Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, ευτυχής κάτοχος του θηρίου από προχτές. Είχα το p20 με spigen rugged armor θήκη. Η θήκη που προτείνεις προσφέρει εξίσου καλή προστασία στις γωνίες; είναι λίγο πιο ψηλή στην οθόνη και στην κάμερα για προστασία τους όπως στην rugged armor ;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλορίζικο, πίσω έχει "ποδαράκια" στις 4 γωνίες για να μην έχει επαφή η κάμερα στην επιφάνεια που το ακουμπάς και μπροστά είναι λίγο αλλά αρκετό στα δικά μου μάτια υπερυψωμένο ναι. Υπάρχουν και βίντεο στο YouTube και με το τζάμι και με την θήκη.

Edited by Grigorios1990

Είσαι σίγουρος 100% ότι έχει παντού?

Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα στο spigen και στο nillkin για το mi8 που έχω.

Mi 8 Power be with you

Λοιπόν μίλησα με το κατάστημα κ μου είπαν ότι έχει παντού κολλα το συγκεκριμένο τζαμακι.. Εγώ το παρήγγειλα αύριο που θα το έχω τα νεότερα..

Πάντως συνδυαστικά το τζάμι με την θήκη που παρέθεσα πριν ταιριάζουν απόλυτα, ούτε το πετάει ούτε τίποτα, το έχω βάλει σωστά, το έχω κεντράρει. Για την θήκη που λες δεν γνωρίζω οπότε δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω

Επίσης έχω ένα θέματακι αν γνωρίζει κανείς. Όταν είμαι σε καμία εφαρμογή πχ παιχνίδι και είναι σε οριζόντια οθόνη και μου στείλουν στο viber και θέλω να απαντήσω ο τρόπος που κατεβαίνει το drawer δεν μου αφήνει επιλογή στο να πατήσω send, στο g6 που είχα γινόταν αυτό, οπότε ρωτάω λέτε να φταίει το gboard που χρησιμοποιούσα σε εκείνο το τηλέφωνο ή μπορεί να είναι κάτι άλλο;

Σε ένα site διαβασα πωσ ειναι συμβατό το γυαλάκι αυτό με όλες τις spigen θήκες! Αυτό λέω να πάρω και εγώ!

Θεωρώ πως είναι θέμα σωστής τοποθέτησης αν το πέταει σε θήκη spigen!

10 Νοεμβρίου πάμε σε αναβάθμιση android 9.0 Pie από οτι φαίνεται!!!

https://www.gsmarena.com/huawei_launch_global_emui_9_rollout_november_10-news-34078.php

Σε ένα site διαβασα πωσ ειναι συμβατό το γυαλάκι αυτό με όλες τις spigen θήκες! Αυτό λέω να πάρω και εγώ!

Θεωρώ πως είναι θέμα σωστής τοποθέτησης αν το πέταει σε θήκη spigen!

Οταν με το καλο το παρεις δε το βιντεο

ώστε να μην έχεις καμια απορία στο πως να το βάλεις

https://www.gsmarena.com/huawei_launch_global_emui_9_rollout_november_10-news-34078.php

Σωστός. Πλέον απ ότι φαίνεται αυτό το Σ/Κ ξεκινάμε δυναμικά.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

10 θα βγει. Για να δούμε στις συσκευές μας πότε θα έρθει.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά στο slow motion στα 240 και 960 fps είναι λογικό αυτό το τρέμουλο που κάνει;

Εγω ειμαι ακομη με την 152 !!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Εγω ειμαι ακομη με την 152 !!!
Κι εγώ επίσης!

Έχει κάποιος πρόβλημα με το backup του google photos; Ενώ έχω ανοιχτή την εφαρμογή και είμαι συνδεδεμένος σε WiFi, μου γράφει "αναμονή για WiFi".

10 θα βγει. Για να δούμε στις συσκευές μας πότε θα έρθει.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά στο slow motion στα 240 και 960 fps είναι λογικό αυτό το τρέμουλο που κάνει;

Αυτό που βλέπεις ως τρέμουλο είναι ο παλμός της λάμπας που έχεις στο χώρο που τραβάς το βίντεο. Γενικά για τόσο αργές λήψεις θα χρησημοποιεις λάμπες πυρακτώσεως η απλά ηλιακό φως την ημέρα. Πότε λάμπες φθορίου, led κλπ, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις θα βλέπεις πάντα τον παλμό που αναβοσβήνει η λάμπα. (αόρατη σε γυμνό μάτι αλλά σε τόσο πολλά fps είναι ορατό)

Δες το attached βίντεο.

https://cloud.tapatalk.com/s/5be1d73363d97/SL_MO_VID_20181104_134548.mp4

Edited by sniper20

Αυτό που βλέπεις ως τρέμουλο είναι ο παλμός της λάμπας που έχεις στο χώρο που τραβάς το βίντεο. Γενικά για τόσο αργές λήψεις θα χρησημοποιεις λάμπες πυρακτώσεως η απλά ηλιακό φως την ημέρα. Πότε λάμπες φθορίου, led κλπ, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις θα βλέπεις πάντα τον παλμό που αναβοσβήνει η λάμπα. (αόρατη σε γυμνό μάτι αλλά σε τόσο πολλά fps είναι ορατό)

Δες το attached βίντεο.

https://cloud.tapatalk.com/s/5be1d73363d97/SL_MO_VID_20181104_134548.mp4

Τι είπες ρε φίλε τώρα; Με έστειλες. Έχεις δίκιο. Μόνο εκεί δεν πήγε ο νους μου. Και φοβηθηκα για πρόβλημα στην κάμερα. Θα το τσεκάρω βέβαια και αύριο στο φως της ημέρας αλλά είναι αυτό που λες.

Τι είπες ρε φίλε τώρα; Με έστειλες. Έχεις δίκιο. Μόνο εκεί δεν πήγε ο νους μου. Και φοβηθηκα για πρόβλημα στην κάμερα. Θα το τσεκάρω βέβαια και αύριο στο φως της ημέρας αλλά είναι αυτό που λες.
Αν είδες και το βίντεο που έστειλα, θα δεις ότι στο ηλιακό φως όλα είναι φυσιολογικά.

εγω ειπα σε 15 μερες θα ερ8ει το update.... μην περιμενεις να παρεις update το Σ/Κ .....

μεχρι τελος του μηνα θα το εχουμε ολοι...

To συγκεκριμενο γυαλι της spigen εχει κολλα παντου η μονο περιμετρικα?

Καλημερα! Το τζαμακι της Spigen ήρθε κ φορέθηκε κ όντως είναι πάρα πολύ καλό!! Κολλα παντου πολύ εύκολη τοποθέτηση κ πολύ καλή εφαρμογή!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα με την official σιλικονουχα θήκη της Huawei!

Καλημερα! Το τζαμακι της Spigen ήρθε κ φορέθηκε κ όντως είναι πάρα πολύ καλό!! Κολλα παντου πολύ εύκολη τοποθέτηση κ πολύ καλή εφαρμογή!!! Κανένα απολύτως πρόβλημα με την official σιλικονουχα θήκη της Huawei!

Τα έλεγα εγώ

Edited by Grigorios1990

Καλημέρα σε όλους!! Εμείς που είμαστε ακόμα στην 152 θα πάμε απευθείας Pie η οχι;;;;

Και μόλις ήρθε η 159!

Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται;

Ζητάς link από troll ? Θα περιμένεις μέχρι την δευτέρα παρουσία.

από πια άποψη με λες troll...? τώρα δεν μιλάς που είδες ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το update?

μάλιστα... το προσπερνάω το μήνυμα σου και συνεχίζω παρακάτω...

φιλάκια...!!!

Τώρα το στάση έχεις στο forum αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.

Καλά κάνεις και πας παρακάτω γιατί μια αναδρομή στα ποσταρισματα σου μόνο γέλιο θα προκαλούσε.

Off topic τέλος.

Cya

• The title was changed to Huawei P20 Pro