rackal Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Υ.Γ. Δεν μπορω με τιποτα να αλλαξω το layout της εφαρμογης των μυνηματων του κινητου οσα themes και να εχω περασει free και επι πληρωμη. Ουτε με άλλο launcher. Ίσως να δοκίμαζες να βάλεις άλλον messenger. Το ψάχνω και γω για κάποιον καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ίσως να δοκίμαζες να βάλεις άλλον messenger. Το ψάχνω και γω για κάποιον καλύτερο. Ναι αν δεν επηρεάζει την κατανάλωση Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Δεν παρατήρησα κάτι, ούτε και με τα sony wh700N Τι ακριβώς σ κάνει; Κάνουν διακοπές στον ήχο. Το παθαίνουν κυρίως αν μεσολαβεί εμπόδιο πχ αν τα φοραω μεσα απο το κράνος της μηχανης ή αν έχω το κινητό στην τσέπη ή στο σακκίδιο.Ένα σχετικό μήνυμα που βρήκα στα γρήγορα με το ίδιο πρόβλημα είναι του φίλου παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7666207&highlight=am61#post7666207 Καθότι το stutter είναι σε πολύ ενοχήτικό σημείο τα έχω παροπλίσει δυστυχώς... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2) Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα. Πως γίνεται να βάλουμε ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα? Γιατί τώρα ακούω τον ίδιο ήχο για ειδοποιήσεις και για μηνύματα. Χωρίς ξεχωριστή εφαρμογή εννοώ πάντα. Για ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα (ή σε οποιαδήποτε εφαρμογή) χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα και να εγκαταστήσεις (έστω για λίγο) μια εφαρμογή. Έναν αναλυτικό οδηγό είχε ποστάρει ο φίλος tsiglas εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7637983#post7637983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Κάνουν διακοπές στον ήχο. Το παθαίνουν κυρίως αν μεσολαβεί εμπόδιο πχ αν τα φοραω μεσα απο το κράνος της μηχανης ή αν έχω το κινητό στην τσέπη ή στο σακκίδιο.Ένα σχετικό μήνυμα που βρήκα στα γρήγορα με το ίδιο πρόβλημα είναι του φίλου παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7666207&highlight=am61#post7666207 Καθότι το stutter είναι σε πολύ ενοχήτικό σημείο τα έχω παροπλίσει δυστυχώς... Είμαι και γω απ αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα, αντιθέτως εγώ έχω αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις με της xiaomi τα sports, τα χω παρατήσει και γω. Στο κουτί σου γράφει aptX με BT 4.1; Επίσης έχω τα κόκκινα αν παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Είμαι και γω απ αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα, αντιθέτως εγώ έχω αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις με της xiaomi τα sports, τα χω παρατήσει και γω. Στο κουτί σου γράφει aptX με BT 4.1; Επίσης έχω τα κόκκινα αν παίζει κάποιο ρόλοΑυτό το θέμα έχουν μπόλικα ακουστικά δύστυχος και τα περισσότερα είναι θέμα συμβατότητας πολλά είναι κάτι άλλο πχ έχω τα mezu πάνω μου έχω συνέχεια διακοπές πάνω στον φίλο μου μηδενικές διακοπές με την ίδια συσκευή και γενικός πάνω μου ελάχιστα ακουστικά παίζουν χωρίς θέμα ακόμη και το ρολόι που συνδέεται με Bluetooth τρώει ανά 20 λεπτά reconnect (όσα ρολόγια και smartband και να Δωκιμασα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση σε όσους κάνανε μετάβαση από s8+ από αυτονομία μεγάλη διαφορά μεταξύ τους ή οκ ελάχιστη! Δηλ είναι αναβάθμιση από το galaxy για το p20 pro! Δεν προχώρησα ακόμα στην αγορά του αλλά είμαι ακόμα στην τελική απόφαση αν θα προχωρήσω η εν αναμονή για κάτι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) Θέλουν τα διπλά ακαου να κρυφτούν και η χαρά δεν τα αφήνει :) Μας το κάνεις... τάλιρα; Edited November 27, 2018 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 ... Το χω αναφέρει παραπάνω, στα 2 μέτρα https://www.ebay.com/itm/5A-Type-C-Super-Fast-USB-Cable-Charger-for-Huawei-P20-Lite-Pro-P10-Mate-9-10/283258093846?var=583828984972 Σε ευχαριστώ πολύ για την υπενθύμιση! Υποθέτω επειδή είναι από Κίνα, αν πάρω 3 τεμάχια, λόγω μικρού κόστους δεν έχω θέματα τελωνείου κλπ.? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση σε όσους κάνανε μετάβαση από s8+ από αυτονομία μεγάλη διαφορά μεταξύ τους ή οκ ελάχιστη! Δηλ είναι αναβάθμιση από το galaxy για το p20 pro! Δεν προχώρησα ακόμα στην αγορά του αλλά είμαι ακόμα στην τελική απόφαση αν θα προχωρήσω η εν αναμονή για κάτι άλλο! Η μέρα με τη νύχτα!! Ερχόμενος από S8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την υπενθύμιση! Υποθέτω επειδή είναι από Κίνα, αν πάρω 3 τεμάχια, λόγω μικρού κόστους δεν έχω θέματα τελωνείου κλπ.? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχεις πρόβλημα, το κόστος είναι μηδαμινό, προσωπικά πήρα 2 των 2 μέτρων και ένα 0.30 μέτρα για το power bank που πιστεύω κάποια στιγμή θα βρώ να αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση σε όσους κάνανε μετάβαση από s8+ από αυτονομία μεγάλη διαφορά μεταξύ τους ή οκ ελάχιστη! Δηλ είναι αναβάθμιση από το galaxy για το p20 pro! Δεν προχώρησα ακόμα στην αγορά του αλλά είμαι ακόμα στην τελική απόφαση αν θα προχωρήσω η εν αναμονή για κάτι άλλο! Καλημέρα εγώ πάντως φίλε μου γύρισα πάλι σε Samsung... Μόλις χθες πήρα το note 9 για να γίνει αναβάθμιση από s8+... Το οποίο έχω κρατήσει ακόμη στην οικογένεια και εγώ και 15 μέρες τα βλέπω και τα δύο... Εκτός από την μπαταρία προσωπικά δεν είδα αναβάθμιση σε κατι αλλο.. Ίσα ίσα που για την γνώμη μου αποδεικνύεται ότι το s8+ ήταν πολύ μπροστά για 2017... Βέβαια κάποιοι θα διαφωνήσουν αλλά είναι η γνώμη μου... Aod με ειδοποιήσεις για τα πάντα και οθόνη πραγματικά μου έλειψαν.. Κάμερα σε συνθήκες που εγώ δοκίμασα δεν είδα τεράστιες διάφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis-7- Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Η μέρα με τη νύχτα!! Ερχόμενος από S8 Μερα με την νυχτα η αυτονομια, σχετικα ομως με την γενικοτερη εμπειρια? Κολληματα/glincthes σε messenger, google maps γενικα σαν τηλεφωνο πως ηταν η μεταβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Για ξεχωριστό ήχο στα μηνύματα (ή σε οποιαδήποτε εφαρμογή) χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα και να εγκαταστήσεις (έστω για λίγο) μια εφαρμογή. Έναν αναλυτικό οδηγό είχε ποστάρει ο φίλος tsiglas εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7637983#post7637983 Επιτέλους φως, να είσαστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μερα με την νυχτα η αυτονομια, σχετικα ομως με την γενικοτερη εμπειρια? Κολληματα/glincthes σε messenger, google maps γενικα σαν τηλεφωνο πως ηταν η μεταβαση? Αυτονομία 10χρονια μπροστά η Huawei, κάμερα πολύ καλύτερη, ΤΟΠ, καθώς και ποιότητα ήχου αλλά και ένταση μικροφώνου και μεγάφωνου. ΔΕΝ ΚΟΛΛΆΕΙ πουθενά, ενημερώσεις στην ώρα τους πολύ σημαντικό, φοβερή κεραία έχω σήμα και στο ασανσέρ, που πριν δεν είχα. Τώρα επειδή είμαι samsungακιας και έχω και note 9 άμα βάλω δίπλα τις οθόνες, η οθόνη του μπροστά στο Samsung είναι σαν το Gameboy με το psp για να καταλάβεις... Παρολαυτα άμα δεν τα βάζεις δίπλα δίπλα και δεν είσαι ψείρας δεν θα καταλάβεις διαφορά, είναι εξαιρετική οθόνη αλλά όχι Samsung. Είναι πολύ καλή συσκευή αγόρασε τη. (Το χρησιμοποιώ ποιο πολύ από note 9 το p20 pro είναι πιο friendly και ευχαριστο το emui από το ui της Samsung και δεν το βαριέμαι καθόλου) Cheers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Για να κάνω μια ερώτηση τώρα, όσο υπάρχουν τα κουμπιά της οθόνης (εικονική γραμμή πλοήγησης) , αν πατήσεις 2 φορές το τετραγωνάκι κάνει άμεση εναλλαγή εφαρμογών (αυτή που κοιτάς με την αμέσως προηγούμενη που άνοιξες) Με το fingerprint (κουμπί πλοήγησης εκτός οθόνης) βρήκε κανείς πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Για να κάνω μια ερώτηση τώρα, όσο υπάρχουν τα κουμπιά της οθόνης (εικονική γραμμή πλοήγησης) , αν πατήσεις 2 φορές το τετραγωνάκι κάνει άμεση εναλλαγή εφαρμογών (αυτή που κοιτάς με την αμέσως προηγούμενη που άνοιξες) Με το fingerprint (κουμπί πλοήγησης εκτός οθόνης) βρήκε κανείς πως γίνεται; Αν υποστηριζεται κατι τετοιο θα θελα να το μαθω και εγώ, ειμαι σε "button-less" πλοηγηση απο τον 1ο μηνα και ειναι από τα features που εκτιμώ περισσότερο από όλα στο τηλέφωνο, δε διανοουμαι να παω σε soft κουμπιά πάλι. Δεν ειναι και τραγικο γιατι απλα κανεις swipe και επιλεγεις που θελεις να πας αλλα αν υπαρχει γιατι οχι... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αυτονομία 10χρονια μπροστά η Huawei, κάμερα πολύ καλύτερη, ΤΟΠ, καθώς και ποιότητα ήχου αλλά και ένταση μικροφώνου και μεγάφωνου. ΔΕΝ ΚΟΛΛΆΕΙ πουθενά, ενημερώσεις στην ώρα τους πολύ σημαντικό, φοβερή κεραία έχω σήμα και στο ασανσέρ, που πριν δεν είχα. Τώρα επειδή είμαι samsungακιας και έχω και note 9 άμα βάλω δίπλα τις οθόνες, η οθόνη του μπροστά στο Samsung είναι σαν το Gameboy με το psp για να καταλάβεις... Παρολαυτα άμα δεν τα βάζεις δίπλα δίπλα και δεν είσαι ψείρας δεν θα καταλάβεις διαφορά, είναι εξαιρετική οθόνη αλλά όχι Samsung. Είναι πολύ καλή συσκευή αγόρασε τη. (Το χρησιμοποιώ ποιο πολύ από note 9 το p20 pro είναι πιο friendly και ευχαριστο το emui από το ui της Samsung και δεν το βαριέμαι καθόλου) Cheers η μερα με την νυχτα σε συγκεκριμενα σημεια η συνολικα,καμερες παιδια τα τελευταια χρονια ολες οι εταιριες κανουν παπαδες την νυχτα ειναι το θεμα που το p20 pro κανει απιθανα πραγματα!βιντεο νορμαλ στο p20 pro ενω s8+ κρυσταλλο! η αυτονομια ειναι που με καιει περισσοτερο,,αν οντως εχει μεγαλη διαφορα απο το μεγαλο παντα s8+ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 η μερα με την νυχτα σε συγκεκριμενα σημεια η συνολικα,καμερες παιδια τα τελευταια χρονια ολες οι εταιριες κανουν παπαδες την νυχτα ειναι το θεμα που το p20 pro κανει απιθανα πραγματα!βιντεο νορμαλ στο p20 pro ενω s8+ κρυσταλλο! η αυτονομια ειναι που με καιει περισσοτερο,,αν οντως εχει μεγαλη διαφορα απο το μεγαλο παντα s8+ ! Δες αυτονομία με φουλ χρηση https://m.imgur.com/a/tvWrLPr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Δες αυτονομία με φουλ χρηση https://m.imgur.com/a/tvWrLPr ενταξει καταπληκτικα νουμερα,αν ισχυει αυτο μιλαμε για μεγαλη διαφορα οχι αστεια! εγω για να βγαλω 6-7 ωρες πρεπει μονιμα σε wifi και να μην το αφηνω απο τα χερια με σοσιαλ και browser(bet και stoiximan :lol: ) σε ευχαριστω για τα σκριν φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Δες αυτονομία με φουλ χρηση https://m.imgur.com/a/tvWrLPr Ε οχι και 7:50 με ακόμα 50% μπαταρία ρε αδερφέ. Εσένα δε λειτουργεί τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ε οχι και 7:50 με ακόμα 50% μπαταρία ρε αδερφέ. Εσένα δε λειτουργεί τίποτα... Κλειστα δεδομενα και ολη την ωρα σε WiFi με browser τον Samsung που εχει μαυρο θεμα φτανεις ανετα 10-11 ωρες SOT. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Κλειστα δεδομενα και ολη την ωρα σε WiFi με browser τον Samsung που εχει μαυρο θεμα φτανεις ανετα 10-11 ωρες SOT. Καλή ιδέα! Εγώ έχω βάλει και μαύρο θέμα στο πληκτρολόγιο της Google. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μαύρο και το backround του Google maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπερα παιδια πηρα απο χτες την ναυαρχιδα huawei p20 pro και χρησιμοποιησα μια φορα ηδη το DOA και πηρα το 2 κινητο σημερα και μου κανει το ιδιο...Οταν μπαινεις στο messenger,whats up να μιλησεις σε μια επαφη σου και πατας να γραψεις μεχρι να βγαλει το πληκτρολογιο βγαζει ενα μαυρισμα γρηγορο...το ιδιο κανει και οταν πατας για τα συμβολα (που γραφεις ) Το κανει σε αλλον ?Ειναι λογικο?Μην αλλαζω τριτη συσκευη!!Ασ μου απαντησει οποιος εχει το κινητο!!!(εχω κανει ολες τις ενημερωσεις)Παρακαλω βοηθηστε να ξερω τι να κανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 μια καλη armor case se πολυ καλη τιμη..! αξιζει...!!! https://www.amazon.co.uk/Ringke-Compatible-Ergonomic-Transparent-Protection/dp/B07CSJFYTZ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1543437583&sr=8-4&keywords=ringke+fusion+x+p20+pro https://ibb.co/bPLZSKh https://ibb.co/Px84WTv https://ibb.co/30zKQ57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μια χαρά παίζει το πληκτρολόγιο σε messenger. Ούτε μαύρες οθόνες πυτρε τίποτα. Έχω το SwiftKey. Για το DOA (τι είναι αυτό? Μήπως εννοείς το display always on?) δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρόβλημα έχεις. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts