punisher24 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Φίλε μου πήγαινε εδώ https://www.skroutz.gr/s/15027034/Spigen-Ultra-Hybrid-Διάφανο-Huawei-P20-Pro.html Ότι καλύτερο δεν βρίσκει πουθενά το τηλέφωνο σ ευχαριστώ, έχω τη διάφανη της συσκευασίας απλά θα ήθελα να πάω σε μαύρη (μαύρο είναι και το τηλέφωνο) και όσο πιο λεπτή γίνεται, αλλά να προστατεύει και το τζάμι της κάμερας Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 σ ευχαριστώ, έχω τη διάφανη της συσκευασίας απλά θα ήθελα να πάω σε μαύρη (μαύρο είναι και το τηλέφωνο) και όσο πιο λεπτή γίνεται, αλλά να προστατεύει και το τζάμι της κάμερας Το έχω μαύρο και εγώ δεν την λες χοντρό κομμένη την θήκη αλλά ούτε λεπτή, το σίγουρο είναι ότι το προστατεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokakias11 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Το έχω μαύρο και εγώ δεν την λες χοντρό κομμένη την θήκη αλλά ούτε λεπτή, το σίγουρο είναι ότι το προστατεύει Την έχω και εγώ αυτή πολύ ωραία!! Φοράς και κάποιο τζαμακι προστασίας ή οχι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Υπάρχει και εφαρμογή αν δε θες να βάλεις Nova όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro Με το ανάλογο delay βεβαίως... Όταν είχα το Ρ20 προ πριν 2 μήνες δούλευε κανονικά. Πάντως εδώ να κάνω μια παρατήρηση. Γιατί η Xiaomi να το έχει λύσει αυτό το θέμα και καμιά άλλη όχι?? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το κάνουν και οι άλλοι... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει και τρόπος να κλειδώνει το κινητό χωρίς widgets με διπλό tab στην οθόνη όπως στα LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Υπάρχει και τρόπος να κλειδώνει το κινητό χωρίς widgets με διπλό tab στην οθόνη όπως στα LG;Με άλλο launcher πχ Nova prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδια γιατι θελετε 2 tap για να κλειδωνει η οθονη αφου εχει στα widget του κινητου κλειδωμα οθονης που οταν το πατας κλειδωνει το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδια γιατι θελετε 2 tap για να κλειδωνει η οθονη αφου εχει στα widget του κινητου κλειδωμα οθονης που οταν το πατας κλειδωνει το τηλεφωνο;Όντως αφού είναι εξίσου βολικό. Το βάζεις και κάτω στο dock να είναι μόνιμα σε όλες τις homescreen και τελείωσε η υπόθεση Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδια γιατι θελετε 2 tap για να κλειδωνει η οθονη αφου εχει στα widget του κινητου κλειδωμα οθονης που οταν το πατας κλειδωνει το τηλεφωνο;Γιατί μπορείς να πατήσεις καταλάθος το widget και να κλειδώσει...Ενώ με δύο χτυπήματα δεν μπορείς να κάνεις λάθος ;) ;) ;) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Γιατί μπορείς να πατήσεις καταλάθος το widget και να κλειδώσει...Ενώ με δύο χτυπήματα δεν μπορείς να κάνεις λάθος ;) ;) ;) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αρα σας ενοχλει που κλειδωνει με ενα χτυπημα καταλαθος αλλα οχι με 2;; μαλλον δεν θα εχω καταλαβει κατι καλα. εστω οτι κλειδωνει καταλαθος (πχ εγω το εχω στην αρχικη οθονη οποτε δεν το παταω καταλαθος και οχι κατω στην μπαρα) βαζεις το δαχτυλο και ξεκλειδωνει αμεσως. ειναι πολυ βολικο το Widget του ωστε να μην χρησιμοποιεις το Power button Ολη την ωρα και πολυ πιο απλο στην χρηση απο το να μπεις στην διαδικασια να αλλαζεις Launcer ή οτι αλλο. απο εκει και περα οτι βολευει τον καθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Προφανώς βολεύει αυτους που έτσι κι αλλιώς θα έβαζαν το nova σα βασικό τους launcher. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Όσο για double tap to wake or sleep ειναι πατενταρισμενο από την lg έτσι αν δεν σκάσει για την πατέντα δεν θα το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Όσο για double tap to wake or sleep ειναι πατενταρισμενο από την lg έτσι αν δεν σκάσει για την πατέντα δεν θα το έχειΓια wake το έχουν και άλλες εταιρείες. Η Sony το είχε σίγουρα στα z3 και z5 compact που είχα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 * Edit...... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω πολύ καιρό την 8.1.0. 157(c432) Εχουν πλέον βγει πολύ πιο νέες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως λάβω την νέα έκδοση? Πατάω για ενημέρωση όμως δε μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω πολύ καιρό την 8.1.0. 157(c432) Εχουν πλέον βγει πολύ πιο νέες ενημερώσεις. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως λάβω την νέα έκδοση? Πατάω για ενημέρωση όμως δε μου βγαζει Περνα το firmwarefinder απο το playstore και δες αν οι νεες αναβαθμισεις ειναι approved. Αν δεν ειναι τοτε αδικα ανησυχεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Για wake το έχουν και άλλες εταιρείες. Η Sony το είχε σίγουρα στα z3 και z5 compact που είχα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το πλήρωσαν το έχουν τόσο απλά όπως κάθε πατέντα... αν και από οτι είδα υπάρχει δικαστήριο για την huawei σε αυτό το θέμα (το είχε βάλει στο p7/p8 και το αφαίρεσε μετά την μήνυση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Περνα το firmwarefinder απο το playstore και δες αν οι νεες αναβαθμισεις ειναι approved. Αν δεν ειναι τοτε αδικα ανησυχεις. Ευχαριστώ για την απάντηση! Βλέπω ότι υπάρχει κ 161. Να κάνω download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Βλέπω ότι υπάρχει κ 161. Να κάνω download? Το firmwarefinder εχει σταματησει να δουλευει για τα updates αλλα ειναι χρησιμο να δεις αν εχουν βγει νεα update και αν ειναι approved ωστε να τα περιμενεις να ερθουν OTA. Η 161 σου την βγαζει approved αν πατησεις στο "Check firmware status"; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Το firmwarefinder εχει σταματησει να δουλευει για τα updates αλλα ειναι χρησιμο να δεις αν εχουν βγει νεα update και αν ειναι approved ωστε να τα περιμενεις να ερθουν OTA. Η 161 σου την βγαζει approved αν πατησεις στο "Check firmware status"; Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις :-) όχι δεν μου τη βγάζει approved κ μάλιστα ούτε την 158 που την τσέκαρα δεν την βγαζει approved οπότε αναμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Είμαι λίγο άσχετος απ ότι βλεπεις Δεν πειραζει, γιαυτο ειμαστε εμεις εδω. Πατας στο update που ειδες πχ το 161 και μετα πατας το "check firmware status". Αν σου βγαλει not approved τοτε μην το περιμενεις ακομα. Αν παλι σου βγαλει approved for installation on ΧΧΧ-ΧΧ τοτε περιμενεις να σου ερθει OTA. Μην περιμενεις την ειδοποιηση αλλα να πηγαινεις στην εφαρμογη "Ενημερωση συστηματος" και να κανεις ελεγχο για αναβαθμισεις. Αυτο το κανεις 1-2 φορες την μερα δεν υπαρχει λογος να το πατας ολη μερα. Υπαρχει κι ενας τροπος να το κανεις μεσω hisuite αλλα ειναι πολυπλοκη διαδικασια και καλυτερα θα σου προτεινα να περιμενεις την ΟΤΑ να εισαι καλυμενος. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Το βράδυ θα περάσω την 161. Θα γράψω εδώ εντυπώσεις. Αν και βλέπω μόνο Security updates στο change log. Θα δούμε.... Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Eμένα σήμερα το πρωί μου ήρθε η 159.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 θα σας έρθει στης επόμενες 15 μέρες το android 9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Γιατί με υο stock widget της Huawei "lock screen" δεν είσαι ευχαριστημένος? Χαχαχα ευχαριστώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Eμένα σήμερα το πρωί μου ήρθε η 159.. Κ εμένα σήμερα πρωί η 159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts