Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ρε παιδια τρολλαρο την συσκευη.... το βρηκατε...!!! :what:

μα ειμαστε σοβαροι τωρα???

εγω λεω οτι συμβενει με την συσκευη μου...

Και εγώ σου έχω πει εκατό φορές ανέβασε schreenshot με την χρήση της μπαταρίας!!!

Γιατί δεν το κάνεις;

Εάν αληθεύουν όλα αυτά που μας έχεις ξεφουρνήσει τότε απλά δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς ένα κινητό, οπότε παράτα το στην ησυχία του και εμάς μαζί!

ναι ρε παιδια τρολλαρο την συσκευη.... το βρηκατε...!!! :what:

μα ειμαστε σοβαροι τωρα???

εγω λεω οτι συμβενει με την συσκευη μου...

Φίλε είσαι αρκετά καλός. 7/10 από μένα.

Πώς να σου δώσει απάντηση κάποιος από εδώ... Μα είναι αυτά που κάνεις μοτίβο χρήσης? Ποιος αφήνει την συσκευή του με WiFi ανοιχτό στο κομοδίνο χωρίς να την αγγίξει 5,6 μέρες?

Οταν λες μόνο wifi ανοιχτό:

Κάρτες σιμ έχεις μέσα και πόσες. Αν έχεις πόσες κλήσεις ή μνμ έλαβες

Με WiFi ανοιχτό έχεις κανονικά internet.Τι συγχρονίζει όταν έχει το WiFi ανοιχτό (mail, playstore, social media, Google backups, Huawei backups κτλ)

Η οθόνη δεν έχει ενεργοποιηθεί καθόλου ? Αν ναι για πόση ώρα και σε ποια ρύθμιση φωτεινότητας

μια καρτα sim... εχω κλιστο τον αυτοματο συχρονισμο... επισης το ιδιο τεστ το εχω κανει και με κλιστο wifi kai μεσα σε ενα βραδυ εχασα 6% μπαταρια...

στην σιμ που εχω μεσα δεν ειχα καμια κλιση διοτι εχω εχω αλλο κινητο στα χερια μου αυτες της μερες το note 9...

εγω επιμενω και λεω οτι το κινητο χανει 1-2% καθε ωρα...... ακομα και με κλειστο wifi..... δεν τρολλαρω ρε παιδια.... εχω αφισει 3 κινητα στην ακρη... το pixel 2/mi 8/ p10 lite.. kai φυσικα και το p20 pro με wifi anixta τα ιδια apps σε ολες της συσκευες... και το μονο που κα8ε μια ωρα χανει 1-2% ειναι το p20 pro........

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ σου έχω πει εκατό φορές ανέβασε schreenshot με την χρήση της μπαταρίας!!!

Γιατί δεν το κάνεις;

Εάν αληθεύουν όλα αυτά που μας έχεις ξεφουρνήσει τότε απλά δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς ένα κινητό, οπότε παράτα το στην ησυχία του και εμάς μαζί!

μονο με wifi ανιχτο και χωρις καθολου χρηση......

και αφου εβγαλα αυτα τα 2 screenshot kai Μπηκα για 2 λεπτα messenger επεσε στο 76...

40418483_1103005573209015_6103408377432375296_n.jpg

40429945_309479426495411_3902114720563331072_n.jpg

μια καρτα sim... εχω κλιστο τον αυτοματο συχρονισμο... επισης το ιδιο τεστ το εχω κανει και με κλιστο wifi kai μεσα σε ενα βραδυ εχασα 6% μπαταρια...

στην σιμ που εχω μεσα δεν ειχα καμια κλιση διοτι εχω εχω αλλο κινητο στα χερια μου αυτες της μερες το note 9...

εγω επιμενω και λεω οτι το κινητο χανει 1-2% καθε ωρα...... ακομα και με κλειστο wifi..... δεν τρολλαρω ρε παιδια.... εχω αφισει 3 κινητα στην ακρη... το pixel 2/mi 8/ p10 lite.. kai φυσικα και το p20 pro με wifi anixta τα ιδια apps σε ολες της συσκευες... και το μονο που κα8ε μια ωρα χανει 1-2% ειναι το p20 pro........

Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot!

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ή να στο μεταφράσω;;;

Γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις να αναφερθείς σε όσες φορές σου έχω πει για screenshot;;

Φίλε είσαι αρκετά καλός. 7/10 από μένα.
Απορώ πως δεν έχουν βαρεθεί ακόμη!

Ρε παιδιά γιατί το συντηρείτε ακόμη δεν καταλαβαίνω. Σελίδες ολόκληρες με αοριστολογιες, μισολογα και υπεκφυγές.

Εφόσον ο φίλος έχει τόσα κινητά να κάθονται και το n9 να το δουλεύει τώρα, το πάει Μιχαλακόπουλου για έλεγχο και τελειώνει το παραμύθι!

Άντε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω σελίδες ολόκληρες με τα ίδια και τα ίδια και απλά ανούσια κουβέντα να γίνεται!

Ομορφε, ή έχει πρόβλημα το κινητό και το πας για έλεγχο ή απλά είσαι ένας ακόμη που διαμαρτύρεται απλά για να διαμαρτύρεται.

Η δικιά μου λογική αυτό μου λέει!

End of story!

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot! Screenshot!

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ή να στο μεταφράσω;;;

Γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις να αναφερθείς σε όσες φορές σου έχω πει για screenshot;;

δες καλα... :)

Είδες που μας λες ψέματα!!

Είπες σε μία ημέρα είχες φτάσει στο 75 ενώ στη πραγματικότητα σε μία ημλερα και 5 ώρες είσαι στο 78!!

Αναφέρεσαι στο 1-2 την ώρα αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαι στο 0,8

Τώρα λες ότι με το που έβγαλες αυτά τα screenshot πήγες στο 76. Γιατί να σε πιστέψω;;;;;

Απορώ πως δεν έχουν βαρεθεί ακόμη!

Ρε παιδιά γιατί το συντηρείτε ακόμη δεν καταλαβαίνω. Σελίδες ολόκληρες με αοριστολογιες, μισολογα και υπεκφυγές.

Εφόσον ο φίλος έχει τόσα κινητά να κάθονται και το n9 να το δουλεύει τώρα, το πάει Μιχαλακόπουλου για έλεγχο και τελειώνει το παραμύθι!

Άντε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω σελίδες ολόκληρες με τα ίδια και τα ίδια και απλά ανούσια κουβέντα να γίνεται!

Φίλε ή έχει πρόβλημα το κινητό και το πας για έλεγχο ή απλά είσαι ένας ακόμη που διαμαρτύρεται απλά για να διαμαρτύρεται.

Η δικιά μου λογική αυτό μου λέει!

End of story!

το πηγα για ελενχο και το βρησκουνε φυσιολογικο.... αυριο θα εχω στα χερια μου αλλο ενα p20 pro που θα φερω απο το καταστημα που δουλευω.... για να τα τσεκαρω και τα 2 μονος μου.....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είδες που μας λες ψέματα!!

Είπες σε μία ημέρα είχες φτάσει στο 75 ενώ στη πραγματικότητα σε μία ημλερα και 5 ώρες είσαι στο 78!!

Αναφέρεσαι στο 1-2 την ώρα αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαι στο 0,8

Τώρα λες ότι με το που έβγαλες αυτά τα screenshot πήγες στο 76. Γιατί να σε πιστέψω;;;;;

λεω πως καθε μια ωρα χανω 1 με 2% απο την μπαταρια..........

ρε φιλε γιατι να τρολλαρο? αρχικα δεν ειχα κανενα θεμα με την μπαταρια.... μετα της διακοπες το παρατηρισα αυτο...

επισης αναφερομουνα σε αλλη μερα... ναι ειμαι ψυχαναγκαστικος και ελενχο κα8ε μερα το κινητο αυτο χωρις χρηση να δω τιν μπαταρια γιατι εχει drain...

επισης αυτην την μια μερα και 5 ωρες δεν το αγγιξα το κινητο... λοιπον χωρις χρηση να χανει τοσο πολυ????? η αλλες συσκευες δεν ειχανε πεσει ουτε 1% μεσα 1 ημερα και 5 ωρες......

Edited by omorfonios

το πηγα για ελενχο και το βρησκουνε φυσιολογικο.... αυριο θα εχω στα χερια μου αλλο ενα p20 pro που θα φερω απο το καταστημα που δουλευω.... για να τα τσεκαρω και τα 2 μονος μου.....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λεω πως καθε μια ωρα χανω 1 με 2% απο την μπαταρια..........

ρε φιλε γιατι να τρολλαρο? αρχικα δεν ειχα κανενα θεμα με την μπαταρια.... μετα της διακοπες το παρατηρισα αυτο...

επισης αναφερομουνα σε αλλη μερα... ναι ειμαι ψυχαναγκαστικος και ελενχο κα8ε μερα το κινητο αυτο χωρις χρηση να δω τιν μπαταρια γιατι εχει drain...

επισης αυτην την μια μερα και 5 ωρες δεν το αγγιξα το κινητο... λοιπον χωρις χρηση να χανει τοσο πολυ????? η αλλες συσκευες δεν ειχανε πεσει ουτε 1% μεσα 1 ημερα και 5 ωρες......

Αν είχες κάποια στοιχειώδη επαφή με κινητά θα ήξερες ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΙΜ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 1% ΣΕ 30 ΩΡΕΣ.

Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα! Λες ότι δεν το άγγιξες το κινητό αλλά η οθόνη έχει καταναλώσει το 12% και από όσο μπορώ να δω έχει ανοίξει αρκετές φορές.

Το bluetooth έχει καταναλώσει ενέργεια που σημαίνει ότι το έχεις ανοίξει κάποια στιγμή, δεύτερο ψέμα δηλαδή.

Και επίσης υπάρχει κατανάλωση, μικρή μεν, για τηλεφωνικές κλήσεις που σημαίνει ένα ακόμα ψέμα.....

Αυτά για το Hardware χωρίς να ξέρω τι άλλη συσκευή έχει καταναλώσει ενέργεια όπως πχ GPSκλπ και χωρίς να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το software αλλά με αυτά που βλέπω, βλέπω ότι οι υπηρεσίες google έχουν κάποια κατανάλωση το google έχει κατανάλωση όπως επίσης και τα μηνύματα έχουν κατανάλωση που σημαίνει ότι είχες λάβει ή στείλει SMS ένα ακόμα ψέμα δηλαδή!!!!

ΒΑΕΡΕΘΗΚΑ!!!!

Deleted !!!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν είχες κάποια στοιχειώδη επαφή με κινητά θα ήξερες ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΙΜ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 1% ΣΕ 30 ΩΡΕΣ.

Επίσης συνεχίζεις τα ψέματα! Λες ότι δεν το άγγιξες το κινητό αλλά η οθόνη έχει καταναλώσει το 12% και από όσο μπορώ να δω έχει ανοίξει αρκετές φορές.

Το bluetooth έχει καταναλώσει ενέργεια που σημαίνει ότι το έχεις ανοίξει κάποια στιγμή, δεύτερο ψέμα δηλαδή.

Και επίσης υπάρχει κατανάλωση, μικρή μεν, για τηλεφωνικές κλήσεις που σημαίνει ένα ακόμα ψέμα.....

Αυτά για το Hardware χωρίς να ξέρω τι άλλη συσκευή έχει καταναλώσει ενέργεια όπως πχ GPSκλπ και χωρίς να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το software αλλά με αυτά που βλέπω, βλέπω ότι οι υπηρεσίες google έχουν κάποια κατανάλωση το google έχει κατανάλωση όπως επίσης και τα μηνύματα έχουν κατανάλωση που σημαίνει ότι είχες λάβει ή στείλει SMS ένα ακόμα ψέμα δηλαδή!!!!

ΒΑΕΡΕΘΗΚΑ!!!!

και επιμένω να λέω πως ούτε έλαβα sms ούτε έστειλα.... ούτε είχα καμια κλίση.....!!!!! το ότι με βγάζεις ψεύτη οκ τι να σου πω τώρα πίστευε ότι θες... αλλα εγώ είμαι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει με την συσκευή μου.... και να ημουνα ο μοναδικος.... :rolleyes:

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/review/standby-drain-t3769462

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/battery-drain-t3823303

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/p20-pro-battery-issues-t3776618

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/battery-drain-driving-to-t3781321

και επιμένω να λέω πως ούτε έλαβα sms ούτε έστειλα.... ούτε είχα καμια κλίση.....!!!!! το ότι με βγάζεις ψεύτη οκ τι να σου πω τώρα πίστευε ότι θες... αλλα εγώ είμαι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει με την συσκευή μου.... και να ημουνα ο μοναδικος.... :rolleyes:

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/p20-pro-battery-issues-t3776618

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/battery-drain-driving-to-t3781321

Δεν μου απαντάς τι γίνεται με την οθόνη. Άναβε μόνη της; Είπες ότι δεν το ακούμπησες! Bluetooth?

Kαλό θα είναι να ψάξεις να δεις τι σημαίνουν τα χρώματα στην χρήση δικτύου κινητής.

λυπαμαι για το επιπεδο που υπαρχει στο συγκεκριμενο thread.... μπαινουμε να διαβασουμε σοβαρες αποψεις για το κινητο και αντι αυτου βλεπουμε το καθε πικραμενο που εχει καιρο για χασιμο να βγαζει ολα του τα ψυχολογικα προβληματα εδω.

θα προτεινα σε ολα τα παιδια να μην απαντανε σε τετοια ατομα... κατανταει κουραστικο....

Α καλά!

Παιδιά μιλάμε για μεγάλο τρολ!

Θερμή παράκληση να σταματήσει κάπου αυτό.

Μήπως να επέμβει κάποιος mod?

Δεν βγαίνει πουθενά αυτό και έχει γίνει βαρετό, σελίδες ολόκληρες με τα ίδια και τα ίδια!

λυπαμαι για το επιπεδο που υπαρχει στο συγκεκριμενο thread.... μπαινουμε να διαβασουμε σοβαρες αποψεις για το κινητο και αντι αυτου βλεπουμε το καθε πικραμενο που εχει καιρο για χασιμο να βγαζει ολα του τα ψυχολογικα προβληματα εδω.

θα προτεινα σε ολα τα παιδια να μην απαντανε σε τετοια ατομα... κατανταει κουραστικο....

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.

Θερμή παράκληση, σταματήστε κάπου!

Edited by fanatikos

λοιπόν ok... το θέμα τραβάει πολύ... καταρχάς όταν έχω δώσει 700 euro για συσκευή αυτό που θέλω είναι να έχω μια καλή εμπειρία από την συσκευή μου... και όχι δεν τρολλαρο... γιατί με καμια συσκευή άλλη δεν είχα ποτε θέμα.. αυτό που μου τι σπάει απίστευτα είναι ότι η αντιπροσωπεία το βρίσκει φυσιολογικό βάση τον διαγνωστικών test που έκανε....

το οτι μπορει να ειναι ελατωματικη η συσκευη μου οχι ε? αφου περασε διαγνωστικα τεστ τι να λεμε τωρα..... φοβερη αντιμετωπιση απο τo επισιμο service...

επισης δεν περιμενα και καπια σοβαρη απαντιση απο κανεναν σας... αμεσως τρολλ ειναι αυτος μας δουλευει κλπ... συμφωνα με τα λεγομενα σας....

τελος θεματος λοιπον

λοιπόν ok... το θέμα τραβάει πολύ... καταρχάς όταν έχω δώσει 700 euro για συσκευή αυτό που θέλω είναι να έχω μια καλή εμπειρία από την συσκευή μου... και όχι δεν τρολλαρο... γιατί με καμια συσκευή άλλη δεν είχα ποτε θέμα.. αυτό που μου τι σπάει απίστευτα είναι ότι η αντιπροσωπεία το βρίσκει φυσιολογικό βάση τον διαγνωστικών test που έκανε....

το οτι μπορει να ειναι ελατωματικη η συσκευη μου οχι ε? αφου περασε διαγνωστικα τεστ τι να λεμε τωρα..... φοβερη αντιμετωπιση απο τo επισιμο service...

επισης δεν περιμενα και καπια σοβαρη απαντιση απο κανεναν σας... αμεσως τρολλ ειναι αυτος μας δουλευει κλπ... συμφωνα με τα λεγομενα σας....

τελος θεματος λοιπον

Τώρα δεν σου απαντησαμε και σοβαρά, ε?

Ε, τι να σου πω!

Σου λέμε με επιχειρήματα που να κοιτάξεις και εσύ συνεχίζεις να πετάς λινκ από εδώ και εκεί!

Τέλος σπό μένα και θα σβήσω και το ποστ μου που σου έγραψα τι να κοιταξεις

Κάνε οτι σε φωτίσει ο Θεός!

Ρε το παιδί δεν την παλεύει, μην του απαντάται , δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι feed για αυτόν ?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενω σε όλο το software έχουν πολύ καλή υλοποίηση η always on υλοποίηση είναι πολύ μέτρια. Δεν δείχνει notifications από άλλες εφαρμογές. Σιγά το δύσκολο να τι διορθώσουν. Πάντως μετά από πολλές δοκιμές μια εφαρμογή που βρήκα και φαίνεται να δουλεύει σωστά είναι η always on amoled play edition απο newgen mobile.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδια μια ερωτηση. Μπορω να ανεβασω screenshots η φωτο εδω στ φορουμ κατευθειαν απο το κινητο μου και πως? Οταν παω να ανεβασω μου λεει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο.

Παλικαρια εγω ειχα προσπαθησει να τον βοηθησω με μηνυματα τοτε που ελεγε οτι ειχε προβλημα με το scroll αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γιατι οπως καλα ειπε ενας πριν ειναι ολο μισολογα και υπεκφυγες. Το ατομο ειναι απλα φαντασμενο (για να μην τον πω ψευτη), ξεκινησε με προβλημα στο scroll μετα πηγε σε προβλημα με την μπαταρια και εφτασε μεχρι και σε προβλημα με την πληκτρολογηση. Την μια λεει χανει 2% σε 2 μερες την αλλη 2% τις 2 ωρες. Οπως ειπαν πολλοι μην ασχοληστε αλλο μαζι του αδκος κοπος γιατι αν δειτε απο τα στατιστικα της μπαταριας το σημα δεν ειναι σταθερο ακομα εχει πρωτη θεση την Αρχικη σελιδα Huawei που ειναι ο μαμα launcher και αυτο δειχνει ειτε οτι ειναι στο app draw και καθεται και αγναντευει ειτε οτι εχει περασμενα τιποτα σκατοwidgets που τρωνε την μπαταρια που στην τελικη 1ημερα και 5 ωρες και εκαψε 22%, αυτο ειναι απολυτα λογικο να καιει μπαταρια εστω και με κλειστη οθονη.

Αυτα απο μενα καλη σας ημερα.

Υ.Γ. Ο τυπος ειναι και ασχετος ο οποιος το παιζει εμπειρος.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Παλικαρια εγω ειχα προσπαθησει να τον βοηθησω με μηνυματα τοτε που ελεγε οτι ειχε προβλημα με το scroll αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γιατι οπως καλα ειπε ενας πριν ειναι ολο μισολογα και υπεκφυγες. Το ατομο ειναι απλα φαντασμενο (για να μην τον πω ψευτη), ξεκινησε με προβλημα στο scroll μετα πηγε σε προβλημα με την μπαταρια και εφτασε μεχρι και σε προβλημα με την πληκτρολογηση. Την μια λεει χανει 2% σε 2 μερες την αλλη 2% τις 2 ωρες. Οπως ειπαν πολλοι μην ασχοληστε αλλο μαζι του αδκος κοπος γιατι αν δειτε απο τα στατιστικα της μπαταριας το σημα δεν ειναι σταθερο ακομα εχει πρωτη θεση την Αρχικη σελιδα Huawei που ειναι ο μαμα launcher και αυτο δειχνει ειτε οτι ειναι στο app draw και καθεται και αγναντευει ειτε οτι εχει περασμενα τιποτα σκατοwidgets που τρωνε την μπαταρια που στην τελικη 1ημερα και 5 ωρες και εκαψε 22%, αυτο ειναι απολυτα λογικο να καιει μπαταρια εστω και με κλειστη οθονη.

Αυτα απο μενα καλη σας ημερα.

Υ.Γ. Ο τυπος ειναι και ασχετος ο οποιος το παιζει εμπειρος.

Tην ξέρεις την παροιμία που λέει "Της κακιάς ψ@#ής, το σεντόνι της έφταιγε";

Κάτι τέτοιο και εδώ. Ο άνθρωπος ψάχνει ντε και καλά να βρει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό παρουσιάζοντας από το πουθενά διάφορα θέματα. Δεν ξέρω το σκοπό του και γιατί το κάνει αυτό, αλλά φαίνεται ότι κάπου δεν τη παλεύει το παλικάρι! Ή απλά είναι τελείως άσχετος. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Με το screenshot της μπαταρίας αποδείχτηκε το παραμύθι του με τα ψεύτικα στοιχεία που μας παρουσίαζε και για αυτό σφύριζε αδιάφορα κάθε φορά που του λέγαμε ανεβάσει ένα για να δούμε λεπτομέρειες.

Καλημερα παιδια μια ερωτηση,τον μαμισιο launcher χρησιμοποιείται η καποιον αλλο?ειναι καλυτερο να βαλω πχ Nova που μ αρεσει μηπως εχει και λιγοτερη καταναλωση?αποψεις..ευχαριστω.
Jason the Greek

Καλημερα παιδια μια ερωτηση,τον μαμισιο launcher χρησιμοποιείται η καποιον αλλο?ειναι καλυτερο να βαλω πχ Nova που μ αρεσει μηπως εχει και λιγοτερη καταναλωση?αποψεις..ευχαριστω.

Αν και έχω αγορασμένο Nova Launcher Prime χρησιμοποιώ τον μαμίσιο.Δεν ξέρω αλλά ο Nova δεν μου κάθετε καλά στην συσκευή(Ίσως τον βαρέθηκα με τα χρόνια).Αν θες την παραμετροποίηση που έχει ο Nova πήγαινε σε αυτόν εννοείται :)

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Κοίτα, πιο optimized για την κάθε συσκευή είναι ο δικός της launcher. Επομένως ένας τρίτος σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά το κινητό δεν είναι και τόσο "οριακό" από θέμα μπαταρίας. Σου δίνει αρκετό τζόγο, για να "παίξεις" με επιβαρύνσεις.

Οπότε εφόσον σ' ενδιαφέρει ο Nova, γιατί σ' αρέσει περισσότερο, γιατί τον έχεις μάθει και τον έχεις συνηθίσει, γιατί σου κάθεται στο στομάχι ο μαμά ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .... βουρ! ;)

μου αλλάξανε την συσκευή με καινούρια μόλις... ήτανε ελαττωματικό οπως σας έλεγα... και εσείς νομίζατε οτι τρολλαρα ρε παιδια.. επιδει απλα αυτο που εκανα αυτες της μέρες ητανε εντελώς γέλιο ειχα βαλει 4 κινητα στην σειρά και καθομουνα και κιταγα την μπαταρια.. ναι ρε παιδια εχω ψυχολογικα αλλα αφου καταφερα μετα απο τοση ταλεπωρια να πάρω καινουρια συσκευη αυτο εχει σιμασια για εμένα τώρα οσο για τα στατιστικά της μπαταριας εδιχνε οτι να ναι... το κινητο τα ειχε πεξει εντελώς ετυχα απλα σε ελατωματικη παρτιδα ρε παιδια και εσεις όλοι πέσατε πανω μονο που δεν με βρισατε... ευχαριστω πολυ και εσας για τα σχολια σας αλλα και την αντιπροσωπεία που βρεθηκε ενας τεχνικος και ειπε οτι η συσκευη εχει προβλημα με τον επεξεργαστη και λέγανε αρχικα να το αφησω το φτιαξουνε αλλα εγω ζήταγα επίμονα αντικατασταση με σφραγισμένη συσκευη..και ετσι και έγινε...!!!!

• The title was changed to Huawei P20 Pro