Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω mate 10 pro με amazfit pace και το έχω ψάξει. Πρόβλημα υπάρχει όταν η εφαρμογή είναι ανοικτή και το ρολόι δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό, όπως κλειστό ή σε flight mode.

Η λύσεις είναι 2, ή αφήνεις συνέχεια συνδεδεμένα κινητό με ρολόι ή τερματίζεις την εφαρμογή.

Εγω με τη 1η λύση είμαι οκ πλέον.

στο p20 pro αλλα και στο nexus 6p ακομα και συνδεμενο να ειναι εχω θεμα... το ιδιο και s9+

Καλησπέρα.

Ενώ επιλέγω στις προεπιλεγμένες εφαρμογές για τα Μηνύματα το GO SMS PRO, κάτι γίνεται και το κινητό από μόνο του, την αλλάζει στην εφαρμογή της Huawei Messages. Αυτό το καταλαβαίνω όταν στις ειδοποιήσεις βλέπω το εικονίδιο του HUawei Messages αλλά εμφανίζει και το εικονίδιο του GO SMS PRO

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ

Απενεργοποιησε την εφαρμογή android messages η απλά κλείσε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Είπες ότι τελικά σου αλλάξανε την συσκευή αφού κάποιος εκεί βρήκε πρόβλημα στην μπαταρία αλλά όπως λες συνεχίζει το ίδιο "πρόβλημα".

Γιατί δεν το ξαναπάς να στο ξαναλλάξουν; Ή μας δουλεύεις για την αλλαγή ή αφού έχεις το ίδιο θέμα τότε το πρόβλημα είσαι εσύ!!

Στο είπα και πιο πριν κάτι που είδα στο screenshot. Πρόσεξε το χρώμα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Είναι κίτρινο το περισσότερο.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Είπες ότι χρησιμοποιείς χρόνια android οπότε θα έπρεπε να ξέρεις!

Kάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρεις, αφού χρησιμοποιείς android χρόνια τώρα. Να σου πω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις. Είχα κάποτε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο από το 100 μέχρι το 99% κράταγε 5 ώρες και μετά με άλλες 5 ώρες ακριβώς ίδιας χρήσης είχε φτάσει στο 80%.

Τι σημαίνει για σένα αυτό;; Θα ήσουν ευχαριστημένος;

Επίσης θα πρέπει να μάθεις και κάποια άλλα πράγματα για την μπαταρία του κινητού σου (γενικά μιλάω).

Είπες προηγουμένως ότι "το παραξενο ειναι πως καποιες φορες μπορει να ειναι 100% και να κρατισει χωρις καθολου χρηση για 8 ωρες ".Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό; Μάλλον όχι.

Όταν φορτίζεις το κινητό σου και αυτό φτάσει στο 100% σταματάει η φόρτιση και ξεκινάει σιγά σιγά η αποφόρτιση ανάλογα με το τι κάνει εκείνη την ώρα η συσκευή σου. Όταν θα καταναλωθεί κάποιο ποσό ενέργειας θα ξεκινήσει πάλι η φόρτιση. Το θέμα είναι ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή (από την ώρα που θα σταματήσει μέχρι την ώρα που θα ξεκινηση να φορτίζει) το έβγαζες από την φόρτιση θα σου έδειχνε 100% χωρίς να έχεις όμως το ίδιο διαθέσιμο "ρεύμα". Γιατί αν το έβγαζες λίγο πριν αρχίσει να φορτίζει τότε θα σου έπεφτε αμέσως στο 99%.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά και θα έπρεπε να τα ξέρεις ή να έψαχνες να τα μάθεις αφού όπως υποστηρίζεις έχεις πρόβλημα με την μπαταρία σου.

ΥΓ Ένα κινητό σε iddle μπορεί να χάνει από πάρα πολύ 5% έως πολύ λίγο 0,1% ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο γρήγορα θα ησυχάσουμε...

ναι έγινε αλλαγή τις συσκευής... επίσης παρατήρησα κάτι πολύ κουλό... όταν πήγαινε η μπαταρία 10% μετά έπεφτε απότομα...με επαναφορά έφτιαξε αυτό... θέμα software λοιπόν... επίσης ναι ξέρω τι σημαίνουνε η κίτρινες γραμμές που αναφέρεις.. θέλεις να σου εξηγήσω μήπως? μήπως θέλεις να σου δώσω δείξω και τα χαρτιά που έγινε αλλαγή συσκευής? κανένα πρόβλημα.. θα μπορούσα να στα στείλω σε pm... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζεις τόσο πολύ την huawei... μήπως δουλεύεις για την huawei? και τα βγάζεις όλα απροβλημάτιστα? μήπως απλά είσαι ένας χρηστης που απλά θέλεις μια συσκευή να κανεις την δουλειά σου και δεν δίνεις και πολύ σημασία στα βασικά προβληματάκια? γιατί αν διαβάσεις xda πολλοί όπως και εγώ λένε ότι χάνει 1% κάθε 1 ώρα.... από την στιγμή που πάει στο 99% αρχίζει και χάνει ανά ώρα 1% ενώ σε άλλες συσκευές δεν συμβαίνει αυτό... το φυσιολογικό είναι να χάνει 1% μπαταρία όταν το έχεις στην άκρη και δεν το ακουμπάς καθόλου κάθε 5-6 ώρες όχι κάθε 1 ώρα.....

Ρε φίλε έλεος φτάνει! Έχουν τη συσκευή 300 άτομα ενεργά στο φόρουμ και μόνο εσύ γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια ακόμα και από άλλο λογαριασμό.! Φτάνει πουλά το και πάρε κάτι άλλο, δεν κάνει για σένα αυτό το τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Ρε παιδιά διαβαζω εδω για 6 ωρες sot εγω βγαζω 9 και πολλες φορες και 10 ωρες sot με wifi, 4g ανοιχτά, πoλυ streaming video και ολη μερα mesenger και i stagram. μεχρι το 20% που μετα το φορτιζω. Πως ανεβαζω screenshot απο το κινητο να σας δειξω?

Ρε φίλε έλεος φτάνει! Έχουν τη συσκευή 300 άτομα ενεργά στο φόρουμ και μόνο εσύ γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια ακόμα και από άλλο λογαριασμό.! Φτάνει πουλά το και πάρε κάτι άλλο, δεν κάνει για σένα αυτό το τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

αφου ρε φιλε εχω δικαιο.... χανει 1% καθε μια ωρα....!!!!! κατσε εσυ με το note 9 μια χαρα εισαιιι!!!!

αφου ρε φιλε εχω δικαιο.... χανει 1% καθε μια ωρα....!!!!! κατσε εσυ με το note 9 μια χαρα εισαιιι!!!!
Νο comments

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διόρθωση: Το ΔΙΚΟ σου πακέτο ρυθμίσεων και εφαρμογών που τρέχεις, τρώει 1% κάθε ώρα, δεν είναι χαρακτηριστικό της συσκευής αυτό. Στο δικό μου παίζει στο 0.5%, 8 ώρες flight mode το βράδυ θα πέσει μεταξύ 3-4% το πρωί. Σου έγραψε ο nikstar πιο πανω ότι το idle drain εξαρτάται από πολλά πράγματα που αφορούν το πακετο Εφαρμογών, Ρυθμίσεων και Χρησης. 300 διαφορετικά κινητά έχουν 300 διαφορετικές συμπεριφορές (έστω με μικρές διαφορές οι περισσότερες). Είναι σαν να παραπονιέσαι για την κατανάλωση ενός αυτοκινήτου χωρίς να ξέρουμε πως οδηγείς. Αν δεχτούμε ότι δεν έχει πρόβλημα η νέα συσκευή, οι απαντήσεις βρίσκονται στα στατιστικά μπαταρίας (εφόσον είσαι σε θέση να τα διαβάσεις σωστά γιατί και πιο παλιά έγραφες δεν το ακουμπάω, είναι κλειστό κτλ. και τα στατιστικά λέγανε άλλα).

Συνοψίζοντας, η εγκατάσταση σου έχει το συγκεκριμένο drain, σε άλλους μπορέι να έχει και ψηλότερο, στην πλειοψηφεία πάντως έχει χαμηλότερο. Δεν έχει κανείς μετοχές της Huawei για να μην παραπονεθεί αν έχει πρόβλημα. Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, δεν προσφέρουμε κάτι με το να ανακυκλώνουνμε τα ευκόλως εννοούμενα και προφανή και καταστρέφουμε και το νήμα, κρίμα είναι.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ναι έγινε αλλαγή τις συσκευής... επίσης παρατήρησα κάτι πολύ κουλό... όταν πήγαινε η μπαταρία 10% μετά έπεφτε απότομα...με επαναφορά έφτιαξε αυτό... θέμα software λοιπόν... επίσης ναι ξέρω τι σημαίνουνε η κίτρινες γραμμές που αναφέρεις.. θέλεις να σου εξηγήσω μήπως? μήπως θέλεις να σου δώσω δείξω και τα χαρτιά που έγινε αλλαγή συσκευής? κανένα πρόβλημα.. θα μπορούσα να στα στείλω σε pm... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζεις τόσο πολύ την huawei... μήπως δουλεύεις για την huawei? και τα βγάζεις όλα απροβλημάτιστα? μήπως απλά είσαι ένας χρηστης που απλά θέλεις μια συσκευή να κανεις την δουλειά σου και δεν δίνεις και πολύ σημασία στα βασικά προβληματάκια? γιατί αν διαβάσεις xda πολλοί όπως και εγώ λένε ότι χάνει 1% κάθε 1 ώρα.... από την στιγμή που πάει στο 99% αρχίζει και χάνει ανά ώρα 1% ενώ σε άλλες συσκευές δεν συμβαίνει αυτό... το φυσιολογικό είναι να χάνει 1% μπαταρία όταν το έχεις στην άκρη και δεν το ακουμπάς καθόλου κάθε 5-6 ώρες όχι κάθε 1 ώρα.....

Ρε άνθρωπέ μου, αν κατάλαβες εσύ ότι εγώ υποστηρίζω τη Huawei με όλα αυτά που σου γράφω τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα!

Εγώ προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνό σου.

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Και αφού όπως λες βρήκαν πρόβλημα στην μπαταρία και έτσι στο άλλαξαν, αλλά όπως λες το πρόβλημα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, γιατί δεν το πας και αυτό για αλλαγή;

ΓΙΑΤΙ;;;

Ποιος σου είπε ότι το να χάνει ένα κινητό 1% την ώρα είναι πολύ;;;

Σου είπα και πριν ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά δεν θες να το καταλάβεις.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ (GSM) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ;;;;

Ξέρεις τι κατανάλωση έχει ένα κινητό όταν δεν έχει καλο σήμα;;

Το έχεις ψάξει;

Προφανώς όχι, αφού για σένα έχει πρόβλημα το κινητό.

Και για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Κάνε το εξής: (και θα παρακαλούσα και κάποιον άλλον αν μπορεί να κάνει το ίδιο γιατί εσύ δίνεις ψεύτικες αναφορές. tsiglas αν μπορείς κάνε ένα τέτοιο συγκριτικό μιας και ξέρω ότι έχεις αρκετές συσκευές διαθέσιμες)

Aφαίρεσε τιs κάρτες sim, κάνε ένα factory reset, ενεργοποίησέ το και άσ'το μέχρι να πάει στο 5-10% και στείλε screenshot.

Κάνε το ίδιο και σε ένα άλλο κινητό που λες ότι δουλεύει σωστά και στείλε και από εκεί screenshot. Μέχρι τότε κόψε αυτή την καραμέλα με την μπαταρία.

Ρε άνθρωπέ μου, αν κατάλαβες εσύ ότι εγώ υποστηρίζω τη Huawei με όλα αυτά που σου γράφω τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα!

Και αφού όπως λες βρήκαν πρόβλημα στην μπαταρία και έτσι στο άλλαξαν, αλλά όπως λες το πρόβλημα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, γιατί δεν το πας και αυτό για αλλαγή;

ΓΙΑΤΙ;;;

Σου είπα και πριν ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά δεν θες να το καταλάβεις.

Το έχεις ψάξει;

Και για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Κάνε το εξής: (και θα παρακαλούσα και κάποιον άλλον αν μπορεί να κάνει το ίδιο γιατί εσύ δίνεις ψεύτικες αναφορές. tsiglas αν μπορείς κάνε ένα τέτοιο συγκριτικό μιας και ξέρω ότι έχεις αρκετές συσκευές διαθέσιμες)

Aφαίρεσε τιs κάρτες sim, κάνε ένα factory reset, ενεργοποίησέ το και άσ'το μέχρι να πάει στο 5-10% και στείλε screenshot.

Κάνε το ίδιο και σε ένα άλλο κινητό που λες ότι δουλεύει σωστά και στείλε και από εκεί screenshot. Μέχρι τότε κόψε αυτή την καραμέλα με την μπαταρία.

giphy.gif

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ΓΙΑΤΙ;;;

Το έχεις ψάξει;

tsiglas μην κανεις τιποτα....!!!!

Edited by omorfonios

Υπέβαλε τα respect του κι ο Lou μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, και τρομερές φώτο btw...

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Ότι και να κάνετε όπως και να το κάνετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, το θέλετε δεν το θέλετε αυτή την δεδομένη στιγμή το P20 PRO είχε, έχει και θα έχει την καλύτερη αυτονομία από όλες τις flagship συσκευές που κυκλοφορούν και αναφέρομαι σε μεικτή χρήση συσκευης και όχι να βλέπεις πχ. βίντεο μέχρι να κλείσει. Ελπίζαμε ότι θα βλέπαμε το NOTE 9 να ξεπερνάει το P20 PRO αλλά απλά είναι πολύ κοντά και μάλλον λίγο πίσω στην καθημερινή μεικτή χρήση (αφήνω ένα ενδεχόμενο μιας και οι χρήστες δεν έχουν ολοκλήρωσει 10 κύκλους πλήρης φορτίσεις)... Η επόμενη συσκευή που θα δίνει τέτοια νούμερα θα είναι σίγουρα το Mate 20 με τεράστια διαφορά από τον επόμενο... Αν θέλετε να τα κλείνεται όλα και να μην πέφτει η μπαταρία δεν υπάρχει νόημα για 879€ τηλέφωνο πάρτε Καλύτερα ένα NOKIA 3310.... Κρατάει 16 μέρες...

Αν θέλετε να έχετε smartphone με την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας έστω και λίγο από το επόμενο πάρτε P20 PRO.... Τέλεια και παύλα (. -)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Ότι και να κάνετε όπως και να το κάνετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, το θέλετε δεν το θέλετε αυτή την δεδομένη στιγμή το P20 PRO είχε, έχει και θα έχει την καλύτερη αυτονομία από όλες τις flagship συσκευές που κυκλοφορούν και αναφέρομαι σε μεικτή χρήση συσκευης και όχι να βλέπεις πχ. βίντεο μέχρι να κλείσει. Ελπίζαμε ότι θα βλέπαμε το NOTE 9 να ξεπερνάει το P20 PRO αλλά απλά είναι πολύ κοντά και μάλλον λίγο πίσω στην καθημερινή μεικτή χρήση (αφήνω ένα ενδεχόμενο μιας και οι χρήστες δεν έχουν ολοκλήρωσει 10 κύκλους πλήρης φορτίσεις)... Η επόμενη συσκευή που θα δίνει τέτοια νούμερα θα είναι σίγουρα το Mate 20 με τεράστια διαφορά από τον επόμενο... Αν θέλετε να τα κλείνεται όλα και να μην πέφτει η μπαταρία δεν υπάρχει νόημα για 879€ τηλέφωνο πάρτε Καλύτερα ένα NOKIA 3310.... Κρατάει 16 μέρες...

Αν θέλετε να έχετε smartphone με την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας έστω και λίγο από το επόμενο πάρτε P20 PRO.... Τέλεια και παύλα (. -)

Αν και σαμσουγκακιας, γιατί έχω την εντύπωση ότι σε καθημερινή χρήση η διαφορά στην αυτονομία δεν θα είναι τόσο μικρή;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Επίσημα σας λέω ότι ξεπερνάει και το note 9 στην μπαταρία. Δουλεύω σε πολυκατάστημα και είμαι στα κινητά οπότε τα έχω συγκρίνει με ολα.. Για s9 plus OK δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.. πλησιάζει λίγο μόνο το note 9 αλλά σε gaming λειτουργεία άντεξε παραπάνω το δικό μας. το note 9 έπεφτε πιο γρήγορα. Εμένα μου κρατάει 2 μέρες και είμαι με το κινητό προέκταση του χεριού μου ακόμη κ στην δουλεια(όσο μπορώ φυσικά).

Το κινητό μας παιδιά είναι ότι καλύτερο και χάρηκα τόσο πολύ για την αγορά που έκανα μετά από μακροχρόνια χρήση Samsung.. φυσικά σαν πωλητής από τότε που το πήρα το έχω προτείνει αρκετά και όλοι γυρίζουν πίσω και μου λένε ΜΠΡΆΒΟ για την επιλογή που κάνανε.. Τι να πω άλλο το p20 pro είναι πολύ μπροστά και δικαίως βραβεύτηκε από διεθνής φορείς οπως EISA κλπ.

Παντως..λεω τωρα,εκεινο που ταλαιπωρει αρκετα τη μπαταρια μηπως ειναι το κακο σημα?Γιατι το λεω στη πολη (Θεσσαλονικη εργασια) εχοντας 4g καλο σημα το ανωτερο που μου εβγαλε ηταν 5 μερες με 5 μιση ωρες SOT (καλα ειναι ?) αλλα στη περιοχη που μενω εξω σε ενα χωριο δεν εβγαλε το ιδιο ποτε..το κιτρινο στο σημα δειχνει οτι ψαχνει και δεν εχει καλο σημα? μαλλον..που και που εχω πανω στη κιτρινη πρασινο..και οντως ειναι με τη χρηση..καμια φορα δεν μου βγαζει το ιδιο SOT.
Jason the Greek

Παντως..λεω τωρα,εκεινο που ταλαιπωρει αρκετα τη μπαταρια μηπως ειναι το κακο σημα?Γιατι το λεω στη πολη (Θεσσαλονικη εργασια) εχοντας 4g καλο σημα το ανωτερο που μου εβγαλε ηταν 5 μερες με 5 μιση ωρες SOT (καλα ειναι ?) αλλα στη περιοχη που μενω εξω σε ενα χωριο δεν εβγαλε το ιδιο ποτε..το κιτρινο στο σημα δειχνει οτι ψαχνει και δεν εχει καλο σημα? μαλλον..που και που εχω πανω στη κιτρινη πρασινο..και οντως ειναι με τη χρηση..καμια φορα δεν μου βγαζει το ιδιο SOT.

Η πλάκα είναι ότι τα στατιστικά που έχω ανεβάσει κατά καιρούς (ακόμα και προχθές) αν δεις το σημα είναι 40% κίτρινο και αυτό γιατί το γραφείο μου είναι στο - 1 (υπόγειο) και με το ζόρι δέχομαι κλείσεις... Παρόλα αυτά η αυτονομία και έτσι είναι υποδειγματικη

H ποιότητα του σήματος παίζει σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας της μπαταρίας.

Στο γράφημα, το πράσινο είναι το καλύτερο (δυνατό σήμα) που μπορείς να έχεις και όσο "κιτρινίζει" σημαίνει ότι μειώνεται η ποιότητα του σήματος.

Δηλαδή ανοιχτό πράσινο = μέτριο σήμα, κίτρινο = κακής ποιότητας σήμα. Κόκκινο ή μαύρο σε μερικές συσκευές σημαίνει καθόλου σήμα - αναζήτηση σήματος.

Αν είναι κενό τότε σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί το flight mode.

Εχω διαβασει ολο το νημα και προερχομενος απο iphone x ηθελα να μπω στην παρεα σας αλλα μας τα χαλασε η εταιρια με την τιμη που εβαλε παλι στα 879.:(
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Εχω διαβασει ολο το νημα και προερχομενος απο iphone x ηθελα να μπω στην παρεα σας αλλα μας τα χαλασε η εταιρια με την τιμη που εβαλε παλι στα 879.:(

Υπάρχουν μαγαζιά στο σκρουτζ που το έχουν γύρω στα 709. Δεν χάνεις και τίποτα αν το πάρεις από εκεί. Και αξιόπιστα κιόλας. Μιλώντας για την έκδοση dual πάντα

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Υπάρχουν μαγαζιά στο σκρουτζ που το έχουν γύρω στα 709. Δεν χάνεις και τίποτα αν το πάρεις από εκεί. Και αξιόπιστα κιόλας. Μιλώντας για την έκδοση dual πάντα

Χτες μου εστειλε φιλος που το πηρε απο Γερμανο και με δωρο τάμπλετ στα 709, για τσέκαρε

Χτες μου εστειλε φιλος που το πηρε απο Γερμανο και με δωρο τάμπλετ στα 709, για τσέκαρε

Μπορεις να μαθεις λεπτομερειες γιατι μπαινω στον Γερμανο και το εχει 879.Εχει προσφορα για το p20 στα 699 με το ταμπλετ.Μηπως πηρε αυτο.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Μπορεις να μαθεις λεπτομερειες γιατι μπαινω στον Γερμανο και το εχει 879.Εχει προσφορα για το p20 στα 699 με το ταμπλετ.Μηπως πηρε αυτο.

Όχι το Pro ήταν, μου έστειλε και φώτο. 708.22 μου έγραψε για την ακρίβεια, λογικά θα έληξε η προσφορά αν δε τη βρίσκεις.

Το βλέπω στα sevenstores αμεσα διαθεσιμο στα 709 και σε πολλά άλλα σκρουτζομάγαζα στα ίδια χρήματα. Γιατί να το πάρεις από μεγάλο κατάστημα σχεδόν 25% πάνω; εφόσον είναι ευρωπαική η συσκευή καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση.

Αν έχεις άνεση με ebay το βρίσκεις ακόμα φτηνότερα, (δε σου λέω μέσω Κίνας κτλ.). Από Γερμανία το πήρα εγώ 640, ευρωπαικό, πριν 1 μήνα και ακόμα τόσο το δίνουν.

879 ποτέ και για κανένα λόγο...

• The title was changed to Huawei P20 Pro