Grigorios1990 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Καλημέρα, ευτυχής κάτοχος του θηρίου από προχτές. Είχα το p20 με spigen rugged armor θήκη. Η θήκη που προτείνεις προσφέρει εξίσου καλή προστασία στις γωνίες; είναι λίγο πιο ψηλή στην οθόνη και στην κάμερα για προστασία τους όπως στην rugged armor ; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και καλορίζικο, πίσω έχει "ποδαράκια" στις 4 γωνίες για να μην έχει επαφή η κάμερα στην επιφάνεια που το ακουμπάς και μπροστά είναι λίγο αλλά αρκετό στα δικά μου μάτια υπερυψωμένο ναι. Υπάρχουν και βίντεο στο YouTube και με το τζάμι και με την θήκη. Edited November 6, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Είσαι σίγουρος 100% ότι έχει παντού? Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα στο spigen και στο nillkin για το mi8 που έχω. Mi 8 Power be with you Λοιπόν μίλησα με το κατάστημα κ μου είπαν ότι έχει παντού κολλα το συγκεκριμένο τζαμακι.. Εγώ το παρήγγειλα αύριο που θα το έχω τα νεότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πάντως συνδυαστικά το τζάμι με την θήκη που παρέθεσα πριν ταιριάζουν απόλυτα, ούτε το πετάει ούτε τίποτα, το έχω βάλει σωστά, το έχω κεντράρει. Για την θήκη που λες δεν γνωρίζω οπότε δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω Επίσης έχω ένα θέματακι αν γνωρίζει κανείς. Όταν είμαι σε καμία εφαρμογή πχ παιχνίδι και είναι σε οριζόντια οθόνη και μου στείλουν στο viber και θέλω να απαντήσω ο τρόπος που κατεβαίνει το drawer δεν μου αφήνει επιλογή στο να πατήσω send, στο g6 που είχα γινόταν αυτό, οπότε ρωτάω λέτε να φταίει το gboard που χρησιμοποιούσα σε εκείνο το τηλέφωνο ή μπορεί να είναι κάτι άλλο; Σε ένα site διαβασα πωσ ειναι συμβατό το γυαλάκι αυτό με όλες τις spigen θήκες! Αυτό λέω να πάρω και εγώ! Θεωρώ πως είναι θέμα σωστής τοποθέτησης αν το πέταει σε θήκη spigen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 10 Νοεμβρίου πάμε σε αναβάθμιση android 9.0 Pie από οτι φαίνεται!!! https://www.gsmarena.com/huawei_launch_global_emui_9_rollout_november_10-news-34078.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σε ένα site διαβασα πωσ ειναι συμβατό το γυαλάκι αυτό με όλες τις spigen θήκες! Αυτό λέω να πάρω και εγώ! Θεωρώ πως είναι θέμα σωστής τοποθέτησης αν το πέταει σε θήκη spigen! Οταν με το καλο το παρεις δε το βιντεο ώστε να μην έχεις καμια απορία στο πως να το βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 10 Νοεμβρίου πάμε σε αναβάθμιση android 9.0 Pie από οτι φαίνεται!!! https://www.gsmarena.com/huawei_launch_global_emui_9_rollout_november_10-news-34078.phpΣωστός. Πλέον απ ότι φαίνεται αυτό το Σ/Κ ξεκινάμε δυναμικά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σωστός. Πλέον απ ότι φαίνεται αυτό το Σ/Κ ξεκινάμε δυναμικά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk 10 θα βγει. Για να δούμε στις συσκευές μας πότε θα έρθει. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά στο slow motion στα 240 και 960 fps είναι λογικό αυτό το τρέμουλο που κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 10 Νοεμβρίου πάμε σε αναβάθμιση android 9.0 Pie από οτι φαίνεται!!! https://www.gsmarena.com/huawei_launch_global_emui_9_rollout_november_10-news-34078.php Εγω ειμαι ακομη με την 152 !!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εγω ειμαι ακομη με την 152 !!!Κι εγώ επίσης! Έχει κάποιος πρόβλημα με το backup του google photos; Ενώ έχω ανοιχτή την εφαρμογή και είμαι συνδεδεμένος σε WiFi, μου γράφει "αναμονή για WiFi". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) 10 θα βγει. Για να δούμε στις συσκευές μας πότε θα έρθει. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά στο slow motion στα 240 και 960 fps είναι λογικό αυτό το τρέμουλο που κάνει;Αυτό που βλέπεις ως τρέμουλο είναι ο παλμός της λάμπας που έχεις στο χώρο που τραβάς το βίντεο. Γενικά για τόσο αργές λήψεις θα χρησημοποιεις λάμπες πυρακτώσεως η απλά ηλιακό φως την ημέρα. Πότε λάμπες φθορίου, led κλπ, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις θα βλέπεις πάντα τον παλμό που αναβοσβήνει η λάμπα. (αόρατη σε γυμνό μάτι αλλά σε τόσο πολλά fps είναι ορατό) Δες το attached βίντεο. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk https://cloud.tapatalk.com/s/5be1d73363d97/SL_MO_VID_20181104_134548.mp4 Edited November 6, 2018 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Αυτό που βλέπεις ως τρέμουλο είναι ο παλμός της λάμπας που έχεις στο χώρο που τραβάς το βίντεο. Γενικά για τόσο αργές λήψεις θα χρησημοποιεις λάμπες πυρακτώσεως η απλά ηλιακό φως την ημέρα. Πότε λάμπες φθορίου, led κλπ, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις θα βλέπεις πάντα τον παλμό που αναβοσβήνει η λάμπα. (αόρατη σε γυμνό μάτι αλλά σε τόσο πολλά fps είναι ορατό) Δες το attached βίντεο. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk https://cloud.tapatalk.com/s/5be1d73363d97/SL_MO_VID_20181104_134548.mp4 Τι είπες ρε φίλε τώρα; Με έστειλες. Έχεις δίκιο. Μόνο εκεί δεν πήγε ο νους μου. Και φοβηθηκα για πρόβλημα στην κάμερα. Θα το τσεκάρω βέβαια και αύριο στο φως της ημέρας αλλά είναι αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 https://www.androidauthority.com/huawei-android-pie-update-emui-9-0-922172/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus :food::clap::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Τι είπες ρε φίλε τώρα; Με έστειλες. Έχεις δίκιο. Μόνο εκεί δεν πήγε ο νους μου. Και φοβηθηκα για πρόβλημα στην κάμερα. Θα το τσεκάρω βέβαια και αύριο στο φως της ημέρας αλλά είναι αυτό που λες.Αν είδες και το βίντεο που έστειλα, θα δεις ότι στο ηλιακό φως όλα είναι φυσιολογικά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σωστός. Πλέον απ ότι φαίνεται αυτό το Σ/Κ ξεκινάμε δυναμικά. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk εγω ειπα σε 15 μερες θα ερ8ει το update.... μην περιμενεις να παρεις update το Σ/Κ ..... μεχρι τελος του μηνα θα το εχουμε ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 To συγκεκριμενο γυαλι της spigen εχει κολλα παντου η μονο περιμετρικα? Καλημερα! Το τζαμακι της Spigen ήρθε κ φορέθηκε κ όντως είναι πάρα πολύ καλό!! Κολλα παντου πολύ εύκολη τοποθέτηση κ πολύ καλή εφαρμογή!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα με την official σιλικονουχα θήκη της Huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 https://www.androidauthority.com/huawei-android-pie-update-emui-9-0-922172/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus :food::clap::yahoo: Επιτελους, αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Καλημερα! Το τζαμακι της Spigen ήρθε κ φορέθηκε κ όντως είναι πάρα πολύ καλό!! Κολλα παντου πολύ εύκολη τοποθέτηση κ πολύ καλή εφαρμογή!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα με την official σιλικονουχα θήκη της Huawei! Τα έλεγα εγώ Edited November 7, 2018 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σε όλους!! Εμείς που είμαστε ακόμα στην 152 θα πάμε απευθείας Pie η οχι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σε όλους!! Εμείς που είμαστε ακόμα στην 152 θα πάμε απευθείας Pie η οχι;;;; Και μόλις ήρθε η 159! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Και μόλις ήρθε η 159! στην 157 ειμαι εγω ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημερα! Το τζαμακι της Spigen ήρθε κ φορέθηκε κ όντως είναι πάρα πολύ καλό!! Κολλα παντου πολύ εύκολη τοποθέτηση κ πολύ καλή εφαρμογή!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα με την official σιλικονουχα θήκη της Huawei! Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται; https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/screen-protectors?Compatibility=3259 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 159 και εγω..οποτε περιμενουμε android 9.0 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ζητάς link από troll ? Θα περιμένεις μέχρι την δευτέρα παρουσία. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από πια άποψη με λες troll...? τώρα δεν μιλάς που είδες ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το update? μάλιστα... το προσπερνάω το μήνυμα σου και συνεχίζω παρακάτω... φιλάκια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Τώρα το στάση έχεις στο forum αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Καλά κάνεις και πας παρακάτω γιατί μια αναδρομή στα ποσταρισματα σου μόνο γέλιο θα προκαλούσε. Off topic τέλος. Cya Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts