Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Βγάζω φωτογραφια με την ρύθμιση νύχτα με auto όλα πάω στα info βλέπω iso 200 και s 4.00 και βγαίνει η φώτο πολύ ωραία

Αν στην ίδια ρύθμιση βάλω χειροκίνητα το iso 200 και το s 4.00 η φωτογραφία που βγαίνει είναι ένα λευκό αποτέλεσμα λες και τραβάς ένα φύλλο α4

Γιατί συμβαίνει αυτό;

1. Το υφος μου δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου. Εσυ μου τη λες ανευ λογου επειδή επεμενα σε μια ερωτηση μου. Το τι δε καταλαβαινεις δεν ειναι απαντηση..

2. Το τι εχω καταλάβει και το τι οχι αστο να το ξερω εγω.. Δεν απευθυνομουν σε σενα μονο στη τελικη.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ.

3. Ειπα οτι ειμαστε φιλαρακια και οτι ειμαστε στο ιδιο καφε; αυτό καταλαβες εσυ; αν το συνεχιζεις και μετα την εξηγηση μου τι να πω..;

4. Δεν απάντησε κανείς γι αυτο ξανα ρωτησα και δε περιμενα καποια απαντηση απο σενα μονο.. Ειναι Forum οπως εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους μας

5. Σου ειπα οτι το ειστε το Service της Huwaei; Λοιπον ο τροπος που μιλας ειναι πολυ υποτιμητικός και ειρωνικος με αφορμη μια ερωτηση που εκανα.

6. Μικρο παιδι; εκτίθεσαι..

Σε ρώτησα κάποια πράγματα και δεν απαντάς, αλλά λες διάφορες αερολογίες που δεν έχουν νόημα.

Σε ρώτησα:

1ον. Τι πρόβλημα έχεις που εγώ είχα κουβέντα με κάποιον άλλον για την μπαταρία και δεν ασχολούμασταν με σένα; Γιατί όπως είπες έχουμε παραασχοληθεί με την μπαταρία και δεν ασχολούμαστε με σένα και δεν σου δίνουμε απάντηση!!

2ον. Σε ξαναρώτησα έχεις σκεφτεί ότι αυτό το περίεργο που ρωτάς να μην έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας; Τουλάχιστον κάποιος που θα είχε διαβάσει το συγκεκριμένο νήμα αυτές τις μια-δυο μέρες που περίμενες μέχρι να "αγανακτήσεις" που δεν πήρες απάντηση πριν να αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν ασχολούμαστε μαζί σου;;

3ον Είπες ότι "η σιωπή δεν είναι απάντηση σε ένα φόρουμ και ας μην ξέρει καποιος την απάντηση". Ποια είναι λοιπόν η "πρέπον" συμπεριφορά για σένα όταν κάποιος ρωτάει κάτι και εσύ δεν το ξέρεις;;; Θα έπρεπε να γράψει κάτι ότι δεν το ξέρει;;

Και τι θα γίνει με τους υπόλοιπους που δεν το ξέρουν;;; Θα πρέπει να απαντήσει ΟΠΟΙΟΣ το διαβάσει και να πει ότι δεν ξέρει την απάντηση;

Ή μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε εμείς για πιθανή λύση στο ίντερνετ, αντί για σένα;

Και μια καινούρια ερώτηση,

4ον. Σε αυτό εδώ το νήμα υπάρχουν πάρα πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν λάβει απάντηση. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ;;

Αν απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις πιστεύω ότι πάρεις και απάντηση στα παράπονά σου.

Λογικά και κάτι άλλο υπάρχει στις ρυθμίσεις που δεν το έχεις προσέξει

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ punisher από μπαταρία πως με έκοψες;; Άρα με night Mode σε σκοτεινα μεροι ή αυτόματη φώτο σωστα? Ευχαριστώ

ετσι σωστά.. εγώ προτιμώ το αυτόματο

Θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Βγάζω φωτογραφια με την ρύθμιση νύχτα με auto όλα πάω στα info βλέπω iso 200 και s 4.00 και βγαίνει η φώτο πολύ ωραία

Αν στην ίδια ρύθμιση βάλω χειροκίνητα το iso 200 και το s 4.00 η φωτογραφία που βγαίνει είναι ένα λευκό αποτέλεσμα λες και τραβάς ένα φύλλο α4

Γιατί συμβαίνει αυτό;

το night mode λειτουργεί διαφορετικά, τραβάει πολλά δείγματα με πολλαπλές εκθέσεις και τα ενώνει μετά software-ικά σε μια

aka bill_thes

Ευχαριστώ punisher άρα φλας μόνο σε πρόσωπα και σε αντικείμενα σε βραδυνες κοντά μο ο σωστά; Μήπως είδες φίλε τις φώτο τις εικόνες με την μπαταρία πως σου φαίνεται;;; Ευχαριστώ

Ευχαριστώ punisher άρα φλας μόνο σε πρόσωπα και σε αντικείμενα σε βραδυνες κοντά μο ο σωστά; Μήπως είδες φίλε τις φώτο τις εικόνες με την μπαταρία πως σου φαίνεται;;; Ευχαριστώ

μια χαρά και η μπαταρία αλλά εξαρτάται καθαρά απο τη χρήση.. είναι απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συσκευής πάντως

aka bill_thes

Εσένα pynisher πόσο σου βγάζει φίλε; Εγώ θα το ξανά πάω στο 20% να ανεβάσω φώτο να μου πεις τι κάνω λάθος χάχα αν και έχω πάντα εξοικονόμηση ενέργειας και μαυρο φοντο και σκούρα χρώματα για εξοικονόμηση.. Αλλά μου πάει στο 20% γύρω στης 22.00 το βράδυ από το πρωί στης 9.00...Εχω και always on display εσυ;Λες να φταίει αυτό;. Δεν ξέρω... Παιδιά όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει.. Έχω ανεβάσει και φωτο.. Αλλά θα ανεβάσω και άλλες. Edited by BOOM1

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την μπαταρία;

Θα περιγράψω τη χρήση που κάνω στο S7 που έχω τώρα για να μου πείτε από την εμπειρία σας πώς μπορεί να ανταποκριθεί μέσα στην ημέρα το p20 Pro.

Λοιπόν :

Μόνιμα ανοιχτά τα πάντα όπως wifi, bt, nfs, δεδομένα, GPS, αυτόματος συγχρονισμός, 5 λογαριασμούς e-mail και όλα αυτά δεν τα πειράζω ποτέ είναι μόνιμα ανοιχτά.

Οπότε με δεδομένο ότι θα χρειαστώ 30~50 κλείσεις μες στην ημέρα 5-10 email να στείλω και να διαβάσω, να δω ειδήσεις να χαζέψω και λίγο fb και Twitter κτλ... το κινητό θα βγάλει άνετα τη μέρα;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέρα δεν θα σου βγάλει, αλλά ένα πλήρες 12 ωρο το χεις στο τσεπάκι.

Έχω μόνιμα BT, 4G, GPS, 3 email που χτυπάνε ασταμάτητα (με πρήζουν στις προσφορές και στα newsletter) μιλάω κοντά στις 2 ώρες μέσω BT, λιώνω στον chrome (που δεν έχει μαύρο θέμα) τρέχει το υγεία μόνιμα και το Huawei wear (εχω το talk band 3) , εφαρμογή για ξυπνητήρια μόνιμα (ξες βάρδιες και τέτοια) FB - viber - msg με μόνιμα να σκάνε ειδοποιήσεις και βγάζω πλήρες 9ωρο και έχω κάπου στα 26-29% μπαταρία να γυρίσω σπίτι, αν περάσω και απο Ηλία Ηλιου για κανα καφέ 2 ωρίτσες το βάζω στην εξοικονόμηση και γυρνάω με 21% σπίτι...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Εσένα pynisher πόσο σου βγάζει φίλε; Εγώ θα το ξανά πάω στο 20% να ανεβάσω φώτο να μου πεις τι κάνω λάθος χάχα αν και έχω πάντα εξοικονόμηση ενέργειας και μαυρο φοντο και σκούρα χρώματα για εξοικονόμηση.. Αλλά μου πάει στο 20% γύρω στης 22.00 το βράδυ από το πρωί στης 9.00...Εχω και always on display εσυ;Λες να φταίει αυτό;. Δεν ξέρω... Παιδιά όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει.. Έχω ανεβάσει και φωτο.. Αλλά θα ανεβάσω και άλλες.

δεν έχω πλέον τη συσκευή, αν την πήρες καινούρια θέλει κάποιες μέρες για να στρώσει η μπαταρία.. ναι η aod τσιμπάει μπαταρία, οχι πολύ στις amoled οθόνες αλλά όπως και να χει τσιμπάει κάπως

aka bill_thes

Punisher δεν το έχω ούτε μήνα το κινητό κάνα 2 εβδομάδο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. Ποιο εχεις τώρα;;; Rackal και μένα 12 ώρες και 30 λεπτά μ κρατάει.. Με ανοιχτά WiFi δεδομένα αλλά με εξοικονομηση πάντα και μαυρο φοντο always on display πάντα 2email ανοιχτά chrome κάνα 1.30-2 ωρο game PUBG fb messenger και καμιά ώρα ομιλία.. Κάτι κάνω λάθος; ευχαριστώ

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί μπορεί καί κάποιος άλλος να το έχει αντιμετωπίσει.Μπορει να έχω ανοίξει ένα τραγούδι να παίζει μέσα από την διαχείριση αρχείων του τηλεφώνου να το κλείσω και στη συνέχεια να ανοίξω ένα νεο τραγούδι στο YouTube.Στα καλά καθούμενα σταματάει το YouTube και παίζει το τραγούδι που έπαιζε πριν από τα αποθηκευμένα στη συσκευή.Δε ξέρω τι σκάλωμα τρώει το τηλέφωνο.Και από την ώρα που έκανα update στην 161 τα τραγούδια στο YouTube αργούν να φορτώσουν.εχει κανένα άλλο παιδί αντίστοιχη εμπειρία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε ρώτησα κάποια πράγματα και δεν απαντάς, αλλά λες διάφορες αερολογίες που δεν έχουν νόημα.

Σε ρώτησα:

1ον. Τι πρόβλημα έχεις που εγώ είχα κουβέντα με κάποιον άλλον για την μπαταρία και δεν ασχολούμασταν με σένα; Γιατί όπως είπες έχουμε παραασχοληθεί με την μπαταρία και δεν ασχολούμαστε με σένα και δεν σου δίνουμε απάντηση!!

2ον. Σε ξαναρώτησα έχεις σκεφτεί ότι αυτό το περίεργο που ρωτάς να μην έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας; Τουλάχιστον κάποιος που θα είχε διαβάσει το συγκεκριμένο νήμα αυτές τις μια-δυο μέρες που περίμενες μέχρι να "αγανακτήσεις" που δεν πήρες απάντηση πριν να αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δεν ασχολούμαστε μαζί σου;;

3ον Είπες ότι "η σιωπή δεν είναι απάντηση σε ένα φόρουμ και ας μην ξέρει καποιος την απάντηση". Ποια είναι λοιπόν η "πρέπον" συμπεριφορά για σένα όταν κάποιος ρωτάει κάτι και εσύ δεν το ξέρεις;;; Θα έπρεπε να γράψει κάτι ότι δεν το ξέρει;;

Και τι θα γίνει με τους υπόλοιπους που δεν το ξέρουν;;; Θα πρέπει να απαντήσει ΟΠΟΙΟΣ το διαβάσει και να πει ότι δεν ξέρει την απάντηση;

Ή μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε εμείς για πιθανή λύση στο ίντερνετ, αντί για σένα;

Και μια καινούρια ερώτηση,

4ον. Σε αυτό εδώ το νήμα υπάρχουν πάρα πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν λάβει απάντηση. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ;;

Αν απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις πιστεύω ότι πάρεις και απάντηση στα παράπονά σου.

1ον. Σου ειπα εγω οτι εχω προβλημα με σενα; εσυ πετάχτηκες και ειχες υφακι. Παλι τα ιδια θα λεμε; και φιλε μου δε γκρινιαζω σου ξανα λεω.. Απλα το ανεφερα οτι δεν εχω λαβει μια απαντηση. Δε προσωποποιησα καποιον θες να το καταλαβεις αυτο ή οχι;

2ον. Σου απαντησα αν το εχω σκεφτει, εσυ αναρωτιεσαι μηπως οτι εχω δωσει στο παρελθον απάντηση για το τζαμακι πχ. και δε σχολιαστηκε από κανέναν, και επίσης εχω ρωτησει παλι κατι αλλο και δεν εχω λαβει απαντηση. Αλλα προφανως οχι δε το εχεις σκεφτει και θεωρήσει πιο ευκολο να κρινεις και να ειρωνευτεις

3ον Παντως προτιμουσα τη σιωπη απο τη δικη σου συμπεριφορα. Εχετε τον omorfonio που μας τρολαρει εδω μεσα ολους και εσυ μιλας οπως να ναι λες και εγω μιλησα για σενα συγκεκριμενα.

Παλι ειρωνευεσαι γιατι προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι για να φτανω στο σημείο να ρωταω σημαινει οτι εχω ψαξει πρωτα. Θα μπορουσε να πει καποιος οτι δεν έχει αυτην την επιλογη ή δε ξερουμε καποια εφαρμογή για αυτο που ψαχνω. Μια απάντηση αρκούσε.. Εσυ ομως αντι να δωσεις απάντηση στην απορια μου προτιμησες να κρίνεις αυτο που εγραψα.

4ον Γιατι φιλε μου οπως καταλαβες προτου κανω μια ερωτηση εδω το ψαχνω πρωτα. Και εδω ανακυκλωνουμε τα ιδια θεματα που έχουν προαναφερθει. Και γιατι είμαι κάτοχος του κινητού μολις 1 μηνα. Οταν λοιπον θα έχω και το χρονο και τη λύση απαντω.

Σε καλυψα;

Αρκετα κουρασαμε τον κοσμο με τα προσωπικα μας ομως.

Παμε παρακάτω τώρα γιατι τρωγομαστε για μπούρδες.

Καλη συνεχεια

Ρε παιδια μου έχω κανει 2 φορες ερώτηση για την δονηση αν ρυθμιζεται καπως ή αν υπάρχει καποια εφαρμογή. Δηλαδη γιατι δεν έχω λάβει καμία απάντηση; οκ διαβαζω για 2 λογαριασμούς και εχει δημιουργηθει ενταση.. Αλλα δε καταλαβαίνω γιατι δεν υπαρχει ανταπόκριση στις ερωτησεις των υπολοιπων.. Και έχετε υπεραναλυσει τοσο τη μπαταρία του κινητού, που απλά τα σπαει.. Που να είχατε το S9 plus που ειχα εγω τι θα κανατε;;;

1ον. Σου ειπα εγω οτι εχω προβλημα με σενα; εσυ πετάχτηκες και ειχες υφακι. Παλι τα ιδια θα λεμε; και φιλε μου δε γκρινιαζω σου ξανα λεω.. Απλα το ανεφερα οτι δεν εχω λαβει μια απαντηση. Δε προσωποποιησα καποιον θες να το καταλαβεις αυτο ή οχι;

2ον. Σου απαντησα αν το εχω σκεφτει, εσυ αναρωτιεσαι μηπως οτι εχω δωσει στο παρελθον απάντηση για το τζαμακι πχ. και δε σχολιαστηκε από κανέναν, και επίσης εχω ρωτησει παλι κατι αλλο και δεν εχω λαβει απαντηση. Αλλα προφανως οχι δε το εχεις σκεφτει και θεωρήσει πιο ευκολο να κρινεις και να ειρωνευτεις

3ον Παντως προτιμουσα τη σιωπη απο τη δικη σου συμπεριφορα. Εχετε τον omorfonio που μας τρολαρει εδω μεσα ολους και εσυ μιλας οπως να ναι λες και εγω μιλησα για σενα συγκεκριμενα.

Παλι ειρωνευεσαι γιατι προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι για να φτανω στο σημείο να ρωταω σημαινει οτι εχω ψαξει πρωτα. Θα μπορουσε να πει καποιος οτι δεν έχει αυτην την επιλογη ή δε ξερουμε καποια εφαρμογή για αυτο που ψαχνω. Μια απάντηση αρκούσε.. Εσυ ομως αντι να δωσεις απάντηση στην απορια μου προτιμησες να κρίνεις αυτο που εγραψα.

4ον Γιατι φιλε μου οπως καταλαβες προτου κανω μια ερωτηση εδω το ψαχνω πρωτα. Και εδω ανακυκλωνουμε τα ιδια θεματα που έχουν προαναφερθει. Και γιατι είμαι κάτοχος του κινητού μολις 1 μηνα. Οταν λοιπον θα έχω και το χρονο και τη λύση απαντω.

Σε καλυψα;

Αρκετα κουρασαμε τον κοσμο με τα προσωπικα μας ομως.

Παμε παρακάτω τώρα γιατι τρωγομαστε για μπούρδες.

Καλη συνεχεια

Διάβασέ ξανά το αρχικό μήνυμα σου, παραπονιέσαι που έχεις ρωτήσει 2 φορές και βλέπεις και μια ένταση όσο αφορά κάποιον με δύο λογαριασμούς και επίσης ότι έχουμε υπεραναλύσει την μπαταρία, (την ώρα που εγώ έχω κουβέντα με άλλον για την μπαταρία) και δεν σου απαντάει κανένας.

Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα, αν εσύ διέκρινες κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα δικό σου και όχι δικό μου! Εγώ απλά είπα το αυτονόητο όπως και πολλοί άλλοι εδώ ότι απλά και κανένας δεν θα ξέρει να απαντήσει. Τόσο απλά!

Στη συνέχεια δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που σε ρώτησα, κάτι που αποδεικνύει ότι φυσικά έχεις άδικο που απλά δεν το παραδέχεσαι . Αυτά που "απάντησες" είναι τελείως άσχετα από αυτά που σε ρώτησα.

Μπούρδες μπορεί να είναι για σένα, αλλά όχι και για τους άλλους. Για τους άλλους είναι απλοί κανόνες ενός ανοιχτού φόρουμ που οφείλεις να σέβεσαι εάν θες να είσαι μέλος του.

Και τέλος κατηγορείς εμένα για επιθετικότητα αλλά αν διαβάσεις τα μυνηματά σου εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να κάνει έναν πολιτισμένο διάλογο ρίχνοντας το στην επιθετικότητα αφού δεν μπορείς να υποστηρίξεις αλλιώς τα λεγόμενά σου.

Θα συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ. επίσης παρατήρησα την δραματική αύξηση στην αναγνώριση του θέματος μέσω AI. Πραγματικά δραματική βελτίωση σε μια ήδη πολύ καλή μηχανή.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Την 9 πως την βάλατε;

Παιδιά καλησπέρα ελπίζω να είμαι of topic μια ερώτηση θέλω έχει κανένας συνδέσει το προ μας με τα apple earpods ;Έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αποσυνδεσεις η κάτι αλλο;ευχαριστω

Διάβασέ ξανά το αρχικό μήνυμα σου, παραπονιέσαι που έχεις ρωτήσει 2 φορές και βλέπεις και μια ένταση όσο αφορά κάποιον με δύο λογαριασμούς και επίσης ότι έχουμε υπεραναλύσει την μπαταρία, (την ώρα που εγώ έχω κουβέντα με άλλον για την μπαταρία) και δεν σου απαντάει κανένας.

Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα, αν εσύ διέκρινες κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα δικό σου και όχι δικό μου! Εγώ απλά είπα το αυτονόητο όπως και πολλοί άλλοι εδώ ότι απλά και κανένας δεν θα ξέρει να απαντήσει. Τόσο απλά!

Στη συνέχεια δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που σε ρώτησα, κάτι που αποδεικνύει ότι φυσικά έχεις άδικο που απλά δεν το παραδέχεσαι . Αυτά που "απάντησες" είναι τελείως άσχετα από αυτά που σε ρώτησα.

Μπούρδες μπορεί να είναι για σένα, αλλά όχι και για τους άλλους. Για τους άλλους είναι απλοί κανόνες ενός ανοιχτού φόρουμ που οφείλεις να σέβεσαι εάν θες να είσαι μέλος του.

Και τέλος κατηγορείς εμένα για επιθετικότητα αλλά αν διαβάσεις τα μυνηματά σου εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να κάνει έναν πολιτισμένο διάλογο ρίχνοντας το στην επιθετικότητα αφού δεν μπορείς να υποστηρίξεις αλλιώς τα λεγόμενά σου.

Μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που δεν διακρινεις τις απαντησεις μου στις ερωτησεις σου. Το ΤΙΠΟΤΑ που το βλεπεις ακριβως;;;

Το θεωρω μπουρδα γιατι δε βοηθαει κανεναν αυτη η κουβεντα. Σου ξανα λεω λοιπόν μου τη λες εμενα που επεμενα σε μια ερωτηση για το κινητό μας; και σε ξαναρωταω το τι δε καταλαβαίνεις ειναι ηρεμη απαντηση;;;

Ειρωνεία ειναι οταν μου λες δεν ειμαστε σε καφε και το Service της Huwaei.

Αρκετά ασχοληθηκαμε οπως προανέφερα αν κρίνεις οτι εχει συνεχεια το θεμα καλη συνεχεια λοιπον..

Μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που δεν διακρινεις τις απαντησεις μου στις ερωτησεις σου. Το ΤΙΠΟΤΑ που το βλεπεις ακριβως;;;

Το θεωρω μπουρδα γιατι δε βοηθαει κανεναν αυτη η κουβεντα. Σου ξανα λεω λοιπόν μου τη λες εμενα που επεμενα σε μια ερωτηση για το κινητό μας; και σε ξαναρωταω το τι δε καταλαβαίνεις ειναι ηρεμη απαντηση;;;

Ειρωνεία ειναι οταν μου λες δεν ειμαστε σε καφε και το Service της Huwaei.

Αρκετά ασχοληθηκαμε οπως προανέφερα αν κρίνεις οτι εχει συνεχεια το θεμα καλη συνεχεια λοιπον..

Δεν μου απάντησες τίποτα.

Δεν είναι ειρωνεία ότι δεν είμαστε το service της Huawei αφού θες να μας επιβάλεις να σου απαντήσουμε σε κάτι που δεν ξέρουμε και η αναφορά σε καφέ έγινε για να καταλάβεις ότι υπάρχουν ερωτήσεις στα φορουμς που μπορεί να μην απαντηθούν ποτέ κάτι που εσύ ίσως να έχεις συνηθίσει να μην γίνεται με την παρέα σου σε κάποιο καφέ.

Δεν είναι καθόλου ειρωνεία αλλά συμβουλή.

Όσο αφορά αυτό που μου προσάπτεις ως επιθετική συμπεριφορά από εμένα που λες ότι σου είπα το "τι δεν καταλαβαίνεις" και επιμένεις και ξαναρωτάς να σου απαντήσω αν είναι ήρεμη απάντηση, να σου πω λοιπόν ότι ΔΕΝ είναι ήρεμη απάντηση με μια διαφορά όμως..

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!!!!!

Ξεστραβώσου και διάβασε το ποιος λέει τι και μη μας πρήζεις με τις ιδιοτροπίες σου!!

Αμάν πια!

Καλησπέρα παιδιά τι παίζει με την μπαταρία μου;; χωρίς καθόλου games σήμερα αλλά με ανοιχτά δεδομένα WiFi 2emai περιήγηση φουλ ένα βίντεο 20λεπτο YouTube και κλήση Μαξ 1 ώρα κράτησε τόσο λίγο δεν είναι;; Και έχω εξοικονομηση και σκούρα χρώματα.. Ακούω γνωμες.. Ευχαριστώ

https://imgur.com/a/QClK3wK

Στις επιλογές για αναλύσεις των φωτογραφιών έχω τις ακόλουθες 4 επιλογές :

40 mp 4:3

10 mp 4:3

7. mp 18:9

7. mp 1:1

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Στις επιλογές για αναλύσεις των φωτογραφιών έχω τις ακόλουθες 4 επιλογές :

40 mp 4:3

10 mp 4:3

7. mp 18:9

7. mp 1:1

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

Όλα καλά. Έτσι είναι.

Την τριτη ξεκιναει η 9αρα?

24 του μήνα είπαν

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά τι παίζει με την μπαταρία μου;; χωρίς καθόλου games σήμερα αλλά με ανοιχτά δεδομένα WiFi 2emai περιήγηση φουλ ένα βίντεο 20λεπτο YouTube και κλήση Μαξ 1 ώρα κράτησε τόσο λίγο δεν είναι;; Και έχω εξοικονομηση και σκούρα χρώματα.. Ακούω γνωμες.. Ευχαριστώ

https://imgur.com/a/QClK3wK

Τόσο έχω περίπου και εγώ 5 με 6 ώρες, βγάλε τον Chrome και βάλε τον Samsung browser που έχει θέμα νυχτερινό αν θέλεις μήπως δεις διαφορά

Και κάτι ακόμη,η διάφανη θήκη της Spigen έχει καλύτερο κράτημα από ότι αυτή που είχε μέσα το τηλέφωνο? Επειδή έχω το μπλέ χρώμα δυσκολεύομαι πολύ στην επιλογή θήκης.Καποιος με μπλέ να προτείνει κάτι?

Και πάλι συγνώμη για το off topic στο νήμα και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Έχω την διάφανη της Spigen, μια χαρά κράτημα έχει, αν και γλιστράει ελάχιστα στο χέρι. Είχα την Neo Hybrid στο Sasmung S6 και ήταν σίγουρα πιο σταθερή. Αλλά από την διάφανη της Huawei σίγουρα καλύτερη.

--- Sony Xperia 5 II ---

• The title was changed to Huawei P20 Pro