Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σύμφωνα με το xda για την .128: σε pro mode η κάμερα φτάνει πλέον σε iso 102400 (10mpx mode) ενώ πριν έφτανε μέχρι iso 6400.

H κάμερα έφτανε σε αυτό το ISO από την προηγούμενη αναβάθμιση την 120.

Μέχρι πριν από αυτήν (την 120), το max ISO ήταν στο 51200. Το 6400 που λες δεν υπήρχε ως μάξιμουμ ποτέ. Άλλωστε αυτό είναι ένα από τα σημαντικά ατού αυτής της "κάμερας", να τραβάει με πολύ υψηλό ISO αλλά χωρίς θόρυβο..(noise)

Καλημέρα,

Ένα ωραίο άρθρο για το fine tuning της μπαταρίας σε EMUI : https://www.modaco.com/news/android/understanding-emui-battery-optimisations-r1696/

Δεν ειμαι κάτοχος του P20 Pro αλλα του P20. Εχω πρόβλημα με τον ηχο των ακουστικών. Τα huawei ακουστικά δεν με βολεύουν, ουτε φτάνουν στην ένταση που θέλω. Τα jack μου ακουστικά με τον αντάπτορα ακούγονται χαμηλότερα απο οτι απευθείας σε jack. Ισχύει αυτό; Ο ανταπτορας μειώνει την ένταση; Εσεις τι ακουστικά χρησιμοποιείται για τέλειο και δυνατο ηχο για μουσική; Bluetooth δε θελω. Τα xiaomi piston usb type c θα είναι συμβατα; Δεν βρίσκω απάντηση online. Έχετε δοκιμάσει καποιο jack ακουστικό που με αντάπτορα να ακούγεται πολύ δυνατά;

Δεν ειμαι κάτοχος του P20 Pro αλλα του P20. Εχω πρόβλημα με τον ηχο των ακουστικών. Τα huawei ακουστικά δεν με βολεύουν, ουτε φτάνουν στην ένταση που θέλω. Τα jack μου ακουστικά με τον αντάπτορα ακούγονται χαμηλότερα απο οτι απευθείας σε jack. Ισχύει αυτό; Ο ανταπτορας μειώνει την ένταση; Εσεις τι ακουστικά χρησιμοποιείται για τέλειο και δυνατο ηχο για μουσική; Bluetooth δε θελω. Τα xiaomi piston usb type c θα είναι συμβατα; Δεν βρίσκω απάντηση online. Έχετε δοκιμάσει καποιο jack ακουστικό που με αντάπτορα να ακούγεται πολύ δυνατά;

Κάπου διάβασα ή είδα (στο YouTube) ότι ο αντάπτορας από το Pixel 2 "δίνει" μεγαλύτερη ένταση στον ήχο.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την αντίσταση λόγω κατασκευής καλωδίου ή μήκους και δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν αληθεύει.

Αν το δοκιμάσεις πες μας να ξέρουμε :-)

Στην δική μου περίπτωση (P20 Pro) κατέβασα το equalizer FX (αρχικά το δωρεάν να το δοκιμάσω) και έπειτα το Pro καθώς κάνει πολύ καλή δουλειά, ενσωματώνεται στο Spotify και παίζει το ίδιο καλά τόσο σε καλωδιακά όσο και σε Bluetooth ακουστικά, ηχεία κλπ..

• Κατέβασε την δωρεάν έκδοση, άνοιξε και ενεργοποίησε την εφαρμογή από το "πλήκτρο" πάνω δεξιά (κεντρικό on/off της εφαρμογής)
  • Στην πρώτη καρτέλα equalizer, διασφάλισε πως είναι off καθώς όταν είναι on μειώνει την ένταση (έχει μικρό πλήκτρο κάτω από την επικεφαλίδα equalizer)
  • Έπειτα πήγαινε στην καρτέλα "effects", ενεργοποίησε το "loudness enhancer" και παίξε με την ένταση
  • Στην περίπτωση που θες και περισσότερα μπάσα, άνοιξε και την επιλογή "Bass Boost" και παίξε με την ένταση

δες και πες μας :)

Edited by qosmio

Παίδες προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή με το HiSuite (μου το έβγαλε) αλλά κάνει κάτι κουλά σχετικά με το HDB ενώ μου ζητάει πρόσβαση ,τελικά μου λέει ότι δεν γίνεται διότι μια εφαρμογή εμποδίζει ένα αίτημα δικαιώματος. Ξέρει κανείς κάτι, πως να διορθωθεί, τι συμβαίνει?

H κάμερα έφτανε σε αυτό το ISO από την προηγούμενη αναβάθμιση την 120.

Μέχρι πριν από αυτήν (την 120), το max ISO ήταν στο 51200. Το 6400 που λες δεν υπήρχε ως μάξιμουμ ποτέ. Άλλωστε αυτό είναι ένα από τα σημαντικά ατού αυτής της "κάμερας", να τραβάει με πολύ υψηλό ISO αλλά χωρίς θόρυβο..(noise)

Αυτό θα εννοεί ο φίλος. f57d1d34ac53fe9aa10338b5ecee18c2.jpg

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάπου διάβασα ή είδα (στο YouTube) ότι ο αντάπτορας από το Pixel 2 "δίνει" μεγαλύτερη ένταση στον ήχο.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την αντίσταση λόγω κατασκευής καλωδίου ή μήκους και δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν αληθεύει.

Στην δική μου περίπτωση (P20 Pro) κατέβασα το equalizer FX (αρχικά το δωρεάν να το δοκιμάσω) και έπειτα το Pro καθώς κάνει πολύ καλή δουλειά, ενσωματώνεται στο Spotify και παίζει το ίδιο καλά τόσο σε καλωδιακά όσο και σε Bluetooth ακουστικά, ηχεία κλπ..

• Κατέβασε την δωρεάν έκδοση, άνοιξε και ενεργοποίησε την εφαρμογή από το "πλήκτρο" πάνω δεξιά (κεντρικό on/off της εφαρμογής)
  • Στην πρώτη καρτέλα equalizer, διασφάλισε πως είναι off καθώς όταν είναι on μειώνει την ένταση (έχει μικρό πλήκτρο κάτω από την επικεφαλίδα equalizer)
  • Έπειτα πήγαινε στην καρτέλα "effects", ενεργοποίησε το "loudness enhancer" και παίξε με την ένταση
  • Στην περίπτωση που θες και περισσότερα μπάσα, άνοιξε και την επιλογή "Bass Boost" και παίξε με την ένταση

Είσαι αρχηγός φίλε ✌ πήρα για την μικρή μου το Xiaomi redmi 5 plus κι ο ήχος του ήταν εξαιρετικός καλύτερη ακρόαση και απόλαυση με τα ακουστικά από το s8 plus μου . Κατέβασα την εφαρμογή που γράφεις κι άνοιξαν τα αυτιά μου!! :) thanks!!!

Konakis.

Με έσωσες κυριολεκτικά! Είχα φάει μεγάλη απογοήτευση γιατί ακούω πολύ μουσική. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Μέχρι που χαμηλώνω και κατεβαίνω από το τέρμα. Ερωτήσεις:

Έχει διαφορά η Pro έκδοση με τη free; Αξίζει να την αγοράσω; Έχει παραπάνω ρυθμίσεις;

Αυτός ο αντάπτορας του Pixel πωλείται από κάπου Ελλάδα;

Η εφαρμογή τρώει πολύ μπαταρία; Πρέπει να την κλείνω;

Μερικές φορές στην αρχή των τραγουδιών στο spotify, έχει στην αρχή χαμηλή ένταση και μετά ανεβαίνει, το κάνει και σε εσάς;

Ξέρει κανείς γιατί όταν κλειδώνω το τηλέφωνο και παίζει μουσική το VLC σταματάει; Στα άλλα τηλέφωνα δεν το κάνει.

Κάτι ακόμα, το equalizer δεν λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές; Γιατί με την εφαρμογή της μουσικής του κινητού δεν λειτουργεί.

Edit: Λειτουργεί, αλλά τα τραγούδια στο Spotify ακούγονται πολύ πιο δυνατά.

Έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να ακούσω μουσική στο παρασκήνιο, ούτε με VLC, ούτε με MX player. Μόνο με Spotify. Τι φταίει; Ψάχνω στις ρυθμίσεις και δε βρίσκω λύση. Μόλις κλείνει η οθόνη μετά από λίγο σταματάει να παίζει.

Edited by begossip

Με έσωσες κυριολεκτικά! Είχα φάει μεγάλη απογοήτευση γιατί ακούω πολύ μουσική. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Μέχρι που χαμηλώνω και κατεβαίνω από το τέρμα. Ερωτήσεις:

Έχει διαφορά η Pro έκδοση με τη free; Αξίζει να την αγοράσω; Έχει παραπάνω ρυθμίσεις;

Αυτός ο αντάπτορας του Pixel πωλείται από κάπου Ελλάδα;

Η εφαρμογή τρώει πολύ μπαταρία; Πρέπει να την κλείνω;

Μερικές φορές στην αρχή των τραγουδιών στο spotify, έχει στην αρχή χαμηλή ένταση και μετά ανεβαίνει, το κάνει και σε εσάς;

Ξέρει κανείς γιατί όταν κλειδώνω το τηλέφωνο και παίζει μουσική το VLC σταματάει; Στα άλλα τηλέφωνα δεν το κάνει.

• Να σου πω για την pro δεν ξέρω τι διαφορές έχει.. ίσως όταν λήγει το trial δεν έχει όλες τις ρυθμίσεις ? Κάπου πρέπει να λέει..
  • Για τον adaptor δεν ξέρω και δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν αληθεύει. ϊσως ξέρει κάποιος άλλος απο δω ή αν έχει κανένας φίλος σου δοκίμασε τον πρώτα και μετά αγόρασε. Αν βρω που το έχω δει θα το ποστάρω..
  • Οχι δεν μου τρώει πολύ μπαταρία αλλά όταν δεν ακούω μουσική ούτως ή άλλως την κλείνω.
  • ϊσως κάποια ρύθμιση στο Spotify ? Δεν μου το κάνει..

Για τιςι εφαρμογές στο backround κοίτα να τις εξαιρέσεις από το battery optimisation μήπως και δουλέψουν

Υπάρχει τρόπος να φύγει η ειδοποίηση για το ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την μπαταρία; Εκανα δοκιμές από το μενού της μπαταρίας αλλά δεν φεύγει. Όπως επίσης και μέσα σε κάποιες εφαρμογές που βγαίνει κάτω μια ειδοποίηση για παρουσίαση σε πλήρη οθόνη;

Έχω απογοητευτεί πλήρως που έμαθα ότι δεν έχει gorilla glass που αλλά κινητα και με 100 ευρώ έχουν, εινσι δυνατόν 890 ευρώ κινητό να έχει tempered glass ; Ειδα ένα βίντεο στο youtube και με το παραμικρό έσπαγε η οθόνη

Έχω απογοητευτεί πλήρως που έμαθα ότι δεν έχει gorilla glass που αλλά κινητα και με 100 ευρώ έχουν, εινσι δυνατόν 890 ευρώ κινητό να έχει tempered glass ; Ειδα ένα βίντεο στο youtube και με το παραμικρό έσπαγε η οθόνη

κοίτα εδω

στο 0:47 και μετα. το ιδιο χαραζονται και τα gorilla glass στο 6 και 7

η διαφορα ειναι οτι σπανε ευκολα 4:25 με ελαφρια πιεση δηλαδη στη τσεπη μπορει να σπασει.......

εννοειται οτι δεν αξιζει 800 ευρω το κινητο....... αντε με 700 ευρω που το εχουν τωρα τα μαγαζια και παλι πολλα ειναι. συντομα θα πεσει 600 σε κανα μηνακι.....

κοίτα εδω

στο 0:47 και μετα. το ιδιο χαραζονται και τα gorilla glass στο 6 και 7

η διαφορα ειναι οτι σπανε ευκολα 4:25 με ελαφρια πιεση δηλαδη στη τσεπη μπορει να σπασει.......

εννοειται οτι δεν αξιζει 800 ευρω το κινητο....... αντε με 700 ευρω που το εχουν τωρα τα μαγαζια και παλι πολλα ειναι. συντομα θα πεσει 600 σε κανα μηνακι.....

Μα αυτό το βίντεο είδα, λίγο λύγισε και έσπασε, ελπίζω να μην σπάει στην τσέπη..... Παρόλα αυτά θα το αγοράσω γιατί δεν μου αρέσει το s9

Παιδιά το τηλέφωνο το έχω πάντα στην πίσω τσέπη του τζην κάθε μέρα στην δουλειά για 11 ώρες... Εχει φάει και 3 με 4 πτώσεις καλές αλλά δεν έχει πάθει ούτε γρατζουνια.... Βέβαια με την original θήκη που είχε μέσα στην συσκευασία και ένα tempered glass της Nillkin....

Αν ήταν να σπάει τόσο εύκολα η οθόνη θα είχαμε γεμίσει ποστ (στο xda και σε άλλα φόρουμ) με σπασμένες οθόνες.... σε αντίθεση με τις edge οθόνες τις Samsung (έστω και αν είναι οι καλύτερες στον κόσμο που άμα σου πέσει κάνεις τον σταυρό σου...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδιά το τηλέφωνο το έχω πάντα στην πίσω τσέπη του τζην κάθε μέρα στην δουλειά για 11 ώρες... Εχει φάει και 3 με 4 πτώσεις καλές αλλά δεν έχει πάθει ούτε γρατζουνια.... Βέβαια με την original θήκη που είχε μέσα στην συσκευασία και ένα tempered glass της Nillkin....

Αν ήταν να σπάει τόσο εύκολα η οθόνη θα είχαμε γεμίσει ποστ (στο xda και σε άλλα φόρουμ) με σπασμένες οθόνες.... σε αντίθεση με τις edge οθόνες τις Samsung (έστω και αν είναι οι καλύτερες στον κόσμο που άμα σου πέσει κάνεις τον σταυρό σου...

Δεν κάνω πλάκα, οι μισοί YouTubers είτε είναι πληρωμένοι από την Samsung είτε λένε καλά λόγια για να πάρουν subs.

Καλημέρα επειδή έχω το mate 10 και σκέφτομαι να πάρω το p20 pro τώρα που βγήκε η προσφορά.... Αξίζει τον κόπο? Αν μπορεί κάποιος που έκανε την αλλαγή ας βοηθήσει...

Καλημέρα επειδή έχω το mate 10 και σκέφτομαι να πάρω το p20 pro τώρα που βγήκε η προσφορά.... Αξίζει τον κόπο? Αν μπορεί κάποιος που έκανε την αλλαγή ας βοηθήσει...

Με κλειστά μάτια φίλε μου. Πολύ καλύτερο απο τις φωτογραφίες μέχρι και το πόσο ωραίο είναι σαν κινητό. Αξίζει τον κόπο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.

Find What you LOVE and let it kill you...

Με κλειστά μάτια φίλε μου. Πολύ καλύτερο απο τις φωτογραφίες μέχρι και το πόσο ωραίο είναι σαν κινητό. Αξίζει τον κόπο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.
Ευχαριστώ!

Η κάμερα και ο ήχος είναι καλύτερος στο p20. Σαν συσκευή όμως το mate είναι πιο ποιοτική. Στη θέση σου θα περίμενα το επόμενο mate.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι δράμα φιλε μου.... Ασε πάρε s9+ που έχει gorilla glass και μετά βάλε και ενα white stone 50€ με προσευχή να κολλήσει...!

To αγορασα φιλε 550 ευρω με αποφορολλογηση ειμαι samsungakias αλλα αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο και το πηρα σε blue , θα το υαφησω την θηκη που δινουν ή καποια αλλη διαφανη για να φαινεται το χρωμα , δεν υπαρχει λογος να αγορασω θηκη αλεξισφαιρη το θεμα ειναι να μην πεσει

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι δράμα φιλε μου.... Ασε πάρε s9+ που έχει gorilla glass και μετά βάλε και ενα white stone 50€ με προσευχή να κολλήσει...!

Και νομιζω πως μπορεις να βγαλεις τα huawei γυαλια και να εισαι αντικειμενικος και να αφησεις τις ειρωνιες 879 ευρω χωρις gorilla glass κλαιει η samsung με την παρτυ τους που ειναι πρωτη σε πωλησεις τωρα , εγω σου ξανα λεω οτι το κινητο αυτο το πηρα γιαιτ μου αρεσει πιο πολυ απο το καθενα αλλα πρεπει να λεμε τα αρνητικα . Αν ηθελα το κορυφαιο θα επερνα το mi8 που σπαει το ρεκορ σε antutu και specs

• The title was changed to Huawei P20 Pro