Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποιο καλό γυαλί για το P20 Pro?, έχω 2 θήκες μια spigen rugged armor και την αυθεντική της Huawei κάτι που να ταιριάζει και με τις δύο ή τουλάχιστον με την μια από αυτές;

Στο λινκ που εστειλες διαβάζω ότι έχει θέμα με Huawei ακουστικά αλλά πιο κάτω άλλος γράφει ότι έγραψα και εγώ, δηλαδή σε ένα σωρό διαφορετικές άλλες συσκευές πλην Huawei ακουστικών δεν εχει κανενα θέμα. Επομενως ειναι ασυμβατότητα μεταξυ των δυο συγκεκριμένων συκευων (ειναι και Huawei, φοβερό ε...)

Και εγω αρχιζω να πιστεύω οτι είναι αυμβατότητα μεταξύ των 2 καθότι σε JBL BT headset καθώς και σε Xiaomi ΒΤ

speaker δεν το κανει ακόμη κι αν αλλάξω 2 δωμάτια...

Φιλε μου εχω και εγω τα ιδια ακουστικα και παιζουν φοβερα και απροβληματιστα.. Κατι αλλο παιζει. Τα δουλευω εδω και ενα μηνα και τα εχω λιωσει χωρις το παραμικρο κιχ.

omorfonie φιλαρακι μου κανε μου μια χαρη. Σε παρακολουθω αρκετο καιρο και εχωντας μεινει εκπληκτος απο το βαθος των γνωσεων σου θα ηθελα να μου κανεις μια χαρη.

Κανε μια εγκατασταση σε αυτο εδω το app και δες σε παρακαλω ποση μπαταρια σου τραβαει απο την συσκευη σου...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farlex.dictionary.greek

Αν ολα πανε καλα και δεν σου τραβαει παραπανω απο 1% το μισαωρο σου προτεινω να την κρατησεις ειναι εξαιρετικη και θα σου μαθει κ εσενα αρκετα πραγματα.

Να εισαι καλα φιλε

χαχαχαχαχαχα!!!!!! εισαι θεος ρε φιλε....!!!! :lol::lol::lol:

αρκετά χρήσιμο μιας και με τα ελληνικά δεν το έχω... μονο και μονο επειδή η κανόνες του φόρουμ λένε ότι απαγορεύεται η greeklish το κανω με δυσκολια γιατι ειμαι απο καναδα....

και εσυ να εισαι παντα καλα..! μου εφτιαξες την μερα..! :lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποιο καλό γυαλί για το P20 Pro?, έχω 2 θήκες μια spigen rugged armor και την αυθεντική της Huawei κάτι που να ταιριάζει και με τις δύο ή τουλάχιστον με την μια από αυτές;

Nillkin Amazing H+ Pro από τα καλύτερα και καθαρότερα τζαμάκια αλλα αρκετά τσιμπημένη η τιμή του..

Φιλε μου εχω και εγω τα ιδια ακουστικα και παιζουν φοβερα και απροβληματιστα.. Κατι αλλο παιζει. Τα δουλευω εδω και ενα μηνα και τα εχω λιωσει χωρις το παραμικρο κιχ.

P20 pro +am61 έχεις; Πραγματικά κρίμα για μένα... και κρίμα και για κάποιους άλλους σε ξένα φόρουμς που έχουν το ίδιο θέμα με εμένα..

Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών (σερβις) και ο υπάλληλος μου είπε να κάνω κάποια (αρκετά) βήματα τα οποία έκανα,αλλά τίποτα,πάλι το ίδιο. Επόμενο βήμα λέει αν δεν έπιαναν αυτά που έκανα,είναι επαναφ.εργο.ρυθμ. του κινητού ή ακόμη και να το στείλω Αθήνα (από Ηράκλειο που είμαι) αν δεν λειτουργήσει κι αυτό.

Αν κάποιος βρει λύση που έχει βρεθεί κι αλλού ας μου πει,γιατί τα ακουστικά τα λειτουργώ σε ένα νόκια (208) που δεν είναι καν σμαρτφον και είναι πολύ τίμια ακουστικά.

απο σημερα και εγω στην παρεας παιδια αν και σαμσουνακιας χρονια ειπα να το τιμήσω και εγω παιδια. να ρωτησω στο instagram δεν μου εμφανίζει της ειδοποιήσεις στο εικονιδιο ενω στα αλλα fb viber κτλ κανονικα. εχει κανενα αλλος αυτο το θεμα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από σήμερα με pie μέσω funky. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Μπαταρία Super.

djxWzp

ναι ρε φιλε...!!!!! πλεον η μπαταρια ειναι τελεια...!!!!!!

δε παλεύεται το παλικαρι (omorfonios)

οσο υπομονη και να εχεις καποια στιγμη σου σπαει τα νευρα.ολο ασυναρτησιες γραφει,και το χειροτερο ειναι ασχετος και καθεται και δινει και συμβουλες και μπερδευει και το κοσμο που ρωταει.

adok13

https://ibb.co/m0aNqU

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μην περιμένετε ουσιαστικές αλλαγές. 4κ stabilization δεν παίζει. Καμία αλλαγή στο interface της κάμερας. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή είναι πλέον η οριζόντια παράθεση των ενεργών εφαρμογών. Επίσης παρατήρησα στο PUBG πιο ομαλό gameplay και ο επεξεργαστής δεν υπερθερμαίνεται εύκολα. Άρα δουλεύει πιο καλά το gpu turbo.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μην περιμένετε ουσιαστικές αλλαγές. 4κ stabilization δεν παίζει. Καμία αλλαγή στο interface της κάμερας. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή είναι πλέον η οριζόντια παράθεση των ενεργών εφαρμογών. Επίσης παρατήρησα στο PUBG πιο ομαλό gameplay και ο επεξεργαστής δεν υπερθερμαίνεται εύκολα. Άρα δουλεύει πιο καλά το gpu turbo.

https://ibb.co/fm0Bjp

https://ibb.co/fm0Bjp

Καπου ειχα διαβασει οτι στο Android 9 θα εχουν GPUTURBO 2.0. Ωραια παντος που δεν υπερθερμενεται γιατι αυτο ειναι και ενα μειον του KIRIN 970.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Σύμφωνα με τη Huawei πάντως το EMUI 9 θα είχε κάποιες αλλαγές σε σχεση με το 8, λίγοτερες επιλογές/αλλιώς οργανωμένα μενού κτλ. Παίζει να βρούμε πράγματα στην πορεία ίσως;
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

το κινητό υποστηρίζει (από μόνο του ή με την χρήση κάποιας εφαρμογής) την λειτουργία double tap to wake;

θέλω να το πάρω γιατί είναι φανταστικό αλλά έχω συνηθίσει το double tap to wake από το oneplus!

το κινητό υποστηρίζει (από μόνο του ή με την χρήση κάποιας εφαρμογής) την λειτουργία double tap to wake;

θέλω να το πάρω γιατί είναι φανταστικό αλλά έχω συνηθίσει το double tap to wake από το oneplus!

το φανταστικο που το ειδες ta stutter lag τα εχεις δει??

περιμενε το pixel 3 :)

Τσου για αυτή την λειτουργία η huawei έχει ακόμη μήνυση λόγο χρήση πατέντας από την εποχή p8 δεν παίζει να μπει σύντομα έως καθόλου

δε παλεύεται το παλικαρι (omorfonios)

οσο υπομονη και να εχεις καποια στιγμη σου σπαει τα νευρα.ολο ασυναρτησιες γραφει,και το χειροτερο ειναι ασχετος και καθεται και δινει και συμβουλες και μπερδευει και το κοσμο που ρωταει.

δεν παλευεται με τιποτα ομως.... το μονο που κανει ειναι να βγαζει προβληματικες της συσκευες της huawei.... :)

δεν παλευεται με τιποτα ομως.... το μονο που κανει ειναι να βγαζει προβληματικες της συσκευες της huawei.... :)
Αφήστε το παιδί να χαρεί μπορεί να νιώθει καλύτερα έτσι!!!

P20 pro +am61 έχεις; Πραγματικά κρίμα για μένα... και κρίμα και για κάποιους άλλους σε ξένα φόρουμς που έχουν το ίδιο θέμα με εμένα..

Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών (σερβις) και ο υπάλληλος μου είπε να κάνω κάποια (αρκετά) βήματα τα οποία έκανα,αλλά τίποτα,πάλι το ίδιο. Επόμενο βήμα λέει αν δεν έπιαναν αυτά που έκανα,είναι επαναφ.εργο.ρυθμ. του κινητού ή ακόμη και να το στείλω Αθήνα (από Ηράκλειο που είμαι) αν δεν λειτουργήσει κι αυτό.

Αν κάποιος βρει λύση που έχει βρεθεί κι αλλού ας μου πει,γιατί τα ακουστικά τα λειτουργώ σε ένα νόκια (208) που δεν είναι καν σμαρτφον και είναι πολύ τίμια ακουστικά.

Ναι φιλε μου.. P20 pro am61. Καννενα προβλημα ποτε και τα χρησιμοποιω πολυ!

το φανταστικο που το ειδες ta stutter lag τα εχεις δει??

περιμενε το pixel 3 :)

Τι τρολ ειναι αυτο, τι εχω χασει ρε παιδια στο νημα; :lol::lol:

Οσο σημασια του δινεται, τοσο πιο χαλια γινεται το νημα..

Εβαλες κανεις Android Pie? Να μας πει εντυπωσεις.....λογικα ποτε την περιμενουμε ? Δεκεμβρη? :worry:

Οσο σημασια του δινεται, τοσο πιο χαλια γινεται το νημα..

Εβαλες κανεις Android Pie? Να μας πει εντυπωσεις.....λογικα ποτε την περιμενουμε ? Δεκεμβρη? :worry:[/quote

Την εγκατεστησα την 9.0 χθες. Έχω γράψει πιο πάνω. Ακόμη είναι

σε πρώιμο στάδιο. Με μεταγενέστερες βελτιώσεις θα προστεθούν και

άλλα πράγματα. Οι αλλαγές μεχρι στιγμής είναι οι εξής:

Το κινητό είναι ακόμη πιο smooth και βελτιώθηκε το gpu turbo.

καλημερα παιδια να ξαναρωτησω εχει κανεις αλλος θεμα με το instagram? δεν μου εμφανιζει στο εικονιδιο την ειδοποιησει μονο επανω στην notifications
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια να ξαναρωτησω εχει κανεις αλλος θεμα με το instagram? δεν μου εμφανιζει στο εικονιδιο την ειδοποιησει μονο επανω στην notifications

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Διαχειριση ειδοποιησεων->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Ενδειξεις->Τροπος εμφανισης σηματος

Λοιπον εδω τωρα εχεις 2 επιλογες την "Μη αναγ. μην." που σου εμφανιζει νουμερα και την επιλογη "μηνυμα ειδοπ." που σου εμφανιζει μια βουλα. Αν επιλεξεις να εχεις την βουλα τοτε θα δεις απο κατω τις εφαρμογες που το υποστηριζουν και εδω μπορεις να απενεργοποιησεις την βουλα αν θες, τωρα αν επιλεξεις να εχεις τα νουμερα θα παρατηρησεις οτι οαριθμος των εφαρμογων εχουν μειωθει και αυτο γιατι ο μαμα launcher δεν υποστηριζει αυτον τον τροπο σε πολλες εφαρμογες αν και καθε τοσο προσθετουν υποστηριξη για νεες εφαρμογες. Αν το εχεις βαλει να βλεπεις νουμερα και απο κατω στην λιστα δεν βλεπεις την εφαρμογη σου (instagram) τοτε δεν θα εχεις καθολου ενδειξεις και γιαυτο καλυτερο θα ηταν να επιλεξεις την βουλα. Για να σε προλαβω οχι δεν μπορεις να εχεις νουμερα σε οσες υποστηριζει και βουλα στις αλλες γιατι δεν μπορεις να εχεις μιξη των 2, απλα διαλεγεις ειτε το ενα ειτε το αλλο. Αν θες να εχεις νουμερα σε ολες τοτε πας σε 3rd party launcher.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Διαχειριση ειδοποιησεων->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Ενδειξεις->Τροπος εμφανισης σηματος

Λοιπον εδω τωρα εχεις 2 επιλογες την "Μη αναγ. μην." που σου εμφανιζει νουμερα και την επιλογη "μηνυμα ειδοπ." που σου εμφανιζει μια βουλα. Αν επιλεξεις να εχεις την βουλα τοτε θα δεις απο κατω τις εφαρμογες που το υποστηριζουν και εδω μπορεις να απενεργοποιησεις την βουλα αν θες, τωρα αν επιλεξεις να εχεις τα νουμερα θα παρατηρησεις οτι οαριθμος των εφαρμογων εχουν μειωθει και αυτο γιατι ο μαμα launcher δεν υποστηριζει αυτον τον τροπο σε πολλες εφαρμογες αν και καθε τοσο προσθετουν υποστηριξη για νεες εφαρμογες. Αν το εχεις βαλει να βλεπεις νουμερα και απο κατω στην λιστα δεν βλεπεις την εφαρμογη σου (instagram) τοτε δεν θα εχεις καθολου ενδειξεις και γιαυτο καλυτερο θα ηταν να επιλεξεις την βουλα. Για να σε προλαβω οχι δεν μπορεις να εχεις νουμερα σε οσες υποστηριζει και βουλα στις αλλες γιατι δεν μπορεις να εχεις μιξη των 2, απλα διαλεγεις ειτε το ενα ειτε το αλλο. Αν θες να εχεις νουμερα σε ολες τοτε πας σε 3rd party launcher.

φιλε μου εχω βαλει να βλεπω νουμερα κανονικα στις εφαρμογες και μου εμφανιζει κανονικα το instagram το υποστηριζει βλεπω στο fb viber εμφανιζει κανονικα νουμερα αλλα στο instargam δεν μου εμφανιζει το υποστηριζει το μαμα launcher κανονικα βλεπω αλλα δεν μου βγαζει το νουμερακι οπως τις αλλες εφαρμογες γιαυτο ρωταω

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Huawei P20 Pro