alex336 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως έχει εμφανιστεί σε αρκετούς και να είμαστε σε αναμονή κάποιου update γιατί είναι θέμα software. Το πότε δεν το γνωρίζουν. Αλλά είναι εν γνώση της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως έχει εμφανιστεί σε αρκετούς και να είμαστε σε αναμονή κάποιου update γιατί είναι θέμα software. Το πότε δεν το γνωρίζουν. Αλλά είναι εν γνώση της SamsungΕμφανίστηκε στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού της συσκευής, είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ και είχα απογοητευτεί. Έχει εδώ και 3 μήνες σίγουρα που έχει διορθωθεί, οπότε είσαι αρκετά πίσω σε αναβαθμίσεις γιατί ήδη έχω περάσει αν δεν κάνω λάθος 3 από τότε (έστω και με security patches). Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex336 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Είμαι με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το τελευταίο update patch που πήρα ήταν Οκτώβριος 2018. Έχει βγει και ακόμα νεότερο από αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ναι εχει βγει σε εμενα που εχω Ελληνικη συσκευη εδω και 3-4 μερες. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 καλησπερα να περιμενω να τελειοσει Εγγύηση και να αρχεισω να το πειραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 καλησπερα να περιμενω να τελειοσει Εγγύηση και να αρχεισω να το πειραζωΕγώ το πείραξα 15 μέρες μετά την αγορά του.αχαχαχααχαχα.καθε κινητό το κάνω ρουτ και του περνάω custom rom. Ότι θες.μου αρέσει να πειράζω πράγματα και να δοκιμάζω αχαχααχαχαχα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Εγώ το πείραξα 15 μέρες μετά την αγορά του.αχαχαχααχαχα.καθε κινητό το κάνω ρουτ και του περνάω custom rom. Ότι θες.μου αρέσει να πειράζω πράγματα και να δοκιμάζω αχαχααχαχαχα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχαχα ωραίος, καλή φάση το root χαχαχαχαχαχ, σ αρέσει πολύ να πειράζεις πράγματα ε; χαχαχαχαχαχχαχααχ να σαι καλά με πέθανες χααχαχαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 χαχαχαχα ωραίος, καλή φάση το root χαχαχαχαχαχ, σ αρέσει πολύ να πειράζεις πράγματα ε; χαχαχαχαχαχχαχααχ να σαι καλά με πέθανες χααχαχαχαχαχαχΝαι γιατί οχι?διώχνεις σαβούρα πολύ γιατί να έχω όλη τη σαβούρα της Google μεσα;? κρατάς ότι θες. Θέματα χρωματα στη status bar ,tweaks για την cpu. Καλύτερη μπαταρία.πιο σβελτο κινητό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 (edited) ............. Edited January 6, 2019 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 καλησπέρα. Κανα καλό dark theme για το 9+ με Pie έχουμε ?? Γιατί αυτό που είχα με την 8 δεν μου δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 καλησπέρα. Κανα καλό dark theme για το 9+ με Pie έχουμε ?? Γιατί αυτό που είχα με την 8 δεν μου δουλεύει καλά. Το night mode που έχει ενσωματωμένο σε χαλάει η δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το night mode που έχει ενσωματωμένο σε χαλάει η δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα; :P Το ξερω αυτο!!!!:p:p:p Απλα μπας και βρω και κανα θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το ξερω αυτο!!!!:p:p:p Απλα μπας και βρω και κανα θεμα.... https://t.me/SamsungThemeTW/2490 Εδώ είναι το telegram για τα samsung themes. Μπες και χάζεψε με τις ώρες και θα βρεις λογικά. Βαριέμαι να τσεκάρω τώρα εγώ αλλά θα δω κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλημερα για navigation ποια εφαρμογή προτείνεται??? Γιατι βλεπω το sygic έχει θέματα με την 8.0 Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk HERE maps. Μπορείς να τα δουλέψεις μόνο με GPS και χωρίς σύνδεση δεδομένων. Μπορείς να προγραμματίσεις τα πάντα από τον υπολογιστή και να τα συγχρονίσεις/στείλεις στο κινητό σου. Για εμένα και μόνο το ότι λειτουργεί απροβλημάτιστα χωρίς σύνδεση δεδομένων αρκεί και περισσεύει.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 HERE maps. Μπορείς να τα δουλέψεις μόνο με GPS και χωρίς σύνδεση δεδομένων. Μπορείς να προγραμματίσεις τα πάντα από τον υπολογιστή και να τα συγχρονίσεις/στείλεις στο κινητό σου. Για εμένα και μόνο το ότι λειτουργεί απροβλημάτιστα χωρίς σύνδεση δεδομένων αρκεί και περισσεύει.. Here WeGo μήπως?? Παιζει στο play store ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Here WeGo μήπως?? Παιζει στο play store ??Ναι και είναι άψογο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Αξιζει κάποιος να αγορασει το bxaction (κανει remap τα κουμπία του κινητού)... Κατέβασα την απλη εκδοση κ οτι ηθελα να κάνω ηταν μονο στην pro .... Ειναι ενταξει σαν εφαρμογή η μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον με battery drain κτλ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Αξιζει κάποιος να αγορασει το bxaction (κανει remap τα κουμπία του κινητού)... Κατέβασα την απλη εκδοση κ οτι ηθελα να κάνω ηταν μονο στην pro .... Ειναι ενταξει σαν εφαρμογή η μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον με battery drain κτλ ??? Με μία λέξη, ναι. Το δουλεύω 3,4 μήνες και δουλεύει υποδειγματικά, μηδέν κατανάλωση. Επίσης ο dev είναι πάντα διαθέσιμος στα αντίστοιχα threads στο xda. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Για αλλαγή μόνο του CSC, πληροφορίες και οδηγίες εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Για αλλαγή μόνο του CSC, πληροφορίες και οδηγίες εδώ. Το είχα τσεκάρει πριν μήνες αλλά δεν έδωσα σημασία. Το δοκίμασες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Εκτός του Here, υπάρχει κάποιο καλύτερο ίσως offline GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Εκτός του Here, υπάρχει κάποιο καλύτερο ίσως offline GPS? Sygic...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δωρεάν;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δωρεάν;;;; offline ειπες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Εμενα με βολεψε για Αττικη γενικα ..Δεν ξερω σε αλλους εαν δεν αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts