Jump to content

polo_pc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by polo_pc

  1. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Ελπιζω να γινει κατι με αυτο γιατι ειναι εννοχλητικο να μην βλεπεις ολοκληρες τις ιστοριες και ιδιως τα γραμματα.
  2. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Τις ιστοριες στο instagram τις κοβει και σε σας? Ειναι θεμα αναλογιας οθονης του κινητου η θελει καποιο update το instagram ? Ξερει κανεις? :wacko:
  3. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Φιλε μ μπορει να ημουν τυχερος. Αλλα αληθεια ετρεχε μια προσφορα μεχρι 13 Απριλη για 20% +αποφορολογηση για οσους εχουν ΑΦΜ και θα κοπει τιμολογιο. Και εγω απο ενα αλλο παιδι εδω μεσα το διαβασα και πηρα τηλεφωνο και οντως προλαβα αυτη την προσφορα.
  4. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Κανονικα ολα τα δειχνει αρκει να εχεις κανει update firmware στην 124. Προφανως δεν εχει ερθει ακομα το update φιλε μου.
  5. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Παιδια δεν ισχυει για καρτες κτλ. απλα πρεπει να εχεις ενα ΑΦΜ να κοπει τιμολογιο στην εταιρεια. Ισχυει μεχρι το Σαββατο 13/04 η προσφορα .Ειναι 20% στην αρχικη τιμη και αποφορολογηση μετα συνολο 677 ενα κινητο των 256gb. επικοινωνηστε στο τηλ 6951829859 ειναι επαγγελματικος αντιπρόσωπος Κωτσόβολος. Πληρωνετε κανονικα με μετρητα η καρτα δεν εχει σημασια. Απλα πρεπει να εχετε επαγγελματικο ΑΦΜ.
  6. polo_pc

    Huawei P30 Pro

    Εγω το αγορασα απο Κωτσοβολο το p30 pro black 256gb με εκπτωση 20% ατην αρχικη τιμη και μετα αποφορολογηση το ΦΠΑ τελικη τιμη στα 677! Αλλα ειναι αποκλειστικα για οσους εχουν ΑΦΜ και θα κοψουν τιμολογιο. Πολλα παιδια μπορουνε να βρουνε οποτε το γραφω για να βοηθησω. Αξιζει σε αυτη την τιμη απο 1049 πεφτει στα 677 . :rolleyes:
  7. Μετα το τελευταιο update σε 156. εχω προβλημα με το σημα . Σπιτι μου και σε διαφορα μερη ενω δεν ειχα ποτε πριν θεμα τωρα με καλουνε και ειναι σαν να το εχω κλειστο. Μου ερχεται sms απο αυτους που με καλουνε. Επισης εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ πιο γρηγορα πλεον. Εχει αλλος τα ιδια θεματα σαν εμενα ? ;);):blink::blink:
  8. Εχει κανένας το ίδιο πρόβλημα με μένα ? Σε ανοχτή ακρόαση ακούγομαι διακεκομενα και καμμιά φορά καθόλου ενω σε κανονική ακρόαση ακουγομαι τέλεια. Σε καποια ξένα φόρουμς γράφουν σχετικά με κάποια προβλήματα στο μικρόφωνο αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα software η αν εμένα απο κάποια πτωση χάλασε το μικρόφωνο. Αλλα λογικά δεν θα λειτουργούσε ούτε στην κανονική ακρόαση. Εμενα μου το κάνει μόνο σε ανοιχτή. Ακουω πολυ καλά τον άλλο αλλα ακούγομαι και χάνομαι εγω σε αυτόν . Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει. Εχω κανει μεχρι και εργοστασιακες ρυθμίσεις επαναφορα αλλα παραμενει. Οπως παραμένει και μετα απο update στην 131.
  9. Με κλειστά μάτια φίλε μου. Πολύ καλύτερο απο τις φωτογραφίες μέχρι και το πόσο ωραίο είναι σαν κινητό. Αξίζει τον κόπο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.
  10. Εγω το αγόρασα απο εδώ χωρίς μεταφορικά . https://www.nillkin.lv/en/cp-max-tempered-glass-huawei-p20-pro
  11. Ευχαριστώ πολύ μόλις το παραγγειλα και εγω ! Οντως φαίνεται πολύ καλό. Για να δούμε...;)
  12. Καλημέρα παιδιά. Εβαλα ενα πολύ ωραίο skin είναι αυτοκόλητο σε mate γιατί θεωρώ και εγω οτι οι θήκες χαλάνε όλη την ομορφιά του κινητού (βέβαια δεν εχω την περισσότερη ασφάλεια της θήκης αλλά το έχω ασφαλισμένο το κινητό) και θέλω ενα tempered glass να εφαρμόζει τέλεια πανω στο κινητό και σε ολόκληρη την οθόνη. Εχετε υπ'οψην να μου προτείνετε κάποιο ανεξαρτήτως χρημάτων απλά θελω να είναι το καλύτερο με την πιο καλή εφαρμογή.:cool:
  13. Αυτη εχω αλλα θα ηθελα καποια πιο ποιοτικη και πιο λεπτη. Ισως και σε μαυρο χρωμα.
  14. Παιδιά έχετε να προτείνετε καμμια αξιόλογη θήκη για το P20 pro μας να ειναι λεπτή και να έχει καλη εφαρμογή είτε είναι σιλικόνης είτε πλαστικό ? Γενικα δεν μου αρέσουν οι χοντροκομένες θήκες αν υπήρχε κάποιο αυτοκόλλητο ανθεκτικό μπορεί να πήγαινα και σε τέτοια λύση.
  15. τελικα αγορασα το μαυρο...νομιζω οτι δεν μπορουσα την αναμονη + οτι θα εχανα και την προσφορα των αλυσιδων. Εκανα και ασφαλεια για θραυση κρυσταλλων γιατι τα τζαμακια και οι μεμβρανες θολωνουν πολυ την οθονη . Θεωρω οτι με την θηκη μονο πρεπει να εισαι πολυ ατυχος να σου πεσει ετσι το κινητο ωστε να σπασει....βεβαια περαν της ασφαλειας ελπιζω να μην μου συμβει. Το κινητο παντως σαν πρωτη εντυπωση λιγων ωρων...απλα τα σπαει.
  16. Πουλάω το mate 10 color moca γιατι θελω να αγοράσω το p20 pro. Γνωρίζει κανένας που μπορώ να το βάλω για να πουληθεί ευκολα; :p
  17. Δεν μπορώ να βρω εύκολα το twilight:cry:. Είμαι ανάμεσα σε black και midnight blue. Ποιο πιστεύετε αξίζει και ποιο δεν αφήνει τόσα πολλά δαχτυλικα αποτυπώματα;
×
×
  • Create New...