Jump to content

Κριτική καμερών κινητών v.2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τεχνικα η φωτο ειναι κατω του μετριου.Υπερβολικο Noise reduction για να σβησει ο θορυβος.

Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η φωτο να μοιαζει με ελαιογραφια η αλλιως παστελ.

Το δευτερο αρνητικο του noise reduction ειναι οτι παραλληλα με το θορυβο σβηνονται

και αρκετες λεπτομερειες απο τη φωτο.

ήταν τέρμα σκοτάδι ξέχασα να το γράψω

μπραβο παιδιά, πολυ ωραία δείγματα απ όλους

Νίκο με γεια το εργαλείο, άψογη φωτογραφία!

ευχαριστώ φιλαρακι να σαι καλα πυροβολαει

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ήταν τέρμα σκοτάδι ξέχασα να το γράψω

ευχαριστώ φιλαρακι να σαι καλα πυροβολαει

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νίκο για τις συνθήκες η φώτο είναι άψογη μην δίνεις εξηγήσεις όταν δεν υπάρχει λόγος, όποιος θέλει βλέπει τα exif και κρινει.

Πολυ ζωντανες οι φωτο απο το Sony...η διαφορα απο τις υπολοιπες καμερες ειναι εμφανης

Σε note 8 βλέπω την gcam να έχει περισσότερη λεπτομέρεια.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στις ρυθμίσεις? Έχει τόσες πολλές που χάνομαι.

Ευχαριστώ

Ποια εκδοση της gram εχεις βαλει στο Note 8??

G6 auto wide

43111299192_7bee8e41c7_c.jpg20180702_164358 by Nikos Manousakis, on Flickr

Καταπληκτική απλά...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sony XZ1

43172277442_39c8604bdb_c.jpg2018-07-05_10-57-06 by l200kerasia, on Flickr

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Ποια εκδοση της gram εχεις βαλει στο Note 8??

Την 3.2.9 που νομίζω πως είναι η τελευταία

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καταπληκτική απλά...

Sony XZ1

natural processing χωρις τις υπερβολες της Huawei

Καταπληκτική απλά...

Sony XZ1

Πολυ ωραια φωτο. Παρολα αυτα ειναι manual ετσι; Γιατι οπως και να το κανουμε εχει διαφορα απο το αυτοματο γιατι παρακαμπτει και τις κακοτοπιες των processing αλλα και ριχνεις το ISO οσο σε παιρνει. Επισης να σε ρωτησω κατι αλλο...εχω παρατηρησει πως ολες οι φωτο σου πασχουν πολυ στο αριστερο ακρο της φωτο, ενω το δεξι εχει πολυ ανεκτη μειωση ποιοτητας. Ειναι καποιο θεμα της συσκευης σου; Το εχεις χτυπησει πχ; Η παιζει κατι αλλο; Γιατι ολες ειναι υπερβολικα θολες αν δεις.

Πολυ ωραια φωτο. Παρολα αυτα ειναι manual ετσι; Γιατι οπως και να το κανουμε εχει διαφορα απο το αυτοματο γιατι παρακαμπτει και τις κακοτοπιες των processing αλλα και ριχνεις το ISO οσο σε παιρνει. Επισης να σε ρωτησω κατι αλλο...εχω παρατηρησει πως ολες οι φωτο σου πασχουν πολυ στο αριστερο ακρο της φωτο, ενω το δεξι εχει πολυ ανεκτη μειωση ποιοτητας. Ειναι καποιο θεμα της συσκευης σου; Το εχεις χτυπησει πχ; Η παιζει κατι αλλο; Γιατι ολες ειναι υπερβολικα θολες αν δεις.

Τα πιο πολλά κινητά όταν βγάζεις 16:9 Που μου αρέσει εμένα θολώνουν στις άκρες λόγω ευρυγωνιου... Δεν είναι πρόβλημα... Αν βγάλω κανονική 4:3 Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... Απλά εμένα μου αρέσουν έτσι... Εννοείται γιατί η Sony νύχτα από Auto πάσχει.. Δε με πειράζει όμως πλέον ζώ μ αυτό και μου έμαθε να παίρνω αποτέλεσμα στο Manual που βλέπεις και τι μπορεί να κάνει το κινητό..

Kia sportage ex full

IPhone 15 Pro 

Τα πιο πολλά κινητά όταν βγάζεις 16:9 Που μου αρέσει εμένα θολώνουν στις άκρες λόγω ευρυγωνιου... Δεν είναι πρόβλημα... Αν βγάλω κανονική 4:3 Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... Απλά εμένα μου αρέσουν έτσι... Εννοείται γιατί η Sony νύχτα από Auto πάσχει.. Δε με πειράζει όμως πλέον ζώ μ αυτό και μου έμαθε να παίρνω αποτέλεσμα στο Manual που βλέπεις και τι μπορεί να κάνει το κινητό..

Συμφωνώ απόλυτα με το manual. Μπορείς να πάρεις το μέγιστο με αρκετά εύκολο τρόπο. Δεν είναι και slr να έχει άπειρα μενού. 2 πράγματα αλλάζεις και είσαι έτοιμος.

Στο "ευρυγωνιο" που λες είσαι λάθος. Αν δεν έχει κανένα σύστημα διπλής κάμερας που η 2η είναι ευρυγωνια οπότε όντως αλλάζουν τα πράγματα, τότε το width σου δεν αλλάζει. Απλά αλλάζει η αναλογία. Δηλαδή η μεγάλη σου πλευρά θα παραμείνει στα ίδια mp οπότε και το πόσο εύρος βλέπεις θα είναι ίδιο. Θα αλλάξει το ποσό ψηλή βλέπεις τη φωτογραφία το οποίο όμως είναι ακριβώς το ίδιο με το crop σε φώτο 4:3.

Δοκίμασε να βγάλεις σε πχ σε landscape orientation μια φώτο σε τρίποδο από κάθε αναλογία και θα δεις πως αλλάζει μόνο η μικρή πλευρά και καθόλου η μεγάλη. Άρα και το θόλωμα που βγάζει δεν έχει να κάνει με το ότι γίνεται πιο ευρυγωνιος όπως είπες. Η θα είναι software πρόβλημα αν το κάνει μόνο όταν επιλέγεις 16:9, η είναι θέμα του φακού. Και το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνο από τη μια πλευρά τόσο έντονα, ενώ από την άλλη υπάρχει η φυσιολογική απώλεια οπως συμβαίνει παντού, μάλλον δηλώνει ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Αν θες ποσταρε το ίδιο κάδρο στις 2 διαφορετικές αναλογίες, ώστε να δούμε αν θα βγάλει και τότε θόλωμα δεξιά.

Συμφωνώ απόλυτα με το manual. Μπορείς να πάρεις το μέγιστο με αρκετά εύκολο τρόπο. Δεν είναι και slr να έχει άπειρα μενού. 2 πράγματα αλλάζεις και είσαι έτοιμος.

Στο "ευρυγωνιο" που λες είσαι λάθος. Αν δεν έχει κανένα σύστημα διπλής κάμερας που η 2η είναι ευρυγωνια οπότε όντως αλλάζουν τα πράγματα, τότε το width σου δεν αλλάζει. Απλά αλλάζει η αναλογία. Δηλαδή η μεγάλη σου πλευρά θα παραμείνει στα ίδια mp οπότε και το πόσο εύρος βλέπεις θα είναι ίδιο. Θα αλλάξει το ποσό ψηλή βλέπεις τη φωτογραφία το οποίο όμως είναι ακριβώς το ίδιο με το crop σε φώτο 4:3.

Δοκίμασε να βγάλεις σε πχ σε landscape orientation μια φώτο σε τρίποδο από κάθε αναλογία και θα δεις πως αλλάζει μόνο η μικρή πλευρά και καθόλου η μεγάλη. Άρα και το θόλωμα που βγάζει δεν έχει να κάνει με το ότι γίνεται πιο ευρυγωνιος όπως είπες. Η θα είναι software πρόβλημα αν το κάνει μόνο όταν επιλέγεις 16:9, η είναι θέμα του φακού. Και το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνο από τη μια πλευρά τόσο έντονα, ενώ από την άλλη υπάρχει η φυσιολογική απώλεια οπως συμβαίνει παντού, μάλλον δηλώνει ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Αν θες ποσταρε το ίδιο κάδρο στις 2 διαφορετικές αναλογίες, ώστε να δούμε αν θα βγάλει και τότε θόλωμα δεξιά.

Τότε είναι θέμα Software...Ακριβως το ίδιο έκανε και το Ζ5 Compact που είχα.. Απλά δε με πείραξε και ποτέ γιατι ελάχιστη σημασία το έδινα.. Πχ κάποια Huawei που έχω δει κατά καιρούς εδώ έχουν τη τασηστις άκρες να διογκώνουν (παραμορφώνουν) το αντικείμενο... Αλλά πάντα το θεωρούσα φυσιολογικό και δεν έδινα βάση,,,

Υ.Γ ωραίες φωτο Scorpio

Kia sportage ex full

Υπερβολικο το χρωμα του ουρανου...καθολου ρεαλιστικο.

Απ'οτι εχω δει μονο τα Sony Μπορουν να το αποτυπωσουν εντελως σωστα

εξαιρετική λεπτομέρεια και πανέμορφα χρώματα, βοηθάει και το μέρος βέβαια!

aka bill_thes

Sony XZ1 Super slow motion 960fps

41428707370_91d08038ba_c.jpgMOV_SM_P960F_20180704170717 by l200kerasia, on Flickr

εκπληκτικο το slow.μεχρι ποσα sec τραβαει max?να δουμε ποτε θα μπορεσουν να το κανουν για κανα λεπτο.

lg g5

hdr+

29370478548_207af617ab_c.jpgαρτ21 by foxy4270, on Flickr

Με τριποδο ειναι αυτη?

Dhamher_00

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...