Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

Αυτά τυχαίνουν...Εγώ όσες φίλες έχω έχουν σταθερές σχέσεις για μεγάλο διάστημα χωρίς να περάσουν τέτοιου είδους "κρίσεις" ;)

Ναι ε?Εγώ όποιον ξέρω ρε παιδιά κερατώνει.Ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Καλά το χειρότερο είναι η παράλληλη σχέση...Εκεί τι κάνεις μόλις μάθεις ότι είχε κι άλλη σχέση για πχ 1 χρόνο? :shock: :knife:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλα αυτά είναι θέμα τύχης.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άντρας που όσο και να αγαπάει την κοπέλα του, όσο ερωτευμένος και να είναι μαζί της αν του δώσετε να πιεί κανα 2 ποτηράκια κρασάκι (και χωρίς να πιεί πάλι το ίδιο πιστεύω), και του ρίξετε ένα "μωράκι" στην αγκαλιά του να της πεί όχι!Είναι στην φύση μας πως να το κάνουμε.... :p

Guest valeria
Ναι ε?Εγώ όποιον ξέρω ρε παιδιά κερατώνει.Ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Καλά το χειρότερο είναι η παράλληλη σχέση...Εκεί τι κάνεις μόλις μάθεις ότι είχε κι άλλη σχέση για πχ 1 χρόνο? :shock: :knife:

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα...Πιστεύω ότι σε μια σχέση είναι πολύ δύσκολο να μην καταλάβεις ότι έχει και παράλληλο δεσμό.Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες το γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια.Εκτός κι αν είναι τόσο τυφλωμένες από τον Θεό Έρωτα που πιστεύουν ότι δικαιολογία τους λέει ο άλλος (Θα αργήσω γιατί έτυχε κάτι κτλ) ;) Αυτές οι δικαιολογίες όταν διατηρείς παράλληλη σχέση 1 χρόνο πρέπει να πέφτουν σύννεφο...Ε τι στο καλό δεν καταλαβαίνουν τίποτα; :confused:

Προσωπικα εαν μαθαινα (με σιγουρια) οτι με απατουσε, το πιο πιθανο ειναι να εφευγα χωρις καβγαδες και βρισιες...

Απλως θα της ελεγα κατι εκεινη την στιγμη που ξερω οτι θα την εκανε να νιωσει χαλια...

Οχι οτι το εχω σχεδιασμενο π.χ. τι θα της ελεγα, ή θα το εκανα "επιτηδες", για να την κανω χαλια.

Απλως ξερω πως ειμαι σαν χαρακτηρας, και οποτε καποιος με στεναχωρει πολυ, του λεω δυο-τρια πραγματα που τον "θαβουν". Ειναι προσωπικη αντιδραση.

Απο εκει και περα και να την εβριζα, θα καταλαβαινα τι;

Αν την χτυπαγα το ιδιο...

αυτο που πραγματικα δεν θα αντεχα, θα ηταν π.χ. να την πιασω σε κανα μπαρακι, να φασωνεται με κανεναν...

Εκει πραγματικα θα γινοταν πανικος...(Αλλα και παλι εκεινη δεν θα την ακουμπαγα.)

Τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα κερατώνουν ο ένας τον άλλο κι ας αγαπιούνται.

Πώς αγαπιούνται τότε κοπέλα μου;

Η απιστία γίνεται όχι επειδή σταματάει να υπάρχει η αγάπη,αλλά επειδή υπάρχει ανάγκη για ανανέωση.Βέβαια αν θέλουν ανανέωση ας χωρίσουν πριν κερατώσουν.

Αν χωρίσεις δεν είναι κέρατο.

Το πολύ πολύ να ερχόμουν στα χέρια με αυτόν που ήταν μαζί της στο κρεββάτι.

Πού ξέρεις ότι ο άλλος γνώριζε ότι η κοπέλα σου είχε δεσμό; Έχει πολύ μεγάλη σημασία...

Ότι κοπέλα ξέρω εκτός από καμιά δυο έχει κερατώσει τον άλλο και όποτε βρεθεί ευκαιρία το κάνει.Μια κολλητή μου όμως το έκανε μια φορά και έχασε την μεγάλη της αγάπη και από τότε έβαλε μυαλό.

Ωραίες φίλες έχεις...

Αν δε με ένοιαζε το άτομο τότε δε νομίζω να έδινα σημασία.Αλλά αν είναι η σχέση σου λίγο δύσκολο να μην αντιδράσεις.

Αν δεν σε ένοιαζε το άτομο, δεν θα έκανες σχέση από πριν και όχι να έκανες κάτι απλά για να λες ότι έχεις δεσμό.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλα αυτά είναι θέμα τύχης.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άντρας που όσο και να αγαπάει την κοπέλα του, όσο ερωτευμένος και να είναι μαζί της αν του δώσετε να πιεί κανα 2 ποτηράκια κρασάκι (και χωρίς να πιεί πάλι το ίδιο πιστεύω), και του ρίξετε ένα "μωράκι" στην αγκαλιά του να της πεί όχι!Είναι στην φύση μας πως να το κάνουμε.... :p

Μην το λες. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Και είχα πολλές ευκαιρίες και περιπτώσεις που ήταν κραυγαλέα εύκολες. Και έχω ακούσει στην ψύχρα ατάκες πχ σε πάρτυ που αν γράψω τι μου είπαν θα φάω ban.

Ίσως γιατί θέλω πρώτα να μου πηδ**ξει το μυαλό η άλλη. Και αν αυτό το έχω σε μια σχέση αδιαφορώ να "τσιμπολαγάω" τριγύρω σαν λιγούρης.

Και όπως εύστοχα μου είχε πει κάποιος 60 χρονών: "Είναι ******* να απατάς τη γυναίκα σου με μια χειρότερή της". Οι γυναίκες που γνώρισα ήταν πάντα πολύ εμφανίσιμες και πολύ έξυπνες. Οπότε ήμουν αφοσιωμένος εκεί 110%.

Για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα του thread, αν μου συνέβαινε και το μάθαινα θα χώριζα. Με πόνο ψυχής, αλλά θα χώριζα. Δεν υπάρχει επιστροφή.

L' enfer c' est les autres

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα...Πιστεύω ότι σε μια σχέση είναι πολύ δύσκολο να μην καταλάβεις ότι έχει και παράλληλο δεσμό.Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες το γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια.Εκτός κι αν είναι τόσο τυφλωμένες από τον Θεό Έρωτα που πιστεύουν ότι δικαιολογία τους λέει ο άλλος (Θα αργήσω γιατί έτυχε κάτι κτλ) ;) Αυτές οι δικαιολογίες όταν διατηρείς παράλληλη σχέση 1 χρόνο πρέπει να πέφτουν σύννεφο...Ε τι στο καλό δεν καταλαβαίνουν τίποτα; :confused:

Ναι σε μια σχέση που είστε συνέχεια μαζί δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταλάβεις.

Όμως αν δε βλέπεις τον άλλο τόσο συχνά,μένει μακρυά και οι φίλες σου είναι πρόθυμες να σε καλύπτουν τότε άνετα..

Μια φίλη μου είχε σχέση 5 χρόνια και πρόσφατα έμαθε ότι την είχε κερατώσει κάποια στιγμή όταν είχε πάει διακοπές.Η φίλη μου έλεγε ότι αποκλείεται να με κερατώνει,με λατρεύει κλπ.. :rolleyes:

Ένας άλλος φίλος μου τα είχε με μια 3 χρόνια και τον 1 τα είχε και με άλλον η κοπέλα.Μόλις το έμαθε έγινε ο χαμός..Ούτε ξύλο ούτε τίποτα,την έκανε ρόμπα παντού λέγοντας τι έκανε.

Guest valeria

αυτο που πραγματικα δεν θα αντεχα, θα ηταν π.χ. να την πιασω σε κανα μπαρακι, να φασωνεται με κανεναν...

Εκει πραγματικα θα γινοταν πανικος...(Αλλα και παλι εκεινη δεν θα την ακουμπαγα.)

Σωστά όλα όσα λες...Αν και έχω μια ένσταση να κάνω:Λες ότι δεν θα πείραζες εκείνη.Συμπερασματικά υποθέτω ότι θα ακούμπαγες :p εκείνον...Kαι πως ξέρεις σίγουρα ότι αυτός φταίει;Γιατί δηλαδή να τον χτυπήσεις αν αυτός το μόνο που έκανε ήταν να φασωθεί με κάποια που δεν ξέρει καν ότι έχει σχέση με κάποιον;Kι αν του είπε ψέματα η δικιά σου;Γι'αυτό καλό θα ήταν να μην ακουμπήσεις ούτε εκείνη αλλά ούτε κι εκείνον όσο κι αν θα το ήθελες... ;)

Πάντως η μεγαλύτερη ******* είναι η εκδίκηση. Ποιον θα εκδικηθείς και γιατί; Θα πας δλδ μετά με μια άλλη, θα την παραμυθιάσεις για να την ρίξεις στο κρεββάτι και να εκδικηθείς αυτή που σε κεράτωσε; Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά... Ή μήπως θα πεις στην άλλη ότι "ξέρεις, η δικιά μου με κεράτωσε, θέλω να την εκδικηθώ, θα με βοηθήσεις;". :lol:

Πώς αγαπιούνται τότε κοπέλα μου;

Αν χωρίσεις δεν είναι κέρατο.

Πού ξέρεις ότι ο άλλος γνώριζε ότι η κοπέλα σου είχε δεσμό; Έχει πολύ μεγάλη σημασία...

Ωραίες φίλες έχεις...

Αν δεν σε ένοιαζε το άτομο, δεν θα έκανες σχέση από πριν και όχι να έκανες κάτι απλά για να λες ότι έχεις δεσμό.

Έλα τώρα που ζείς?Δεν ξέρεις ότι όλοι κερατώνουν?Ίσως σου έχει τύχει και λες κι εσύ αποκλείεται,με τίποτα..

Ναι αγαπιούνται.Σου λέω όσες φίλες μου έχουν κερατώσει λιώνουν για τον άλλο απλά δε μπορούν να αντισταθούν.Εγώ πιστεύω πως απλά δε τις νοιάζει τόσο όσο νομίζουν γιατί από τη στιγμή που είσαι με κάποιον και τον αγαπάς υποτίθεται ότι σε καλύπτει και δεν έχεις την ανάγκη για κάτι άλλο.

Αν χωρίσεις δεν είναι κέρατο,είναι τρόπος να το αποφύγεις.

Guest valeria
Ναι σε μια σχέση που είστε συνέχεια μαζί δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταλάβεις.

Όμως αν δε βλέπεις τον άλλο τόσο συχνά,μένει μακρυά και οι φίλες σου είναι πρόθυμες να σε καλύπτουν τότε άνετα..

Μια φίλη μου είχε σχέση 5 χρόνια και πρόσφατα έμαθε ότι την είχε κερατώσει κάποια στιγμή όταν είχε πάει διακοπές.Η φίλη μου έλεγε ότι αποκλείεται να με κερατώνει,με λατρεύει κλπ.. :rolleyes:

Ένας άλλος φίλος μου τα είχε με μια 3 χρόνια και τον 1 τα είχε και με άλλον η κοπέλα.Μόλις το έμαθε έγινε ο χαμός..Ούτε ξύλο ούτε τίποτα,την έκανε ρόμπα παντού λέγοντας τι έκανε.

Ναι υπάρχει κι αυτό το είδος σχέσης έχεις δίκιο,εγώ μιλάω για το πιο "δεσμευτικό" :)

Σωστά όλα όσα λες...Αν και έχω μια ένσταση να κάνω:Λες ότι δεν θα πείραζες εκείνη.Συμπερασματικά υποθέτω ότι θα ακούμπαγες :p εκείνον...Kαι πως ξέρεις σίγουρα ότι αυτός φταίει;Γιατί δηλαδή να τον χτυπήσεις αν αυτός το μόνο που έκανε ήταν να φασωθεί με κάποια που δεν ξέρει καν ότι έχει σχέση με κάποιον;Kι αν του είπε ψέματα η δικιά σου;Γι'αυτό καλό θα ήταν να μην ακουμπήσεις ούτε εκείνη αλλά ούτε κι εκείνον όσο κι αν θα το ήθελες... ;)

Συμφωνώ.Τι φταίει ο άλλος?

Αλλά καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή πρέπει να ξεσπάσετε κάπου. :O

Guest valeria
Πάντως η μεγαλύτερη ******* είναι η εκδίκηση. Ποιον θα εκδικηθείς και γιατί; Θα πας δλδ μετά με μια άλλη, θα την παραμυθιάσεις για να την ρίξεις στο κρεββάτι και να εκδικηθείς αυτή που σε κεράτωσε; Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά... Ή μήπως θα πεις στην άλλη ότι "ξέρεις, η δικιά μου με κεράτωσε, θέλω να την εκδικηθώ, θα με βοηθήσεις;". :lol:
Η εκδίκηση είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος,αλλά πολλοί την ακολουθούν πιστά όταν έχουν θολωμένο μυαλό...Το μόνο που καταφέρνεις όμως είναι να πληγωθείς περισσότερο (έχω εμπειρία) γιατί όταν τον έχεις ξεπεράσει πια εντελώς μετανιώνεις για όσα έκανες για να "του τη βγεις" και μόνο,γιατί ουσιαστικά δεν ήθελες να τα κάνεις....

Έλα τώρα που ζείς?Δεν ξέρεις ότι όλοι κερατώνουν?Ίσως σου έχει τύχει και λες κι εσύ αποκλείεται,με τίποτα..

Επειδή ξέρω πολύ καλά που ζω γι' αυτό και δεν κάνω σχέση με την πρώτη τυχούσα. Όσο και να μου αρέσει κάποια θα την περάσω από 1000 κόσκινα (τα χουμε πει εξάλλου και σε άλλο topic το οποίο κλειδώθηκε) και μετά θα κάνω την όποια κίνηση.

Καμια σχεση! :D

Ουτε αυτον θα ακουμπαγα, απλως σε περιπτωσηη που θα ηθελα να της πω κατι εκεινη την ωρα και αυτος σηκωνταν να μου πει "Ηρεμησε ρε φιλε", το πολυ πολυ να του ελεγα μην ανακατευεσαι, η να ετρωγε κανα σπρωξημο (αν με ακουμπαγε ή κατι τετοιο).

Αλλα κι εδω παιζει σε τι γενικοτερη ψυχολογικη κατασταση βρισκεται ο αλλος.... ;)

Και γιατι να τον χτυπησω;(ασε που ποτε δεν μου αρεσαν τετοιες καταστασεις εκτος απο πολυ σοβαρες περιπτωσεις)

Εαν ο αλλος ηταν φιλος μου, τοτε πιθανοτατα να γινταν "πολυ" πανικος. ;)

Εαν ο αλλος ειναι αγνωστος, ακομα και να ηξερε οτι η κοπελα τα εχει μαζι μου, δεν μπορω να του κανω τιποτα...

Για τον απλουστατο λογο, οτι απο την στιγμη που δεν με σεβαστηκε η κοπελα μου και εκανε την λαδια, για ποιο λογο να με σεβαστει ενας αγνωστος; :!:

Καθε μερα πολλοι ειναι αυτοι που μπορει να της την πεσουν ξεροντας για εμενα και το αντιθετο.

Στο χερι της ειναι ομως να κρατησει χαρακτηρα ή οχι. ;)

Ουτε αυτον θα ακουμπαγα, απλως σε περιπτωσηη που θα ηθελα να της πω κατι εκεινη την ωρα και αυτος σηκωνταν να μου πει "Ηρεμησε ρε φιλε", το πολυ πολυ να του ελεγα μην ανακατευεσαι, η να ετρωγε κανα σπρωξημο (αν με ακουμπαγε ή κατι τετοιο).

Αλλα κι εδω παιζει σε τι γενικοτερη ψυχολογικη κατασταση βρισκεται ο αλλος.... ;)

Και γιατι να τον χτυπησω;(ασε που ποτε δεν μου αρεσαν τετοιες καταστασεις εκτος απο πολυ σοβαρες περιπτωσεις)

Εαν ο αλλος ειναι αγνωστος, ακομα και να ηξερε οτι η κοπελα τα εχει μαζι μου, δεν μπορω να του κανω τιποτα...

Για τον απλουστατο λογο, οτι απο την στιγμη που δεν με σεβαστηκε η κοπελα μου και εκανε την λαδια, για ποιο λογο να με σεβαστει ενας αγνωστος; :!:

Καθε μερα πολλοι ειναι αυτοι που μπορει να της την πεσουν ξεροντας για εμενα και το αντιθετο.

Με κάλυψες.

Guest valeria

Τώρα εξηγήθηκες πολύ σωστά ;)

Επειδή πλεόν το έχω μάθει το παραμύθι,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η οποία πονάει και περισσότερο.Το να ασχοληθώ μαζί της σημαίνει ότι δέχομαι την πράξη της και προσπαθώ να αλλάξω κάτι.Οπότε τον πούλο και ..δόξα το θεό,οι γυναίκες έξω είναι ΠΟΛΛΕΣ...
The greatest risk of all is to take no risk at all...

Καταρχάς εμένα δεν θα με απατούσε ποτέ γιατί με αγαπάει....αν γινόταν κάτι τέτοιο όμως θα αδιαφορούσα ΕΝΤΕΛΩΣ και μετά θα τον πλήρωνα με το ίδιο νόμισμα.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ηθικό δίδαγμα:

Αν θες να πας με κάποια, ο πιο ευκολος τρόπος είναι να πας με κάποια που την κεράτωσε ο δικός της. Θα ναι πολύ πολύ εύκολο...

Guest valeria
Ηθικό δήδαγμα:

Αν θες να πας με κάποια, ο πιο ευκολος τρόπος είναι να πας με κάποια που την κεράτωσε ο δικός της. Θα ναι πολύ πολύ εύκολο...

Ναι αλλά φρόντισε να μην δεθείς συναισθηματικά γιατί μπορεί μετά από λίγο να ξαναγυρίσει στον δικό της ;)

Ηθικό δίδαγμα:

σωστός....

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Επειδή ξέρω πολύ καλά που ζω γι' αυτό και δεν κάνω σχέση με την πρώτη τυχούσα. Όσο και να μου αρέσει κάποια θα την περάσω από 1000 κόσκινα (τα χουμε πει εξάλλου και σε άλλο topic το οποίο κλειδώθηκε) και μετά θα κάνω την όποια κίνηση.

Σωστό σε βρίσκω ;)

Δεν μου έχει τύχει (εξ'όσων γνωρίζω τουλάχιστον :p ),οπότε δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδράσω εκείνη την στιγμή.Για να την συγχωρέσω το βλέπω πολύ δύσκολο,αλλά και πάλι να μην λέμε μεγάλα λόγια.Το μόνο που μπορώ να κάνω και το κάνω είναι να προσπαθώ να ελαχιστοποιώ τις πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο.. ;)

egw pisteuw oti shkwnei ekdikish...den exei dikaiwma h kopela na se koroideuei apo ti stigmh pou esu eisai kalos mazi tis kai tis exeis afierwsei ena komati tis zwhs sou yia na eiste mazi...xwris na thelw na to paiksw antraki an aksizei to koritsi mou na faei ksulo tha tis to dwsw xwris na upologisw tipota an einai swsto, an tha anakateutei astunomia ktl ktl apo ti stigmh pou einai mazi mou mou anoikei kai tis anoikw, an einai gunaika mou akoma xeirotero yia auth...kai to na anoikseis ti porta kai na fugeis de tha ofelisei se tipota yiati an auto einai to xeirotero pou mporeis na tis kaneis kai an h kopela de se agapaei tote de tha noiastei kai oute tha parei to mathima tis me apotelesma na kanei ta idia stin epomeni sxesi tis... :mad:

δεν νομιζω να σηκωνα χερι γιατι αν σηκωνα θα την σκοτωνα κιολας και δε λεει,σιγουρα θα την παρατουσα οσο για την εκδικηση εχω τις ακριες μου και θα μπορουσα να κανω τη ζωη της οχι απλα πολυ δυσκολα αλλα θα την κανω να εχει τασεις αυτοκτονιας που λεει και η βισση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.