achillesgk Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ακριβως τα ίδια λέω και εγώ και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου.. Ίδιο τζάμι έχω το αγόρασα την ίδια μέρα που το πήρα το κινητό από το πλαίσιοΈχει στις ρυθμίσεις καμία ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης? Πχ χρήση με γάντια κτλ? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Έχει στις ρυθμίσεις καμία ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης? Πχ χρήση με γάντια κτλ? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά με έσωσες.Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ρύθμιση, αλλά με αυτό το τζάμι φαίνεται ότι πρέπει να είναι κάπως πιο σκληρή η αφή χαχα Σε σώσαμε επειδή θα το αγόραζες το τζάμι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Έχει στις ρυθμίσεις καμία ρύθμιση για την ευαισθησία της οθόνης? Πχ χρήση με γάντια κτλ? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμισεις->Εξυπνη βοηθεια->Λειτουργια Glove Ενα σημαντικο tip για να μην περιμενετε να σας απαντησει καποιος ειναι: Στην αρχικη οθονη αν κανεις swipe προς τα κατω ανοιγει η αναζητηση κι εκει μπορεις να κανεις αναζητηση οτι θες ακομα και ρυθμισεις. π.χ. στη περιπτωση σου αν κανεις αναζητηση glove θα σου την βρει Δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ρύθμιση, αλλά με αυτό το τζάμι φαίνεται ότι πρέπει να είναι κάπως πιο σκληρή η αφή χαχα Σε σώσαμε επειδή θα το αγόραζες το τζάμι αυτό; Αν το τζαμακι ειναι fullscreen 5D/3D τοτε πιθανοτατα να εχει κολλα μονο στις ακρες κι ετσι αφηνει ενα κενο αερα αναμεσα στο τζαμι και την οθονη και αυτο επηρεαζει την αφη. Υπαρχουν ομως και τζαμακια 5D/3D που λενε full glue τα οποια εχουν κολλα παντου. Edited October 20, 2018 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σε σώσαμε επειδή θα το αγόραζες το τζάμι αυτό; Όχι με σώσανε γιατί με την λειτουργία glove είναι όχι τέλεια αλλά κάπως καλύτερα.Αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις ότι το τζάμι το πήρα μαζί με το τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το τζαμακι ειναι fullscreen 5D/3D τοτε πιθανοτατα να εχει κολλα μονο στις ακρες κι ετσι αφηνει ενα κενο αερα αναμεσα στο τζαμι και την οθονη και αυτο επηρεαζει την αφη. Υπαρχουν ομως και τζαμακια 5D/3D που λενε full glue τα οποια εχουν κολλα παντου. Papadarxon είναι 3d το τζάμι και δεν γράφει full glue φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Δυστυχώς το πετάει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ, πολύ αργά... Παρήγγειλα την 3D και ειναι καθόδον... Η Nillkin TPU 0,6mm που ειχες ποσταρει σε προηγουμενο μηνυμα δουλευει με το 3D τζαμάκι μηπως; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Papadarxon είναι 3d το τζάμι και δεν γράφει full glue φίλε μου. Τοτε λογικα θα εχεις και το halo effect αλλα για σιγουρια επειδη πολλοι κανουν το λαθος εβγαλες το εργοστασιακο φιλμακι σωστα; το λεω γιατι πολλοι περνανε το τζαμακι πανω απο τα εργοστασιακα φιλαμακια/ζελατινες ακομα και πανω απο αλλα τζαμακια και μετα παραπονιουνται οτι δεν πιανει το touch. Με μια γρηγορη αναζητηση σας βαζω 2 τζαμακια που διαφερουν λιγο στο σημειο που ειναι οι καμερες. Το ενα εχει τρυπες ενω το αλλο εχει ενα μεγαλο οβαλ κοψιμο. Οι τιμες τους ειναι πολυ χαμηλες και δεν χανετε τιποτα να τα δοκιμασετε. https://www.skroutz.gr/s/15003770/Tempered-Glass-Screen-Protector-%CE%A0%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%9A%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Huawei-P20-Pro-black-glue-on-all-glass.html https://www.skroutz.gr/s/15038295/FULL-TEMPERED-GLASS-HUAWEI-P20-PRO-BLACK-FULL-COVER-FULL-GLUE.html Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Ωχ, πολύ αργά... Παρήγγειλα την 3D και ειναι καθόδον... Η Nillkin TPU 0,6mm που ειχες ποσταρει σε προηγουμενο μηνυμα δουλευει με το 3D τζαμάκι μηπως;Το τζαμάκι είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Επειδή όμως φτάνει μέχρι την άκρη δεν κάνει με θήκες που αγκαλιάζουν το κινητό. Με αυτή το δουλεύω τώρα. https://www.skroutz.gr/s/14695308/Huawei-Car-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Huawei-P20-Pro.html?keyphrase=huawei+p20+pro+car Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 20, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Από ότι διαβάζω σχετικά με τις φωτογραφίες επειδή δεν το έχω και πολύ και ότι βγάζω συνήθως το τραβάω στο αυτόματο, να έχω τα megapixels στο 40 ή στο 10; Edited October 20, 2018 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Από ότι διαβάζω σχετικά με τις φωτογραφίες επειδή δεν το έχω και πολύ και ότι βγάζω συνήθως το τραβάω στο αυτόματο, να έχω τα megapixels στο 40 ή στο 10; Μετά από αναζήτηση σε διάφορα φορουμ κατέληξα στα εξής: - 10mpx - AI κλειστό (στην τελευτία αναβάθμιση η Huawei απόφασισε να το έχει εξορισμού κλειστό) - Λειτουργία Pro και τράβα φωτό με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις (όσο απίστευτο και αν ακούγεται οι προτεινόμενες ρυθμίσεις στο PRO είναι διαφορετικές από τις ρυθμίσεις στο αυτόματο - επιλογή photo- - δοκίμασε να παίξεις με το standard/ smooth/ vivid option (συνήθως το vivid παραείναι για τα γούστα μου αλλά εξαρτάται από τη σκηνή) - μην πας πολύ πάνω από το 3x. Πολύς κόκκος. - το night shot είναι φοβερό αλλά χρειάζεσαι τρίποδα (το έχει καταφέρει κανείς με το χέρι; ) καλές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Μετά από αναζήτηση σε διάφορα φορουμ κατέληξα στα εξής: - 10mpx - AI κλειστό (στην τελευτία αναβάθμιση η Huawei απόφασισε να το έχει εξορισμού κλειστό) - Λειτουργία Pro και τράβα φωτό με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις (όσο απίστευτο και αν ακούγεται οι προτεινόμενες ρυθμίσεις στο PRO είναι διαφορετικές από τις ρυθμίσεις στο αυτόματο - επιλογή photo- - δοκίμασε να παίξεις με το standard/ smooth/ vivid option (συνήθως το vivid παραείναι για τα γούστα μου αλλά εξαρτάται από τη σκηνή) - μην πας πολύ πάνω από το 3x. Πολύς κόκκος. - το night shot είναι φοβερό αλλά χρειάζεσαι τρίποδα (το έχει καταφέρει κανείς με το χέρι; ) καλές φωτογραφίες Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα 40 τι τα έχει στο μενού εφόσον είναι χειρότερα από τα 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ξέρει κανείς αν μπορώ όταν κλειδώνει το τηλέφωνο να εμφανίζεται η ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ξέρει κανείς αν μπορώ όταν κλειδώνει το τηλέφωνο να εμφανίζεται η ώρα? Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Παντα να προβαλλονται πληροφοριες->Ενεργοποιηση τωρα Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Μετά από αναζήτηση σε διάφορα φορουμ κατέληξα στα εξής: - 10mpx - AI κλειστό (στην τελευτία αναβάθμιση η Huawei απόφασισε να το έχει εξορισμού κλειστό) - Λειτουργία Pro και τράβα φωτό με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις (όσο απίστευτο και αν ακούγεται οι προτεινόμενες ρυθμίσεις στο PRO είναι διαφορετικές από τις ρυθμίσεις στο αυτόματο - επιλογή photo- - δοκίμασε να παίξεις με το standard/ smooth/ vivid option (συνήθως το vivid παραείναι για τα γούστα μου αλλά εξαρτάται από τη σκηνή) - μην πας πολύ πάνω από το 3x. Πολύς κόκκος. - το night shot είναι φοβερό αλλά χρειάζεσαι τρίποδα (το έχει καταφέρει κανείς με το χέρι; ) καλές φωτογραφίες Έχω ξαναγράψει ότι δεν είναι απόλυτα αυτά και πως σε καποιες περιπτωσεις το ΑΙ θα δωσει εξαιρετικο αποτελεσμα. Στο Pro, εαν δεν εχεις καλη γνωση των παραμετρων 9/10 θα παρεις χειροτερη φωτο απο το Auto, δοκιμάστε το και συγκρινετε τα αποτελεσματα. Πανω απο 3x εννοείται δεν πας γιατι αχρηστευεις το μεγαλυτερο ατου της συσκευης, το οπτικό που σταματαει στα 3x και δεν εχει καθολου παραμόρφωση. Το δυνατό σημειο του night mode ειναι ακριβώς οτι δεν χρειαζεσαι τρίποδα αλλά ενα υποτυπωδώς σταθερό χέρι! Παρά το γεγονός ότι εχει έκθεση 4", δεν θολώνει όπως θα θόλωνε μια φώτο στο Pro mode με χειροκίνητη έκθεση ρυθμισμενη στα 4". Κάνει τα μαγικά του ο αλγόριθμος προφανώς. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα 40 τι τα έχει στο μενού εφόσον είναι χειρότερα από τα 10; Τα μπερδεύεις κάπου. Την ανάλυση, τη λεπτομέρεια και το ανεπεξέργαστο αποτέλεσμα των 40 δεν τα έχεις με τα 10. Τα 10 σου δίνουν μικρότερου μεγέθους φώτο και με ελαφρύ processing, το οποίο ομως για την πλειοψηφεία των "απλών" φωτογραφιών όλων εμάς των μη επαγγελματιών είναι αρκετό και καταλήγει σε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, γι'αυτό το προτείνουμε οι περισσότεροι. Για κάποιον που θέλει ομως πιο "γνήσια" αποτύπωση τα 40 είναι προτιμότερη επιλογή. Το τηλέφωνο απλά σου δίνει επιλογές. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Παντα να προβαλλονται πληροφοριες->Ενεργοποιηση τωρα Papadarxon πραγματικά είσαι ο μέντορας μου τέλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Papadarxon πραγματικά είσαι ο μέντορας μου τέλος!! Φιλε ειμαστε εδω να βοηθαμε οσο μπορουμε και οταν μπορουμε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Φιλε ειμαστε εδω να βοηθαμε οσο μπορουμε και οταν μπορουμε. Μήπως έχεις κάτι και για τα camera uploads του Dropbox που κοιμούνται και δεν συγχρονίζουν με το που τραβας φωτο αλλά πρέπει να μπεις εσυ στο Dropbox και να κανεις refresh για να αρχισουν να ανεβαζουν; :p Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Μήπως έχεις κάτι και για τα camera uploads του Dropbox που κοιμούνται και δεν συγχρονίζουν με το που τραβας φωτο αλλά πρέπει να μπεις εσυ στο Dropbox και να κανεις refresh για να αρχισουν να ανεβαζουν; :p Δυστυχως οχι, γι'αυτο ειπα οποτε μπορουμε. Εμενα παντος με νευριαζει που το Google Photos παρολο που εχω ανενεργο το αυτοματο backup μου ανεβαζει τις φωτογραφιες της καμερας ωρες ωρες. Λογικα το dropbox θα εχει καποια ρυθμιση αλλιως δοκιμασε να το βαλεις στην παραβλεψη βελτιστοποιησεων και στην εκκινηση στο χειροκινητο με τις 3 επιλογες ενεργες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Δυστυχως οχι, γι'αυτο ειπα οποτε μπορουμε. Εμενα παντος με νευριαζει που το Google Photos παρολο που εχω ανενεργο το αυτοματο backup μου ανεβαζει τις φωτογραφιες της καμερας ωρες ωρες. Λογικα το dropbox θα εχει καποια ρυθμιση αλλιως δοκιμασε να το βαλεις στην παραβλεψη βελτιστοποιησεων και στην εκκινηση στο χειροκινητο με τις 3 επιλογες ενεργες. Τελικά ίσως και να μπορείς! Δοκίμασα αυτό που είπες, με την παραβλεψη και την χειροκινητη εκκινηση και μοιαζει να δουλεύει σωστά πλεόν. Ειδικά η περιπτωση που τραβας φωτο σε εξωτερικο χωρο και συνδεση 4G που ειναι ρυθμισμενο να μην ανεβαζει αυτοματα, και μετα συνδεεσαι σε wifi ειναι που ξεχναγε να ξυπνησει και να ανεβασει και με μια δοκιμη που εκανα μολις δουλεψε σωστα, για να το παρακολουθησω λιγες μερες. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα περιμένοντας το mate αλλά μετά την απογοητευτική τιμή του σκέφτομαι το προ μια ερώτηση έχει λειτουργία σαν το always on? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα περιμένοντας το mate αλλά μετά την απογοητευτική τιμή του σκέφτομαι το προ μια ερώτηση έχει λειτουργία σαν το always on?Λειτουργία always on έχει απλά είναι πολύ απλή και δείχνει μόνο ώρα, μπαταρία και ειδοποίησεις από μήνυμα ή τηλέφωνο.. 3rd party apps δεν υποστηρίζει.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Παιδιά καλησπέρα περιμένοντας το mate αλλά μετά την απογοητευτική τιμή του σκέφτομαι το προ μια ερώτηση έχει λειτουργία σαν το always on? Ναι φίλε μου. Έχει η οποία αν θες απενεργοποιειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τέλεια Ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντηση σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ας μου θυμισει καποιος , καποιο site στο οποιο βαζοντας το ιμει να δω τα στοιχεια του τηλεφωνου... Νομιζω οτι κατι ειχε αναφερει καποιος εδω αλλα πιο παλια.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ας μου θυμισει καποιος , καποιο site στο οποιο βαζοντας το ιμει να δω τα στοιχεια του τηλεφωνου... Νομιζω οτι κατι ειχε αναφερει καποιος εδω αλλα πιο παλια..Αν εννοείς την εγγύηση μπορείς να την δεις εδώ https://consumer.huawei.com/uk/support/warranty-query/ Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts