Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηθελα να ξερα ζωη δεν εχεις? Φιλους? Κοπελα? Χομπι?

Φίλοι, κοπέλα, χόμπι συνοψίζονται απλά σε μια πρόταση - συν αθηνά και χείρα κίνει -

Κάθε χρόνο όταν έβγαινε το καινούριο note ή galaxy s πήγαινε καρφί στην πρώτη θέση του dxomark. Στη συνέχεια της χρονιάς μπορεί να το περνούσε κάποιο μοντέλο μέχρι να ξαναβγεί το επόμενο note η galaxy s. Πρώτη φορά που το καινούργιο note κατατάσσεται δεύτερο. Huawei rules!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470811

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Σήμερα αποφάσισα να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και να βάλω τo glass της nillkin 3D CP MAX. Εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ζελατίνα, πολύ ανώτερο αλλά δυστυχώς δεν συνεργάζεται με την θήκη spigen rugged armor. Οπότε αναμονή του H+ pro.

Ηθελα να ξερα ζωη δεν εχεις? Φιλους? Κοπελα? Χομπι?

καλησπερα μου το χομπι μου ειναι για την ωρα το myphone.gr και το p20 pro...

η φίλοι μου είναι απασχολημένη 24/7 κατασκευάζουνε νανιτες τριγωνικής διάσπασης 3χ1 α‧x2+β‧x+γ=0 ⇔ α‧(x-x1)‧(x-x2)

η κοπελα μου έχει πολλές υποχρεώσεις.. :X

είμαι από μέλλον... :)

φιλικα παντα το παλικαρι σας...

04787

Edited by omorfonios

Όπως λέει κι η παροιμία: "Ο βήχας κι ο no lifer δεν κρύβονται..." :lol:
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ετσιιι ετσιιιι!!!! η ζωή ξεκινάει τα μεσάνυχτα....! για εμάς τους όμορφους... χαχαχα

για να μάθετε τι πίνω ξέρετε... ;) :google:

:offtopic:

Δεν φταις εσυ, αλλοι φταινε.. Σε αλλα φορουμ θα πατουσες login και δεν θα γινοταν τιποτα.

Δεν φταις εσυ, αλλοι φταινε.. Σε αλλα φορουμ θα πατουσες login και δεν θα γινοταν τιποτα.

:offtopic:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ε λογικά εδώ είναι το μόνο φόρουμ που τον έχουνε αφήσει 'λεύτερο τον καημένο και ξεδίνει όσο μπορεί!

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Έχει κανείς θέμα με το Twitter μετά την αναβάθμιση???

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πρέπει να έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε πολλούς, μόνο όσοι ανυπόμονοι κάνανε πέρασμα μέσω funky huawei. Σε σενα ήρθε ΟΤΑ;

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι με ένα διθωρθωτικο patch που ήρθε κρασαρουν πολλές εφαρμογές έχει κανείς ανάλογο θέμα?

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι με ένα διθωρθωτικο patch που ήρθε κρασαρουν πολλές εφαρμογές έχει κανείς ανάλογο θέμα?

Γράψτε λάθος έβαλα τον καινούργιο τον Chrome και εκεί ήταν πρόβλημα τελικά μια απ εγκατάσταση και όλα εντάξει

Σε εμένα ήρθε η αναβάθμιση εχθές το μεσημέρι... Δεν βλέπω κρασαρισματα, επίσης διαφορές δεν κατάλαβα... Πάμε για το 9αρι τώρα, εκεί θα δούμε

Το home button με διπλό πάτημα είναι 2x back και βολεύει , εκτός να μιλάς όταν βρίσκεσαι home screen.

Σύρσιμο δεξιά αριστερά όντως είναι κάπως , πολλές φορές αντί για διεργασίες πατιέται back και μπορεί να σου χαλάσει κάτι που κάνεις εκείνη τη στιγμή.

Αναζήτηση εφαρμογών θα έπρεπε να ήταν με σύρσιμο προς τα πάνω που αυτή τη στιγμή δεν κάνει τίποτα και με σύρσιμο προς τα κάτω σε οποιοδήποτε σημείο να κατεβάζει κουρτίνα .

Με 6 giga ram περίμενα να έχω τα 3-4 ελευθέρα με όλα κλειστά και όχι 2 -2.5 :blink:

Δαχτυλικό αποτύπωμα άψογο, face unlock στο φως άψογο .

scroll - smooth άψογο

Ειδοποιήσεις μέτριο, μάλλον θέλει ψάξιμο , εφαρμογή μαμά mail κακή λόγω έλλειψης push (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ).

ACR call recorder μέτριο , μου έχει τύχει να μην ξεκινήσει εγγραφή.

Δεν μου αρέσει που πάντα το κινητό πρέπει να ακουμπάει πλάτη στην κάμερα, για έμενα που δεν χρησιμοποιώ μεμβράνες , θήκες και είμαι κατά του καμουφλάς, θα προτιμούσα να είχε 2 ποδαράκια στις άκρες να μην κάνει και τραμπάλα .

Κάμερα δεν έχω ιδέα , ούτε καν τη δοκίμασα :)

Δεν μου έλειψε τίποτα ύστερα από μετάβαση s8 ούτε η οθόνη με ξένισε , ούτε το μέγεθος, ησύχασα από άποψη αυτονομίας που μονίμως ήμουν στη τσίτα, αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που το αγόρασα .

Διπλό γρήγορο πάτημα (όπως το αριστερό κλικ στο ποντίκι) αμφιβάλω αν κάνει κάποιος για να πάει πίσω. Ναι πολλοί το πατάνε δύο φορές για να πάνε δυο πίσω αλλά εδώ μιλάμε για γρήγορο πάτημα.

Push στα mail τι εννοείς; Αυτό που ανανεώνονται αυτόματα ούτως ώστε να έρχονται μόνα τους χωρίς να μπεις εσύ στην εφαρμογή; Αν ναι τότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

4D κανονικα

4D στην 156 σε μενα δεν υπαρχει. Τουλαχιστον δεν βγαζει τα τετραγωνακια. Ο φιλος παραπανω μπορει να μας επιβεβαιωσει οτι αυτος εχει?

χαθηκε και sto emui 9 to 4D... μετα απο χτεσινο update....

για γελεια.......!!!!!!

Για γέλια είσαι εσύ βασικά , αλλά το προσπερνάμε

Πείτε μου λίγο σε ποιές περιπτώσεις σας ήταν απαραίτητο το συγκεκριμένο feature γιατί ακόμα δεν έχω βρει τη χρησιμότητά του. Αν θέλω να τραβήξω γρήγορη κίνηση απλά μικραίνω το χρόνο έκθεσης αντίστοιχα, αν έχω αντιληφθεί σωστά τη σημασία του 4D.

Το 4d δουλεύει κανονικά στο emui 9, σε απάντηση προηγούμενης αναφοράς.

περιμενε λιγο ακομα.... με το νεο update.... :P

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για γέλια είσαι εσύ βασικά , αλλά το προσπερνάμε

θα σε συμβούλευα να προσεχεις λίγο τα λογια σου.....!!! :)

• The title was changed to Huawei P20 Pro