Gemnik Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Επειδή το έχεις ξαναγράψει πιο πίσω η google camera δεν κάνει επεξεργασία σε μια λήψη αλλά λαμβάνοντας πολλές με διαφορετικό exposure το λεγόμενο image stacking απόσπασμα από dpreview "Gcam team developed*a method called*image fusion, which uses multi-frame-stacking techniques to create a single, higher quality image with lower noise levels, better detail and increased dynamic range.* The technology, which is now called HDR+, quickly grew beyond Google Glass and made it into the Nexus 5 and Nexus 6 cameras and eventually became the default camera mode in the Google Pixel series.*" https://www.google.gr/amp/s/www.dpreview.com/news/5401083661/gcam-the-story-behind-the-google-pixel-camera.amp Μαλλον δε καταλαβες το υφος που το ειχα γραψει.. Ξερω τι κανει η gcam! Την εχω δουλεψει αρκετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα στη παρέα.. Αυτές τις μέρες είμαι με ένα redmi 5 plus το οποίο σύντομα θα το δώσω.. Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά από φωτογραφική πάσχει..και επειδή θα φύγω λίγες μέρες εξωτερικό και χρειάζομαι ένα κινητό με καλή κάμερα να συμπληρώνει την φωτογραφική μηχανή μου, ποια πρόταση έχετε στα 200 300 ευρώ περίπου κυρίως σε μεταχειρισμένο για κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Xiaomi Mi mix 2s...η καλυτερη καμερα στον κοσμο αυτη τη στιγμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Night mode by Nikolaos Theiakos, on FlickrΕξαιρετική, ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια απο την αυτόματη Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έτσι πολύ ωραίες Νίκο θα ήθελα να την δω και Raw εκεί θα τα έδινε ολα!! Δεν πειράζει σε αλλη λήψη IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα στη παρέα.. Αυτές τις μέρες είμαι με ένα redmi 5 plus το οποίο σύντομα θα το δώσω.. Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά από φωτογραφική πάσχει..και επειδή θα φύγω λίγες μέρες εξωτερικό και χρειάζομαι ένα κινητό με καλή κάμερα να συμπληρώνει την φωτογραφική μηχανή μου, ποια πρόταση έχετε στα 200 300 ευρώ περίπου κυρίως σε μεταχειρισμένο για κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημέρα. Σε μτχ θα σου έλεγα (στο όριο των χρημάτων σου βέβαια) να κοίταζες σε HTC U11. Πολύ καλό και σαν τηλέφωνο. Σε καινούριο, πάντα μέσα στο budget, κοίτα το Xiaomi Note 5 / Mi A2. "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα. Σε μτχ θα σου έλεγα (στο όριο των χρημάτων σου βέβαια) να κοίταζες σε HTC U11. Πολύ καλό και σαν τηλέφωνο. Σε καινούριο, πάντα μέσα στο budget, κοίτα το Xiaomi Note 5 / Mi A2. Το Redmi Note 5 πιστεύω και εγώ ότι είναι ένα πολύ καλό πακέτο. Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Από dynamic range χάλια ... 2018-09-16_11-57-42 by Nikolaos Theiakos - Flickr2BBcode LITE Sent from my Mate 10 proΦαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα, έτσι? Είναι πάρα πολύ καλή. Το έχουν βελτιώσει αρκετά το night mode. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τόσο καλύτερη κάμερα από το redmi 5 plus μου έχει το note 5? To μιχ όντως η καλύτερη πρόταση? Αυτό σκεφτόμουν και γω.. Με στον εφαρμογή η Google camera? Θα κοιτάξω και τα άλλα το htc μου αρέσει πολύ Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 S9 Plus Auto 83η ΔΕΘ by Lefteris Politis - Flickr2BBcode LITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα στη παρέα.. Αυτές τις μέρες είμαι με ένα redmi 5 plus το οποίο σύντομα θα το δώσω.. Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά από φωτογραφική πάσχει..και επειδή θα φύγω λίγες μέρες εξωτερικό και χρειάζομαι ένα κινητό με καλή κάμερα να συμπληρώνει την φωτογραφική μηχανή μου, ποια πρόταση έχετε στα 200 300 ευρώ περίπου κυρίως σε μεταχειρισμένο για κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ προκαταβολικάΔες και το pocophone f1 Sent from my C106 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 P20 pro auto Λουτρακι by night.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Αυτο που πασχιζει να πετυχει η Huawei με το night mode και δεν τα καταφερνει βεβαια ...το πετυχαινει η Google αψογα με το computational photography.Τα συμπερασματα δικα σας... αρτακιζακι1 by foxy4270, on FlickrΣκουπίδι απ' τα λίγα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Σκουπίδι απ' τα λίγα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ειπες ολα.Φουλ θορυβος,παστελι,παραμορφωση και αλλα πολλα! Τα συμπερασματα δικα σας...... Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Σκουπίδι απ' τα λίγα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για να σχολιασεις φωτογραφιες απαιτουνται βασικες γνωσεις φωτογραφιας ...κατι που δεν διαθετεις ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα ειπες ολα.Φουλ θορυβος,παστελι,παραμορφωση και αλλα πολλα! Τα συμπερασματα δικα σας...... θα θελες πολυ να βγαζεις τετοιες αψογες φωτο και με το δικο σου αλλα δυστυχως δεν μπορεις...τζαμπα τα λεφτα που εδωσες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 17, 2018 by akizaki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 S9 Plus Auto 83η ΔΕΘ by Lefteris Politis - Flickr2BBcode LITE πολυ δυνατη φωτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 στο pc το βρήκα, στο tapatalk όχι ακόμα .....λες να φταίει που έχω την 5.7.2 έκδοση ? edit το περνάει αυτόματα και στο tapatalk :) Τόσα χρόνια εδώ μέσα, πρώτη φορά έφτασα σε αυτό το σημείο !!!!Μπράβο ρε παιδια. Δεν το ήξερα αυτό. Θα ησυχάσουμε λιγάκι. Άντε πάμε παρακάτω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Google computational photography mi5s hdr+ artakizaki3 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. September 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 gtf4270 banned για 3 ημέρες Φανμποϊσμούς σε θέμα καμερών κινητών δε περίμενα ποτέ...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα, έτσι? Είναι πάρα πολύ καλή. Το έχουν βελτιώσει αρκετά το night mode. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Αυτοματη ειναι αυτη... πιο κατω ειναι το νάιτ μόουντ.... Να σκασω ειμαι παλικάρια... θα το πετάξω το Mate και θα πάρω Ericsson T28... Με το πορτάκι Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Αυτοματη ειναι αυτη... πιο κατω ειναι το νάιτ μόουντ.... Να σκασω ειμαι παλικάρια... θα το πετάξω το Mate και θα πάρω Ericsson T28... Με το πορτάκιΝαι, λάθος παράθεση έκανα εγώ, μετά. Ενώ είδα αυτή με την κοπέλα στα δεξιά, έκανα παράθεση άλλη. Πέταξέ το, φιλε. Μόνο πες μου απο πριν που και πότε για να την στυσω εκεί! ;) Παιδιά, αφήστε τον άνθρωπο, μην ασχολειστε. Δυστυχώς από πλευρά συμπεριφοράς δεν διαφέρει απο την 8χρονη κόρη μου. Εγώ τον έχω βάλει black list και ξεμπερδεψα με του λόγου του. Τις δε παραθέσεις που του κάνετε το ταπατοκ τις έχει μαζεμένες και έτσι δεν ασχολουμε καθόλου. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 S9 JPEG 2018-09-17_10-38-43 by vasilis poun, on Flickr RAW 2018-09-17_10-35-05 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλα εδω πέρα το raw είναι απίστευτο. Τρελή λεπτομέρεια ευχαριστούμε Μπιλ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Nexus 5x stock Google camera 2018-09-17_11-14-32 by Alex Alex - Flickr2BBcode LITE 2018-09-17_11-14-59 by Alex Alex - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλα εδω πέρα το raw είναι απίστευτο. Τρελή λεπτομέρεια ευχαριστούμε Μπιλ!! ευχαριστώ ψηλέ.. φαίνεται εδω η απόλυτη δύναμη του αισθητήρα Nexus 5x stock Google camera 2018-09-17_11-14-32 by Alex Alex - Flickr2BBcode LITE 2018-09-17_11-14-59 by Alex Alex - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τέλεια ευκρίνεια και λεπτομέρεια.. πανέμορφα τα γατιά επισης 10/10 απο μενα aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts