nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Point and shoot είναι οι ημερήσιες. Το ότι το κινητό "δεν κάνει για point and shoot" καταστάσεις είναι από τις πιο χαζές δικαιολογίες που έχω διαβάσει. Κινητό είναι, αυτή την ευκολία προσφέρει, της γρήγορης λήψης. Λοιπόν και για να τελειώνουμε, το νήμα υπάρχει για να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Όταν αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο δε βλέπω γιατί πρέπει να δημιουργούμε θέμα. Βάλθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του p20 να πουλήσουμε τα κινητά μας επειδή δε μας καλύπτει η κάμερα. Με καλύπτει στα υπόλοιπα οπότε εγώ θα το ζυγίσω και πράξω ανάλογα. Ανεβάζω σε λίγο συγκριτικό με U11. Όχι για να αποδείξω την ανωτερότητα του ενός απ τα 2, αλλά για να κουβεντιασουμε τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eγώ δεν είπα ποτέ ότι το τηλέφωνο δεν είναι για point 'n shot. Γιατί μου το λες; Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Πες τα εκεί που στα είπαν. Για μένα είναι ακριβώς το αντίθετο χρησιμοποιώντας μάλιστα τη ρύθμιση instant shot πατώντας 2 φορές το Volume- button Εγώ σου απάντησα για κάτι που έχεις κάνει λάθος αλλά εσύ το προσπερνάς. Απαντάς άσχετα με τον διάλογο που ξεκινήσαμε εμείς οι δύο όταν μου είπες ότι σε απογοήτευσε η κάμερα βγάζοντας φωτό το βράδυ σε τρίποδα και ήταν θολή ενώ την ίδια την έβγαλες με το U11 τέλεια! Στη βραδινή φωτογραφία βάζεις ρυθμίσεις χωρίς να ξέρεις τι είναι και τι κάνουν αλλά για σένα προφανώς φταίει η κάμερα. Οκ, πάσο, δικαίωμά σου. Ο καθένας καταλαβαίνει. Όσο για το συγκριτικό που λες να κάνεις, εγώ μπορώ να σου κάνω συγκριτικό με μια DSLR και να το κάνω να φαίνεται χάλια μπροστά στο P20 pro. Δεν αποδεικνύει τίποτα ένα τέτοιο τεστ αν δεν είσαι αντικειμενικός και δεν μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι. (ανάμεσα σε αυτά τα δύο τηλ και στον τομέα φωτογραφία) Όλοι λένε ότι αυτό το τηλ είναι κορυφαίο στην κάμερα. Είναι κάποιοι βέβαια που δεν το πιστεύουν αλλά παραδέχονται ότι στο manual κάνει παπάδες. Εσύ λες ότι και εκεί είναι χάλια, σε απογοητεύει. Εγώ τι να σου πω για αυτό παραπάνω από το ότι σου έχω εξηγήσει επανειλημμένα το λάθος σου. Eπίσης να ανεβάζεις τις φωτό μέσα από κάποιο image host site ώστε να μπορούμε να τι βλέπουμε σε πλήρη ανάλυση και επίσης να βλέπουμε και το Exif info για του λόγου σου το αληθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ρε παιδια μην τον κρινεται τον στελιο(Finn) χωρις να τον ξερετε...Χθες μιλήσαμε προσωπικα και μου εδειξε συγκριτικο απο U11 vs p20 pro χωρις ΑΙ σε ημερισιες. Τo p20 pro απλως κερδιζε στα σημεια(καλυτερη λεπτομερεια,χρωματα.κτλ).Μιλαμε για μικρες διαφορες ομως που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να πας μονο και μονο για την καμερα στην συσκευη. Τωρα οσον αφορα το απειρο focus οντως δουλευει διαφορετικα απο οτι στο u11. Απλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο και πιστευω να μεινει ικανοποιημενος γιατι σαν συνολο το p20 pro ειναι πολυ ανωτερο. Επισης ριξτε μια ματια στον λογαριασμο του στον flickr να δειτε τι φωτος εχει ανεβασει και μετα τα λεμε... Δεν ειναι ασχετος το παιδι... Αυτα απο μενα. Την καλημερα μου! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ρε παιδια μην τον κρινεται τον στελιο(Finn) χωρις να τον ξερετε...Χθες μιλήσαμε προσωπικα και μου εδειξε συγκριτικο απο U11 vs p20 pro χωρις ΑΙ σε ημερισιες. Τo p20 pro απλως κερδιζε στα σημεια(καλυτερη λεπτομερεια,χρωματα.κτλ).Μιλαμε για μικρες διαφορες ομως που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να πας μονο και μονο για την καμερα στην συσκευη. Τωρα οσον αφορα το απειρο focus οντως δουλευει διαφορετικα απο οτι στο u11. Απλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο και πιστευω να μεινει ικανοποιημενος γιατι σαν συνολο το p20 pro ειναι πολυ ανωτερο. Επισης ριξτε μια ματια στον λογαριασμο του στον flickr να δειτε τι φωτος εχει ανεβασει και μετα τα λεμε... Δεν ειναι ασχετος το παιδι... Αυτα απο μενα. Την καλημερα μου! :) Φίλε Γιάννη (υποθέτω ότι έτσι σε λένε) όσο αφορά εμένα και ότι του έχω πει είναι όλα αληθή. Έχει κάνει λάθος σε ρυθμίσεις. Το άπειρο είναι παντού άπειρο, δεν αλλάζει αυτό. Δεν δέχομαι ότι με ρύθμιση φόκους στο άπειρο το U11 έβγαλε τη φωτό με τη ροδιά εστιασμένη!! Απλά δεν γίνεται! Από εκεί και πέρα υποθέτω ότι συνεχίζει απλά να στηρίζει κάτι που είπε στην αρχή άσχετα και αν αυτό δεν είναι και σωστό. Για να το κλείσουμε, δεν γίνεται το U11 να είναι καλύτερο στο manual και το βράδυ από το P20 pro. Αυτά είναι που καθιέρωσαν το P20 pro κορυφαίο! Απλά δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Για να το κλείσουμε, δεν γίνεται το U11 να είναι καλύτερο στο manual και το βράδυ από το P20 pro. Αυτά είναι που καθιέρωσαν το P20 pro κορυφαίο! Απλά δεν γίνεται! μην λες πολύ μεγάλα λόγια... πάρε το U11 και κανε δοκιμη και θα καταλάβεις...!!! ποτε το P20 προ δεν τα κατάφερνε στο infinity...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 τέτοιο lag σε UI δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. πραγματικα από το messenger μέχρι το instagram ολα κολάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) ........... Τωρα οσον αφορα το απειρο focus οντως δουλευει διαφορετικα απο οτι στο u11. Απλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο και πιστευω να μεινει ικανοποιημενος γιατι σαν συνολο το p20 pro ειναι πολυ ανωτερο. Επισης ριξτε μια ματια στον λογαριασμο του στον flickr να δειτε τι φωτος εχει ανεβασει και μετα τα λεμε... Δεν ειναι ασχετος το παιδι... Αυτα απο μενα. Την καλημερα μου! :) μην λες πολύ μεγάλα λόγια... πάρε το U11 και κανε δοκιμη και θα καταλάβεις...!!! ποτε το P20 προ δεν τα κατάφερνε στο infinity...... Αυτά λέω ο κακομοίρης αλλά έγινα χαζός στο τέλος! Τες πα, ας κάνει ότι νομίζει ο φίλος μας. Και δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει τι φωτογραφίες έχει τραβήξει και το πόσο καλός φωτογράφος είναι (ή δεν είναι). Καλός χαρακτήρας πάντως, δεν είναι! Edited September 24, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Φίλε Γιάννη (υποθέτω ότι έτσι σε λένε) όσο αφορά εμένα και ότι του έχω πει είναι όλα αληθή. Έχει κάνει λάθος σε ρυθμίσεις. Το άπειρο είναι παντού άπειρο, δεν αλλάζει αυτό. Δεν δέχομαι ότι με ρύθμιση φόκους στο άπειρο το U11 έβγαλε τη φωτό με τη ροδιά εστιασμένη!! Απλά δεν γίνεται! Από εκεί και πέρα υποθέτω ότι συνεχίζει απλά να στηρίζει κάτι που είπε στην αρχή άσχετα και αν αυτό δεν είναι και σωστό. Για να το κλείσουμε, δεν γίνεται το U11 να είναι καλύτερο στο manual και το βράδυ από το P20 pro. Αυτά είναι που καθιέρωσαν το P20 pro κορυφαίο! Απλά δεν γίνεται! Δεν θέλω να βγάλω τη ροδιά εστιασμένη. Τον ουρανό θέλω να βγάλω. Το ποστάρω και στο αντιστοιχο θέμα αλλά μπορεί να δει το συγκριτικό κι εδώ όποιος θέλει. https://www.flickr.com/photos/87935378@N03/albums/72157701422755424 Εν τέλει χωρίς ΑΙ και βλέποντας τις φωτογραφίες στον υπολογιστή το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλύτερο και πλέον πιστεύω ότι και το amoled panel του φταίει για την υπέρμετρη ζωηράδα στα χρώματα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Δεν θέλω να βγάλω τη ροδιά εστιασμένη. Τον ουρανό θέλω να βγάλω. Το ποστάρω και στο αντιστοιχο θέμα αλλά μπορεί να δει το συγκριτικό κι εδώ όποιος θέλει. https://www.flickr.com/photos/87935378@N03/albums/72157701422755424 Εν τέλει χωρίς ΑΙ και βλέποντας τις φωτογραφίες στον υπολογιστή το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλύτερο και πλέον πιστεύω ότι και το amoled panel του φταίει για την υπέρμετρη ζωηράδα στα χρώματα. Ο ουρανός που θες να βγάλεις έχει βγει μια χαρά. Που το είδες εσύ το θολό; Είναι ένα ωραίο μαύρο κομμάτι που περιλαμβάνει περίπου το 8-10% του καρέ σου. Αν κάτι σε αυτό δεν σου αρέσει, η κάμερα είναι η τελευταία που θα πρέπει να κατηγορήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Παιδια καλησπερα επειδη παρακολουθω το θεμα και βλεπω υπαρχουν ατομα που κατεχουν,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση-προβλημα που εχω με τη καμερα του P20 Pro.Λοιπον φωτογραφιζω ενα αγαλματιδιο μεταλικο απο κοντα περιπου 15 εκατοστα,κανει focus εστιαζει,και τραβω την φωτο.Τι γινετε τωρα..Στη μεση η λεπτομερεια του αγαλματιδιου ειναι τελεια,αλλα οσο καταιβαινει προς τα ποδια η ανεβαινοντας προς το κεφαλι θολωνει.Δειχνει να ζουμαρει,εστιαζει μονο στο κεντρο και οχι σε ολο το αντικειμενο (στην οθονη της καμερας πριν κανω τη ληψη ολα νορμαλ δεν εχει θολωμα).Δοκιμασα και διαφορες αλλες ρυθμισεις αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα.Πως γινετε να ειναι ολο νεταρισμενο το θεμα και οχι να κανει focus μονο στα κεντρικα σημεια?Κανω εγω κατι λαθος?Ελπιζω να εδωσα να γινει καταννοητο τι θελω να πω.Ευχαριστω. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) Παιδια καλησπερα επειδη παρακολουθω το θεμα και βλεπω υπαρχουν ατομα που κατεχουν,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση-προβλημα που εχω με τη καμερα του P20 Pro.Λοιπον φωτογραφιζω ενα αγαλματιδιο μεταλικο απο κοντα περιπου 15 εκατοστα,κανει focus εστιαζει,και τραβω την φωτο.Τι γινετε τωρα..Στη μεση η λεπτομερεια του αγαλματιδιου ειναι τελεια,αλλα οσο καταιβαινει προς τα ποδια η ανεβαινοντας προς το κεφαλι θολωνει.Δειχνει να ζουμαρει,εστιαζει μονο στο κεντρο και οχι σε ολο το αντικειμενο (στην οθονη της καμερας πριν κανω τη ληψη ολα νορμαλ δεν εχει θολωμα).Δοκιμασα και διαφορες αλλες ρυθμισεις αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα.Πως γινετε να ειναι ολο νεταρισμενο το θεμα και οχι να κανει focus μονο στα κεντρικα σημεια?Κανω εγω κατι λαθος?Ελπιζω να εδωσα να γινει καταννοητο τι θελω να πω.Ευχαριστω. Στη φωτογραφία υπάρχει κάτι που λέγεται βάθος πεδίου. Όταν ο φακός της μηχανής εστιάζει σε κάποιο αντικείμενο υπάρχει μια συγκεκριμένη απόσταση μπροστά και πίσω από αυτό το αντικείμενο που ότι βρίσκεται εκεί είναι εστιασμένο. Αυτό είναι το βάθος πεδίου. Το βάθος πεδίου λοιπόν εξαρτάται από κάποιους παράγοντες και δεν είναι πάντα το ίδιο. Μπορεί να κυμαίνεται από ένα λιγότερο από ένα εκατοστό μέχρι και πολύ πάνω από μερικά μέτρα. Ο πρώτος βασικός παράγοντας είναι το διάφραγμα του φακού. Όσο πιο μεγάλο διάφραγμα (όσο πιο μεγάλο διάφραγμα έχει ένας φακός, τόσο πιο μικρό είναι το νούμερό του. Δηλαδή 1,8 είναι μεγαλύτερο από το 2,8) τόσο πιο μικρό το εστιακό βάθος ενός φακού. Τα κινητά έχουν μεγάλα διαφράγματα άρα μικρότερο βάθος πεδίου. Ο δεύτερος παράγοντας είναι το εστιακό μήκος του φακού. Όσο πιο ευρυγώνιος είναι ο φακός τόσο πιο μεγάλο εστιακό βάθος έχει. Τρίτον είναι η απόσταση από το αντικείμενο που φωτογραφίζουμε. Όσο πιο κοντά πάμε τόσο πιο μικρότερο βάθος πεδίου έχουμε. Όπως εσύ τώρα. Προσπάθησες να κάνεις μία macro φωτογράφηση με αποτέλεσμα πολύ μικρό βάθος πεδίου και για αυτό δεν είναι αστιασμένο ολόκληρο το άγαλμα που φωτογραφίζεις. Σημαντικός επίσης παράγοντας είναι και το μέγεθος του φακού, Στα κινητά που είναι πολύ μικρός (σε σχέση πχ με DSLR) έχεις πολύ μαγάλο βάθος πεδίου και σπάνια θα έρθεις αντιμέτωπος με αυτό το "φαινόμενο". Για να καταλάβεις καλύτερα όταν πχ τραβάς ένα πρόσωπο (με μεγάλη μηχανή) και πίσω το φόντο είναι θολό είναι για αυτόν το λόγο. Στα κινητά έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία αυτό το "φαινόμενο" που επιτυχανουν με ψεύτικους τρόπυς και να δείξουν ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα που το ονομάζουν bokeh effect. Aυτό δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις αφού ο μόνος τρόπος θα ήταν να μικρύνεις το διάφραγμα ώστε να έχεις μεγαλύτερο βάθος πεδίου. Οι επαγγελματίες που θέλουν να φωτογραφίσουν πχ σε στούντιο κάποιο αντικείμενο χρησιμοποιούν διαφράγματα 11, 16, ή και 22 ότι έχει ο φακός τους διαθέσιμος και βέβαια ανάλογα και το φωτισμό που έχουν γιατί μικραίνοντας το διάφραγμα μειώνεται και το φως που περνάει στο αισθητήρα άρα θα χρειάζεται δυνατότερο φως ή μεγαλύτερη ταχύτητα (να μείνει δηλαδή το κλείστρο πιο πολύ ώρα ανοιχτό, ώστε να περάσει πιο πολύ φως) Εσύ δεν το βλέπεις ή μάλλον δεν το προσέχεις γιατί και εκεί υπάρχει αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό, πριν τραβήξεις την φωτό γιατί απλά αυτό που βλέπεις είναι ένα preview πολύ μικρής ανάλυσης σε σχέση με την κανονική φωτογραφία. Edited September 24, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Nikstar, έχεις βρει που είναι καλύτερο να τραβάμε φωτογραφίες στο κινητό, με 40 ή με 10? Γενικά λένε όλοι με 10 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει η επιλογή με 40... Θέλω να πω στο συγκριτικό του Finn του εγραψαν ότι οι φωτός του huawei φαίνονται να είναι χαμηλής ανάλυσης πράγμα περίεργο για το κινητό, αλλά αφού τις τράβηξε με 10 και όχι 40 λογικό δεν είναι να είναι έτσι? Από τότε που το πήρα πάντως δεν έχω καταλήξει ή βρει κάτι αξιόπιστο που να λέει που είναι καλύτερο. Θα θελα τη γνώμη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Nikstar, έχεις βρει που είναι καλύτερο να τραβάμε φωτογραφίες στο κινητό, με 40 ή με 10? Γενικά λένε όλοι με 10 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει η επιλογή με 40... Θέλω να πω στο συγκριτικό του Finn του εγραψαν ότι οι φωτός του huawei φαίνονται να είναι χαμηλής ανάλυσης πράγμα περίεργο για το κινητό, αλλά αφού τις τράβηξε με 10 και όχι 40 λογικό δεν είναι να είναι έτσι? Από τότε που το πήρα πάντως δεν έχω καταλήξει ή βρει κάτι αξιόπιστο που να λέει που είναι καλύτερο. Θα θελα τη γνώμη σουΤο optimization έχει γίνει για τα 10mp διότι εκεί συνεργάζονται και οι 3 φακοί. Στα 40 τραβάς μόνο για raw και επεξεργασία. Στο ζουμ χάνει το p20 pro διότι είναι στα 10 mp ενώ του u11 στα 12. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Το optimization έχει γίνει για τα 10mp διότι εκεί συνεργάζονται και οι 3 φακοί. Στα 40 τραβάς μόνο για raw και επεξεργασία. Στο ζουμ χάνει το p20 pro διότι είναι στα 10 mp ενώ του u11 στα 12. Mate the 10 pro be with you Μάλιστα ευχαριστώ, βέβαια θα μπορούσαν να το κάνουν σε μεγαλύτερη ανάλυση αυτό το optimization αλλά οκ έχουμε και άλλα μοντέλα χάχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Point and shoot είναι οι ημερήσιες. Το ότι το κινητό "δεν κάνει για point and shoot" καταστάσεις είναι από τις πιο χαζές δικαιολογίες που έχω διαβάσει. Κινητό είναι, αυτή την ευκολία προσφέρει, της γρήγορης λήψης. Λοιπόν και για να τελειώνουμε, το νήμα υπάρχει για να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Όταν αυτό γίνεται με κόσμιο τρόπο δε βλέπω γιατί πρέπει να δημιουργούμε θέμα. Βάλθηκαν όλοι οι υπέρμαχοι του p20 να πουλήσουμε τα κινητά μας επειδή δε μας καλύπτει η κάμερα. Με καλύπτει στα υπόλοιπα οπότε εγώ θα το ζυγίσω και πράξω ανάλογα. Ανεβάζω σε λίγο συγκριτικό με U11. Όχι για να αποδείξω την ανωτερότητα του ενός απ τα 2, αλλά για να κουβεντιασουμε τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk finn...δεν προκειται να βρεις το δικιο σου εδω περα. Εχω δει απειρες φωτο απο την καμερα του p20 pro... ...Οι φωτογραφιες ειναι καλες για facebook και Instagram...Μεχρι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) Nikstar, έχεις βρει που είναι καλύτερο να τραβάμε φωτογραφίες στο κινητό, με 40 ή με 10? Γενικά λένε όλοι με 10 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει η επιλογή με 40... Θέλω να πω στο συγκριτικό του Finn του εγραψαν ότι οι φωτός του huawei φαίνονται να είναι χαμηλής ανάλυσης πράγμα περίεργο για το κινητό, αλλά αφού τις τράβηξε με 10 και όχι 40 λογικό δεν είναι να είναι έτσι? Από τότε που το πήρα πάντως δεν έχω καταλήξει ή βρει κάτι αξιόπιστο που να λέει που είναι καλύτερο. Θα θελα τη γνώμη σου Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Όταν τραβάς με 40mpx έχεις τα εξής υπέρ: περισσότερη πληροφορία στο αρχείο σου = καλύτερη φωτογραφία, αποθήκευση σε Raw format που μπορείς να επεξεργαστείς μια φωτό τόσο πολύ που μπορείς να αλλάξεις μέχρι και exposure και τα εξής κατά: μεγάλο μέγεθος (γεμίζει ο αποθηκευτικός σου χώρος) ίσως δύσκολα επεξεργάσιμο και χάνεις να έξτρα που σου προσφέρει η Hauwei σε αυτό το κινητό. Αυτά που χάνεις είναι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω τον συνδυασμό όλων των καμερών του P20pro αλλά και το ότι στα 10mpx ή Huawei έχει μια έξυπνη λειτουργία συνδυάζοντας τέσσερα πίξελ για την δημιουργία ενός. Έτσι δημιουργεί ένα μεγάλο πίξελ που έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερο θόρυβο στις low light φωτογραφήσεις αφού μπορεί να χρησιμοποιεί εξωπραγματικά μεγάλα ISO. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ στα 10mpx αυτό με βολεύει εμένα. Κάποιος άλλος που αρέσκεται σε Raw αρχεία τον βολεύουν τα 40 ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- finn...δεν προκειται να βρεις το δικιο σου εδω περα. Εχω δει απειρες φωτο απο την καμερα του p20 pro... ...Οι φωτογραφιες ειναι καλες για facebook και Instagram...Μεχρι εκει Nαι, εάν δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο.. Εσύ έχεις δει, όλοι οι άλλοι το ΕΧΟΥΝ. Έχει διαφορά ξέρεις.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ζουμ χάνει το p20 pro διότι είναι στα 10 mp ενώ του u11 στα 12. Εδώ τι εννοείς; ;Έχει ζουμ το U11. Kαι πόσο ζουμ? Το P20pro έχει οπτικό 3Χ και συνδυασμένη λειτουργία ζουμ 5Χ (lossless) στα 10mpx Edited September 24, 2018 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 @nikstar, Eυχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση! Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 @nikstar, Eυχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση! Anytime!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ρε παίδες πρόσφατα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο και παράλληλα μετακόμισα σε σημείο που η Cosmote δεν έχει σήμα , έβαλα και μια δεύτερη Vodafone και παρατήρησα ότι μέσα σε ένα βράδυ είχα χάσει 20% μπαταρία Δεν μπορώ να βγάλω πάνω από 5 έως 5,5 sot ενώ πριν έβγαζα και 8 με 9 Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει κάτι καλά η παίζει κάτι άλλο ? Δεν είχα ποτέ προβλήματα με το τηλέφωνο από day 1 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ρε παίδες πρόσφατα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο και παράλληλα μετακόμισα σε σημείο που η Cosmote δεν έχει σήμα , έβαλα και μια δεύτερη Vodafone και παρατήρησα ότι μέσα σε ένα βράδυ είχα χάσει 20% μπαταρία Δεν μπορώ να βγάλω πάνω από 5 έως 5,5 sot ενώ πριν έβγαζα και 8 με 9 Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτσει κάτι καλά η παίζει κάτι άλλο ? Δεν είχα ποτέ προβλήματα με το τηλέφωνο από day 1 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tσέκαρε στις ρυθμίσεις στην μπαταρία τι σου καταναλώνει την ενέργεια. Επίσης πάτα στην πρώτη ρύθμιση σε αυτό το μενού που έχει το ποσσοστό και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα σου δείχνει κάτω από το σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας μια γραμμή με χρώμα πράσινο κίτρινο πορτοκαλί κλπ. Αυτή η γραμμή δείχνει την ποιότητα σήματος που έχεις. Οτιδήποτε άλλο έτος από πράσινο σκούρο σημαίνει ότι δεν έχεις καλό σήμα και για αυτό και αυτή η απώλεια. Το τηλέφωνο καταναλώνει πολύ ενέργεια εάν δεν έχει καλό σήμα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 να ρωτησω στις εφαρμογες instagram viber στις ρυμισεις στα στοιχεια καταναλωσης μπαταριας το υψηλη καταναλωση ενεργειας το αφηνουμαι ως εχει ανοιχτο μπλε η καλυτερα κλειστο?? επισης το αυτοματη διαχειρηση καλυτερα κλειστο και τα 3 επομενα ανοιχτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 να ρωτησω στις εφαρμογες instagram viber στις ρυμισεις στα στοιχεια καταναλωσης μπαταριας το υψηλη καταναλωση ενεργειας το αφηνουμαι ως εχει ανοιχτο μπλε η καλυτερα κλειστο?? επισης το αυτοματη διαχειρηση καλυτερα κλειστο και τα 3 επομενα ανοιχτα?? Instagram δε χρησιμοποιώ αλλά το Viber είναι στο υψηλή κατανάλωση, όπως και όλες οι εφαρμογές. Δεν έχω αλλάξει κάτι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Tσέκαρε στις ρυθμίσεις στην μπαταρία τι σου καταναλώνει την ενέργεια. Επίσης πάτα στην πρώτη ρύθμιση σε αυτό το μενού που έχει το ποσσοστό και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα σου δείχνει κάτω από το σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας μια γραμμή με χρώμα πράσινο κίτρινο πορτοκαλί κλπ. Αυτή η γραμμή δείχνει την ποιότητα σήματος που έχεις. Οτιδήποτε άλλο έτος από πράσινο σκούρο σημαίνει ότι δεν έχεις καλό σήμα και για αυτό και αυτή η απώλεια. Το τηλέφωνο καταναλώνει πολύ ενέργεια εάν δεν έχει καλό σήμα κινητής.Όλο κίτρινο και κόκκινο είναι , δηλαδή η λίγο η καθόλου από ότι φαίνεται. Λες για αυτό να έχω τόσο drain ? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Όλο κίτρινο και κόκκινο είναι , δηλαδή η λίγο η καθόλου από ότι φαίνεται. Λες για αυτό να έχω τόσο drain ? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα! Αν έχεις και κόκκινο τότε λίγο σου κατανάλωσε. Στο κόκκινο ψάχνει συνέχει για δίκτυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Μπράβο μωρή Χαβάη κινέζαρα που κατάφερες να σφάζεται κόσμος στα φόρα!!! Θυμίζεις iphone. Περήφανος κάτοχος !!!! Κλάψτε u11, samsung και λοιποί, έτσι! ναι !!! η καλύτερη κάμερα σε όλα τα συγκριτικά τελικά είναι μάπα :rotfl::w00t::w00t: Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 να ρωτησω στις εφαρμογες instagram viber στις ρυμισεις στα στοιχεια καταναλωσης μπαταριας το υψηλη καταναλωση ενεργειας το αφηνουμαι ως εχει ανοιχτο μπλε η καλυτερα κλειστο?? επισης το αυτοματη διαχειρηση καλυτερα κλειστο και τα 3 επομενα ανοιχτα?? Για το Viber στην εκκινηση το βαζεις χειροκινητο και τσεκαρεις και τις 3 επιλογες, μετα στην παραβλεψη βελτιστωποιησεων το βαζεις ενεργο και τελειωσες. Εγω στο mate 10 pro ετσι το εχω και δεχομαι παντα κλησεις και μηνυματα χωρις να εχω καν ανοιχτη την εφαρμογη γιατι με αυτες τις ρυθμισεις τρεχει σαν διεργασια στο παρασκηνιο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts