Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω διαγράψει τόσες άχρηστες εφαρμογές που είχε σκαιπ booking.com είχε πολλές εφαρμογές

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσείς την έξυπνη ανάλυση την έχετε ενεργοποιημενη;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσείς την έξυπνη ανάλυση την έχετε ενεργοποιημενη;

Όχι φυσικά..

Full HD πάντα και μπαταρία βράχος

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

εγω το εχω full hd+ δεν πρεπει;

Αυτό εννοούσα φίλε... Μια χαρά είσαι

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

απο οτι βλεπω βγηκε παλι καινουρια εκδοση β110 09-6-18,ειναι πολλες οι ενημερωσεις

φίλε μου μπορείς να μου πεις που βλέπεις οτι βγήκαν καινούριες ενημερώσεις ?

Μάλλον για άλλη συσκευή μιλάει ο φίλος !!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Μάλλον για άλλη συσκευή μιλάει ο φίλος !!!
Μάλλον μιλάει για την ίδια συσκευή. 98c97475b25c2d99fc51cf337f2cc307.jpg

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δωστε ρε παιδια κανα screenshot απο την home screen, τα settings, τα quicksettings κλπ να δουμε και εμεις που δεν το εχουμε το κινητο.

Επισης, πειτε τιποτα λογια για τα ηχεια, τον ηχο απο τα ακουστικα, τη δονηση που εχει το κινητο κλπ

φίλε μου μπορείς να μου πεις που βλέπεις οτι βγήκαν καινούριες ενημερώσεις ?

Οπως εγραψε και ο φιλος παραπαvω με την εφαρμοργη firmware finder απο το store κατεβασμενη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder&hl=el

Οπως εγραψε και ο φιλος παραπαvω με την εφαρμοργη firmware finder απο το store κατεβασμενη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder&hl=el

Δεν σου βγαζει απο μονο του αλλιως να κανεις αναβαθμιση; Eπειδη εγω εχω μεινει στην 120

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eγω εχω μπει στην εφαρμογη αλλα μου λεει δεν φερουμε ευθυνη αν παθει κατι το κινητο απο τα firmware και επισης μου βγαζει παρα πολλα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιο θα πρεπει να βαλω πρωτα ; Εσεις κανετε check firmware access για να βαλετε καποιο;

Δεν σου βγαζει απο μονο του αλλιως να κανεις αναβαθμιση; Eπειδη εγω εχω μεινει στην 120

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eγω εχω μπει στην εφαρμογη αλλα μου λεει δεν φερουμε ευθυνη αν παθει κατι το κινητο απο τα firmware και επισης μου βγαζει παρα πολλα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιο θα πρεπει να βαλω πρωτα ; Εσεις κανετε check firmware access για να βαλετε καποιο;

Το Firmware Finder δεν λειτουργει (δεν μπορεις να περασεις τις αναβαθμίσεις) με το emui 8.1 οποτε ουτε στο P20 pro..Μονο για να παρακολουθείς τις αναβαθμισεις χρησιμευει.

Τελικα η Huawei τα παει πολύ καλα με τα update τις συσκευης...ισως μεχρι τελος του μηνα να την εχουμε παρει την 131....Αντε να δουμε αν υπαρχει και βελτιωση στο sharpiness της καμερας που είναι γενικος ανεβασμενο αν και το changelog της 131 δεν αναφερει βελτιωσεις για την καμερα...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν το οπτικό ζουμ παίζει και στην εγγραφή video. τι λέτε;

Σε δοκιμη που εκανα νομιζω ότι στο βιντεο δινει απλα ψηφιακο ζουμ χ10....

https://imgur.com/a/gKU80my#RLt2qS3 Εμενα αυτή εδώ έχει και δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση να κάνω, ενώ άλλοι σας δίνετε η δυνατότητα να τραβάτε με πάνω από 6400 iso Edited by Stratos_k96

https://imgur.com/a/gKU80my#RLt2qS3 Εμενα αυτή εδώ έχει και δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση να κάνω, ενώ άλλοι σας δίνετε η δυνατότητα να τραβάτε με πάνω από 6400 iso

Ναι φίλε το έχεις ξανά γράψει και μου κάνει εντύπωση κανονικά θα έπρεπε να είχες πάρει και εσύ την 128... Πες μας σε παρακαλώ πόσες σιμ έχεις μέσα, ποιες εταιρείες, αν η συσκευή είναι ελληνική κτλ να δούμε γιατί δεν έχεις λάβει ακόμα την αναβάθμιση

Δεν του έχω βάλει ακόμη σιμ χθες το πήρα και σήμερα με Phone clone του πέρασα ότι είχε το παλιό μου κινητό

Βάλε σιμ οπωσδήποτε και δοκίμασε για update....παίζει ουσιαστικό ρόλο...

Ήρθα και εγώ στην παρέα σας. Το αγόρασα το Σάββατο στα 699 με την προωθητική ενέργεια των μεγάλων αλυσίδων. Έρχομαι από κινητό 3,5 ετών (Ζopo zp999 ή 3x) το οποίο έπασχε ΠΟΛΥ στην μπαταρία. Μπορώ να πω πως το p20 pro είναι η καλύτερη αποθεραπία σε αυτό το κομμάτι. Είχα ψυχολογικό με το να βρίσκω μπρίζες και να κουβαλάω powerbanks. Λοιπόν έχω αυτό το Powerbank:

https://www.skroutz.gr/s/7659842/Intenso-S10000-10000mAh.html#reviews

Τι καλώδιο προτείνετε (usb to type-c) για να εκμεταλλεύομαι την σχετικά "γρήγορη" φόρτιση του powerbank;

Επίσης στο κινητό,όταν ενεργοποιείτε το ξεκλείδωμα είτε μέσω αναγνώρισης προσώπου,είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος,είτε και των δυο,αφού σας αναγνωρίσει (είτε στο πρόσωπο,είτε το αποτύπωμά σας) για να ξεκλειδώσει σας ζητάει επιπρόσθετα και (είτε) pin (είτε μοτίβο ή κωδικό);;

Πως γίνεται να ξεκλειδώνει μόνο με το πρόσωπο ή/και μόνο με το δακτυλικό χωρίς να ζητάει πχ μοτίβο;

Ήρθα και εγώ στην παρέα σας. Το αγόρασα το Σάββατο στα 699 με την προωθητική ενέργεια των μεγάλων αλυσίδων. Έρχομαι από κινητό 3,5 ετών (Ζopo zp999 ή 3x) το οποίο έπασχε ΠΟΛΥ στην μπαταρία. Μπορώ να πω πως το p20 pro είναι η καλύτερη αποθεραπία σε αυτό το κομμάτι. Είχα ψυχολογικό με το να βρίσκω μπρίζες και να κουβαλάω powerbanks. Λοιπόν έχω αυτό το Powerbank:

https://www.skroutz.gr/s/7659842/Intenso-S10000-10000mAh.html#reviews

Τι καλώδιο προτείνετε (usb to type-c) για να εκμεταλλεύομαι την σχετικά "γρήγορη" φόρτιση του powerbank;

Επίσης στο κινητό,όταν ενεργοποιείτε το ξεκλείδωμα είτε μέσω αναγνώρισης προσώπου,είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος,είτε και των δυο,αφού σας αναγνωρίσει (είτε στο πρόσωπο,είτε το αποτύπωμά σας) για να ξεκλειδώσει σας ζητάει επιπρόσθετα και (είτε) pin (είτε μοτίβο ή κωδικό);;

Πως γίνεται να ξεκλειδώνει μόνο με το πρόσωπο ή/και μόνο με το δακτυλικό χωρίς να ζητάει πχ μοτίβο;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω τι επιπρόσθετη ρύθμιση ασφαλείας έχεις βάλει αλλά εμένα είτε με δακτύλικο είτε με αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με την μια και με πάει στην αρχική οθόνη της συσκευης χωρίς να δίνω επιοροσθετους κωδικούς κτλ...

Δεν ξέρω να σου απαντήσω τι επιπρόσθετη ρύθμιση ασφαλείας έχεις βάλει αλλά εμένα είτε με δακτύλικο είτε με αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με την μια και με πάει στην αρχική οθόνη της συσκευης χωρίς να δίνω επιοροσθετους κωδικούς κτλ...

Θα σου πω κάτι και αν θες το πιστεύεις. Από το Σάββατο προσπαθώ να καταλάβω τι έχω πειράξει και μου ζητάει επιπλέον μοτίβο για να ξεκλειδώσει. Αρχικά δεν μου το έκανε αυτό(για λίγες ώρες το χάρηκα και ξεκλείδωνε μόνο με το πρόσωπο ή/και μόνο με το δακτυλικό).

Γενικά είχα 3 προϋποθέσεις για το νέο μου κινητό: καλή μπαταρία/κάμερα και ξεκλείδωμα από μπροστά (είτε με κουμπάκι όπως εδώ,είτε με in display αισθητήρα/αλλά το mi 8 explorer αργούσε). Eίναι deal breaker αυτό που μου κάνει τη στιγμή αυτή.

Πάω να καταργήσω κωδικούς ασφαλείας που έχω βάλει (το μοτίβο ας πούμε) και μου λέει πως θα χάσω τις καταχωρήσεις του προσώπου μου (για να ξεκλειδώνει με αυτό) και των δακτυλικών αποτυπωμάτων μου! Πάραυτα τους καταργώ (!!) και όταν πάω να ξαναγράψω το πρόσωπό μου και τα δακτυκλικά μου,με ξαναυποχρεώνει (!!) να βάλω είτε Pin,είτε μοτίβο,με αποτέλεσμα να μου τα ζητάει επιπροσθέτως αφού βάλω αποτύπωμα ή αφού με δει. Εγώ δε ξέρω τι άλλο να κάνω.. ειλικρινά.. και δε θέλω να κάνω επαναφορά εργοστ.ρυθμ. γιατί κοπίασα να το φέρω στα μέτρα μου.

Θα σου πω κάτι και αν θες το πιστεύεις. Από το Σάββατο προσπαθώ να καταλάβω τι έχω πειράξει και μου ζητάει επιπλέον μοτίβο για να ξεκλειδώσει. Αρχικά δεν μου το έκανε αυτό(για λίγες ώρες το χάρηκα και ξεκλείδωνε μόνο με το πρόσωπο ή/και μόνο με το δακτυλικό).

Γενικά είχα 3 προϋποθέσεις για το νέο μου κινητό: καλή μπαταρία/κάμερα και ξεκλείδωμα από μπροστά (είτε με κουμπάκι όπως εδώ,είτε με in display αισθητήρα/αλλά το mi 8 explorer αργούσε). Eίναι deal breaker αυτό που μου κάνει τη στιγμή αυτή.

Πάω να καταργήσω κωδικούς ασφαλείας που έχω βάλει (το μοτίβο ας πούμε) και μου λέει πως θα χάσω τις καταχωρήσεις του προσώπου μου (για να ξεκλειδώνει με αυτό) και των δακτυλικών αποτυπωμάτων μου! Πάραυτα τους καταργώ (!!) και όταν πάω να ξαναγράψω το πρόσωπό μου και τα δακτυκλικά μου,με ξαναυποχρεώνει (!!) να βάλω είτε Pin,είτε μοτίβο,με αποτέλεσμα να μου τα ζητάει επιπροσθέτως αφού βάλω αποτύπωμα ή αφού με δει. Εγώ δε ξέρω τι άλλο να κάνω.. ειλικρινά.. και δε θέλω να κάνω επαναφορά εργοστ.ρυθμ. γιατί κοπίασα να το φέρω στα μέτρα μου.

Εννοείτε ότι κατά την καταχώρηση δακτύλικο η προσωπου θα πρέπει να σου ζητήσει πρώτα έναν κωδικό pin ή μοτίβο... Αυτό συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα που υπάρχουν... Αλλά μετά θα πρέπει εφόσον ξεκλειδώνεις με δακτύλικο ή πρόσωπο να μην σου ξαναζαταει κωδικό... Ισως είναι κάποια ρύθμιση που έχεις κάνει και αφορά την οθόνη κλειδώματος ή κάποια εφαρμογή που σχετίζεται με ασφάλεια ή οθόνη κλειδώματος που παρεμβαλει και παρακαμπτει και ξανά γυρίζει σε κωδικό pin.... Πάντως κάτι παίζει και δεν έχει να κάνει με προβληματική συσκευή.... Περίμενε μήπως ξέρει κάποιο άλλο παιδί αλλιώς μην το καθυστερείς και ξενερώνεις επαναφορά εργοστασιακων μετά την έλευση της νέας αναβάθμισης 131....για να το έχεις και καθαρό και πένα.....

Παιδιά η οθόνη το P20 pro είναι ποίο στενή στο πλάτος από το mate 10 pro ? Αναφέρουμε καθαρα στην οθόνη, Όχι μαζί με το πλαστικό

Γενικά Δεν μου αρέσουν οι μακρόστενες οθόνες, γι'αυτό ρωτώ

Δευτερευων τροπος ξεκλειδωματος παντα πρεπει να υπαρχει ως backup, γιαυτο και στο ζηταει την πρωτη φορα που θα καταχωρησεις face unlock ή fingerprint.

Το θεμα ειναι, πως κλειδωνεις την συσκευη; Καποιοι launcher εχουν αυτη τη δυνατοτητα, να σου κλειδωνουν την συσκευη με καποιο gesture , αλλα μετα παντα σου ζηταει και πιν, σαν επιπροσθετο μετρο ασφαλειας.

Εκει μαλλον βρισκεται το προβλημα σου, αν οντως σου ζηταει παντα και το πιν κλπ

Δευτερευων τροπος ξεκλειδωματος παντα πρεπει να υπαρχει ως backup, γιαυτο και στο ζηταει την πρωτη φορα που θα καταχωρησεις face unlock ή fingerprint.

Το θεμα ειναι, πως κλειδωνεις την συσκευη; Καποιοι launcher εχουν αυτη τη δυνατοτητα, να σου κλειδωνουν την συσκευη με καποιο gesture , αλλα μετα παντα σου ζηταει και πιν, σαν επιπροσθετο μετρο ασφαλειας.

Μα ναι θα πρέπει ο φίλος να δει γιατί του ζητάει ξανά.... Εννοείται ότι αν χρησιμοποιεί διαφορετικό launcher θα έπρεπε να μας το είχε πει εξαρχής

Πωωω... (θέλω να αρχίσω να μουγκρίζω) να μην διάβαζα το μήνυμά σου 2 λεπτά πιο πριν;; γιατί έκανα "επαναφορά όλων των ρυθμίσεων". Πρακτικά έφερα τα πάντα στις αρχικές ρυθμίσεις,αλλά δεν διέγραψα φωτογραφίες και άλλα δεδομένα. Ήταν αυτό ακριβώς που είπες: "πως κλειδωνεις την συσκευη".Έφταιγε μια εφαρμογή που είχα κατεβάσει για να κλειδώνω το τηλέφωνο με ένα widget στην οθόνη (για να μην πατάω το κουμπί).

Πριν κάνω την επαναφορά έκανα ένα αντίγραφο ασφαλείας.. ελπίζω να επαναφέρω το σκιν του κινητού όπως το είχα πριν την επαναφορά και θα απεγκαταστήσω την βλακεία αυτή. Πάντως αν ξέρετε κανένα τέτοιο widget που να μη μου προκαλεί αυτό το πρόβλημα και να κλειδώνει την οθόνη,θα ήταν τέλειο.

Επίσης μου έχει λείψει από το Zopo μου ότι ξυπνούσα το κινητό με διπλό χτύπημα στην οθόνη. Το έψαξα στο p20 pro,αλλά δε βρήκα να το έχει. Υπάρχει κάτι εναλλακτικό;

Πάντως χίλια ευχαριστώ @nikchris,αλλά και στον φίλο tsiglas. Πράγματι είναι ακαριαία και η αναγνώριση προσώπου και το δακτυλικό!! Μεγάλη ανακούφιση. Με πέδεψε πολλές μέρες όλο αυτό και είχα ξενερώσει.

Πωωω... (θέλω να αρχίσω να μουγκρίζω) να μην διάβαζα το μήνυμά σου 2 λεπτά πιο πριν;; γιατί έκανα "επαναφορά όλων των ρυθμίσεων". Πρακτικά έφερα τα πάντα στις αρχικές ρυθμίσεις,αλλά δεν διέγραψα φωτογραφίες και άλλα δεδομένα. Ήταν αυτό ακριβώς που είπες: "πως κλειδωνεις την συσκευη".Έφταιγε μια εφαρμογή που είχα κατεβάσει για να κλειδώνω το τηλέφωνο με ένα widget στην οθόνη (για να μην πατάω το κουμπί).

Πριν κάνω την επαναφορά έκανα ένα αντίγραφο ασφαλείας.. ελπίζω να επαναφέρω το σκιν του κινητού όπως το είχα πριν την επαναφορά και θα απεγκαταστήσω την βλακεία αυτή. Πάντως αν ξέρετε κανένα τέτοιο widget που να μη μου προκαλεί αυτό το πρόβλημα και να κλειδώνει την οθόνη,θα ήταν τέλειο.

Επίσης μου έχει λείψει από το Zopo μου ότι ξυπνούσα το κινητό με διπλό χτύπημα στην οθόνη. Το έψαξα στο p20 pro,αλλά δε βρήκα να το έχει. Υπάρχει κάτι εναλλακτικό;

Πάντως χίλια ευχαριστώ @nikchris,αλλά και στον φίλο tsiglas. Πράγματι είναι ακαριαία και η αναγνώριση προσώπου και το δακτυλικό!! Μεγάλη ανακούφιση. Με πέδεψε πολλές μέρες όλο αυτό και είχα ξενερώσει.

Ρε φίλε συγνώμη αλλά θα μας τρελάνεις βραδιάτικα.... Ολόκληρο στοκ widget "κλείδωμα οθόνης" της Huawei δεν το είδες? Με αυτό δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.....

υπάρχει stock widget θα το βρεις στα widget της huawei. μόνο αν τρέχεις φυσικά emui.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπάρχει stock widget θα το βρεις στα widget της huawei. μόνο αν τρέχεις φυσικά emui.

κάλυψε την ερώτηση o tsiglas δεν το είχα δει

• The title was changed to Huawei P20 Pro