Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις και απο την κεντρικη οθονη να κανεις swipe προς τα κατω και να κανεις αναζητηση. Το καλο με την αναζητηση ειναι οτι βρισκει ρυθμισεις ακομα και μεσα στο developer tools και ακομα κατι εγω εκανα αναζητηση για "εξυπνες ειδοποιησεις" και μου εβγαλε μια ρυθμιση την οποια δεν εχω βρει πουθενα.

Στο νεο EMUI 9 εχουν μειωσει τον αριθμο των μενου και εχουν κανει αλλαγες στην καταταξη.

Ναι μεν, αλλα κοίτα τι βασική διαφορά παρατήρησα: Γράφοντας πχ. power off στο κεντρικό search, βγάζει μεν τη ρύθμιση απενεργοποίησης στα αποτελέσματα ΑΛΛΑ, σαν εικονίδιο δίπλα της έχει το γκρι γρανάζι των Γενικών Ρυθμίσεων. Μπαίνοντας δε εκεί δεν αναφέρεται σε ποιό μενου είσαι έτσι κ αλλιώς, και με Πίσω φτάνεις πάλι στην αρχική οθόνη δηλαδή δεν μαθαίνεις που βρίσκεται στην πραγματικότητα!

Αντίθετα αν γράψεις power off όντας ήδη μέσα στο μενού Ρυθμίσεων το αποτέλεσμα έχει δίπλα του το σωστό πορτοκαλί εικονίδιο με το χεράκι και έτσι βλέπεις οτι ανήκει πχ. στο μενού Smart Assistance. Αν απλά θες να πας κάπου γρήγορα οκ, αλλά αν θες να μάθεις που ειναι τι, καλυτερα search μεσα απο τις Ρυθμισεις.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ναι μεν, αλλα κοίτα τι βασική διαφορά παρατήρησα: Γράφοντας πχ. power off στο κεντρικό search, βγάζει μεν τη ρύθμιση απενεργοποίησης στα αποτελέσματα ΑΛΛΑ, σαν εικονίδιο δίπλα της έχει το γκρι γρανάζι των Γενικών Ρυθμίσεων. Μπαίνοντας δε εκεί δεν αναφέρεται σε ποιό μενου είσαι έτσι κ αλλιώς, και με Πίσω φτάνεις πάλι στην αρχική οθόνη δηλαδή δεν μαθαίνεις που βρίσκεται στην πραγματικότητα!

Αντίθετα αν γράψεις power off όντας ήδη μέσα στο μενού Ρυθμίσεων το αποτέλεσμα έχει δίπλα του το σωστό πορτοκαλί εικονίδιο με το χεράκι και έτσι βλέπεις οτι ανήκει πχ. στο μενού Smart Assistance. Αν απλά θες να πας κάπου γρήγορα οκ, αλλά αν θες να μάθεις που ειναι τι, καλυτερα search μεσα απο τις Ρυθμισεις.

Ενταξει ναι ειναι βασικα πως βολευει τον καθενα εγω απλα ειπα οτι γινεται κι ετσι γιατι μην ξεχναμε υπαρχουν και αυτοι που ψαχνουν να κραξουν και θα πουν "σιγα τωρα μην μπαινω στις ρυθμισεις για να κανω αναζητηση", ε σε αυτους τους πετας την επιλογη απο την κεντρικη και μετα μπουκοβουλωμα.

Παντος οσο πολυπλοκο και να φαινεται σε μερικους υπαρχει λυση με την αναζητηση που το κανει μετα απλο.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Μπορω καπως να ξερω απο πριν που θα ειναι το slow motion στο motion video? (προκατοχος του mate 10 pro στο οποιο γινοταν να ελενξεισ και να αλλαξεις το σημειο του slow motion)

Φιλικά: διάβασε ξανά τις τελευταίες σελίδες αν θέλεις να μην εκτίθεσαι και εσύ όπως αυτός. Νομίζεις πρόκειται περι κακής και καλής άποψης στ'αληθεια τώρα; Λες και δεν εχουμε αναφέρει οι υπόλοιποι τα όποια αρνητικά της συσκευής; Εδώ πρόκειται για αποδεδειγμένο μπουρδολόγο. 5-10 μηνύματα πιο πάνω να διάβαζες θα έβλεπες ότι γράφει πράγματα που δεν ισχύουν πουθενα στον κόσμο. Εγραφε (εκτός όλων των προηγούμενων ασυναρτησιών) ότι ξεκλείδωσε συσκευή με εφαρμογή που δεν την υποστηρίζει και όταν του το τρίψαμε στη μούρη (όχι για μας, όσοι ασχολούμαστε λίγο παραπάνω γνωρίζουμε και δεν δίνουμε σημασία ούτως η άλλως αλλά για να υπάρχει η πραγματικοτητα αναρτημένη) το γύρισε σε τρελίτσα, δεν απάντησε σε τίποτα και θυμήθηκε ότι το ξεκλείδωσε με κωδικο απο τη Huawei. Στις 30 Αυγούστου. Με κωδικο απο τη Huawei. Στις 30 Αυγούστου...

Από κει και πέρα είναι επιλογή σου να θεωρείς οτιδήποτε γραφόμενο από ένα τέτοιο άτομο ως "αληθινό" ή ως "άποψη". Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν τον όρο fake news, στην καλύτερη...

ΥΓ. Πραγματικά χρειάζεται καθάρισμα το νήμα. Ελπίζω οι admin να έχουν λίγο χρόνο να ασχοληθούν.

Όλοι έχουμε καταλάβει και κρίνουμε ο καθένας όπως νομίζει.

Ακόμα και έτσι έστω τα μισά που λέει να είναι αλήθεια τότε βοηθάει στην τελική επιλογή (εμένα τουλάχιστον)

Oneplus A6013

Ακόμα και έτσι έστω τα μισά που λέει να είναι αλήθεια τότε βοηθάει στην τελική επιλογή (εμένα τουλάχιστον)

Σε βοηθάει με το να γραφει πράγματα που αποδεδειγμένα δεν ισχύουν; μάλιστα. Περίεργα βίτσια...

Πάντως αν ψάχνεις λόγους να μην πάρεις το τηλέφωνο μπορώ να στο κάνω πολύ εύκολο και να σου βρω 2-3 σημεία μπαμ-μπαμ, που τουλάχιστον είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, και θα έχει λογική η απόφασή σου, παρά να πιστέψεις ανοήσιες περί μπαταρίας, EMUI κ "τόσων άλλων προβλημάτων" :lol: Σκέψου να βρεθείς και σε μια συζήτηση με άτομα που να γνωρίζουν και να παπαγαλίσεις τις παπάντζες του τύπου "πολλά θέματα το P20 Pro παιδιά, μπαταρία χάλια! κολλήματα από δω απο κει". Να γίνεσαι ρόμπα στο ιντερνετ (όπως ο φίλος) κάτι πάει κ έρχεται, ανώνυμα είναι, αλλά σε πραγματική κουβέντα κρίμα είναι.

Τουλάχιστον έπεσε λίγο καθάρισμα από τους mods (ευχαριστούμε) και μπορούμε να συνεχίσουμε στην ουσία.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Σε βοηθάει με το να γραφει πράγματα που αποδεδειγμένα δεν ισχύουν; μάλιστα. Περίεργα βίτσια...

Πάντως αν ψάχνεις λόγους να μην πάρεις το τηλέφωνο μπορώ να στο κάνω πολύ εύκολο και να σου βρω 2-3 σημεία μπαμ-μπαμ, που τουλάχιστον είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, και θα έχει λογική η απόφασή σου, παρά να πιστέψεις ανοήσιες περί μπαταρίας, EMUI κ "τόσων άλλων προβλημάτων" :lol: Σκέψου να βρεθείς και σε μια συζήτηση με άτομα που να γνωρίζουν και να παπαγαλίσεις τις παπάντζες του τύπου "πολλά θέματα το P20 Pro παιδιά, μπαταρία χάλια! κολλήματα από δω απο κει". Να γίνεσαι ρόμπα στο ιντερνετ (όπως ο φίλος) κάτι πάει κ έρχεται, ανώνυμα είναι, αλλά σε πραγματική κουβέντα κρίμα είναι.

Τουλάχιστον έπεσε λίγο καθάρισμα από τους mods (ευχαριστούμε) και μπορούμε να συνεχίσουμε στην ουσία.

Καταρχάς μπαταρία είναι χάλια δεν βγάζω 2 ώρες ποτέ (χίλιες φορές το galaxy core) camera είναι cartoon (χίλιες φορές xiaomi τον 80 ευρώ)

Κολλάει σαν κινιτο τον 40 ευρώ κινιλεζουλακι

Λίγα είναι? Εμααα

Καταρχάς μπαταρία είναι χάλια δεν βγάζω 2 ώρες ποτέ (χίλιες φορές το galaxy core) camera είναι cartoon (χίλιες φορές xiaomi τον 80 ευρώ)

Λίγα είναι? Εμααα

Ρε egodemis, ο egodemis λέει άλλα:

Τεράστιο ρόλο παίζει τι εφαρμογές κάνεις χρήση και το σημαντικότερο πόσα Google tracking services είναι ενεργά

Εχω βγάλει από 2 ώρες sot μέχρι και 6 ώρες sot καθαρά και μόνο από το τι κάνω

Την μέρα πλέον και κινιτα τον 100 ευρώ βγάζουν καλά... Το βράδυ δύστυχος θέλεις 700+να σκάσεις για αποτελέσματα s9+ p20 pro κλπ

Αν ψάχνεις για μεταπολιτηκη αξία μόνο iphone την κρατάνε πέρα από 1 με δύο χρόνια

Αν θες απλά ένα καλό κινιτο με όλα του p20 pro (αν και εγώ λόγο notch ούτε καν κοντά του δεν πλησιάζω)

ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!

Ο τύπος κάνει ρόμπα ο ίδιος τον εαυτό του! Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά, τους έχει τρελάνει όλους αυτή η συσκευή!

Πελααααατες μου....

Edited by mclisme

Λίγα είναι? Εμααα

Ντέμη, θα τους ρίξεις όλους στα ψυχοφάρμακα! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Λογικά έκανε πλάκα... Χαλαρώστε

Αυτή η έννοια έχει χαθεί προ πολλού εδώ. Και αυτά που λέγανε άλλοι μόνο για πλάκα θα μπορούσες να τα πάρεις αλλά έλα που τα λέγανε σοβαρά. Ελπίζω πάντως να χεις δίκιο.

Ρε σας τσιμπησαν τιποτα μαλυσμενα κουνουπια και τρελαθηκατε;

Ο omorfonios πηγε σε αλλο νημα να τους τρολλαρει ολους, πηγε στο Nexus 6P

Huawei, Apple, Vodafone

Αν ψάξεις λίγο τα μηνύματα του θα δεις ότι αυτός ο άνθρωπος ζει πραγματικά στον κόσμο του. Για παράδειγμα σε άλλο τόπικ λέει ότι πήρε το Note 9 και ότι είναι χάλια.

Γενικώς στα φορυμ "αγοράζει" συνέχεια συσκευές. Μιλάμε 2-3 ναυαρχίδες το χρόνο.

Μακάρι να το έκανε αλλά από όσο έχει αναφέρει δουλεύει σε κάποιο μαγαζί που πουλάνε τηλέφωνα και πιστεύω ότι από εκεί πηγάζει όλη εμπειρία του για τα τηλέφωνα.

Αλλού πάλι κοκορευόταν ότι έπαιρνε καινούρια τηλ σπίτι του από το μαγαζί και αφού τους "έβγαζε τα μάτια" από την χρήση, μετά τα επέστρεφε!

Οπότε πάρε και κατάλαβε ότι, οτιδήποτε και να λέει για κινητά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι αλήθεια!

παιδια καλησπερα θελω να παρω και εγω το κινητο και ειχα παει στον κωτσοβολο και ειδα την καμερα και ειδα στα 40 MP ειναι 4:3 εχει βαλει καποιος καποια αλλη εφαρμογη και να εκμεταλευτη σε 16:9 τα 40 MP?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα θελω να παρω και εγω το κινητο και ειχα παει στον κωτσοβολο και ειδα την καμερα και ειδα στα 40 MP ειναι 4:3 εχει βαλει καποιος καποια αλλη εφαρμογη και να εκμεταλευτη σε 16:9 τα 40 MP?

Οι σένσορες έχουν αναλογία 4:3 επομένως έτσι εκμεταλεύεσαι το μάξιμουμ. Οι 16:9 αναλύσεις ουσιαστικά κόβουν πληροφορία (οριζοντιες γραμμες πανω κατω) που θα μπορουσες να αξιοποιησεις αλλά πετάς με το καλημέρα οταν τραβας σε 16:9. Το 4:3 είναι το κατ'εξοχήν φωτογραφικό φορμάτ και μπορείς πάντα να κάνεις crop σε 16:9 εκ των υστέρων αν θέλεις χωρίς να χάνεις τίποτα, απλά φωτογράφιζε έχοντας υπόψη να αφήνεις λίγο περιθώριο πάνω κάτω (αν σκοπεύεις να τα κανεις 16:9 μετα).

Λίγα είναι? Εμααα

σωστα με το motorola T2288 θα ειμαστε μια ζωη...!!!!!

μπαταρια 1 εβδομαδα....

για καμερα εχω dslr... οποτε μια χαρα...!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι με open camera... αλλα να σου πω την αληθεια δεν λεει και πολλα... και στα 10mp που ειναι και η προεπιλογη του βγαζει πιο καλες φωτο...!!!!

ναι με open camera... αλλα να σου πω την αληθεια δεν λεει και πολλα... και στα 10mp που ειναι και η προεπιλογη του βγαζει πιο καλες φωτο...!!!!

Μην παραπληροφορείς εάν δεν ξέρεις. Ο σένσορας είναι σε 4:3 φορμάτ οπότε ΟΤΙ εφαρμογή και να χρησιμοποιήσεις δεν γίνεται να τραβάς 16:9 χωρίς να υπάρχει κροπάρισμα. Τελεία.

Μην παραπληροφορείς εάν δεν ξέρεις. Ο σένσορας είναι σε 4:3 φορμάτ οπότε ΟΤΙ εφαρμογή και να χρησιμοποιήσεις δεν γίνεται να τραβάς 16:9 χωρίς να υπάρχει κροπάρισμα. Τελεία.

Άμα ξεκλειδώσεις bootloader μετά τις 30 Αυγούστου όπως αυτός, γίνεται!

Και αμα δε σου δωσει τον κωδικό η Huawei η ιδια, βάλε εκει dns server, μετά adb, vga, cga και σβήσ'το με λίγο gateway o' linking και ξεκλείδωσε. Τα γράφει το google ρε μαν, ψάξου λίγο ντε...

:rotfl:

Άμα ξεκλειδώσεις bootloader μετά τις 30 Αυγούστου όπως αυτός, γίνεται!

Και αμα δε σου δωσει τον κωδικό η Huawei η ιδια, βάλε εκει dns server, μετά adb, vga, cga και σβήσ'το με λίγο gateway o' linking και ξεκλείδωσε. Τα γράφει το google ρε μαν, ψάξου λίγο ντε...

:rotfl:

:lol: :lol: :lol:

Κατά τα άλλα όμως συνεχίζει ακάθεκτος λες και δεν έγινε τίποτα!

Ντέμη, θα τους ρίξεις όλους στα ψυχοφάρμακα! :lol:
Αφού ξέρεις ειδικότητα μου είναι και το κουφό είναι ότι ψαρωνουν χωρίς προσπάθεια καν χιχιιχ

Το μόνο που όντος παίζει είναι ότι περνάνε σχεδόν όλες ναυαρχιδες και όχι μόνο από τα χέρια μου έτσι μπορώ να έχω αρκετά βαριά γνώμη για τα περισσότερα κινιτα (από την στιγμή που βλέπω κάθε βίδα και σύνδεση τους κάθε τι στην μητρική όταν κάνω επισκευές,)

Όσο για το p20 pro αν δεν ήταν το notch για μένα θα ήταν το απόλυτο κινιτακι έχει μηδαμηνα θέματα έχει σωστή εσωτερική / εξωτερική κατασκευή (πέρα από ένα αδύναμο σημείο) και κάνα σου χαζα στο λογισμικό. Όσο για τα Samsung που είπαν πριν λόγο δουλειάς περνάνε όλα από τα χέρια μου και μπορώ να πω ότι κατασκευή ακόμη και στα φτηνά είναι πλέον super (μέσ έξω). Εκεί που με ξινιζει ότι αλλαγή οθόνης σε όλα τους είναι λόγο της φύσης της amoled (πατενταρισμενη από την ακατενωμαστη) σχεδόν αδύνατο να την κάνεις για οικονομικούς λόγους (όσο το κινιτο πάει). +×το λογισμικό της δεν θα το χορέψω ποτέ ότι και να έχει κάνει μέχρι τώρα(βασικά αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που δεν χωνεύω Samsung από τα πάντα)

Edited by egodemis

Λογικό , απο ότι βλέπω όλο σε standby ήταν.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα μόνο το βράδυ..νορμαλ χρήση για αυτές τις μέρες. c04e781b13e6967013dacb32bf115556.jpg26d4eed9b8787f4b620ecb5333abad4f.jpg

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Jason the Greek

Καλημέρα σας, χθες παρέλαβα τα Huawei am61 (Bluetooth ακουστικά είναι) και ωστόσο είμαι κάτοχος του P20 Pro από αρχές καλοκαιριού. Συνδέω λοιπόν αυτά τα 2 και όταν ακουω μουσική στα ακουστικά, κάθε 3-4 δευτερόλεπτα διακόπτεται για μισό δευτερόλεπτο το κομμάτι και ξανασυνεχιζει. Αυτό γίνεται συνεχως. Είδα και στο xda χρήστες του κινητού μας να αναφέρουν το ίδιο ακριβώς. Ωστόσο λύση απ'ότι κατάλαβα δεν τους είπαν.

Έχω κάνει επαναφορά εργοστ. ρυθμ. στο Bluetooth, επανεκινησεις στο κιν, επανασυνδέσεις και στα 2 άπειρες φορές, αλλά τίποτα. Απεγκατεστησα και μια εφαρμογή (equalizer fx Pro) που είχα, μήπως και αυτή δημιουργούσε κάτι, τίποτα πάλι. Χθες βράδυ σύνδεσα τα am61 σε ένα one Plus 2 φίλου για ένα λεπτό και ήταν οκ τα ακουστικά (από YouTube το κομμάτι γτ δεν είχε mp3 στο κιν). Αν είχαν και στου φίλου μου θέμα θα πήγαινα για doa, αλλά το ότι ήταν οκ αυτό με μπέρδεψε.. Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε ιδέα.. Δε θέλω να αφήσω το κιν σε κάποιο σέρβις..

Edited by IwnDrag

Καλημέρα σας, χθες παρέλαβα τα Huawei am61 (Bluetooth ακουστικά είναι) και ωστόσο είμαι κάτοχος του P20 Pro από αρχές καλοκαιριού. Συνδέω λοιπόν αυτά τα 2 και όταν ακουω μουσική στα ακουστικά, κάθε 3-4 δευτερόλεπτα διακόπτεται για μισό δευτερόλεπτο το κομμάτι και ξανασυνεχιζει. Αυτό γίνεται συνεχως. Είδα και στο xda χρήστες του κινητού μας να αναφέρουν το ίδιο ακριβώς. Ωστόσο λύση απ'ότι κατάλαβα δεν τους είπαν.

Έχω κάνει επαναφορά εργοστ. ρυθμ. στο Bluetooth, επανεκινησεις στο κιν, επανασυνδέσεις και στα 2 άπειρες φορές, αλλά τίποτα. Απεγκατεστησα και μια εφαρμογή (equalizer fx Pro) που είχα, μήπως και αυτή δημιουργούσε κάτι, τίποτα πάλι. Χθες βράδυ σύνδεσα τα am61 σε ένα one Plus 2 φίλου για ένα λεπτό και ήταν οκ τα ακουστικά από YouTube το κομμάτι γτ δεν είχε mp3 στο κιν. Αν είχαν κι εκεί θέμα θα πήγαινα για doa, αλλά το ότι ήταν οκ αυτό με μπέρδεψε.. Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε ιδέα.. Δε θέλω να αφήσω το κιν σε κάποιο σέρβις..

Ενεργοποιησε τα Developer tools (Επιλογες για προγραμματιστες) και εκει μεσα εχει διαφορες ρυθμισεις για το bluetooth, δες μηπως αν ενεργοποιησεις το "Απενεργοποιηση απολυτου ογκου" ή αν αλλαξεις τον κωδικοποιητη ή τον ρυθμο ή τα bit ή την ποιοτητα LDAC σου στρωσουν.

Huawei, Apple, Vodafone

Έχω κάνει επαναφορά εργοστ. ρυθμ. στο Bluetooth, επανεκινησεις στο κιν, επανασυνδέσεις και στα 2 άπειρες φορές, αλλά τίποτα. Απεγκατεστησα και μια εφαρμογή (equalizer fx Pro) που είχα, μήπως και αυτή δημιουργούσε κάτι, τίποτα πάλι. Χθες βράδυ σύνδεσα τα am61 σε ένα one Plus 2 φίλου για ένα λεπτό και ήταν οκ τα ακουστικά (από YouTube το κομμάτι γτ δεν είχε mp3 στο κιν). Αν είχαν και στου φίλου μου θέμα θα πήγαινα για doa, αλλά το ότι ήταν οκ αυτό με μπέρδεψε.. Θα ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε ιδέα.. Δε θέλω να αφήσω το κιν σε κάποιο σέρβις..

Φίλε έχω τα ίδια ακουστικά. Το πρόβλημα που αναφέρεις μου το κάνει κυρίως όταν μεσολαβούν εμπόδια μεταξύ

ΑΜ61 και κινητού. Πχ αν έχω το κινητό στην τσαντα πλατης και φοραω τα ακουστικά μέσα απο το κράνος της

μηχανής έχω συνέχεια διακοπές. Αν βγάλω το κινητό απο την τσάντα και το βάλω στην τσέπη μου δε κάνουν

διακοπές.

• The title was changed to Huawei P20 Pro