software.Τα προσωπα στις βραδυνες απο το υπεβολικο παστελ ειναι λες και βγηκαν απο τον αισθητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 εχω μια απορια, δεν ειναι για να κοροιδέψω η να ειρωνευτω αλλά δεν έχω καταλάβει ποιος ο λογος του ηχειου σε ενα κινητο εκτος απο το να παίζει ο ηχος κλησης. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 εχω μια απορια, δεν ειναι για να κοροιδέψω η να ειρωνευτω αλλά δεν έχω καταλάβει ποιος ο λογος του ηχειου σε ενα κινητο εκτος απο το να παίζει ο ηχος κλησης.Δηλαδή video YouTube μουσική παιχνίδια θα παίζουν στο mute ;σύμφωνα με αυτή τη λογική και τα pc δεν χρειάζονται καν κάρτα ήχου. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Τι έγινε ρε παιδιά σε γειτονικό site γέμισε 1+6. Γιατί τα πουλάτε?? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Γιατί κάνανε την κα...α τους και τώρα τα δίνουν :pΤι έγινε ρε παιδιά σε γειτονικό site γέμισε 1+6. Γιατί τα πουλάτε?? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Για δείτε τα αποτελέσματα της μετριας κάμερας https://forums.oneplus.com/threads/blind-test-results-are-out-guess-who-won-the-portrait-low-light.838746/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι αυτό που έλεγα με το blind test παραπάνω. Περισσότερο πιστεύω είναι λόγω μάρκας τα συμπεράσματα για το OnePlus (όταν ξέρεις ποιο κινητό τράβηξε την φωτογραφία). Δλδ επειδή είναι OnePlus σιγά μη βγάζει καλές φωτογραφίες σκέφτονται οι περισσότεροι. Όπως δηλαδή και στα xiaomi. εχω μια απορια, δεν ειναι για να κοροιδέψω η να ειρωνευτω αλλά δεν έχω καταλάβει ποιος ο λογος του ηχειου σε ενα κινητο εκτος απο το να παίζει ο ηχος κλησης. Για τα βίντεο και μόνο. Ειδικά σε περιβάλλον με θόρυβο κάτι ακούς με μπροστά ηχεία. Με αυτά σαν του OnePlus παλεύεις να καταλάβεις τι ακούς. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί κάνανε την κα...α τους και τώρα τα δίνουν :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒασικά συμφέρει να το γυρίσει πίσω οποίος δεν το θελει να πάρει τα λεφτά του πισω παρά να το πουλήσει.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δηλαδή video YouTube μουσική παιχνίδια θα παίζουν στο mute ;σύμφωνα με αυτή τη λογική και τα pc δεν χρειάζονται καν κάρτα ήχου. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. ουτε βιντεο βλεπω στο κινητο, ουτε yt, παιχνιδια πολυ σπανια και πάντα στο mute, μουσικη μονο με hands free. Για τα βίντεο και μόνο. Ειδικά σε περιβάλλον με θόρυβο κάτι ακούς με μπροστά ηχεία. Με αυτά σαν του OnePlus παλεύεις να καταλάβεις τι ακούς. α οκ, μάλιστα, για αυτό μου ειναι αδιάφορα τα ηχεια στο κινητό μάλλον. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί κάνανε την κα...α τους και τώρα τα δίνουν :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Για στατιστικούς λόγους αν ενδιαφέρεται κάποιος, 18->78% η μπαταρία έκανε ακριβώς 30λεπτα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 [/color]Βασικά συμφέρει να το γυρίσει πίσω οποίος δεν το θελει να πάρει τα λεφτά του πισω παρά να το πουλήσει.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν καταλαβες μαλλον. Δοκιμασανε αυτο που δοκιμασανε, ασχετα αν τους αρεσε η οχι και τωρα το πουλανε με επιπλεον καπελο. Ειναι οι γνωστοι χομπιστες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δεν καταλαβες μαλλον. Δοκιμασανε αυτο που δοκιμασανε, ασχετα αν τους αρεσε η οχι και τωρα το πουλανε με επιπλεον καπελο. Ειναι οι γνωστοι χομπιστες.Α λάθος κατάλαβα τότε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Α λάθος κατάλαβα τότε :)Όσο για το blind test πιο πάνω που ανέβασες τα αποτελέσματα, έτσι θα έπρεπε να κάνει η OnePlus για καμιά εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει προς πώληση την εκάστοτε συσκευή της. Να δίνει φωτογραφίες στα τυφλά από διάφορα μοντέλα, ώστε να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί φωτογράφοι του/των forums ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Κύριοι για να μην έχετε αμφιβολίες διότι καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να το αποδεικνύουμε σαφως καλυτερο το s9+ και το ξερουμε! Αλλα θεωρω γελοιο το γεγονος οτι η οθονη του s9 ειναι πεντακαθαρη και του 6 μεσα στην μπιχλα, το s9 Με λευκο θεμα, το 6 με μαυρο. Οκ προφανως το πανελ της samsung σε samsung ναυαρχιδα ειναι καλυτερο αλλα δεν ειναι αναγκη να σαμποταρεται εν μερη και η αντιπαλη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 σαφως καλυτερο το s9+ και το ξερουμε! Αλλα θεωρω γελοιο το γεγονος οτι η οθονη του s9 ειναι πεντακαθαρη και του 6 μεσα στην μπιχλα, το s9 Με λευκο θεμα, το 6 με μαυρο. Οκ προφανως το πανελ της samsung σε samsung ναυαρχιδα ειναι καλυτερο αλλα δεν ειναι αναγκη να σαμποταρεται εν μερη και η αντιπαλη συσκευη! Δεν υπάρχει αντίπαλη συσκευή. Συγκρίνω απλά αυτά που έχω χωρίς ενδοιασμούς και παρωπίδες Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δεν υπάρχει αντίπαλη συσκευή. Συγκρίνω απλά αυτά που έχω χωρίς ενδοιασμούς και παρωπίδες Επειδή καταφανώς το μαύρο θέμα σε σχέση με το λευκό θέμα κανει τεράστια διαφορά στην φωτεινότητα όπως αντιλαμβάνεσαι, έχεις δοκιμάσει να κάνεις το ίδιο τεστ έχοντας και στο op6 λευκό θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά δουλεύει κανείς το Poweramp για μουσική ? Συνέχεια γίνεται ολοασπρο το widget στην notification area. Επιλέγω invert notification colors, δουλεύει και μετά από λίγο πάλι όλο άσπρο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά δουλεύει κανείς το Poweramp για μουσική ? Συνέχεια γίνεται ολοασπρο το widget στην notification area. Επιλέγω invert notification colors, δουλεύει και μετά από λίγο πάλι όλο άσπρο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μονο στον Player Pro δουλεύει άψογα το adaptive color αναλογα το alblum art cover. Σε Power Amp ακομα το παλεύει ο developer να στρώσει να αποδίδει άριστα. Ούτε στις beta το εχει βελτιώσει. Αν θυμαμαι καλα και στο N7player παιζει εξισου σωστα Τον σουταρα το Power Amp για αυτο το λογο αν και ο αγαπημενος μου music player. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 προφανώς και θα ασχοληθούμε με αυτό...Είναι ένα από τα πιο διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά της συσκευής...και αν ισχύουν αυτά που λένε...μιλάμε για μια μεγάλη φούσκα ειναι διαφημιζομενο, αλλα επισης εχουν διευκρινίσει οτι δεν ειναι ασφαλες και ειναι μονο για την διευκόλυνση του χρηστη, αρα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να σχολιαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά δουλεύει κανείς το Poweramp για μουσική ? Συνέχεια γίνεται ολοασπρο το widget στην notification area. Επιλέγω invert notification colors, δουλεύει και μετά από λίγο πάλι όλο άσπρο Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΝαι και εγώ στο 5αρι έχω το ίδιο θέμα. Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Πριν καιρό πάλι δεν μπορούσα να χειριστώ από την κουρτίνα ειδοποιήσεων τα κουμπιά του για pause και play. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Επειδή καταφανώς το μαύρο θέμα σε σχέση με το λευκό θέμα κανει τεράστια διαφορά στην φωτεινότητα όπως αντιλαμβάνεσαι, έχεις δοκιμάσει να κάνεις το ίδιο τεστ έχοντας και στο op6 λευκό θέμα? και χωρις τονους μπιχλας στην οθονη! δεν λεω οτι θα δουμε διαφορα, αλλα ρε παιδι μου να παιξουν με ισους ορους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά πως το κάνουμε να εμφανιζει το ποσοστό μπαταρίας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε το συρτάρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά πως το κάνουμε να εμφανιζει το ποσοστό μπαταρίας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε το συρτάρι; Δεν γινεται το εχουμε γράψει πολλές φορές. Ισως με με καποιο update προστεθεί. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Παιδιά πως το κάνουμε να εμφανιζει το ποσοστό μπαταρίας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουμε το συρτάρι;Στο επόμενο update Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Μονο στον Player Pro δουλεύει άψογα το adaptive color αναλογα το alblum art cover. Σε Power Amp ακομα το παλεύει ο developer να στρώσει να αποδίδει άριστα. Ούτε στις beta το εχει βελτιώσει. Αν θυμαμαι καλα και στο N7player παιζει εξισου σωστα Τον σουταρα το Power Amp για αυτο το λογο αν και ο αγαπημενος μου music player. Ναι και εγώ στο 5αρι έχω το ίδιο θέμα. Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Πριν καιρό πάλι δεν μπορούσα να χειριστώ από την κουρτίνα ειδοποιήσεων τα κουμπιά του για pause και play. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια, θα δοκιμασω τις ενναλακτικες προτασεις edit: να προσθεσω και τον PowerAudio Pro που ετυχε και τον ειχα παρει δωρεαν οτι φαινεται να δουλευει σωστα. Τυχαινει να ειναι και τωρα που γραφω δωρεαν η Pro εκδοση Edited May 31, 2018 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια, θα δοκιμασω τις ενναλακτικες προτασειςΕγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Google music εδώ και μερικές μέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts