omorfonios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Τώρα το στάση έχεις στο forum αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Καλά κάνεις και πας παρακάτω γιατί μια αναδρομή στα ποσταρισματα σου μόνο γέλιο θα προκαλούσε. Off topic τέλος. Cya Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν πας στο μέλλον της green screen του Μate20 Pro? cya....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 δεν πας στο μέλλον της green screen του Μate20 Pro? cya....!!!! Μιλάς με γρίφους γέροντα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μιλάς με γρίφους γέροντα!!!!! https://i.imgur.com/1Wzxk0j.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Τώρα τελευταία με την 159 έχω παρατηρησει battery drain.. Υψηλότερη κατανάλωση από την 156.. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Τώρα τελευταία με την 159 έχω παρατηρησει battery drain.. Υψηλότερη κατανάλωση από την 156.. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο? Κ εγώ αυτή την εντύπωση έχω φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν έχω προσέξει κάτι λάθος στην κατανάλωση μου. Όπως πριν έτσι και τώρα. Απλά καταπληκτική αυτονομία. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μου ήρθε μόλις η 159 και την κατεβάζω.. Θα γράψω κι εγώ εντυπώσεις απο την μπαταρία αύριο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Επιτελους ξεκολησα απο την 152.. Ηρθε η 159 full , 3 και κατι gb... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν την βάζω ακόμα να πείτε εντυπώσεις παιδιά γιατί έχω τρομερά καλή αυτονομία για να το ρισκάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν την βάζω ακόμα να πείτε εντυπώσεις παιδιά γιατί έχω τρομερά καλή αυτονομία για να το ρισκάρω Εγώ την πέρασα εδώ κ 2 μέρες κ είμαι κατά 99% σίγουρος ότι με την 157 είχα καλύτερη αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ την πέρασα εδώ κ 2 μέρες κ είμαι κατά 99% σίγουρος ότι με την 157 είχα καλύτερη αυτονομία αρα να περιμενω την 9αρα μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ δεν έχω τέτοια διλήμματα.. Με εχουν στην 152 για να μην αγχώνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ δεν έχω τέτοια διλήμματα.. Με εχουν στην 152 για να μην αγχώνομαι Πας απευθείας στην 9αρα εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ επειδή έχω μείνει στην 156 που είχαν αφαιρέσει για άλλη μια φορά την εστίαση 4D μήπως μπορεί κάποιος να πει αν επανήλθε στις επόμενες εκδόσεις που έχετε λάβει εσείς? Καλησπέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 παιδια ο chrome σας κανει stutter lag? προσωπικά δεν το βρίσκω και πολύ smooth σε σχέση με άλλες συσκευές που έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ επειδή έχω μείνει στην 156 που είχαν αφαιρέσει για άλλη μια φορά την εστίαση 4D μήπως μπορεί κάποιος να πει αν επανήλθε στις επόμενες εκδόσεις που έχετε λάβει εσείς? Καλησπέρα! Ναι επανήλθε. Δεν εχω καταλάβει πάντως αν και που μου έχει χρησιμεύσει το συγκεκριμένο feature. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι επανήλθε. Δεν εχω καταλάβει πάντως αν και που μου έχει χρησιμεύσει το συγκεκριμένο feature. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Ε εννοείται σκαναρει τα γρήγορα αντικείμενα να μην φαίνονται τόσο θαμπά.. Τώρα αν κάνει δουλειά στην πραγματικότητα κάνεις δεν το ξέρει,αλλά για να το βάλουν πιστεύω πως κάτι θα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλησπέρα Γραμματοσειρά μπορούμε να αλλάξουμε? Δεν το βλέπω τόσο απλό.. Έχουμε κάνα οδηγό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Κατέβασε την εφαρμογή huawei themes από playstore και μετά πας στα fonts και ακολουθείς τις οδηγίες είναι απλό . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ φίλε μου! Ε εννοείται σκαναρει τα γρήγορα αντικείμενα να μην φαίνονται τόσο θαμπά.. Τώρα αν κάνει δουλειά στην πραγματικότητα κάνεις δεν το ξέρει,αλλά για να το βάλουν πιστεύω πως κάτι θα κάνειΕμένα πάντως στην 159 δεν φαίνεται να λειτουργεί . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 [/color]Εμένα πάντως στην 159 δεν φαίνεται να λειτουργεί . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σου βγάζει τετραγωνάκια πριν την λήψη εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι δεν βγάζει όπως την 152 αν θυμάμαι καλά . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο ικονιδιο της εφαρμογής themes και εκει θα δεις την επιλογή Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο ικονιδιο της εφαρμογής themes και εκει θα δεις την επιλογή Sent from my CLT-L29 using Tapatalk σε εμενα εκει εχει μονο 2 ειδη, υπαρχουν και αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Αυτή την εφαρμογή κατέβασε και όχι την στοκ . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Margelis69 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι δεν βγάζει όπως την 152 αν θυμάμαι καλά . Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι στην 152 το είχαν φτιάξει.. τότε το άλλο παιδί γιατί είπε ότι λειτουργεί.. εμπας περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts